Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyresnės moterys

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/19 10:58:48 10:58:48

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Liudna todel, kad pacios norite buti tais uostais i kuri parplaukia laivas is musio. Norite tapti tuo is kurio jis vel kyla i musi del uosto.

Uostas gali būti tam, kurį tu išlydi ir lauki parplaukiančio.
O kiekvienos valties, pro šalį plukdomos, gi negali į savo uostą priimti.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/19 11:03:19 11:03:19

Nera nei vieno kuris nebus isbandytas savo baimiu.

Na dzipas, vertybes jo tokios. Mazai cia tokiu kurios isoktu i ji?
Gaileti!

Ps Ugnele as ir tikejausi tavo tokios reakcijos.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/19 11:14:29 11:14:29

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Nera nei vieno kuris nebus isbandytas savo baimiu.
Na dzipas, vertybes jo tokios. Mazai cia tokiu kurios isoktu i ji?
Gaileti!

Ps Ugnele as ir tikejausi tavo tokios reakcijos.

Nugi ačiū:) Aš, beje, irgi iškart supratau, kad straipsnį idėjai būtent tu:)

SOLVEIGA4

S

15 įrašai

2011/03/19 12:59:54 12:59:54

Ugnele,kaip bebūtų gaila, nu nebera normalių tų vyresnių vyrų,NEBĖRA.Vieni gyvena šeimose,kiti bėgioja paskui jaunesnes.Deja,kur dingo Vinetoo?Jam tikriausiai atsibodo,tos diskusijos.Zmogus klausė vieno,o tema,pakrypo į kitą pusę,taip sakant įgavo kitą prasmę.

Olegas

O

1 įrašai

2011/03/19 13:17:27 13:17:27

Sunku patiketi kad autoriui jau 30, o tokias pievas prirase, o gal paprasciausiai nori suzinoti ka i tai atsakys zmones. As galiu atsakyti tai, jog tiek vyrams tiek moterims yra nesvarbu kokio amziaus yra ju priesinga lytis, svarbiausia kad butu pilnametis/e ir patiktu, kazkuo trauktu.
Na as cia nenoriu girtis, taciau savo isvaizda nesiskundziu, turiu gera humoro jausma, esu mandagus, nuosirdus, draugiskas ir tiek ir tereikia kad trauktum ne tik jaunesnes, ne tik vienmetes, bet ir vyresnes moteris.
Aisku, tiesiai svieciai jog patinku prisipazina tik jaunesnes arba vienmetes ir tai tik pacios drasiausios, o kad prisipazintu vyresne moteris, taip tebuna retai, taciau is tu visu ju veiksmu matosi jog nera abejingos. Reikia buti idiotui jog nesuprastum

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/19 20:11:25 20:11:25

Vinetoo niekur nedingo ir diskusijos neatsibodo Vinetoo lakstė paskui vyresnias moteris, kad išsiaiškintu kaip yra iš tikrųjų Juokauju žinoma
Man patiko mintis, kad jos turi pinigų ir nori jaunesnį nusipirkti kaip prekę Jeigu vyrai perka moteris, kodėl gi ir moterims nenusipirkus vyrų, tai gal kiek prasilenkia su visuomenėje suformuotais stereotipais, bet pakankamai logiška ir suprantama Čia kiekvienoje situacijoje turbūt rasime ir kraštutinumus, gražias istorijas bei visai nesmagias. Iš jūsų, forumiečiai, pateiktų pasakojimų susidarė toks įspūdis, kad jei vyras susideda su vyresnia moterimi, dažniausia tai būna labai tvirtas ir stiprus ryšys. Nes abu suvokia, kad laužo stereotipą ir tam reikia pakankamai daug jėgų, taigi nuo to jų santykiai tampa tik tvirtesni

Bet visdėlto, man dėl pilnos diskusijos trūksta vadinamos "i get unlucky", t.y. nesėkmingos istorijos.

olegai, po tavo tokio savęs pagyrimo, koks tu nuostabus, aš metu tau išūkį, sakydamas, kad aš nepatenkintas savo išvaizda, mano jumoro jausmas kandus, esu mandagus tik tada, kai žmogus man patinka, nemeluoju, bet ir visos tiesos nepasakau, draugų turiu tiek, kad galius suskaičiuoti ant vienos rankos, ant kurios yra tik trys pirštai Taigi siūlau tau pristatyti savo nuostabiai žavią asmenybę, taip kaip ir maniškę galima pažiūrėti ir tegu šio forumo lankytojos nusprendžia katras labiau traukia moteris

p.s. mielos forumo lankytojos, aš suprantu, kad tai samba pakankamai egocentriškai iš mano pusės, ir man nėra visiškai svarbu, kas iš mūsų -esnis , bet labai nemėgstų pagyrūnų, o ypač tų, kurie sako, kad nenoriu girtis bet.....,

Sapo

S

42 įrašai

2011/03/19 20:32:50 20:32:50

[quote:2bi641x3]p.s. mielos forumo lankytojos, aš suprantu, kad tai samba pakankamai egocentriškai iš mano pusės, ir man nėra visiškai svarbu, kas iš mūsų -esnis , bet labai nemėgstų pagyrūnų, o ypač tų, kurie sako, kad nenoriu girtis bet.....,[/quote:2bi641x3]
bet tu tikrai panašus į vinetoo, su ta gėlių plunksna paausyj

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/19 20:40:54 20:40:54

Nuuuu, Vinetoo, cia jau uzsirovei... kai pastarasis zodziais pradejo auginti savo grozi, ash po kiekvieno jo saves gyrimo zodelio traukiausi i kokona.... tai akyse(man) nusipieshe vaizdas: klausyk, stovi toks graziai ishtreniruoto kuno Jezus, bet toks nenukankintas, atvirkshciai, toks nukankines kitus, galva aukshteliau pakelta, shvytinti tokia, protingos tokios, pusiau uztrauktu zaliuziu akos, melynos melynos, apsirenges ne kazkokiais tai shkarmalais, neeee, ADIDAS, bliacha su trejom juostelem, KATU!!! Vajeee, vienoj rankoij bambalys shvesto vyno, kitoij padaugintas HOTDOGAS... MMHHHHH! Ledoneshis...
Taip, kad, ponuli tau, o juo labiau man(urodukuij) shansu nulis sveiku.....

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/03/19 21:34:55 21:34:55

Aš irgi nenoriu girtis, bet rašosi [b:l7ih0pan]vyresne[/b:l7ih0pan], jeigu ką.
Dar vienas diplomą nusipirkęs..
A girdž, nebesigirk daugiau - kiek pastebėjau nei jaunoms čia įdomus, nei vyresnėms..

vinetoo: Vinetoo niekur nedingo ir diskusijos neatsibodo Vinetoo lakstė paskui vyresnias moteris, kad išsiaiškintu kaip yra iš tikrųjų Juokauju žinoma
Man patiko mintis, kad jos turi pinigų ir nori jaunesnį nusipirkti kaip prekę Jeigu vyrai perka moteris, kodėl gi ir moterims nenusipirkus vyrų, tai gal kiek prasilenkia su visuomenėje suformuotais stereotipais, bet pakankamai logiška ir suprantama Čia kiekvienoje situacijoje turbūt rasime ir kraštutinumus, gražias istorijas bei visai nesmagias. Iš jūsų, forumiečiai, pateiktų pasakojimų susidarė toks įspūdis, kad jei vyras susideda su[b:l7ih0pan] vyresnia[/b:l7ih0pan] moterimi, dažniausia tai būna labai tvirtas ir stiprus ryšys. Nes abu suvokia, kad laužo stereotipą ir tam reikia pakankamai daug jėgų, taigi nuo to jų santykiai tampa tik tvirtesni
Bet visdėlto, man dėl pilnos diskusijos trūksta vadinamos "i get unlucky", t.y. nesėkmingos istorijos.

olegai, po tavo tokio savęs pagyrimo, koks tu nuostabus, aš metu tau išūkį, sakydamas, kad aš nepatenkintas savo išvaizda, mano jumoro jausmas kandus,esu mandagus tik tada, kai žmogus man patinka, nemeluoju, bet ir visos tiesos nepasakau, draugų turiu tiek, kad galius suskaičiuoti ant vienos rankos, ant kurios yra tik trys pirštai Taigi siūlau tau pristatyti savo nuostabiai žavią asmenybę, taip kaip ir maniškę galima pažiūrėti ir tegu šio forumo lankytojos nusprendžia katras labiau traukia moteris

p.s. mielos forumo lankytojos, aš suprantu, kad tai samba pakankamai egocentriškai iš mano pusės, ir man nėra visiškai svarbu, kas iš mūsų -esnis , bet labai nemėgstų pagyrūnų, o ypač tų, kurie sako, kad nenoriu girtis bet.....,

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/03/19 21:41:28 21:41:28

dešimt balų. Šitą komentarą užskaitau. Ypač man patiko apie ištreniruotą Jėzų

Danielius: Nuuuu, Vinetoo, cia jau uzsirovei... kai pastarasis zodziais pradejo auginti savo grozi, ash po kiekvieno jo saves gyrimo zodelio traukiausi i kokona.... tai akyse(man) nusipieshe vaizdas: klausyk, stovi toks graziai ishtreniruoto kuno Jezus, bet toks nenukankintas, atvirkshciai, toks nukankines kitus, galva aukshteliau pakelta, shvytinti tokia, protingos tokios, pusiau uztrauktu zaliuziu akos, melynos melynos, apsirenges ne kazkokiais tai shkarmalais, neeee, ADIDAS, bliacha su trejom juostelem, KATU!!! Vajeee, vienoj rankoij bambalys shvesto vyno, kitoij padaugintas HOTDOGAS... MMHHHHH! Ledoneshis...
Taip, kad, ponuli tau, o juo labiau man(urodukuij) shansu nulis sveiku.....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume