Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musApie DarniPora.lt → Paskutinė vinis į DP karstą

Paskutinė vinis į DP karstą

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2009/04/15 14:10:10 14:10:10

Nuo užsiregistravimo pradžios esu „auksinis narys“, o tai jau 11 mėn. Drąsiai tvirtinu, kad ši svetainė su ryškiu polinkiu tarpininkauti susipažįstant žmonėms, būtų pati geriausia po Lietuvos saule jeigu ne keli „bet“. Dėl tų kelių „bet...“ , ne kartą kreipiausi visokiais lygiais ir visokiais pavidalais į DP komandą. Visos mano mintys, idėjos, pasiūlymai buvo besąlygiškai ignoruojami-atmetami. Todėl mano tikslas, arba priversti (!) DP mąstyti ir veikti taip kad maksimaliai visiems būtų naudinga (DP tikrai būtų gerbiama (!), o jos nariai patenkinti rezultatais), arba suburti naujų žmonių komandą, kurie patys padarys tai ko atkakliai vengia DP. Ne procesas bet rezultatas!

Visi vėlesni mano pasisakymai, tegu bus [b:2w964z1o]‚paskutine vinimi į DP karstą‘[/b:2w964z1o] , nors aš visai DP linkėčiau atsinaujinimo iš esmės.

[b:2w964z1o]Kviečiu visus aktyviai dalyvauti vardan bendro intereso[/b:2w964z1o]

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/15 15:43:00 15:43:00

Dabar ir galvoju ką galėčiau tau pasakyti...gal nereikėjo pirkti tos auksinės narystės,tada nebūtų ką kaltinti dėl to,kad nieko neįvyko.Aš esu 5 mėn. ir supratau kad yra problemų ir kitokių dar,ne tik šitos svetainės veikimo principas.Ji tiesiog perdaug apie save gerai prisireklamuoja pačioj pradžioj ir žmonės ima tikėti kaip Pažadėtaja Žeme.Kai gerai pagalvoju ,aš dar nesu visai pasiruošus pažindintis tikrovėje.Nemoku pristatyti savęs tokios ,kokia esu .Su tavim taip pat susirašinėjau,bet galvojau kad koks manijakas ir atvažiuosi manęs žudyti nes taip reikalavai adreso ir siuntei svetimas nuotraukas.Tas suderinamumas tai netikras kaškoks,nes kai pažiūriu anketas iš forumo,tai dera su visai kitaip mąstančiais arba labai jaunais.Na nežinau nežinau....gal taip nesinervuok, pasitaiko nusipirkti brokuotą daiktą ar nereikalingą...nors ta narystė auksinė,bet nebuvo naudinga.Kaip gerai,kad nepirkau,nieks tikrai nebūt pasikeitę....

leagere

L

354 įrašai

2009/04/15 16:28:13 16:28:13

Pritariu laukines vysnios minciai apie Pazadetaja Zeme... Irgi ne karta pagalvojau, kad cia zmones kreipiasi puoseledami didziules viltis, be to - labai atsargus, isrankus, neretai ir save labai saugantys ar savimi nepasitikintys zmones... Zengiantys lengvesniu zingsniu, ko gero, renkasi kitas pazinciu svetaines Ta proga pasiguosiu - ir man ima darytis nelinksma, prisipazinsiu - randu cia maziau, nei tikejausi rasianti... Ir emiau bijoti kontaktuoti - kazkaip vis nesiklijuoja vis nesiklijuoja nors tu ka beeeee. Va.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/15 18:06:42 18:06:42

O man čia gerai, auksinė narystė nebrangi, o nebereikia spėlioti, kas gi čia tave apžiūrinėja... Forume gali kiek nori reikštis, laiškų - kiek nori rašinėt ir kam nori. O kas toliau - tai jau kiekvieno asmeninis reikalas. Jei nėr drąsos susitikti ar trūksta žmonių su bendrom vertybėm, DP niekuo dėta. Tokia dabar mūsų visuomenė.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/15 19:31:38 19:31:38

dainele, ar bandei kitose pazinciu svetainese, ar bent turi su kuo palyginti?
Man atrodo, kad sita svetaine sukurta nevykeliams, kurie nemoka nei pokalbio uzmegsti, nei patys laisko parasyti, nei patys pasirinkti. Tokie zmones apsidziaugia, kad bus uz rankutes vedami ir puola moket negalvodami , ar verta.

agnigu

A

50 įrašai

2009/04/16 05:44:53 05:44:53

Visur visko buna... As apie 3 savaites negalejau i foruma nieko parasyti, nes buvau ,,uzblokuota" uz reklama (o ta ,,reklama" buvo - 2 nuorodos i internetinius puslapius ir 1 adresa su tel. Nr., kur butu galima kreiptis sergant veziu). Dekui sios svetaines komandai, kuri pagaliau issprende sia problema. Bet galima ir apie prisiregistravusius nemazai ,,blogo" pasakyti. Yra keletas ar keliolika cia prisiregistravusiu po 2 (gal net ir daugiau) skirtingais vardais ir tokie sau atrodo ,,kruti". Gal imanoma butu juos ,,atsijoti" pagal IP adresa. Bet vel problema, o jeigu tuo kompiuteriu naudojasi isties keletas skirtingu zmoniu...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/16 07:07:17 07:07:17

Visada ir visur būna žmonių, nepatenkintų kažkuo. Jūs teigiate, kad 11 mėn.mokate nario mokestį ir...kad stebuklas neįvyksta..Bet svetainė juk nežada stebuklų-čia jau nuo paties priklauso, ar bus stebuklas ar ne.
Svetainės kūrėjai, manyčiau, turi teisę ignoruoti pasiūlymus, jeigu jie netikslingi svetainei. Turiu prisipažinti, kad čia esu beveik rami, nes nesulaukiu durnų laiškų, siūlančių seksą.
Kitas dalykas-yra daug svetainių, kurias pasirinkti-niekas juk nelaiko pririšęs prie svetainės, jeigu ji jums nepatinka.
Arba galite kurti savo svetainę-ir pamatysite, kiek viskas kainuoja, kaip sudėtinga pritraukti klientą ir pan.

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/16 08:15:09 08:15:09

as ir nesuprantau kuo cia but nepatenkinu. atrodo susimokejo ten nedidelia pinigu suma ir butinai uz ja turejo kazka gauti. cia juk nieko nezadama. laisva valia pasirinkimas. gali but ir eiliniu nariu, nieko nemokedamas. yra tik rekomendacijos, kad auksiniams nariams daugiau galimybiu, lengviau rast ar but pastebetam ir pan

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/16 09:55:16 09:55:16

Svečias: dainele, ar bandei kitose pazinciu svetainese, ar bent turi su kuo palyginti?
Man atrodo, kad sita svetaine sukurta nevykeliams, kurie nemoka nei pokalbio uzmegsti, nei patys laisko parasyti, nei patys pasirinkti. Tokie zmones apsidziaugia, kad bus uz rankutes vedami ir puola moket negalvodami , ar verta.

Man tinka šita svetainė, neketinu jos laidoti.
Nors nepatinka Navaičio politinės pažiūros.

Nors norėčiau, kad svetainė būtų labiau į moralės palaikymą ir visuomenės narių ugdymą stabilumo, pakantumo, o ne tik malonumų ir vartojimo kryptimi nukreipta... bet neketinu blaškytis po penkias svetaines ir jas lyginti. Nes nematau jokio pranašumo būdvardyje "patyręs". Čia kaip su partneriais, paskui tik rauko nosį - šitas toks, anas anoks. O tobulo, deja, nėra. Ir NEBUS.
Neieškau ir kelių vyrų (pasibandymams katras geresnis šeimoj), užteks vieno - pirmo ir paskutinio. Jei skirta, tai ir atsiras. Jei ne, galiu gyvent ir be jo. Mylėt aplinkui yra ką

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/16 13:56:10 13:56:10

O juk rimtai Baznycia galetu sukurti savo pazinciu svetaine orientuota į moralės palaikymą ir visuomenės narių ugdymą stabilumo, pakantumo, o ne tik malonumų ir vartojimo kryptimi nukreipta. Ten registruotu tik su pasu ir rekomendacija.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume