2009/09/18 15:05:06 15:05:06
God, manau yra svarbesnių dalykų, nei kad žmogaus sudėjimas. Vyrai gi ir būna apkūnus. Ir kai isimyli, tai tas apkunumas kazkur paskutinej vietoj pagal svarbuma. Taigi, tikiuos sutikti vyriski, kuris moteri priims kaip zmogu, lygu sau, o ne kaip stereotipa
2009/09/18 16:51:45 16:51:45
vytas_: Butu labai idomu pamatyt "modeliu" fanatu zmonas po 20 metu.... net po 10.
va, va ) siandien esame tokie, kokie esame ir lengva teisti kitus. o po 5, ar 10 metu paziuresim, kaip atrodys jos po gimdymu ir maitinimu.
2009/09/18 16:52:47 16:52:47
jasona2222: Gamta ar mes patys kalti del virssvorio nesvarbu.Vyru ir moteru turi sia problema.Reikia ideti pastangu...Mazinti maisto kieki,viena diena per savaite-kaip DIEVAS patare-nevalgyti(iskrova).Jei pakalbeti apie meile...sakyciau sirdis pasako ir mes mylime ne zmogaus isore o vidu.Juk gyvenimas mus visus keicia...Esi grazuolis ar grazuole...bet niekas nezino koks bus rytoj...Gal paciam bus sunku i save paziureti...Ar del sitos priezasties atsisakysite mylimo ...NE!!!.Man jau ne pirma jaunyste ,bet dar nemaciau negrazaus besisypsancio veido...Tad daugiau sypsokimes !!!
labai pagirtinas poziuris
2009/09/18 17:04:22 17:04:22
rupus_miltai: Zinoma viskas skonio reikalas, taciau jei jau diskutuojame issakysiu savo nuomone. Apkunumas kaip ir perdidelis smulkumas yra problema ir tai nera nei gerai, nei grazu. Siais laikais apkunus reiskia kad mol sonkauliai nesimato, o tai velgi nera gera nuomone. Sioks toks pilvukas tikrai nera blogai, taciau kai tai jau nebe pilvukas, o visas pilvas tai jau yra blogai. O jei dar tokia pagranduke ilenda i dzinsus nuzemintu liemeniu ir visiem demonstruoja tauku rezervuara tai jau baisu. O baisiausia buvo kai teko pamatyt tokia viena mergaiciuke, kiek pastacius tiek paritus, su nesveikai aptemptom kelnem kurios, ehm, buvo sulindusios i ta vietele, kuri randasi bikini zonoje ir vadinasi nesakysiu kaip, nes gerazu...
2009/09/18 17:18:37 17:18:37
agota pilvota: SiLwiJa ;P*: manau kad kiekwena mergina jaj nori taj gali suliekneti. man buwo 14 sia wasara sweriau 72kg o ugys 162 buwau stambute. bet wajkinaj wisada kreipe i mane demesi nes esu grazi ! bet wasara nusprendziau numest sworio geriau 3l wandens ir nuo 17 newalgiau sulieknejau 8 kg per 2 men.sworis neatauga . dabar mano ugys 166 sworis 64kg. per pusantro men swersiu 57 kg ir mano sworis bus idealus wajkstau ir kajfuoju man pawyko jums irgi pawiks.
Na tiesiog smagu dėl tavęs, kad užteko valios numesti trukdžiusius kilogramus. Galbūt kada nors jos užteks ir mokantis lietuvių abėcėlės raides bei rašybą. Kai tokius pasisakymus paskaitau, pamanau, kad geriau jau būsiu stora, nei beraštė. Visgi geriausia, matyt, pasirinkti aukso vidurį, ir prižiūrėti tiek sielą, tiek kūną.
Vajetau pavydas jau per krastus liejasi ,geriau butumet isvis ne citavusi.O tas pasakymas "geriau busiu stora,nei beraste" tai isvis virsune .Gaila man tokiu zmoniu kurie negali pasidziaukti kitu laimejimais.
2009/10/04 11:23:08 11:23:08
Nesubrendusiu jaunuoliu paistalai visa tai. Su amziumi tai praeis,net neabejokit
2009/10/04 11:48:26 11:48:26
na o aš esu šiek tiek apkūni, visą gyvenimą tokia esu. bet paturėjau daug daugiau vaikinų nei mano plonos bendraamžės
2009/10/21 20:05:54 20:05:54
o as jums taip pasakysiu, as esu pakuni, bet netgi kai einu pasivaiksciuoti su drauge (o ji liekna ir tikrai simptatiska), dauguma vaikinu nori susipazinti su manimi; bet yra toks dalykas, kai einu su kta drauge, o ji storesne uz mane, bet jos krutine didesne, i mane mazai te kas atkreipia demesi. supratau toki dalykas, kad gali tureti virssvori, bet jei turi didele krutine, vyrai i tavo svori nekreips demesio, beje tai ne vienintelis atvejis, kai is mano lieknutes grazutes drauges paviliojo vaikina, apkuni didziakrute.
2009/10/22 06:14:55 06:14:55
ADRIJANA: na jei nestoreji tai nieko tokio..beje nezinom kiek sveri gal tu turi normalia figura..kaulu rinkiniai nera grazu ..
o siaip mesti svori yra sunku ir nereikia taip kategoriskai arunai ant musu varyt kad man kristu svoris turiu valgyt apie 700 kcal per diena..o cia badas..tai karts nuo karto prisiverciu , o paskui nebegaliu ...
Bet tai imanoma, bet reikia perkentėti...geriau 1000 ir pastoviai...efektas aišku buvo, bet svoris sugrižo, kai pradėjau to nesilaikyti. Nors stora nesu.
Nėra 100 procentinės dietos ar koloriju skaičiavimo, tiesiog gal tikrai mylėkim save kokios esam...vyrai atsirinks, kam kokios reikalingos.
2009/10/22 10:13:02 10:13:02
man patinka kaip mergina turi lasinuko tik aisku jei jo yra su saiku
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume