Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyresnės moterys

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/16 14:45:28 14:45:28

na, o jei savi vaikai isejo?!

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/16 16:29:38 16:29:38

Kokie juokingi ir keisti jūs. Nei aš smerkiu tokius norus, nei ką, tiesiog yra įdomūs motyvai
Mangofruit > nežinau, kokia tau širšė įkando, bet perskaityk dar kartą mano postą, o jei nesuprasi, skaityk kol suprasi.
Viskas aišku, kaip pasakojo augustinėle, vaikinai ieško patarimų, paguodos ar šiaip paprasto nuoširdaus bendravimo, kurio pasigenda su jaunom ar vienmetėm panom. Tuo atžvilgiu, tikrai, taip, vyresnės moterys daug įdomesnės.
bet temos klausimas visai kitas. parašydamas 33 metus, paėmiau tik kaip pavyzdį, tuo labiau yra prierašas, kad ir daugiau, o tai reiškia, aiškinu, kurie nesupranta, kad daugiau nei 33 yra ir 37 ir 41 ir 45 ir t.t.
Renata24> aš nesakiau, kad jos turi ieškoti vyresnių ar bendraamžių, neliepiu joms įsisprausti į rėmus.

Dar kartą paaiškinu visiems. Man yra įdomūs MOTYVAI !!!!!!

p.s. o kas nesupranta žodžio "motyvai" paaiškinu: "KODĖL?"

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/16 18:16:23 18:16:23

vinetoo: Kokie juokingi ir keisti jūs. Nei aš smerkiu tokius norus, nei ką, tiesiog yra įdomūs motyvai
Mangofruit > nežinau, kokia tau širšė įkando, bet perskaityk dar kartą mano postą, o jei nesuprasi, skaityk kol suprasi.
Viskas aišku, kaip pasakojo augustinėle, vaikinai ieško patarimų, paguodos ar šiaip paprasto nuoširdaus bendravimo, kurio pasigenda su jaunom ar vienmetėm panom. Tuo atžvilgiu, tikrai, taip, vyresnės moterys daug įdomesnės.
bet temos klausimas visai kitas. parašydamas 33 metus, paėmiau tik kaip pavyzdį, tuo labiau yra prierašas, kad ir daugiau, o tai reiškia, aiškinu, kurie nesupranta, kad daugiau nei 33 yra ir 37 ir 41 ir 45 ir t.t.
Renata24> aš nesakiau, kad jos turi ieškoti vyresnių ar bendraamžių, neliepiu joms įsisprausti į rėmus.

Gal jos galvoja, kad pakankamai gerai atrodo ir tu joms kaip tik?
Gal tiesiog mėgsta uz save truputį jaunesnius?
Gal jos nėra riboto mąstymo ir mano, kad amžiaus skirtumas nieko nereiškia?
Kiekviena turi savo motyvus ir negali atsakyti už kitas:)
O iš tikro man asmeniškai niekada nešautų į galvą, kad vyras, tarkim ~5 metus jaunesnis už moterį vien dėl amžiaus skirtumo gali rasti pretekstą pabėgti pas jaunesnę. Šito mąstymo vyrai gali būti ir 10 metų vyresni, bet jie vistiek nebus patikimi.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/16 18:35:31 18:35:31

vinetoo: Kokie juokingi ir keisti jūs. Nei aš smerkiu tokius norus, nei ką, tiesiog yra įdomūs motyvai

man cia toij vietoj taves pagailo, nu cia tokia chebryte, kad baisiau uz shimtas pederastu(ne visi aishku), jai jau kuri tema, nenaudok labai imantriu zodziu(nors nieko imantraus ir nera, bet robotukai randa), po to ish karto, nieko nelaukdamas, perfrazuok kaipnors kitaip sukurta tema, zodziu, jai jau lipi i ta shuduka, ruoshkis pasmirdet....
O jai del tavo temos, motyvas gal kokia vidine atgaiva, jug jaunesnis shmaikshtesnis, naglesnis, (gal pernelyg atviresnis), net nezinau.... bet kazkaip daugiau jaunu vaikinu prie vyresniu moterishkiu kimba, nei atvirkshciai, nes jauniems vaikinukams greiciau savo mykaloju i darba norisi paleisti, o su benrdaamzem daugiau vargo......

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 18:57:13 18:57:13

Šakės. Tamstai 30 ir sakai, kad jau 33 vyresnės. Na, suprantu, jei 40...
Bet, galiu pasakyti tik tiek -man mano amžiaus vyrai jau per seni. Aš už juos labiau pašėlusi, energinga, linksma. Man su vienmečiais tiesiog nuobodu.O jei dėl metų toks pasipūstys padus, tai bus tiesiog paprastas kvailelis. Pažįstu porą; jam 40, jai 50. Gyvena kartu laimingai jau 15 metų.
Ir išvaizda apgaulinga, mačiau ne vieną porą vienmečių, kur vyrukas atrodo gerokai vyresnis.
Keistai atrodo tik tada, jei šnekina 15-20 metų jaunesni. Paklausk savęs -jei susitinki realiai ir mergina tau patinka -ar iš karto pagalvoji, kiek jai metų? Aš ne. O čia, kai skaičiukai jau surašyti, kažkoks siaubas apima? Nesąmonė.
Tas vyrų ieškojimas jaunesnių -absoliutus egoizmas. Juk dauguma užsilenksit anksčiau net su vienmetėmis gyvendami. Tai, negi taip norit, kad kai numirsit, jūsų buvusioji vėl pradėtų kurti gyvenimą iš naujo?

renata_

R

358 įrašai

2011/03/16 19:22:07 19:22:07

O kodėl tau taip svarbūs tie motyvai? Nėra čia ko dėliot žmonių į lentynėles ir bendrint, kiekvienas žmogus skirtingas. Manau, nieko naujo nepasakiau. O tu apibendrini į du motyvus ir atrodo, kitų nėra. Kad tiesiog moteriai gali nerūpėt, koks amžius, o žiūri į asmenybę, tai niekaip "nedaeina", a? Ir t.t., ir pan.

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/16 19:32:09 19:32:09

Pagaliau, pagaliau, pagaliau konstruktyvi diskusija, aiškus nuomonių išdėstymas ir normali kritika
Ačiū jums: ugnelė, Danielius ir svečias.
Aš turiu taip pat nuomonę, kad visdėlto amžius neturėtų būti riba. Bet tai daugiau teorinis pamąstymas. Praktikoje, dažniausiai būna kitaip. Norit ar nenorit tai pripažinti, bet vyrai visdėlto labiau myli akimis, iš tai ir atsirado mano klausimas apie vyresnes moteris. Aišku, galima teigti, kad kaikurios vyresnės atrodo geriau nei jauniklės ir panašiai, bet taip pat turite sutikti, kad bendrai paėmus, visa industrija kultivuoja jauną žmogų, o tai daro įtaką pasąmonėje. Visados yra išimčių iš taisyklių ir to nesistengsiu neigti, ypač dėlto, kad žaviuosi žmonėmis, kurie laužo stereotipus.
Danieliau, mano patiko tavo mintis dėl vidinės atgaivos. Apie tai ir pats galvojau. Yra toks dalykas kaip MEMAI (kas tai yra trupu pavyzdziu: jei esu vairuotojas ir pastoviai vezioju statybos imones direktoriu, tai po kurio laiko, as pats galiu tapti statybos imones direktoriumi, nes pastoviai bunu toje aplinkoje ir pats tampu to dalis, nesvarbu ar turiu tam tinkama issilavinima ir pan.) Taigi manau, kad pasamonė žino apie tokius dalyką kaip memas ir protui pradedant suprasti kad kūnas sensta, norisi būti apsuptu jaunų žmonių, kad širdis ir siela visados būtų jauni. Ir taip yra netik pas moteris, kas beko ir pas vyrus, tik jie tai išnaudoja pilnu pajėgumu.
p.s. universitetai ar kitos mokymo įstaigos veikia memu principu, tu esi toje aplinkoje ir pradedi dirbti tos aplinkos darbą, nors širdyje jis tau visiškai nemielas.

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/16 19:37:56 19:37:56

renata24
aš pasakiau tik du pirmus motyvus šovusius į galvą ir tikėjausi iš kitų žmonių išgirsti jų nuomone. Nesistengiu dėlioti į lentynas, to ko neįmanoma sudėlioti. Kažkatroje vietoje skirtingai mes vienas kitą suprantam.
Ir dar diskusijos tikslas NĖRA priimti nuosprendžio ir padėti galutinį tašką, diskusija yra nuomonių apsikeitimas, pasidalinimas, akiračio praplėtimas ir t.t.
Neturiu nei noro nei laiko ginčams, ypač su žmonėmis kurie nesugeba priimti kitokios nuomonės nei jų.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/16 21:14:09 21:14:09

Ir dar dėl to amžiaus skirtumo. Taip, neneigiu, kad jaunystės ir kūno kultas egzistuoja. Taip, vyrai myli akimis. Kol nepamilsta širdimi. Tada gal atsiranda tų meilių pusiausvyra.
Va dabar beveik specialiai paskaičiavau ir galiu konstatuoti, kad mano visos absoliučiai draugės ir artimos man moterys turi už save jaunesnius vyrus. Vidutiniškai 3-5 metais. Visos 9, išskyrus mane:) Gražios, protingos, įdomios moterys. Lieknos, sportuojančios, pasitikinčios. Ir niekas ten pas jas nekliba, niekas nežada jų palikti. Gyvena ir po 10-15-20 metų drauge. Mano sesuo 15 metų ištekėjusi už 7 metais jaunesnio. Viskas ok:) Taip kad...
Nors, tiesą sakant, aš daugiau nei 5 metais jaunesnio vyro pati gal nekabinčiau...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/16 21:36:30 21:36:30

Nežinau kodėl, bet aš irgi už vyresnes, nesugadintos kartos moterys

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume