Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musApie DarniPora.lt → Paskutinė vinis į DP karstą

Paskutinė vinis į DP karstą

kora

K

2495 įrašai

2009/05/11 10:44:08 10:44:08

aukso pjuvis: Visai nesikuklindamas klausiu šios temos skaitytojų...

[b:1wl08x5k]Ar verta TĘSTI šitą žaidimą i „vienus vartus“?[/b:1wl08x5k]

Galimi atsakymai „TAIP“ arba „NE“.

Aukso pjuvi, zinoma, kad testi. Tam ir esam cia, kad kazko ismoktume patys, o vartai ne vieni, kiekvienas turime savus. Tik reiketu tam tikru taisykliu ir disciplinos, pagarbos sau ir aplinkiniams, naudoti vinis, kurios ismigtu i karsta, o ne i turini jame, na, isimtinais atvejais viena, kita, gal ir ismigtu per netaikluma, taciau netycia.

P.S. Kilo noras pasiulyti DP svetainei, apmokestinti komentaru skaiciu, kad tusciai neberasyti, bei apriboti simboliu skaiciu kiekviename, pvz., kaip anketoj apie save. Taciau, manau, kad DP yra humaniska ir nei savu, nei svetimu vaiku neskriaus.

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2009/05/11 12:22:49 12:22:49

Kadangi rezultatas 1:1 ; - skelbiu savo išėjimo iš DP moratoriumą iki baigsis mano ‘auksinė narystė’ DP įsčiose.

Narystė baigiasi 2009 gegužės 14 d. 15:01.

[b:10mfob3z][u:10mfob3z]Moratoriumas iki 2009 gegužės 14 d. 12:01[/u:10mfob3z][/b:10mfob3z] (lieka 3 val; ...juk derėtų dar išsakyti graudų atsisveikinimo žodį brangiems „Franko Kruko“ pameistriams)

[b:10mfob3z]Tikėkimės, kad elektra nedings, ir kompas „neužlūš“[/b:10mfob3z]

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/11 13:03:21 13:03:21

Oho! Cia tai bent! Nu, sekmes jums.

kora

K

2495 įrašai

2009/05/14 11:24:33 11:24:33

Aukso pjuvi, gal nesi toks blogas, kaip bandei save vaizduoti, juk metodai ivairus buna Moratoriumas jau dvi valandos kaip baigesi, o tu nepyksti.

Gal ne be reikalo patarle: "Tyli kiaule gilia sakni knisa." Gal reikia daugiau bijot tyliu

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2009/05/14 11:53:34 11:53:34

Per metus laiko šioje apsimetėlių irštvoje supratau, kad neverta daugiau aukoti DP „kiaulei taupyklei“. Tikrai vienišų žmonių svetainėje nėra! Kas netiki, tepasižiūri DP per didžiąsias šventes, pavyzdžiui Naujametę naktį - „tuščia“. Man nuo klaikios vienatvės širdį gelia! „... bet kam tai rūpi, ir kam tai skauda/ kai širdis inkščia vienatvės raudą“. Tad jūs DP garbės legionieriai, visą užuojautą pasilaikykite sau, kai gulėsite mirties patale ir nebus kam paduoti lašelio vandens. O ieškojimas taurios riteristės apraiškų tarp dvasios skurdžiu, prilygsta asmenybės degradacijai. Kaip Biblijoje sakoma:“... nemėtykite kiaulėm perlų, kad atsisukusios jūsų pačių nesudraskytų“.

Kad ir kaip gerai beišdėstytum dalyką, vis tiek atsiras nesupratusių. Šioje „čiauškučių palėpėje“, regis „atsirado“ gal tik vienas kitas tesupratęs. Užtat siekiančių mokyti kitus devynios galybės. Ir visi jūsų postringavimai, kad „žmogus savo laimės kalvis“, tėra tik tušti plepalai. Ištisa minia (48 000) „laimes kalvių“ nesugebančių nusikalti LAIMĖS! Darote gėdą visai ... gildijai.

Kai minia baiminasi pati savo šešėlio, beprasmiška gelbėti nuo lemtingo garmėjimo i prarają. Aš ne Mozė, ir net nesiruošiu šitos veršių bandos vesti į kokią nors „pažadėtąją žemę“. Pokyčiai prasideda nuo veiksmo, o didelė kelionė nuo pirmo žingsnio. Subręskite srydžiui!

Pasitikėjimo kreditas išnaudotas, neapibrėžta padėtis neteikia aiškumo, o ir savigarba reikalauja elgtis atitinkamai.

O dėl kaltinimo ‘išrankumu‘ pasakysiu štai ką: jei žmogui gyvenime nepasisekė, tai nereiškia kad jis privalo misti lupenomis!

Nebarškinkite tuščių puodų mano garbei... (ai,... ką aš čia rašau, juk vis tiek nesuprasite šitokio literatūrinio viražo - metaforos). Juk kai kuriems iš DP, epizodiniai proto pasireiškimai, o gal tik apsireiškimai nesuteikia jokio pagrindo tikėtis kad kada nors pradėsite mąstyti abiem pusrutuliais.

Aišku buvo ir puikių akimirkų, tik jas temdo liūdnas rezultatas...

Išskirtinai dėkoju [color=#BF4040:2xoxzap9][b:2xoxzap9]Kora[/b:2xoxzap9][/color:2xoxzap9]’i, tik ji vienintelė nesislėpdama palaikė mane. Iš tikro, kur kas svarbiau ne manęs palaikymas, o tų minčių ir idėjų kurias aš bandžiau įgyvendinti... Juk niekas taip žmonių labiau nesuartina kaip bendras darbas/siekis/..., ir niekas labiau netenkina taip svarbaus bendrumo jausmo, kaip supratingi bendraminčiai. Tad, kam ačiū, o kam ...

Verdiktas

[b:2xoxzap9]Jūs čia būkit ir supūkit, o aš eisiu saulutės pasitikti [/b:2xoxzap9](... patarlė)

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/05/14 11:59:49 11:59:49

Laimingai, Ikare

kora

K

2495 įrašai

2009/05/14 12:09:53 12:09:53

Aciu, aukso pjuvi, tikiu, kad issakei, ka galvoji. Kiekvienas turim teise gyventi po dangum ir megautis saule. Taciau suprask, kad nesam mes vieni negyvenamoj saloj. Turim elgtis pagal taisykles, kurias kiti nustate, ir nusistateme mes patys. Jos gali eiti lygiagreciai, liestis, susikirsti, bet nesusipainioti i mazga, kur nerandam iseities.
P.S. Jei ieskosi, iseiti atrasi. Stiprybes ir sekmes tau nuosirdziai linkiu. Pagalvok.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/15 07:22:55 07:22:55

Oho, jau 2009 metais čia buvo taip blogai?
Negana to, dar ir dabar kalnas klaidų likę. Aišku, jos nedidelės, bet akis gerokai bado. Aukso Pjūvis gerai pastebėjo, kad kai geras dalykas padaromas su klaidomis, labai nedaug trūksta, kad kas nors tą patį pakartotų ne tik kad be klaidų, bet ir tobuliau. Juk yra iš ko pavyzdį imti:)
Jeigu atsirastų norinčių kartu kurti pažinčių portalą pagal panašų pavyzdį, rašykite man. Esu PHP programuotojas.

RRR

R

2 įrašai

2012/08/15 15:32:36 15:32:36

Aurimaz: Oho, jau 2009 metais čia buvo taip blogai?
Negana to, dar ir dabar kalnas klaidų likę. Aišku, jos nedidelės, bet akis gerokai bado. Aukso Pjūvis gerai pastebėjo, kad kai geras dalykas padaromas su klaidomis, labai nedaug trūksta, kad kas nors tą patį pakartotų ne tik kad be klaidų, bet ir tobuliau. Juk yra iš ko pavyzdį imti:)
Jeigu atsirastų norinčių kartu kurti pažinčių portalą pagal panašų pavyzdį, rašykite man. Esu PHP programuotojas.

Mane domina. Kokia tavo idėja?

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/15 19:33:01 19:33:01

Taip aš tau imsiu ir išduosiu Jeigu pats ką nors sugebi, nesi visiškas naujokas tinklo projektuose, tai rašyk man į aurimasg (eta) iliuzija.net

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume