Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyresnės moterys

Margo

M

3 įrašai

2011/03/19 21:57:01 21:57:01

Mano istorija ,manau ,kaip tik unlucky,kaip ir pageidauji
Turejau 14 m jaunesni du metus tampemes (gal as tampiausi, o jis tik nesipriesino) .Dailus vyras , graziai nuauges , sportuojantis. Nepirkau jo, juolab jis manes ,abiems tuo metu reikejo zmogaus ,skambiai tariant suvede likimas . Ir metu mano ilgai nezinojo, jis neklause as, ir nesakiau .Jie juk ne briliantai , niekas nepavogs Kai suzinojo vyrioka istiko sokas , tasyk rodes, jog kazkas zmogui ateme kalbos dovana .Bet nieko istvere galima sakyti didvyriskai atlaike Nesijaudinau ir negalvojau apie bendra mudvieju ateiti , nepriimtinas tai buvo variantas man paciai . Supratau ,kad jo metu vyrui reikalinga bendraamze , kuri gimdytu vaikus ( tikrai to nesiruosiau daryti ) vaikai mano uzauginti ir ryztis gimdyti "senatveje " ne man Ir kas be ko aplinkiniu reakcija, nors ir teige, jog jam visiskai nusispjaut ka galvoja kiti ,bet jauciau ,kad kalba netiesa ...
Taigi viena grazia sauleta diena paliko jis mane ,susirado uz save jaunesne tik nezinau ,kaip su dailumu Bet tai jau jo reikalas, nekeliau scenu ir nevaitojau , nors kas be ko sirdi kuri laika paskaudejo ...

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/19 21:58:23 21:58:23

mango> jei tu jauti man antipatija, tai viskas gerai, neturiu tikslo tau įtikti, varyk ant manęs kiek širdis geidžia, gal bent jau šiąnakt ramiai miegosi. Bet būk subrendusi moteris ir suprask, kad čia ne lietuvių kalbos diktantas.

Danieliau> tiesiai į dešimtuką tikiuosi ponas Olegas išdrįs įrodyti, kad klystam abu

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/19 22:05:07 22:05:07

Margo,

Ačiū tau, kad pasidalinai savo istorija. Aš labai norėčiau, kad visos istorijos turėtų gražią pabaiga. Bet, deja, realybė trupučiuka kitokia. Todėl ir buvo mano toks noras, kad šioje diskusijoje galėtumėm aptarti, padiskutuoti ne tik apie sėkmingas istorijas, bet taip pat ir liūdnai pasibaigusias. Kaip ir minėjau anksčiau, ne kiekvienas ryžtasi papasakoti savo nemalonius išgyvenimus, todėl dar kartą ačiū tau.

taigi mieli, forumiečiai, pasirodo nevisados kelias rožėmis klotas.....

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/20 07:57:13 07:57:13

vinetoo:
Danieliau> tiesiai į dešimtuką tikiuosi ponas Olegas išdrįs įrodyti, kad klystam abu

Man jau irodineti nieko nebereikia, ash jam jau koplytele statau ish savo leshu, tokio dievuko niekas dar neturi, turesiu vienas.
O jai taip rimciau... Velgi man atrodo, kad tokiu atveju mus uzvaldo sisteminis mastymas ir lietuvishkas drovumas, nu kaip cia save reklamuosi? Jai zmogenas taip jauciasi, why not? Ash asmenishkai taip nesikelciau kainos... Pirma, ner ka parodyt, antra ishsikeles turi irodynet(cia jau nori nenori)... neeeeeeeeeeee, ash geriau pasimelsiu prie atsikacialinusio, treninguoto Jezuko, man uzteks....

???

?

227 įrašai

2011/03/20 08:09:38 08:09:38

vinetoo: Vinetoo niekur nedingo ir diskusijos neatsibodo Vinetoo lakstė paskui vyresnias moteris, kad išsiaiškintu kaip yra iš tikrųjų Juokauju žinoma
Man patiko mintis, kad jos turi pinigų ir nori jaunesnį nusipirkti kaip prekę Jeigu vyrai perka moteris, kodėl gi ir moterims nenusipirkus vyrų, tai gal kiek prasilenkia su visuomenėje suformuotais stereotipais, bet pakankamai logiška ir suprantama Čia kiekvienoje situacijoje turbūt rasime ir kraštutinumus, gražias istorijas bei visai nesmagias. Iš jūsų, forumiečiai, pateiktų pasakojimų susidarė toks įspūdis, kad jei vyras susideda su vyresnia moterimi, dažniausia tai būna labai tvirtas ir stiprus ryšys. Nes abu suvokia, kad laužo stereotipą ir tam reikia pakankamai daug jėgų, taigi nuo to jų santykiai tampa tik tvirtesni
Bet visdėlto, man dėl pilnos diskusijos trūksta vadinamos "i get unlucky", t.y. nesėkmingos istorijos.

olegai, po tavo tokio savęs pagyrimo, koks tu nuostabus, aš metu tau išūkį, sakydamas, kad aš nepatenkintas savo išvaizda, mano jumoro jausmas kandus, esu mandagus tik tada, kai žmogus man patinka, nemeluoju, bet ir visos tiesos nepasakau, draugų turiu tiek, kad galius suskaičiuoti ant vienos rankos, ant kurios yra tik trys pirštai Taigi siūlau tau pristatyti savo nuostabiai žavią asmenybę, taip kaip ir maniškę galima pažiūrėti ir tegu šio forumo lankytojos nusprendžia katras labiau traukia moteris

p.s. mielos forumo lankytojos, aš suprantu, kad tai samba pakankamai egocentriškai iš mano pusės, ir man nėra visiškai svarbu, kas iš mūsų -esnis , bet labai nemėgstų pagyrūnų, o ypač tų, kurie sako, kad nenoriu girtis bet.....,

Olegas zmogus be kompleksu ir ko cia puolat ji. Jeigu tokiu jauciasi, tai taip ir paraso. Pavydus lietuviai esat berniukai, geda - peleda

SOLVEIGA4

S

15 įrašai

2011/03/20 09:21:29 09:21:29

Cia,tam,kuris,neturi pinigėlių paskambinti.Toks jau geras patarėjas ugnelei esi,iš kitų pasisakymų,juokas ima.Mes moterys,mes klystam.Tu jau toks proto bokštas,bet rašai ,kad neblogai būtų tema,,kodėl vyrai,bijo artumo''Tai,gal pasiūlyk temą,,kodėl vyrai bijo moterų''.Man tas pasakymas vyrai bijo,kelia juoką,stiprus vyras,asmenybė,nebijo nieko.Bijo,tik savimi nepasitykintis,kompleksuoti vyrai .

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/20 09:47:07 09:47:07

Joks as ne proto bokstas. Esu kaip ir betkuris kitas.
Turiu savo nuomone del kurios galiu leisti sau klysti.
Tik tas kuris viska zino, nieko neiesko. As ieskau.

Ne mamos rankose uzauginti berniukai vyrais tampa. Rink zodzius moterie! turek savo vieta.

Margo

M

3 įrašai

2011/03/20 11:34:52 11:34:52

vinetoo: Margo,

Ačiū tau, kad pasidalinai savo istorija. Aš labai norėčiau, kad visos istorijos turėtų gražią pabaiga. Bet, deja, realybė trupučiuka kitokia. Todėl ir buvo mano toks noras, kad šioje diskusijoje galėtumėm aptarti, padiskutuoti ne tik apie sėkmingas istorijas, bet taip pat ir liūdnai pasibaigusias. Kaip ir minėjau anksčiau, ne kiekvienas ryžtasi papasakoti savo nemalonius išgyvenimus, todėl dar kartą ačiū tau.

Et nera uz ka Tai jau istorija ...Mano subjektyvia nuomone ,su keliolika metu jaunesniu vyriskiu moteris nesijaus nei saugiai ,nei komfortabiliai Priesingai ,nei budama keliolika metu jaunesne. Bet tai tik mano nuomone ir niekam jos nepersu

SOLVEIGA4

S

15 įrašai

2011/03/20 14:07:27 14:07:27

Sveikas,vinetoo.Manau,kad,nei,vienas iš forumo dalyvių nenorėjo įpiršti nuomonę,kad metų skirtumas yra pliusas.Tiesiog,kai įsimyli zmogų ir jis tavę,tai nesureikšmini.Bet čia rašau apie nedidelius metų skirtumus.Koks terp zmonių dvasinis ryšis,priklauso nuo jų pačių.Vieni vyrai,dėl 6m.skirtumo nejaučia tragedijos,kitiems gal tai nepriimtina.Kad jaunas,greičiau gali nubėgti pas vienmetę,tas tiesa.Aišku ir ne visiems,tos meilės istorijos,baigiasi gerai.Aš irgi uz tai,kad vienmečiai,gyventų laimingai ir ilgai,bet,kartais gyvenime,juk visko būna,negali teisti,nei tų zmonių,kurie gyvena su dideliais metų skirtumais.Jiems spręsti,nes čia jų pasirinkimas.Bet taip pat gali pas jaunesnę,pabėgti ir tas vienmetis 40-metis,ar 50-metis.Cia jau priklauso,koks jo,kaip vyro poziūris į šeimą,ar jaučia atsakomybę.Baigdama noriu palinkėti,tau sekmės,ieškant tos vienintelės.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/20 14:14:05 14:14:05

margo:
vinetoo: Margo,

Et nera uz ka Tai jau istorija ...Mano subjektyvia nuomone ,su keliolika metu jaunesniu vyriskiu moteris nesijaus nei saugiai ,nei komfortabiliai Priesingai ,nei budama keliolika metu jaunesne. Bet tai tik mano nuomone ir niekam jos nepersu

Kai buvau jaunesnė, gal tie +14 metų ir atrodė ne tokie baisūs. Man 22, vyrui 36 - kaip ir nieko. O dabar man virš 30. Gal požiūris į daugelį dalykų pasikeitę, gal tie +14 vyrai tapo penkiasdešimtmečiais.. kita vertus ir tarp bendraamžių jau ėmė rastis tokių, kurie turi gerokai jaunesnių draugių, žmonų. Ir daugeliu atveju vyrai labai smarkiai nori pabrėžti, kokie jie yra jaunatviški ar gerai išsilaikę, ar pajėgūs.. Toks jausmas, kad juos pačius labai kamuoja tas amžiaus kompleksas - kad tik kas nepagalvotų, kad jie per seni savo draugėms. Buvo labai juokinga, kai ėmiau susitikinėti su vyru, jis buvo kiek vyresnis už mane. Kai paklausiau kiek jam metų - išsisukinėjo, galiausiai pasakė. O po kurio laiko sužinojau, kad save pasijaunino pora metų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume