Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musApie DarniPora.lt → Paskutinė vinis į DP karstą

Paskutinė vinis į DP karstą

irenita

I

7 įrašai

2009/04/17 18:04:55 18:04:55

Manau, kad DP dirba kiek atmestinai... Galėtų daugiau investuoti į marketingą, tas tiesa....

smilgelė

S

3 įrašai

2009/04/17 18:10:20 18:10:20

Kaip bebūtų taip, visdėlto svetainė nėra tokia jau ir bloga, bet truputį atlikus kai kuriuos pataisymus ir atidžiau įsiklausius ir atsižvelgus į žmonių išsakytas mintis ir pasiūlymus, tikrai " Paskutinė vinis į DP karstą " nebūtų kalama. Sėkmės

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2009/04/17 18:13:37 18:13:37

Nei savo prigimtimi, nei užmačiomis nesu „piktybinis“, bet esu ryžtingai nusiteikęs palaidoti ne DP apskritai, bet tą DP dalį, kurioje pilna „anomalijų“. Tačiau, jei ir po „amputavimo“ pasirodytų kad „metastazės“ išplito..., ar įgavo pavojingai užslėptą formą..., ir neliko jokių humaniškų priemonių įveikti patologijai..., tada teks griebtis kur kas „drastiškesniu“ priemonių... tad jei „reikės“... ranka „nesudrebės“. Na o jei taip nutiktų, kad, kol aš čia „smaginsiuos“ su DP, kas nors šitą „reikalą“ perims į savo rankas ir sutvarkys sau naudinga linkme finansiniu ir/ar kokiu kitokiu atžvilgiu- mielai sveikinsiu PAŽANGĄ, kad tik žmonės galėtų surasti vienas kitą!

Manau, kad pradžiai tikslinga sutelkti bendraminčių branduolį, konkrečių klausimų sprendimui, o ne vien tuštiems pašmaikštavimams. O ką apie tai mano kiti forumo dalyviai... Tikiuosi, kad pačios DP krikštatėviai ir patronai irgi neliks nuošaly. Gydytojas ir liga. Trečias ligonis. Ligoni, su kuo tu? Su liga, ar visgi su gydytoju?!

Internete perskaičiau tokią rašytojo Romualdo Granausko mintį: „Aš rašau pirmiausia sau ir rimtai negalvodamas apie jokį skaitytoją. Rašau tai, kas man rūpi, o kas rūpi kitam – tegul pasirašo pats“. Man irgi mažai svarbumo kas ir ką apie mane ir mano „raštus“ pagalvos, tuo labjau, kad nesiekiu perversti nei Pasaulio, nei „gamtos dėsnių“, o tik siekiu išspręsti savo ir man pritariančiųjų bendrą problemą- sau susirasti artima dūšelę- antrą obuolio puselę.

Užuojauta (!) naiviai tikintiems, kad kokia nors „rimta“ (iki šiol) religinė organizacija, o tuo labjau Katalikų Bažnyčia imsis spręsti panašias problemas. Prieš gerą dvidešimtį metų, stengiausi šitą dalyką išjudinti po Katalikų Bažnyčios vėliava (ir ne tik su KB), bet visi dvasiškiai, su kuriais tik kalbantis mintį pakreipdavau šia tema, žiūrėjo (ir dabar tebežiūri) kreivai. Dažniausiai apsimeta, o gal ir iš tikro nenutuokia „kur čia problema“.

[b:xf1dsdy9]„Skęstančiųjų gelbėjimas, pačių skęstančiųjų reikalas“[/b:xf1dsdy9]

Katerina

K

2 įrašai

2009/04/18 12:47:23 12:47:23

Svečias: O juk rimtai Baznycia galetu sukurti savo pazinciu svetaine orientuota į moralės palaikymą ir visuomenės narių ugdymą stabilumo, pakantumo, o ne tik malonumų ir vartojimo kryptimi nukreipta. Ten registruotu tik su pasu ir rekomendacija.

Geras pasiūlymas, - nors viena įdomi mintis (kitos irgi geros, bet labiau tradicinės). Tik iš kur tą rekomendaciją gaut, kai aplinkui beveik visi daugiau ar mažiau griešnikai... Juk net šventieji 7 kartus per dieną nusideda, o ką jau kalbėti apie mus, mirtinguosius... Bet stengtis tapti geresniais pats laikas, jausimės ir laimingesni, ir moraliai švaresni, ir bent jau iš pradžių dvasinės meilės bus gana...

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/19 16:59:05 16:59:05

jei rimtai, tai is savo parapijos kunigo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/20 08:10:59 08:10:59

aukso pjuvis:
Manau, kad pradžiai tikslinga sutelkti bendraminčių branduolį, konkrečių klausimų sprendimui, o ne vien tuštiems pašmaikštavimams. O ką apie tai mano kiti forumo dalyviai... Tikiuosi, kad pačios DP krikštatėviai ir patronai irgi neliks nuošaly. Gydytojas ir liga. Trečias ligonis. Ligoni, su kuo tu? Su liga, ar visgi su gydytoju?!
...........................................
.................................................
Užuojauta (!) naiviai tikintiems, kad kokia nors „rimta“ (iki šiol) religinė organizacija, o tuo labjau Katalikų Bažnyčia imsis spręsti panašias problemas. Prieš gerą dvidešimtį metų, stengiausi šitą dalyką išjudinti po Katalikų Bažnyčios vėliava (ir ne tik su KB), bet visi dvasiškiai, su kuriais tik kalbantis mintį pakreipdavau šia tema, žiūrėjo (ir dabar tebežiūri) kreivai. Dažniausiai apsimeta, o gal ir iš tikro nenutuokia „kur čia problema“.

[b:s2trd78n]„Skęstančiųjų gelbėjimas, pačių skęstančiųjų reikalas“[/b:s2trd78n]

Ar nepaprasciau rasti kita pazinciu saita, kuris tau tinka ir kuris normaliai veikia? As taip ir padariau.

Baznycia, aisku ne spres. Jei turi noro ir galimybiu, kurk toki saita pats. Busi administratorius ir priimsi tik patikimus narius.

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2009/04/20 14:38:30 14:38:30

Prendžiant iš skaitytojų ir komentatorių santykio, rimtų-patikimų narių čia kaip ir mažoka. Regis jus tenkina „tuštybių mugė“. Ir iš vis, čia VIENIŠŲ narių klaikiai maža, užtat mėgėjų tuščiai laidyti liežuvį per akis.

[b:19dn4n5j]Ir kas galėtų tai paneigti[/b:19dn4n5j]

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/20 14:50:22 14:50:22

aukso pjuvis: Prendžiant iš skaitytojų ir komentatorių santykio, rimtų-patikimų narių čia kaip ir mažoka. Regis jus tenkina „tuštybių mugė“. Ir iš vis, čia VIENIŠŲ narių klaikiai maža, užtat mėgėjų tuščiai laidyti liežuvį per akis.

[b:282izym1]Ir kas galėtų tai paneigti[/b:282izym1]

...yra dar šitoj svetainėj tokia mergina,kur daug "šokinėja",jinai taipogi pilna kritikos praktiškai visiems.Ir skelbiasi rimta ir patikima,greičiausiai "tuštybės mugė" jos netenkina,Greičiausiai vieniša(čia pagal tekstus),tai galėtumėt draugauti .Ir visiem geerraaaaa būtų.....

kora

K

2495 įrašai

2009/04/20 16:15:00 16:15:00

aukso pjuvis: Prendžiant iš skaitytojų ir komentatorių santykio, rimtų-patikimų narių čia kaip ir mažoka. Regis jus tenkina „tuštybių mugė“. Ir iš vis, čia VIENIŠŲ narių klaikiai maža, užtat mėgėjų tuščiai laidyti liežuvį per akis.

[b:2so6dssb]Ir kas galėtų tai paneigti[/b:2so6dssb]

Savo teigini paneigti galetumet tik Jus pats.

Kaip galima teigti, kad rimtu-patikimu nariu mazoka? Gal daug kas atsikando barniu ir bereikalingu komentaru savo seimoje O dabar noretu paskaityti ir patyleti arba kai kuriose "tusciose" temose prasmes nemato reikstis. Jei sugebat, tai pabandykit savo komentarais truputi publika isjudinti. Tustybiu muges, kaip ir visur, daug.

Nesutinku, kad vienisi nariai turetu rekti, kad atkreipti demesi kitu: "Ziurekit, koks as vienisas, darykit su manim, ka nors ". Gal atvirksciai, paskaito "tustybiu muge", dar labiau nuliusta ir iseina Taciau turekim vilties, kad taip nera.

Monce

M

3 įrašai

2009/04/21 12:24:31 12:24:31

idomu...
Tureciau nuo saves pridurti, kad DP atsakinejanciu i vedlio programa tikrai maza, - as nesuprantu, kodel zmones cia tada registruojasi, kad nenori bendrauti? Esu tiek klausimu issiuntusi, o gaunu tik is vos keliu...
Gal tai tiesiog nerimtas poziuris i sia svetaine?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume