2009/10/22 18:23:14 18:23:14
Tikrai labai uzjauciu akpunias paneles,nes skaitau tai apsileidimu.Man 44 metai ir esu mociute .Jau 9met gyvenu statuose,esu atletinio sudejimo,tikra ta zodzio prasme.Ir labai tuo dydziuojuosi,nes be problemu galiu nueiti i pleza prie okeano ir deveti atskira maudimuka.Labai megstu stebeti tokiu paneliu pavydo ir pykcio ispustas akis,kai einu papludymy su savo anuku.Nes savo atletine figura tikrai didziuojuos,ir ja tureti daug proto nereikia.Ir jums apkuniom panelem nusisneketi nereikia tai geda lietuvem.O as tuo didziuojuos budama statuose.IR LABAI MALONU KAD NE TIK VURAI ISSIZIOJE ZIURI BET IR PANOS IS PAVYDO.O as jau mociute.
2009/10/22 18:43:19 18:43:19
Noriu tik pridurti kad nuo 12 met.lankiau lengvaja atletika ir rankini.Galiu pasigyrti gyvenime dietu nesilaikiau ir nesilaikau.Nesioju juniors 3 ismera dzinsus.,ir turiu pavydetinai grazias raumeningas kojas ir dar dailu uzpakaliuka celiulitu nepaliestus.
2009/10/22 18:59:24 18:59:24
Svecias 2: Tikrai labai uzjauciu akpunias paneles,nes skaitau tai apsileidimu.Man 44 metai ir esu mociute .Jau 9met gyvenu statuose,esu atletinio sudejimo,tikra ta zodzio prasme.Ir labai tuo dydziuojuosi,nes be problemu galiu nueiti i pleza prie okeano ir deveti atskira maudimuka.Labai megstu stebeti tokiu paneliu pavydo ir pykcio ispustas akis,kai einu papludymy su savo anuku.Nes savo atletine figura tikrai didziuojuos,ir ja tureti daug proto nereikia.Ir jums apkuniom panelem nusisneketi nereikia tai geda lietuvem.O as tuo didziuojuos budama statuose.IR LABAI MALONU KAD NE TIK VURAI ISSIZIOJE ZIURI BET IR PANOS IS PAVYDO.O as jau mociute.
Uzmuskit mane, bet nepatikesiu, kad cia mociute rase Islysk kompleksuotas vyreli
2009/10/22 19:20:50 19:20:50
As ne vyras,ir gyvenu NJ.Abu mano vaikai gyvena anglyjoj.I si saita patekau atsitiktinai.O savo gera figura niekada nesiskundziau nebuvau niekada perkarusi o tuo labiau stora.Turiu grazius raumenis ir viskas.
2009/10/22 19:37:42 19:37:42
Ka ,ar nepatyko kad nepritariu apkunuolems,bet tai tiesa ,as turiu gera figura ir tuo didziuojuosi kaip apkunuoles savaja,tik dauguma is ju sako tai is pavydo nes nenori pripazinti kad tai tikrai apsileidimas.O apie metus ,kaip kazkas minejo sneketi irgi nereikia reikia neapsileisti ,lietuviai!!!
2009/10/23 04:12:37 04:12:37
Gal cia pirma komentara parase zmogus, kuris niekad nebuvo isimylejes?
2009/10/23 04:14:37 04:14:37
Man rodos kai kuriems yra labai sunku priimti pasauli toki koks yra, uztat kabinejasi prie smulkmenu, prirase 21 psl komentaru...
Jei nematai moteryje grozio - tai tavo problema.
2009/10/24 06:33:08 06:33:08
Svecias 2: Tikrai labai uzjauciu akpunias paneles,nes skaitau tai apsileidimu.Man 44 metai ir esu mociute .Jau 9met gyvenu statuose,esu atletinio sudejimo,tikra ta zodzio prasme.Ir labai tuo dydziuojuosi,nes be problemu galiu nueiti i pleza prie okeano ir deveti atskira maudimuka.Labai megstu stebeti tokiu paneliu pavydo ir pykcio ispustas akis,kai einu papludymy su savo anuku.Nes savo atletine figura tikrai didziuojuos,ir ja tureti daug proto nereikia.Ir jums apkuniom panelem nusisneketi nereikia tai geda lietuvem.O as tuo didziuojuos budama statuose.IR LABAI MALONU KAD NE TIK VURAI ISSIZIOJE ZIURI BET IR PANOS IS PAVYDO.O as jau mociute.
o tau, mociute, negeda atskira maudimuka deveti, juk oda visa susiraukslejusi
nepagalvojai, kad i tave ziuri issizioje, nes kvailai atrodai
2009/10/24 06:53:34 06:53:34
niutka sexy: Svecias 2: Tikrai labai uzjauciu akpunias paneles,nes skaitau tai apsileidimu.Man 44 metai ir esu mociute .Jau 9met gyvenu statuose,esu atletinio sudejimo,tikra ta zodzio prasme.Ir labai tuo dydziuojuosi,nes be problemu galiu nueiti i pleza prie okeano ir deveti atskira maudimuka.Labai megstu stebeti tokiu paneliu pavydo ir pykcio ispustas akis,kai einu papludymy su savo anuku.Nes savo atletine figura tikrai didziuojuos,ir ja tureti daug proto nereikia.Ir jums apkuniom panelem nusisneketi nereikia tai geda lietuvem.O as tuo didziuojuos budama statuose.IR LABAI MALONU KAD NE TIK VURAI ISSIZIOJE ZIURI BET IR PANOS IS PAVYDO.O as jau mociute.
o tau, mociute, negeda atskira maudimuka deveti, juk oda visa susiraukslejusi
nepagalvojai, kad i tave ziuri issizioje, nes kvailai atrodai
O jau viena pavyduole islindo.
Mergyta, sexy buti reikia, o ne etikete sau uzsikabinti
2009/10/24 13:08:53 13:08:53
Dziaugiuosi,kad nebegyvenu tokioje pyktoje salyje.O jus storuliukes cia tikrai gera pasisekima turetumet tarp juodciu(negru) jie megsta storas sviesiaodes.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume