SOLVEIGA4: Sveikas,vinetoo.Manau,kad,nei,vienas iš forumo dalyvių nenorėjo įpiršti nuomonę,kad metų skirtumas yra pliusas.Tiesiog,kai įsimyli zmogų ir jis tavę,tai nesureikšmini.Bet čia rašau apie nedidelius metų skirtumus.Koks terp zmonių dvasinis ryšis,priklauso nuo jų pačių.Vieni vyrai,dėl 6m.skirtumo nejaučia tragedijos,kitiems gal tai nepriimtina.Kad jaunas,greičiau gali nubėgti pas vienmetę,tas tiesa.Aišku ir ne visiems,tos meilės istorijos,baigiasi gerai.Aš irgi uz tai,kad vienmečiai,gyventų laimingai ir ilgai,bet,kartais gyvenime,juk visko būna,negali teisti,nei tų zmonių,kurie gyvena su dideliais metų skirtumais.Jiems spręsti,nes čia jų pasirinkimas.Bet taip pat gali pas jaunesnę,pabėgti ir tas vienmetis 40-metis,ar 50-metis.Cia jau priklauso,koks jo,kaip vyro poziūris į šeimą,ar jaučia atsakomybę.Baigdama noriu palinkėti,tau sekmės,ieškant tos vienintelės.
Pasakyčiau, kad nei pliusas nei minusas, kiekvienoje situacijoje yra skirtingai ir tokios bendros tiesos turbūt nėra. Vieni geriausiai jaučiasi su vienmečiais, save priskaitau prie tokių, kitiems patinka labiau patyrę žmonės, kiti ieško tik puošnaus priedo prie savęs, turbūt vėl nuteisit mane, bet tikrai jaunoms panelėms yra kur patobulėti, nors yra ir išimčiu, pavyzdžiui šitam portale susirašinėju su viena jauna mergina, kuriai berods 21 metai, tai jos mąstymas lenkia ne tik kad mano, bet ir didžios dalies mano sutiktų žmonių. Svarbu, kad tiek vieno tiek kito norai ir poreikiai būtų patenkinti, o tada viskas įmanoma