Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyresnės moterys

SOLVEIGA4

S

15 įrašai

2011/03/20 15:53:50 15:53:50

Apie vyrus,teisingai pastebėjai,ypač vyresniame amziuje.Jie nesenstantys ,grazus.Yra ir protingų vyrų,kurie dazniau,gal mato savę veidrodyje.Noriu paklausti 30-mečių,ar 40-mečių,kad ir apie mūsų tėvų gyvenimą.Manę tikriausiai būtų ištykęs šokas,jei tėtis,grįzes iš darbo namo,pranešes dziugią zinią,aš išeinu pas tavo klasiokę,nes ji jauna ir jos kūnas grazus,ir jai 20m.,o tavo mama,,sena boba'',nes jai 45m,nesvarbu,kad jie vienmečiai.Mano draugės 40-metės,nurašytos,kaip per senos.Tai paklausa,nuo 18-25m? 50-mečiai nebetvirkinkyt dukrų.Kai jus meta,tada vadinate barakudomis,o,kaip vadinatės jus?

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/20 16:48:25 16:48:25

Danielius:
vinetoo:
Danieliau> tiesiai į dešimtuką tikiuosi ponas Olegas išdrįs įrodyti, kad klystam abu

Man jau irodineti nieko nebereikia, ash jam jau koplytele statau ish savo leshu, tokio dievuko niekas dar neturi, turesiu vienas.
O jai taip rimciau... Velgi man atrodo, kad tokiu atveju mus uzvaldo sisteminis mastymas ir lietuvishkas drovumas, nu kaip cia save reklamuosi? Jai zmogenas taip jauciasi, why not? Ash asmenishkai taip nesikelciau kainos... Pirma, ner ka parodyt, antra ishsikeles turi irodynet(cia jau nori nenori)... neeeeeeeeeeee, ash geriau pasimelsiu prie atsikacialinusio, treninguoto Jezuko, man uzteks....

Sutinku, kad pas mus kažkaip keistai žiūrima į savęs reklamavimą, kogero ir aš pats toks esu (žiūriu nepalankei), stengiuosi savo darbais ir poelgiais parodyti kiek vertas ir ne man tai spręsti. Bet kiekvienas turi turėti vietos po saule, bet kaip ir jie turi teisę save reklamuoti, tebūna pakantūs ir tiems kurie turi teisę iš to pasijuokti

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/20 16:50:11 16:50:11

???:
vinetoo:

Olegas zmogus be kompleksu ir ko cia puolat ji. Jeigu tokiu jauciasi, tai taip ir paraso. Pavydus lietuviai esat berniukai, geda - peleda

Taip taip, pavydūs. Aš irgi labai norėčiau toks būti, nes atsibodo būti drovuoliu, bet niekaip neišeina būti drąsiam, nes esu drovus ir savim nepasitikintis

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/20 16:56:34 16:56:34

SOLVEIGA4: Sveikas,vinetoo.Manau,kad,nei,vienas iš forumo dalyvių nenorėjo įpiršti nuomonę,kad metų skirtumas yra pliusas.Tiesiog,kai įsimyli zmogų ir jis tavę,tai nesureikšmini.Bet čia rašau apie nedidelius metų skirtumus.Koks terp zmonių dvasinis ryšis,priklauso nuo jų pačių.Vieni vyrai,dėl 6m.skirtumo nejaučia tragedijos,kitiems gal tai nepriimtina.Kad jaunas,greičiau gali nubėgti pas vienmetę,tas tiesa.Aišku ir ne visiems,tos meilės istorijos,baigiasi gerai.Aš irgi uz tai,kad vienmečiai,gyventų laimingai ir ilgai,bet,kartais gyvenime,juk visko būna,negali teisti,nei tų zmonių,kurie gyvena su dideliais metų skirtumais.Jiems spręsti,nes čia jų pasirinkimas.Bet taip pat gali pas jaunesnę,pabėgti ir tas vienmetis 40-metis,ar 50-metis.Cia jau priklauso,koks jo,kaip vyro poziūris į šeimą,ar jaučia atsakomybę.Baigdama noriu palinkėti,tau sekmės,ieškant tos vienintelės.

Pasakyčiau, kad nei pliusas nei minusas, kiekvienoje situacijoje yra skirtingai ir tokios bendros tiesos turbūt nėra. Vieni geriausiai jaučiasi su vienmečiais, save priskaitau prie tokių, kitiems patinka labiau patyrę žmonės, kiti ieško tik puošnaus priedo prie savęs, turbūt vėl nuteisit mane, bet tikrai jaunoms panelėms yra kur patobulėti, nors yra ir išimčiu, pavyzdžiui šitam portale susirašinėju su viena jauna mergina, kuriai berods 21 metai, tai jos mąstymas lenkia ne tik kad mano, bet ir didžios dalies mano sutiktų žmonių. Svarbu, kad tiek vieno tiek kito norai ir poreikiai būtų patenkinti, o tada viskas įmanoma

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/20 17:01:16 17:01:16

Svečias:
margo:
vinetoo: Margo,

Kai buvau jaunesnė, gal tie +14 metų ir atrodė ne tokie baisūs. Man 22, vyrui 36 - kaip ir nieko. O dabar man virš 30. Gal požiūris į daugelį dalykų pasikeitę, gal tie +14 vyrai tapo penkiasdešimtmečiais.. kita vertus ir tarp bendraamžių jau ėmė rastis tokių, kurie turi gerokai jaunesnių draugių, žmonų. Ir daugeliu atveju vyrai labai smarkiai nori pabrėžti, kokie jie yra jaunatviški ar gerai išsilaikę, ar pajėgūs.. Toks jausmas, kad juos pačius labai kamuoja tas amžiaus kompleksas - kad tik kas nepagalvotų, kad jie per seni savo draugėms. Buvo labai juokinga, kai ėmiau susitikinėti su vyru, jis buvo kiek vyresnis už mane. Kai paklausiau kiek jam metų - išsisukinėjo, galiausiai pasakė. O po kurio laiko sužinojau, kad save pasijaunino pora metų

Labai įdomus pastebėjimas. Su amžiumi keičiasi ir požiūris į metų skirtumą. Pabandžiau prisiminti, save kai man buvo apie 20, tai tikrai taip, kad vyresnės moterys man buvo žavesnės, kad ir trisdešimtmetės. Dabar jau požiūris ir supratimas keičiasi, jei man 30, o moteriai 40, bendrauti tai man netrukdo, bet jei galvoti apie šeimą...., na nežinau, jei turėčiau vaikų, gal tada situacija atrodytu kitaip, bet šiuo metu tikrai ne.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume