Svecias 2: Tikrai labai uzjauciu akpunias paneles,nes skaitau tai apsileidimu.Man 44 metai ir esu mociute .Jau 9met gyvenu statuose,esu atletinio sudejimo,tikra ta zodzio prasme.Ir labai tuo dydziuojuosi,nes be problemu galiu nueiti i pleza prie okeano ir deveti atskira maudimuka.Labai megstu stebeti tokiu paneliu pavydo ir pykcio ispustas akis,kai einu papludymy su savo anuku.Nes savo atletine figura tikrai didziuojuos,ir ja tureti daug proto nereikia.Ir jums apkuniom panelem nusisneketi nereikia tai geda lietuvem.O as tuo didziuojuos budama statuose.IR LABAI MALONU KAD NE TIK VURAI ISSIZIOJE ZIURI BET IR PANOS IS PAVYDO.O as jau mociute.
44 metu moteris turetu tureti daugiau isminties, nei matosi sitam pasisakyme, nu bet tiek to ...
Del to kokie mes gimeme, nera jokio musu nuopelno, vieni atletiski, kiti laisvi, valgymo iprocius irgi atsineseme is tevu, bet kas kam patinka cia jau skonio reikalas.
Jei pasiziuresim tiek istoriskai, tiek geografiniu poziuriu supratimas apie grazia figura ryskiai skiriasi, svarbu neleisti krastutinumu, kad nepakenktu sveikatai (afrikietes ryja gyvuliams skirtus papildus, kad sustoretu, nes maisto truksta, o europa mirsta nuo anoreksijos) ko vertas cia didziavimasis?