Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/02 08:34:11 08:34:11

Diana6, as rinkciausi grazu, isilavinusi ir atkletiska uzuot rinkusis grazu, issilavinusi ir apkunu Ir ka, uzmetysi dabar mene akmenimis? Stora zmogu galiu pazinti, jis gali tapti mano draugu, bet fiziogines traukos tokiems nejauciu, man jie sukelia pasislykstejima.

Rassita

R

148 įrašai

2010/08/03 17:46:33 17:46:33

..apkuni moteris, ar tai apkunus vyriskis.. labai daznai tokie zmoguciai vertinamai kaip seimos zmones ir tikimasi kad jie maziau linke i vienadienius nuotykius.. gal tai savotiskas privalumas, nes tai kazkiek priduoda saugumo jausma antrai pusei... man asmeniskai, net nezinau kodel, jaukiau butu gyventi su apvalesniu zmoguciu (aisku proto ribose) nei su perkarusiu.. labai plonas vyras, pasitikejimo kad uz jo kaip uz sienos kazkaip nepriduoda.. .. is mano pazystamu, butent apkunios merginos buna kogero maziau reiklios ir ramesnes seimoje..bei yra patikimesnes drauges.... nors aisku kiekvienam savo..

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/03 18:48:14 18:48:14

jei žmogus apkūnus arba liaudiškai tariant storas tai jau tikrai jis del to nekaltas ,o sutrikusi medžiagų apykaita kuri dažniausiai būna igimta,tačiau neprivalau apsimetinėt kad man taip patinka ir gražu,o tuo labiau mylėt, prievarta verst save apgaudinėt noro nėra ir net negalėciau tikrai atsiprasau bet taip jau yra.

Diana6

D

12 įrašai

2010/08/03 19:59:26 19:59:26

Svečias: Diana6, as rinkciausi grazu, isilavinusi ir atkletiska uzuot rinkusis grazu, issilavinusi ir apkunu Ir ka, uzmetysi dabar mene akmenimis? Stora zmogu galiu pazinti, jis gali tapti mano draugu, bet fiziogines traukos tokiems nejauciu, man jie sukelia pasislykstejima.

as ir nekalbu visai apie fizine trauka,manes pacios netraukia apkunus vyrai taip jau yra tai skonio reikalas, bet mane piktina, tas teiginys, kad apkunus zmones prastesni, depresuoti, ligoti ir t.t p dar labiau piktina kai dalina "patarimus" nors realiai net pats nepabuves tokioje situacijoje

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/04 08:17:19 08:17:19

aisku apkūnumas tai liga o kaip tu galvojai plius nepagydoma o tik sustabdoma.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/08/05 07:09:48 07:09:48

Tokia pati liga kaip ir visas gyvenimas. Juk dabar ir pleiskanos ir bloga nuotaika ir net mėnesinės jau liga.

Dar nė karto negirdėjau, kad kas nors imtų vogti, nešti daiktus iš namų, kad tik galėtų nusipirkti šokolado. Kai išgirsiu - patikėsiu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/05 14:09:40 14:09:40

man vyru storumas nekliudo, kad tik visa kita tvarkoj butu. turiu minty, kad abi galvos gerai veiktu.
BB

vladimir

V

5 įrašai

2010/09/03 17:06:56 17:06:56

asus: Vat mano pazistamu vyru pasisakymai,kodel jie pasirinko kudas zmonas,tai atseit islaikymas pigesnis,valgo mazai ir t.t.,beje visada formoj atrodo,negeda ir i zmones iseit,juk nepriaugo virssvorio,neverkia,kad neturi kuo apsirengt

seksas su apkuniomis geriau -patyrtis mano gyvenime...

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/14 23:00:31 23:00:31

kvailiai jūs. pirma medicinos studijas baikit, tada žinokit kaip kas kur ir kame. manot, kad viskas susideda i valgymą, nenusimanot visko, tai PATYLĖKIT. antsvoris tai liga, kurią daugiausiai sukelia hormonai, psichologinės problemos. kiek manot iš lieknų neturi polinkio į storumą, labai mažas procentas. dėl to galit nesijaudinti, tos kurios suvalgo tik po morkytę į dieną po gimdymo sėkmingai virs BEGEMOTAIS. kita, jei jums reikalingi šalia suvenyrai, tai kokio velnio ir išvis dėl ko gyvenat? ką, labai patinka, kai moteris šalia apie daugiau nieką nešneka, tik burba dėl priaugto kilogramo, ir kai visąlaik yra suirzusios ir viskuo nepatenkintos? pasilikot paauglystėje ir norit šalia savęs turėti paauglę, pas kurią nei šiknos nei krūtinės, nieko, -LENTA. nuo pat senovės apkūni moteris buvo gražu. ir išvis teko girdėti, kad yra tokių entuziastų, kurie už papildomus nereikalingus kilogramus uždėtų mokestį. riboto mąstymo esat, viską pamiršę, prisižiūrėjo amerikos gražuolių ir dabar nieko kito neveikia, tik spokso į moteriškąją lytį ir jos išvaizdą.jei jums vertybė vienintelė tėra turėti liekną tai užduokit sau klausimą: ar esat verti vadintis žmonėmis?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/14 23:07:40 23:07:40

tikriems vyrams patinka apvalios.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume