tai ko cia sedi? aiskiai nori koki neapsipluksnavusi jaunikli pasigauti salia savo vyro.Zinom mes tokias pencininkes.Tipo istekekejusi bet daug babkiu suplotu kokiam jaunikliui

ieva
2011/03/19 08:19:24 08:19:24
tai ko cia sedi? aiskiai nori koki neapsipluksnavusi jaunikli pasigauti salia savo vyro.Zinom mes tokias pencininkes.Tipo istekekejusi bet daug babkiu suplotu kokiam jaunikliui
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/03/19 08:20:04 08:20:04
Buvo paminetos baimes?! Taip ir nutiks tam, kad jas praeiti.
As ta straipsni ikeliau. Kaip saldaini.
Nesusigrazinsite Mielosios jaunystes. Tik atidesite. Kuo labiau stengsimes tuo labiau pagiezingi tapsime.
Kiekvienam pagal nuopelnus.
Apie straipsni. Paimtas "kazkoks" vyras apibudintas kaip silpnas, su silpnom vertybem, pateiktas butent taip. Bandomas sulyginti su laisve. Kodel neapsigyvenus su tuo rokenrolu?!
Tam vyriskiui palinkesiu susigrazinti Vyriskuma! Bele kaip juokinga. Iskastruoja erzila, arkliu padaro uztai nepavojingas. Liuta i narva, tada laukinio stinga.
Juokinga ir graudu, kai "mociutes" vyrus vylioja iskirptemis. Kad sokis teikia dziaugsma, tai naturalu.
Kaip seksas del sekso, taip meile del meiles. Kai kurie maisot, pacios meiles, kaip chemijos, reik labiau nei asmenybes. Taip ir paties sekso bet ne asmenybes. Kad ir kaip ten kada nors butu, bijociau buti tuo, apie ka kalba susivelusi pikciurna Mango. Tikrai ne apie Vyra, Bybiu ji pavadinciau.
Liudna.
SOLVEIGA4
2011/03/19 09:06:33 09:06:33
Panašu,kad svečias yra ko gero,pats ,,pensininkas'',viskuo nepatenkintas ir burbantis.Aš sergu,todėl, turiu laiko,pasėdėti prie kompiuterio.Salia vyras,mes manau,pagalvosime,ar priimti svečio pasiūlymą ką nors įsisūnyti .Uz kompiuterį moka mano vyras,taip,kad,svečiui,mano sąskaitų apmokėti nereikės,kiek norėsiu,tiek ir sėdėsiu.Ko gero esi vienas ir nelaimingas.Uzuojauta.
Ugnelė.
2011/03/19 09:10:09 09:10:09
Draugui:)
Pala, o kas čia sakė, kad žmogus turi būti be kaukės? Kad turi bent jau nemeluoti pats sau?
Tai ir atsako kiekviena, kokio vyro jai reikia:)
Į viską visada galima pažvelgti skirtingu kampu ir matyti skirtingus dalykus. Na taip, daug tame straipsnyje ironijos, bet kad vyrai suvoktų tų minčių prasmę...
Taip, mes nejaunėjame ir nieko nėra vulgaresnio, nes tos ,,a la jauniklės'' įsispraudę į nugarintus džinsus ir visiems aiškinančios, kad ,,joms niekas neduoda tiek metų''. Juokinga ir graudu.
Bet žinai, kai 50-metis vyras per pirmą pasimatymą giriasi, kad jo šitas džipas kainuoja tiek ir tiek gabalų, o pėsčias negali paeiti 20 metrų, nes ,,nuo biznio varymo suvisam nebėra sveikatos'', tai...
Kai kavinėje kas antras patiekalas jam netinka, nes to nevirškina, anas nesveika, o šitas turi daug cholesterolio.
Kalnų slidinėjimas netinka, nes galima gauti traumą.
Šokti eiti neapsimoka, nes tik visokie kvaileliai tuo užsiima.
Į kalnus - jei nėra keltuvo aukštyn ir žemyn - jokių būdu.
Dar vienas man nuolat aiškino, kad sporto klubas nesąmonė, nes žiemą grįžti drėgna galva garantuotas meningitas, o puspročių jis nenori būti.
Dėl to, matyt, kai kas ir ieško to veržlumo, spontaniškumo, kad neišlįstų per visus galus tas skepticizmas. Ne tie džipai svarbiausi, ne užgyventos pažintys... Norisi gyvybingumo, mokėjimo džiaugtis gyvenimu, nors kokių siekių...
Suprantu, kad mano amžiaus vyrai jau nebėra ,,garbanoti juodaplaukiai''. Dauguma jų žilstelėję, pliktelėję, kai kas ir pilvuką turi. Ir tai natūralu.
Bet nepasenkime taip be laiko siela, mintimis, nes tada ir atsiranda tos, kurios ieško jaunesnių.
ieva
2011/03/19 09:29:05 09:29:05
Ačiū už paguodą. Jūs man suteikėte viltį.
SOLVEIGA4
2011/03/19 09:53:04 09:53:04
O,pasirodo,svečias,ne,jis,o jinai.Nesvarbu,kad manę uzsipuolei,bet perskaičiau tavo mintis,man jos visai patyko,tik nezinau,kodėl aš,taip tavę uzpykdziau?
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/03/19 10:16:00 10:16:00
Liudna todel, kad pacios norite buti tais uostais i kuri parplaukia laivas is musio. Norite tapti tuo is kurio jis vel kyla i musi del uosto.
Pasiepet ta vieta del ko jam sunku. Kodel zavingai nepasidalinus zavesiu su nuliudusiu? Juk, kam duota is to bus pareikalauta. Renkames, renkames nieko neveikti.
Juk nori, kad begikas sulauzyta koja testu maratona?
Sis straipsnis puikus pvz. del ko vyrai bijo artumo.
Pasiziurekit i veidrodi. I mokyklos suola nebesugrisim.
PS kaip perskaiciau straipsni, pasirode juokinga. Prisiminiau Kaikada isvardintu vyru elgesi. Perkosiau per smegenu vingius. Galeciau pasijuokti is kas antro. Nedera. Juokiasi katilas, kad kaminas juodas.
PPS primine man senukas ko nereik kalbeti! Juoktis is to kad nemoka kabinti. Juoktis is kvailumo?!
Solveiga i atminti irasiau. Prisiminiau ir tuos atvejus kai jaunesni i jaunesnes nusigreze del jaunystes.
SOLVEIGA4
2011/03/19 10:34:01 10:34:01
Didelis,tau ačiū,kad į atmintį manę uzsirašei,reiškia būsiu ilgai nepamiršta.
Svetlana
2011/03/19 10:41:36 10:41:36
Kiekvienam savo. Man patinka tik siek tiek vyresni vyrai,kas liecia rimtus santykius, o kitokiu santykiu ir nesu niekada kurusi, nes ju man nereikia. Kalbino keli jaunesni (8-9 m)vyrai,bet nejauciau susidomejimo, tik irgi bandziau suprasti kuo juos traukia vyresnes. Dabar nenoreciau net bendraamzio(mano ex buvo). Nuostabu man kai vyras 5 metais vyresnis .Taip ir turiu, nes visada taip norejau.Atrodo stipresnis,ismintingesnis uz mane - o tai daug reiskia man.O galu gale juk esme ne metuose, o asmenybeje.
Ugnelė.
2011/03/19 10:48:04 10:48:04
Na nereikia taip skaudžiai reaguoti... Pagaliau - nebūtų problemos, nebūtų ir straipsnio. Straipsnis užaštrintas, bet - teisybės grūdas, pripažinkim, yra:) Ir kiekvienas juk ieško tai, ko jam reikia.
Kodėl tos 20-metės mergaičiukės susideda su pagyvenusiais ponais? Na, gal 1 iš 10 iš tikros meilės. O likusios?
Tada kodėl neieškanti materialinės naudos ir pagalbos ir žinanti ko nori 40-metė negali norėti bent jau panašių pomėgių ir vertybių vyriškio? Žmogaus, su kuriuo ja ateityje sietų dvasinis, emocinis ir seksualinis ryšys?
Juk pradiniu momentu, pirmame pasimatyme dar nieko nėra. Dar tik žvalgaisi. Ir išgirsti apie džipo kainą. Nors už mašinos lango fantastiškas saulėlydis, bet - išlipti, vargintis neapsimoka. Drėgmė per batus gali prasiskverbti...
Va tu man pasakyk - kaip užmegzti tą bent pradinį ryšį su žmogum, kai žiūri kitom akim? Ir - akivaizdu - mato irgi kitaip.
Man nereikia jūsų brangių vynų, jūsų finansavimo ir skepticizmo, nesimylėkit jūs kasdien po 2 kartus...
Aš puikiai suprantu, kad 30 yra 30, 40 - ies žmogus yra jau kitoks, o 50 - dar kitoks. Keičiasi ne tik jie - lygiai taip pat keičiamės ir mes pačios.
Man patinka mano bendraamžiai, nes kai kuriuos dalykus jie supranta iš pusės žodžio, turi tą pačią patirtį ir su jais nereikia perlipinėti per save.
Bet vistiek vyras turi būti vyras. Vistiek norisi juo žavėtis. Vistiek norisi polėkio ir nesijausti, lyg tave prispaustų kas tokia letena ir gramzdintų į senatvės liūną.