Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyresnės moterys

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/16 13:26:27 13:26:27

Su tokiu reiškiniu susidūriau pirmą kartą, bet gal tik dėlto, kad internete visi tampa drąsesni Man įdomu kodėl moterys rodo dėmesį jaunesniems vaikinams, na kaip pavyzdį pateiksiu, kad jei man 30, tai gaunu krūva laiškų iš moterų, kurioms per 33 ir dar daugiau. Nelabai suvokiu, jų logikos. Na, ok, atmetus, tai, kad moteris taip pat žavi jaunesni vyrai, bet ko jos tikisi? Jei tikisi rimto bendravimo, nejaugi, jos yra tokios tikros, kad jaunesnis vyras nepabėgs pas jaunesnę? Jei tikisi nerimto bendravimo, o prisiminti tik pašėlusias jaunystės dienas, tada nelabai įsivaizduoju, kaip jos turi sudominti? Tiesiog įdomu, pasidarė, kas ir kaip, tikiuosi atsiras kas pasidalins savo mintimis

p.s. ir nesakykit, kad reikia tiesiai šviesiai paklausti, bandžiau, atsakymai būna.... bla, bla, bla

augustinele

A

6 įrašai

2011/03/16 13:37:06 13:37:06

na as irgi vyresne moteris, na vaikinu daug nori susipazint su manim, paklausiau, o kodel su manim ,juk yra jusu bendraamziu, jus esate patyrusi.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/03/16 13:53:27 13:53:27

oh tu pone dieve švenčiausias-labai jau daug vyresnės tos moterys - visais 3 metais.
Atrodė, lyg būtų kokia bent 20 metų vyresnės.
Juaunesnis pabėgs pas jaunesnę - ne nu bl****t kas čia per marazmai?
Tau ne moters ieškoti, o knygas skaityti, gal suprasi ką reiškia vyresnė moteris..quote="vinetoo"]Su tokiu reiškiniu susidūriau pirmą kartą, bet gal tik dėlto, kad internete visi tampa drąsesni Man įdomu kodėl moterys rodo dėmesį jaunesniems vaikinams, na kaip pavyzdį pateiksiu, kad jei man 30, tai gaunu krūva laiškų iš moterų, kurioms per 33 ir dar daugiau. Nelabai suvokiu, jų logikos. Na, ok, atmetus, tai, kad moteris taip pat žavi jaunesni vyrai, bet ko jos tikisi? Jei tikisi rimto bendravimo, nejaugi, jos yra tokios tikros, kad jaunesnis vyras nepabėgs pas jaunesnę? Jei tikisi nerimto bendravimo, o prisiminti tik pašėlusias jaunystės dienas, tada nelabai įsivaizduoju, kaip jos turi sudominti? Tiesiog įdomu, pasidarė, kas ir kaip, tikiuosi atsiras kas pasidalins savo mintimis

p.s. ir nesakykit, kad reikia tiesiai šviesiai paklausti, bandžiau, atsakymai būna.... bla, bla, bla [/quote]

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/16 14:00:31 14:00:31

o ka reiskia vyresne moteris, bent trumpai?
Kurioje cia knygoje skaityti?! (jei jau sunku bus pasidalint)
[quote="Mangofruit"]Tau ne moters ieškoti, o knygas skaityti, gal suprasi ką reiškia vyresnė moteris..

augustinele

A

6 įrašai

2011/03/16 14:10:42 14:10:42

zinoma 33m mazai skiriasi , kai jam 30, as neskaitau ,kad ji vyresne nekliutis tai, bet kai man 58 cia kitas dalykas, man duoda 42m. buna pasikalbu su vaikinais, suprantu jie nori patarimo ar paklausia ,kas ir kaip isklausau juos, sako moterys mus veja neisklauso, blokuoja. Su vienu vaikinuku bendrauju, jau daug metu per mob.jam 25mpasipasakoja, kad seimoj manes niekas nemyli is darbo niekas nelaukia manes, jaucias atstumtas., palaikau rysi ir tiek, jis buna laimingas, labai daug su juo pabendrauju ,neatstumiu ir jis kaip seimos narys man. nu va visokio jaunimo yra, reik padet patart.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/03/16 14:11:25 14:11:25

bent jau sovietmečio laikų, kuri vadinosi Tau, jaunuoli.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: o ka reiskia vyresne moteris, bent trumpai?
Kurioje cia knygoje skaityti?! (jei jau sunku bus pasidalint)
Mangofruit: Tau ne moters ieškoti, o knygas skaityti, gal suprasi ką reiškia vyresnė moteris..

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 14:15:28 14:15:28

Skonio reikalas, kvailuti

16279id_one

1

161 įrašai

2011/03/16 14:20:04 14:20:04

vinetoo: Su tokiu reiškiniu susidūriau pirmą kartą, bet gal tik dėlto, kad internete visi tampa drąsesni Man įdomu kodėl moterys rodo dėmesį jaunesniems vaikinams, na kaip pavyzdį pateiksiu, kad jei man 30, tai gaunu krūva laiškų iš moterų, kurioms per 33 ir dar daugiau. Nelabai suvokiu, jų logikos. Na, ok, atmetus, tai, kad moteris taip pat žavi jaunesni vyrai, bet ko jos tikisi? Jei tikisi rimto bendravimo, nejaugi, jos yra tokios tikros, kad jaunesnis vyras nepabėgs pas jaunesnę? Jei tikisi nerimto bendravimo, o prisiminti tik pašėlusias jaunystės dienas, tada nelabai įsivaizduoju, kaip jos turi sudominti? Tiesiog įdomu, pasidarė, kas ir kaip, tikiuosi atsiras kas pasidalins savo mintimis

p.s. ir nesakykit, kad reikia tiesiai šviesiai paklausti, bandžiau, atsakymai būna.... bla, bla, bla

o man prašome atsakyti, kodėl man, "vyresnei moteriai" pastoviai rašinėja visokiai jaunikliai???? Ir ne tai, kad 3-5 m. jaunesni (tokie tai man patinka ) bet visokie pradedant 18???

renata_

R

358 įrašai

2011/03/16 14:20:33 14:20:33

Aaa, supratau: tos moterys turi ieškot bendraamžių arba vyresnių ir niekaip kitaip. Jaunesnių jokiu būdu ne, nes arba pabėgs, arba sudomint neis kuo. Žiauriai ribota sakyčiau.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/16 14:37:31 14:37:31

one:
vinetoo: Su tokiu reiškiniu susidūriau pirmą kartą, bet gal tik dėlto, kad internete visi tampa drąsesni Man įdomu kodėl moterys rodo dėmesį jaunesniems vaikinams, na kaip pavyzdį pateiksiu, kad jei man 30, tai gaunu krūva laiškų iš moterų, kurioms per 33 ir dar daugiau. Nelabai suvokiu, jų logikos. Na, ok, atmetus, tai, kad moteris taip pat žavi jaunesni vyrai, bet ko jos tikisi? Jei tikisi rimto bendravimo, nejaugi, jos yra tokios tikros, kad jaunesnis vyras nepabėgs pas jaunesnę? Jei tikisi nerimto bendravimo, o prisiminti tik pašėlusias jaunystės dienas, tada nelabai įsivaizduoju, kaip jos turi sudominti? Tiesiog įdomu, pasidarė, kas ir kaip, tikiuosi atsiras kas pasidalins savo mintimis

o man prašome atsakyti, kodėl man, "vyresnei moteriai" pastoviai rašinėja visokiai jaunikliai???? Ir ne tai, kad 3-5 m. jaunesni (tokie tai man patinka ) bet visokie pradedant 18???

Matyt ne visus vaikystej motinos augino. O cia du viename : )

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume