Yra itin seksualiu ir patraukliu merginu, kuriu sudejimas apkunus, tad apkunumas mano poziuriu visiskai neturi bendro su savoka - ne seksualus ar ne patrauklus.

Human
2009/11/04 10:27:15 10:27:15
Yra itin seksualiu ir patraukliu merginu, kuriu sudejimas apkunus, tad apkunumas mano poziuriu visiskai neturi bendro su savoka - ne seksualus ar ne patrauklus.
namiokass
2009/11/04 20:46:07 20:46:07
Na nenoriu smerkti tokiu merginu, bet sunku nukristi zemiau savo principu, nors butu isties saunu, bet tikrai nezinau kaip tai padaryti beto isvaizda kintantis dalykas ja galima keisti to labai norint. Kazkodel sventai tikiu, kad kazkada teks kristi paciam zemiau savo principu ir ziureti i tai koks pats esu, nesu labai didelis princas, todel apie grazuoles tik pasvajot reikia dziaugtis realybe
vida23
2009/11/05 07:13:24 07:13:24
Sveiki visi Tiesiog nusprendžiau prisijungti vėl prie ios diskusijos... ir žinote kodėl (buvau prisijungusi 2008 m. pabaigoje)?????? Pati buvau apkūnoka moteris, patikėkit, viskas susidėjo į vieną krūvą, kontracepcinės tabletės, mečiau rūkyti, 3 paskutinius metus gėriau vaistus, tikriausiai irgi tai turėjo įtkos svorio augimui... Mokiausi, tuos tris metus, tačiau neigiamos įtakos sėdėjimas per naktis ir ruošimasis studijoms, jokios įtakos svorio kritimui nedavė... Patikėkit, jis augo, augo svoris net geriant vaistus ir įtariant onkologinį susirgimą... JIS NEKRITO... tik didėjob vaistų dozės...)) Ką JŪS manot, 39 m. moteriai 170 ūgio 78 kg - DAUGOKA... PATI tą supratau...
Š. m. sausio mėn. išsilaikiau valstybinį egzaminą, net ir šiuo laikotarpiu ,jam ruošiantis, SVORIS NEKRITO... BET... Sugalvojau... kad man reikia pabandyti šiek tiek sveikiau maitintis...Patarčiau visoms apkūnioms merginoms ir moterims, pasiimti susirasti knygą autoriaus tikrai nepamenu... Bet pavadinimas būtų [b:egy1zfgm]SVEIKATA VISAM GYVENIMUI[/b:egy1zfgm]. Internete įveskite šią frazę ten dalis paaiškinimo kaip tai daryti. Vienas pagrindiniųd alykų iš ryto tarkim nuo 7 iki 12 val. valgyti vaisius, (geriu ir kavą bei arbatą, stengiuosi vengti saldumynų) . Pietūs - išmeskite kruopas, košes, bulves, valgykite mėsą su daug daržovių, žuvį sud aug daržovių, kotletus -mūsų taip mėgiamus (mėsą stenkitės parinkti ne riebią), valgyti galite iki vakaro 20 val. (tiesa, mėsą rekomenduojama tik kartą per dieną) Rade internete pasiskaitykite - dar geriau ta knyga. Galite patikėti dabar sveriu 62 kg (tiesa vaistų nenaudoju jau nuo balandžio mėn.). Svoris krenta palaipsniui, jokių neskalndumų, jokio sporto nereikia jeigu žmogus ir taip esi užimtas, jokių negražių ratų aplinkui... jokio lašinukų nudribimo... Visgi 16 kg daugoka netekti, bet savijauta... JI PUKI... Mielos apkūnios moterys ir merginos, nieko nėra neįmanomo, svarbiausia to norėti. Savęs nekankinu, ta prasme nebadauju, energijos turiu daug, tai nuo vitaminų kuriuos kasdieną gaunu iš ryto...SĖKMĖS JUMS. Jūs pačios suprasite kaip tai paprasta...
Human
2009/11/05 08:37:22 08:37:22
Mesa viena kart per diena? Gal kvailioji?
Tu bent supranti normalias dietas kaip jos sudaromos? Kad svoris krenta dar nereiskia kad tu maitiniesi gerai. As nuo 15 metu sportuoju derinu maista kai man to reik ir gyvenu domedamasis. Ir viena diena perskaitau kad mesos viena diena Juoka sukelia toks pasakymas, surasyciau tau dieta bet kazin ar tu islaikytum ir savaite.
namiokass
2009/11/05 09:30:03 09:30:03
pagrinde reikia valgyti 6 kartus i diena, kad skrandis spetu viska suvirskinti greitai, ir butu greita medziagu apykaita, o valgyti reikia mazomis normomis kad dar siek tiek jaustum alki geriausia maitintis pagal kinu virtuve grudine kultura bei zuvis, man padejo kiek norejau tiek numeciau pirma savaite pamenu numeciau tai maitinantis per savaite galima numesti iki 1 kg virsvorio, organizmas negaudamas is maisto riebalu naudoja tavyje susikaupusius riebalus paversdamas tai energija... o visas maista kuri duodi organizmui palaiko tavo sotumo pojuti, zinoma bus labai sunku tvardytis bet patikekit padariniai stulbinantys, ir pavalge vektite drybsojimo ant lovos arba sedejimo prie pc ar tv nes tokiu atveju, riebalai deginami zymiai leciau o su naistu ateinantys riebalai veil kaupiasi organizme, vasaros pradzioje sveriau 96kg ugis 175cm. dabar sveriu 73kg )) taigi numeciau 23kg per 6men.
vida23
2009/11/05 09:35:14 09:35:14
[quote:cmkclu3w]
Žmogau , susikaupk kaip skaitai kitą, jeigu kažkas neaišku, čia ne jokia dieta - čia maisto derinimas. Ir nepiršk savo nuomonės, aš taip pat, tik siūlau tai pabandyti moterims ir panelės, kurioms tikrai nelengva. Manau mes moterys šiek tiek daugiau suvokiam, nei savo raumenis reklamuoti. Tau tikriausiai reikėtų ne raumenų tūrį diddinti, bet smegenų...
Manyčiau kai pasiskaitysi, suprasi, kad svorį galima mesti be tavo minimų dietų... Kategoriškai prieš DIETAS, vaikuti... matyt, šneka vaikiškas naivumas ir nepatirtis gyvenime, bet ne normalus vyras.DEJA, MATYT, TAIP... Atleisk... jeigu tai žeidžia.
[/quote:cmkclu3w]
Raimuke
2009/11/05 09:40:51 09:40:51
Kai pamilsi mergina, jos kunas bus pats graziausias ir tobuliausias . Zavesiesi visais jos minkstumais ir rinkutemis. O jei tau tik reikia sex su vaizdu, tai pirmyn tokiu ir ieskokis
Kai isimylesi tada ir pamatysi kaip pasikeis mastymas apie viska
Human
2009/11/05 11:38:39 11:38:39
namiokass teisingai viska parasei. Va zmogus domejosi ir rado tinkama info, o ne skaitalus publicistinius ziuri.
[/quote:27hrjkip]
Jei zmogui nepatinka mano nuomone cia jo jau problema.
As klausiu taves ar zinai ka reiskia zodis DIETA?
Antra tavo teiginys del mano raumenu mases esancios ant mano kuno nuskambejo kaip pavydo gaidele su ironijos gislele toks vaizdas kai pati nesugebi tureti tai reikia priespriesa atsukti i kita kas turi?
Trecia del mano proto net nusisiepiau, pagal kokius cia kriterijus ar testus nustatineji? Savo ziniom esu patenkintas ir tai ko pasiekiau gyvenime, jei domina placiau (nors abejoju) kuo uzsiimu ir ka baigiau tai gali i PM parasyt galesim aptarti ir supazindinsiu su esama veikla
Del zodzio vaikelis. Na keista kai zmogus prie savo nick forume pasirase 23 metus, nors realiai yra 39. Tai ne vaikiska?
ieva
2009/11/06 13:51:12 13:51:12
Mane visada stebina, kaip tie lietuviai nesugeba sveikai diskutuot. Sveikai - tai isklausant kito nuomone iki galo ir ne puolat. Musuose gi svarbu apdergt kuo greiciau ir irodyti savaja tiesa.
ieva
2009/11/08 00:00:12 00:00:12
as pati esu apkuni, tik kad pas mane viskas proporcingai. ir tikrai nesakau kad apkunumas yra gerai, bet ir neketinu zeminti saves, sakydama kokia as baisi ir panaisiai, nes jauciu kad esu grazi.
o kas del sporto... tai as kai pradejau sportuot, pirmiausia as nusiteikiau saziningai atiirbti per trniruotes, nes jei taip nedarai, tai nematau prasmes tada svaistyt laika ir eit i treniruotes paslampinet, o po to skustis , kad nera rezultato o ir siaip kai nueinu i trenuotes as ten atsipalaiduoju po mokyklos ir pan. ir man sportavimas nera vien svorio metimas, bet tai ir puikus laiko praleidimas o kai viska saziningai darau, tai ir matosi rezultatai gal kilogramu daug nenumeciau, bet apimtys tai gerokai sumazejo
o del vaikinu, tai tas demesys nuo musu paciu priklauso:) jei kur nors kampe tunosi, bijodama save parodyt tai ir nesulauksi to demesio. bet jei pati bendrausi, rodisi demesi tai manau sulauksi atsako