2009/07/22 21:30:11 21:30:11
perskaiciau visu pasisakymus ir gerokai pasijuokiau brangieji kai tau nuo 18 iki28 tai svori stengiesi islaikyt normalu ir sportuoji ir ,,saldumynu '' (turiu mintyje moteris)paragauji o veliau nelabai laiko randi sportui ar savo svorio laikymuisi prasideda pinigai vaikai namai ir viso to islaikymui reikalingas laikas todel atiduodi ir ta laisvalaiki kuris buvo tavo sportui skirtas nes nepasakysi -seima-as varau sportuoti o jus pirstus ciulpkit todel ar tu storas ar plonas koks skirtumas svarbu kad esi geras zmogus otai patikekit atperka viska ir daugiau sypsotis reikia nes laimingas zmogus traukia priesingos lities zmogu . kas del anglijoje gyvenanciu moteru storumo tai gerokai perdeta taip yra bet koks vyras i tai ziuri ..... moterys nereikia tu varginanciu dietu jus kiekviena geriau ka isnaudojate laika pinigus nervus kantrybe paverskit i meile ir atiduokit mylimam zmogui rezultatai jus nustebins niekada negalvokit apie savo kuna blogai nes kaip galvoji taip ir kitiem atrodai gyvenimo pamoka iki
2009/08/18 11:59:06 11:59:06
Kaip kvaila,kai visi mano,kad jeigu žmogus storas,tai jis be sustojimo valgio ir nieko nedaro.
Juk yra ir genai,paveldimumas. Asmeniškai aš,labai mažai valgau,bet esu stambi pakankamai. Sportuoju,kartais nukrenta keli kg. bet tai viskas. Pripratau gyventi su antsvoriu,nesakau,kad nesistengsiu pakeisti fugūros,bet galiu gyventi ir taip,jaučiuosi pakankamai graži.
2009/08/28 12:06:59 12:06:59
Neeiline: Kaip kvaila,kai visi mano,kad jeigu žmogus storas,tai jis be sustojimo valgio ir nieko nedaro.
Juk yra ir genai,paveldimumas. Asmeniškai aš,labai mažai valgau,bet esu stambi pakankamai. Sportuoju,kartais nukrenta keli kg. bet tai viskas. Pripratau gyventi su antsvoriu,nesakau,kad nesistengsiu pakeisti fugūros,bet galiu gyventi ir taip,jaučiuosi pakankamai graži.
Saunuole! Poziuri svarbiausia keisti, jeigu negali pakeisti situacijos. Kas is to, kad zudomasi dietomis, jeigu vos atsipalaidavus, svoris vel uzgriuna..? Man geriau laiminga stambute, begu pervargus kudena.
2009/09/11 09:19:10 09:19:10
manau kad kiekwena mergina jaj nori taj gali suliekneti. man buwo 14 sia wasara sweriau 72kg o ugys 162 buwau stambute. bet wajkinaj wisada kreipe i mane demesi nes esu grazi ! bet wasara nusprendziau numest sworio geriau 3l wandens ir nuo 17 newalgiau sulieknejau 8 kg per 2 men.sworis neatauga . dabar mano ugys 166 sworis 64kg. per pusantro men swersiu 57 kg ir mano sworis bus idealus wajkstau ir kajfuoju man pawyko jums irgi pawiks.
2009/09/11 09:22:08 09:22:08
*pakankamaj grazi* wisi mes sirdije tajp jauciames. bet mes galim buti afigennaj grazios !jej gersim 3litraj wandens ir nuo 5 newalgysime
2009/09/11 09:25:49 09:25:49
Blem as nebesuprantu kajp panos sako mano ugys 170 sweriu 50kg dar noriu sulieknet kad swerciau 45 taj durnos tik sako nu! cia ir tajp weni kaulaj o ta dar nori liekneti. manau ideali mergina turi but toke 170ugys ir 62kg swert ne maziau !
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/09/11 09:49:11 09:49:11
SiLwiJa ;P*: manau kad kiekwena mergina jaj nori taj gali suliekneti. man buwo 14 sia wasara sweriau 72kg o ugys 162 buwau stambute. bet wajkinaj wisada kreipe i mane demesi nes esu grazi ! bet wasara nusprendziau numest sworio geriau 3l wandens ir nuo 17 newalgiau sulieknejau 8 kg per 2 men.sworis neatauga . dabar mano ugys 166 sworis 64kg. per pusantro men swersiu 57 kg ir mano sworis bus idealus wajkstau ir kajfuoju man pawyko jums irgi pawiks.
SiLwi1 ;P*: :D *pakankamaj grazi* wisi mes sirdije tajp jauciames. bet mes galim buti afigennaj grazios !jej gersim 3litraj wandens ir nuo 5 newalgysime
bogdan=}}}: Blem as nebesuprantu kajp panos sako mano ugys 170 sweriu 50kg dar noriu sulieknet kad swerciau 45 taj durnos tik sako nu! cia ir tajp weni kaulaj o ta dar nori liekneti. manau ideali mergina turi but toke 170ugys ir 62kg swert ne maziau !
gal tu geriau į mokyklą bent kartą nueitum....
2009/09/14 12:44:26 12:44:26
SiLwiJa ;P*: manau kad kiekwena mergina jaj nori taj gali suliekneti. man buwo 14 sia wasara sweriau 72kg o ugys 162 buwau stambute. bet wajkinaj wisada kreipe i mane demesi nes esu grazi ! bet wasara nusprendziau numest sworio geriau 3l wandens ir nuo 17 newalgiau sulieknejau 8 kg per 2 men.sworis neatauga . dabar mano ugys 166 sworis 64kg. per pusantro men swersiu 57 kg ir mano sworis bus idealus wajkstau ir kajfuoju man pawyko jums irgi pawiks.
Na tiesiog smagu dėl tavęs, kad užteko valios numesti trukdžiusius kilogramus. Galbūt kada nors jos užteks ir mokantis lietuvių abėcėlės raides bei rašybą. Kai tokius pasisakymus paskaitau, pamanau, kad geriau jau būsiu stora, nei beraštė. Visgi geriausia, matyt, pasirinkti aukso vidurį, ir prižiūrėti tiek sielą, tiek kūną.
2009/09/18 11:44:59 11:44:59
Man patinka apkunios moterys.Nreciau apkunios zmonos
2009/09/18 11:58:26 11:58:26
Gal man galetu parasyti kokia apkuni panele.
Man patinka apvaliu formu merginos.
mano el pastas: montuotojas @ gmail. com
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume