Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/19 14:16:03 14:16:03

Norėčiau susipažinti su gražia, gerą figūrą turinčia blondine, pageidautina pasiturinčia ir protinga. Mano matmenys: 185x 115-93-107 ir 22 cm

tikiuosi cia jumoras nes taves tikrai nieks nelepina tada ...
beje kita sjuokingas dalykas vyrai kurie daug kalba apie moteru grozi, reikalavimus joms dazniausiai buna tokie gnobai , kad baisu...
vyras , kuris raso , kad yra grazus irgi dazniausiai buna apgailetinas

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/19 16:55:21 16:55:21

STEBIUOSI ZMOGAUS SUKURUSIO TOKIA TEMA INTELEKTU

Leo

L

543 įrašai

2009/04/19 18:26:04 18:26:04

vbalciunaite: paskaičius, kai kurie komentarai atrodo juokingi... Daktarai...Tie patys gydytojai man pareiškė: "Mergaite, mažiau kaip 80 nesversi, ir tai atrodysi kad turi tik kaulus ir skurą,nebent pasiimtum kirvį ir kaulus apsikapotum. Nieko nepadarysi - genai". Visos mano giminės moterys apkūnios, bet vaikus gimdė be problemų. Taip sutinku, atrodau stora - ką padarysi, kad mama davė savo figūrą ne tėtis...
Svėriau 120, numečiau 30. Ir žinot, nepasijutau nė kiek geriau, priešingai - pradėjau labai dažnai sirgti, nes nusilpo imuninė sistema. Kaip viena užsiiminė, su 700 - 1000 kalorijų ilgai neišgyvensi. Be to tapau irzlesnė, piktesnė - tad bendrauti su manim pasidarė neįmanoma. Draugai įkalbėjo liautis save kankint. Ačiū jiems...
Tam, kuris kalbėjo apie draugiškumą ir savo nuomonės neturėjimą - derėtų mums susitikt, tada pažiūrėtume kas neturi savo nuomonės. Draugiškumu nesiskundžiu, bet visi pažįstami žino, kad turiu tvirtą nuomonę ir ją ginu. O stori - draugiški todėl, kad pirmi sugeba pasijuokti iš savo trūkumų ir kitiem nebekyla noras to daryt.
Jei jau kalbant apie santykius - negaliu sakyt, kad nebuvo jų. Dar juokingiau, kad seksualiniame gyvenime aš buvau iniciatorė naujovių ir buvau giriama už tai. Bėda tik vien po dviejų metų pareiškimas - "tu stora, skiriamės". Tada klausimas: o dvejus metus nebuvau stora? Nebūtina atsakyt, atsakymą žinau.
Vis dėlto, tai paskatino susiimti. Spėkit ką, kiti santykiai baigėsi taip pat, buvau išduota. O vaikinų dėmesio susilaukiau tiek pat, nei daugiau nei mažiau. Komplimentus girdėdavau tik iš merginų. Maždaug taip:"Kaip sukudejai - isduok paslaptį". O vaikinai ir toliau kalbėjo apie tuos pačius dalykus.
Taigi - esu stora. Ir tikrai ne vienintelė. Tai negi dabar bėgti kartis, kad nebūsiu standartinė mergina? O gal tegul gražina mirties bausmę ir sušaudo visas stambias merginas? VYRAI, nebūkit kategoriški, kad paskui tai neatsisuktų prieš jus pačius.

P.S. Rašiusiam apie Angliją. Taip prieš angles pasijutau gražuole, tačiau reikia pamatyti kaip daugelis tų pačių anglių yra apšokinėtos. Lietuviai vyrai yra išlepę - tai faktas.
P.P.S. Nejaugi jūsų visų mamos tokios jau lieknos? O gal jūs nematote tokio trūkumo nes jas mylite? Pašnybždėsiu, jos irgi moterys... Beje, kontraceptikai tikrai apsunkina formų reguliavimą. Gimdymai bent jau pusei irgi.

Nieko tokio, yra daug graziu moteru:)))

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/19 18:54:51 18:54:51

jau senai esu pastebėjus vieną dalyką-kuo gražesnis vyras tai tuo daugiau jis dėmesio skiria vidiniam grožiui ir "šarmingumui".nesakau ,kad išsirenką negražią moterį,tačiau kuo prastesnis vyras ,tuo labiau jis renkasi tik stropiai padažytas,nesvarbu,kad jos bruožai tikrai nėra tobuli...taip bando save "papuošti".Ką gi,man tada yra vilties sužavėti gražesnį...

abigale

A

235 įrašai

2009/04/19 18:58:16 18:58:16

ADRIJANA: Norėčiau susipažinti su gražia, gerą figūrą turinčia blondine, pageidautina pasiturinčia ir protinga. Mano matmenys: 185x 115-93-107 ir 22 cm

beje kita sjuokingas dalykas vyrai kurie daug kalba apie moteru grozi, reikalavimus joms dazniausiai buna tokie gnobai , kad baisu...

jooo.. šitas tai topinis ypač 22 cm neturiu ką pasakyt.

menace

M

87 įrašai

2009/04/20 06:30:16 06:30:16

ADRIJANA: Norėčiau susipažinti su gražia, gerą figūrą turinčia blondine, pageidautina pasiturinčia ir protinga. Mano matmenys: 185x 115-93-107 ir 22 cm

taip, savotiskas jumoras nenukrypstam nuo temos

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/20 18:17:36 18:17:36

laukine vysnia: jau senai esu pastebėjus vieną dalyką-kuo gražesnis vyras tai tuo daugiau jis dėmesio skiria vidiniam grožiui ir "šarmingumui".nesakau ,kad išsirenką negražią moterį,tačiau kuo prastesnis vyras ,tuo labiau jis renkasi tik stropiai padažytas,nesvarbu,kad jos bruožai tikrai nėra tobuli...taip bando save "papuošti".Ką gi,man tada yra vilties sužavėti gražesnį...

auksine tiesa ..ta jau seniai pastebejau ...

allmas

A

24 įrašai

2009/04/20 22:38:04 22:38:04

Rassita:
allmas: ...Na,storas aš,storas ...

... neerzink pasaulio.. .. . trauk is Atlantidos banko seifuko šian ta savo svorį...mes ji apkarpysim.. prajuokinai...

Tai argi erzinu?Didelis viršsvoris!O dar atostogos...Tai keli papildomi kilogramai.Aišku,ir energijos perteklius.Kas tie "mes"?Kur kirpsite? Ir vėl-Jautė .Kada aš nuo jų pabėgsiu ...

leagere

L

354 įrašai

2009/04/21 05:32:53 05:32:53

[quote="laukine vysnia"]jau senai esu pastebėjus vieną dalyką-kuo gražesnis vyras tai tuo daugiau jis dėmesio skiria vidiniam grožiui ir "šarmingumui".nesakau ,kad išsirenką negražią moterį,tačiau kuo prastesnis vyras ,tuo labiau jis renkasi tik stropiai padažytas,nesvarbu,kad jos bruožai tikrai nėra tobuli...taip bando save "papuošti".

Labai taikliai pastebeta.
Beje, nutraukiau pazinti su vienu vyriskiu vien del to, kad sis net prisistatyme raso, jog apkunios nedomina... Nors ir esu normalaus svorio. Gana akivaizdziai pasirodo, kokias kriterijais remdamasis zmogus renkasi, ir ka laiko vertybemis... Sutinku, kad visi turi savo skoni, taciau sitoks atviras isankstinis rusiavimas nuteikia ne kaip. Na, kas kaip moka, tas taip soka

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/21 07:13:40 07:13:40

Taigi taigi,tas pats ir apie svorį...iš vyruko (mano akim)nieko ten nėra,nei labai išvaizdus,nei iškalbus,nei koks savo veikla įpatingas o greitai sprendžia-netinka apkūnios,jei tas viršsvoris tik kokia 15kg. tai gi ,bus ūpas,keli mėnesiai ir viskas bus idealu,svarbu motyvacija.Bet yra dalykų,kurių nepataisysi nei per 100 metų,deje jau niekaip....Nieks turimo charakterio ar tikrų ydų nepakeis.Tai ir gyvena paskui "laimingai"tie kur rinkosi pagal šabloną (figūros skylė iškirpta popieriuje)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume