2009/04/21 13:09:47 13:09:47
nieko sau: vyrukų kriterijai sakyčiau griežti: jei moters
ūgis 170 cm, tai jei jinai sveria daugiau nei 60 kg, laikoma apkūnia:)
Nenuostabu, kad LR tiek daug anoreksikių.
jetau judeti reikia ir nekisti i skrandi istisai beleko.... jei panelei patinka jos kunas tox, kox yra, ji tikrai nieko nedarys...
jei merginai sportiskas kunas nera sexualu, tai kam jai sportuoti?!
ir beje juk visi zinome, kad raumenys sweria daugiau nei riebalai, tad manau skirtumas tikrai matosi tarp 60kg swerianciu "aktyviu" ir "pasyviu" .....
2009/05/11 17:13:50 17:13:50
nesuprantu nei vieno vaikino kuriam patinka atsikise kaulai ir kurie kritikuoja apkunias mergina...
najugi vyrai istikruju yra kaip sunys kurie puola tik ant kaulu????
is svo asmenines patirties galiu pasakyti kad visos moterys yra grazios. ir tikriausiai nei vienas vaikinas neisivaizduoja kaip del ju kritikos isgyvena merginos.
pries metus ir man teko patirti patyciu pasekmes, kai mane paliko vaikinas del to kad sveriau 78kg susiemiau sportavau , sveikai maitinausi, o galiau siai atsisakiau maisto ir po kokiu 3 men sveriau tik 49kg esu gan auksta todel atrodziau tragiskai . visalaoka sirgau ir negalejau normaliai gyventi. mokykloje per pamokas nuo issekimo nejausdama uzmigdavau ir tai tikrai nebuvo normalu.
galiausiai pradedavau alpti ir atsiduriau ligonineje. tokios isvaizdos ir svorio nepatikau niekam, tas pats mano buves prase kad priaugciau svorio... po netrumpo gydimo pasveikau db sveriu tiek pat kaip anksciau ir esu laiminga. kaip as sakau stora bet laiminga
todel vaikinai pagalvokite preis kritikuodami merginas kuo tai gali baiktis, o jei ir toliau savo darysit pagalvokit kad pries jus tai gali atsisukti tris kart stipraiu. kai ateitije jus turesit patys savo dukras kurios gali buti taip pat apkunios nebus malonu kai jos kankinsis taip kaip daugeis merginu. neikam nelinkeciau susirgti anoreksija as bulimija, nes jos daznaibaigiasi mirtimi... taigi gerai pagalvokit
2009/05/11 17:38:28 17:38:28
kamile: nesuprantu nei vieno vaikino kuriam patinka atsikise kaulai ir kurie kritikuoja apkunias mergina...
is svo asmenines patirties galiu pasakyti kad visos moterys yra grazios. ir tikriausiai nei vienas vaikinas neisivaizduoja kaip del ju kritikos isgyvena merginos.
pries metus ir man teko patirti patyciu pasekmes, kai mane paliko vaikinas del to kad sveriau 78kg susiemiau sportavau , sveikai maitinausi, o galiau siai atsisakiau maisto ir po kokiu 3 men sveriau tik 49kg esu gan auksta todel atrodziau tragiskai . visalaoka sirgau ir negalejau normaliai gyventi. mokykloje per pamokas nuo issekimo nejausdama uzmigdavau ir tai tikrai nebuvo normalu.
galiausiai pradedavau alpti ir atsiduriau ligonineje. tokios isvaizdos ir svorio nepatikau niekam, tas pats mano buves prase kad priaugciau svorio... po netrumpo gydimo pasveikau db sveriu tiek pat kaip anksciau ir esu laiminga. kaip as sakau stora bet laiminga
todel vaikinai pagalvokite preis kritikuodami merginas kuo tai gali baiktis, o jei ir toliau savo darysit pagalvokit kad pries jus tai gali atsisukti tris kart stipraiu. kai ateitije jus turesit patys savo dukras kurios gali buti taip pat apkunios nebus malonu kai jos kankinsis taip kaip daugeis merginu. neikam nelinkeciau susirgti anoreksija as bulimija, nes jos daznaibaigiasi mirtimi... taigi gerai pagalvokit
siaubas... sveria beveik tiek kiek as...
2009/05/11 17:53:46 17:53:46
2009/05/11 18:31:09 18:31:09
kamile: nesuprantu nei vieno vaikino kuriam patinka atsikise kaulai ir kurie kritikuoja apkunias mergina...
kas kaltas kad esi kvaila? reikejo numest 10 kg ir butu buve viskas ciki piki. O dabar "sugalvojau, kad man reikia numest viska, susirgau bulimija ir del to kalti vyrai". Ku tavo logika, mergaite?
aciu navaiti
A
114 įrašai
2009/05/11 18:33:33 18:33:33
na apkunumas apkunumui nelygu, jeigu siektiek tai visai nieko dar geriau nei visiskas zabas, bet jeigu jau 90kg ar daugiau sveria tai jau ne! bet ir tiokiu reikia!
2009/05/11 18:47:25 18:47:25
Simonike: Ir kas čia tokio?
Nieko tokio:) tik kad maziau butu temu tipo: "nera su kavos gerti", "kodel neatraso" ir pan:)
2009/05/11 19:50:28 19:50:28
Apkūnios merginos! Liuks Myliu visokias
2009/05/26 21:43:21 21:43:21
O jei su tobula nėra apie ką šnekėtis? Ką veiksit senatvėj?
Apsileisti nereikėtų, nei merginoms, nei vaikinams. Kūno ir sielos grožio vienovė būtų idealu. Vyrukams mes irgi turim nemažai reiklavimų, ir svorio, ir ūgio, ir smūgio, ir proto aštrumo, ir humoro jausmo... O moteris - nėra kambario papuošalas. Ji turi suvilioti, o tam nebūtina 170 ant 60. Gerai, kad dar gimdos išmatavimų nepateikėte... O tai lėkčiau darytis plastinę
2009/05/27 06:46:24 06:46:24
Leo: kamile: 78kg ...
siaubas... sveria beveik tiek kiek as...
Siaubas, koks klipata, kur tavo raumenai? Nebendrauciau su tokiu...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume