Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

allmas

A

24 įrašai

2009/04/13 21:05:24 21:05:24

vaidukas: Teigti,kad mergina apkuni ar ne-negalima,nes vienam mergina gali atrodyti apkuni,kitam normali(neapkuni)-vel gi-skonio reikalas.As apkunuma apskaiciuoja pagal tokia formule:ugis minus svoris=....
Jei sis skirtumas nevirsija 110,tai si mergina turi virssvorio.Bet yra isimciu:)

Na,jei aš-vyras,180 cm,82-84 kg,tai mano skaičius-96,arba 98.Taigi aš turiu viršsvorio,ir esu apkūnus.Net šimto nesiekiu.O jei taikyti moteriškus standartus,tai reiktų stipriai kompleksuoti .Praktiškai esu girdėjęs iš merginų,kad mano amžiaus vyras be pilvuko atrodo įtartinai.Išvada:vyresnio amžiaus moterys paprastai turi bent kiek viršsvorio,ir,sutikę tokio pačio amžiaus vyriškį be pastebimų kūno deformacijų,kompleksuoja.

allmas

A

24 įrašai

2009/04/13 21:22:30 21:22:30

sillence: Ir sportas nebutinai reiskia sveikata. Tie vaikinai, kurie dabar kalba koks baisus apsileidimas yra virssvoris, labai noreciau juos visus pamatyt po 40 ties ir kaip jie tuomet atrodys ir kaip kalbes. Dabar jie turi, ka gavo is gamtos, o va tuomet jau tures tai, ka patys bus uzsitarnave
vat tada mes juos ir pamatuosim, ir matyt ne visi tiek apsisviete, kad zinotu, jog svorio augima merginoms daznai isprovokuoja kontraceptines tabletes, jau nekalbant apie nestumus

Man-43.Sportavau,dabar,sakykime,užsiimu fizkultūra,palyginus su tų dienų krūviais.Aišku,nėščiu nebuvau,ir kontraceptinių tablečių vartoti neteko .Nuotraukos-anketoje.Na,storas aš,storas ...

Liepsnele!

L

33 įrašai

2009/04/14 11:09:55 11:09:55

vaidukas: Teigti,kad mergina apkuni ar ne-negalima,nes vienam mergina gali atrodyti apkuni,kitam normali(neapkuni)-vel gi-skonio reikalas.As apkunuma apskaiciuoja pagal tokia formule:ugis minus svoris=....
Jei sis skirtumas nevirsija 110,tai si mergina turi virssvorio.Bet yra isimciu:)

Labai juokinga tavo asmeninė storumo formulė pagal tave as esu apkūni ir turiu antsvorio, nes paskaičiavus gaunu 107 nors mano KMI yra 22 ir aš esu normalios kūno masės, jaučiuosi sveika ir neturinti antsvorio Pagal tave normalios tos, kurios pagal KMI turi per mžą svorį, o tai jau mediciniškai nesveika

beze

B

6 įrašai

2009/04/14 13:04:38 13:04:38

Esu apkuni dabar,bet kai buvau plonesne(normali:))daugiau pergyvenau del to svorio,tiksliau del kompleksu.O isgyde mane nuo to,zinoma vyrai,su savo komplimentais,laikas,ir pasitikejimas savimi,ir zinoma visada reikia siekti idealo!

Rassita

R

148 įrašai

2009/04/18 18:15:43 18:15:43

allmas: ...Na,storas aš,storas ...

... neerzink pasaulio.. .. . trauk is Atlantidos banko seifuko šian ta savo svorį...mes ji apkarpysim.. prajuokinai...

Rassita

R

148 įrašai

2009/04/18 18:28:33 18:28:33

. visos musu problemos viduje... pasitikejimo savim igaut gali padet mylintis salia zmogutis, kai jo nera vienos isivaizduoja esancios perstambios, kitos perplonos...kazkieno krutine permaza.. .tai atsispindi poto ir bendravime .. del kompleksu daznai sau neleidziam but savimi... jei kazkam palengvetu galiu prisipazinti pas mane kompleksu kurie negailestingai lemia kartais mano elgesi vienokiu ar kitokiu budu taip pat yra... o mano drauges nors ir stambokos yra tikrai nuostabus zmones ir visapusiskai laimingos.. Jei cia butu tostas- ji pakelciau uz pasitikejima savim...

menace

M

87 įrašai

2009/04/18 21:05:11 21:05:11

Liepsnele!:

Labai juokinga tavo asmeninė storumo formulė pagal tave as esu apkūni ir turiu antsvorio, nes paskaičiavus gaunu 107 nors mano KMI yra 22 ir aš esu normalios kūno masės, jaučiuosi sveika ir neturinti antsvorio Pagal tave normalios tos, kurios pagal KMI turi per mžą svorį, o tai jau mediciniškai nesveika

vaje, kad ir butum gavus 109 tai vistiek butum ziauriai apkuni, o nuo 110 prasideda pats grozis ir tobulybe! na kas gi taip skaiciuoja? 100-105-110 ar kiek ten gaunasi - koks skirtumas? gi nenubrezta aiski riba ir niekas jos neturetu brezti. svarbu kaip tu atrodai - jei tavo kaulai apsitrauke vien lasinukais, tai ir savo svorio (62kg) budama atrodysi apsileidusi ar apkuni. jei vietoj lasinio turi raumenuka tai ir daugiau sverdama (raumenys sveria daugiau nei lasinukai) atrodysi kaip graksti gazele.

menace

M

87 įrašai

2009/04/18 21:07:08 21:07:08

siela: mono manimu reik ziureti netik i isvaizda bet ir zmogaus vidu .gero zmogaus turi buti daug.

greiciausiai pati esi apkuni ar ne?

vbalciunaite

V

3 įrašai

2009/04/19 06:56:08 06:56:08

paskaičius, kai kurie komentarai atrodo juokingi... Daktarai...Tie patys gydytojai man pareiškė: "Mergaite, mažiau kaip 80 nesversi, ir tai atrodysi kad turi tik kaulus ir skurą,nebent pasiimtum kirvį ir kaulus apsikapotum. Nieko nepadarysi - genai". Visos mano giminės moterys apkūnios, bet vaikus gimdė be problemų. Taip sutinku, atrodau stora - ką padarysi, kad mama davė savo figūrą ne tėtis...
Svėriau 120, numečiau 30. Ir žinot, nepasijutau nė kiek geriau, priešingai - pradėjau labai dažnai sirgti, nes nusilpo imuninė sistema. Kaip viena užsiiminė, su 700 - 1000 kalorijų ilgai neišgyvensi. Be to tapau irzlesnė, piktesnė - tad bendrauti su manim pasidarė neįmanoma. Draugai įkalbėjo liautis save kankint. Ačiū jiems...
Tam, kuris kalbėjo apie draugiškumą ir savo nuomonės neturėjimą - derėtų mums susitikt, tada pažiūrėtume kas neturi savo nuomonės. Draugiškumu nesiskundžiu, bet visi pažįstami žino, kad turiu tvirtą nuomonę ir ją ginu. O stori - draugiški todėl, kad pirmi sugeba pasijuokti iš savo trūkumų ir kitiem nebekyla noras to daryt.
Jei jau kalbant apie santykius - negaliu sakyt, kad nebuvo jų. Dar juokingiau, kad seksualiniame gyvenime aš buvau iniciatorė naujovių ir buvau giriama už tai. Bėda tik vien po dviejų metų pareiškimas - "tu stora, skiriamės". Tada klausimas: o dvejus metus nebuvau stora? Nebūtina atsakyt, atsakymą žinau.
Vis dėlto, tai paskatino susiimti. Spėkit ką, kiti santykiai baigėsi taip pat, buvau išduota. O vaikinų dėmesio susilaukiau tiek pat, nei daugiau nei mažiau. Komplimentus girdėdavau tik iš merginų. Maždaug taip:"Kaip sukudejai - isduok paslaptį". O vaikinai ir toliau kalbėjo apie tuos pačius dalykus.
Taigi - esu stora. Ir tikrai ne vienintelė. Tai negi dabar bėgti kartis, kad nebūsiu standartinė mergina? O gal tegul gražina mirties bausmę ir sušaudo visas stambias merginas? VYRAI, nebūkit kategoriški, kad paskui tai neatsisuktų prieš jus pačius.

P.S. Rašiusiam apie Angliją. Taip prieš angles pasijutau gražuole, tačiau reikia pamatyti kaip daugelis tų pačių anglių yra apšokinėtos. Lietuviai vyrai yra išlepę - tai faktas.
P.P.S. Nejaugi jūsų visų mamos tokios jau lieknos? O gal jūs nematote tokio trūkumo nes jas mylite? Pašnybždėsiu, jos irgi moterys... Beje, kontraceptikai tikrai apsunkina formų reguliavimą. Gimdymai bent jau pusei irgi.

menace

M

87 įrašai

2009/04/19 08:13:47 08:13:47

vbalciunaite: ...Visos mano giminės moterys apkūnios...
...pradėjau labai dažnai sirgti, nes nusilpo imuninė sistema. Kaip viena užsiiminė, su 700 - 1000 kalorijų ilgai neišgyvensi. Be to tapau irzlesnė, piktesnė - tad bendrauti su manim pasidarė neįmanoma. Draugai įkalbėjo liautis save kankint. Ačiū jiems...
...Lietuviai vyrai yra išlepę - tai faktas...

Aisku, visada lengva suversti kalte genams ir pasiduoti pries gamtos valia - "likimas man nuleme buti storai".
Ir is tikruju su 700-1000 kaloriju ilgai netempsi. O kas trukdo suvartoti 1500 ar daugiau ir pertekliu islieti sporto salej? Savijauta gereja, kunas grazeja, gyvenimas irgi
Aciu jums, Lietuvos moterys, kad mus islepinot.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume