Ugnele
Smagu girdėti tokį pavyzdį
Būtų įdomu sužinoti, kiek joms, tavo draugėms, buvo metų kai susipažino su savo vyrais?
vinetoo
2011/03/16 21:48:40 21:48:40
Ugnele
Smagu girdėti tokį pavyzdį
Būtų įdomu sužinoti, kiek joms, tavo draugėms, buvo metų kai susipažino su savo vyrais?
Ugnelė.
2011/03/16 21:59:42 21:59:42
25-30 maždaug. Kelioms iš jų tai antros santuokos. Mano seseriai buvo 27, kai ją, išsiskyrusią moterį su dukryte, ilgai ir labai atkakliai kabino jos dabartinis vyras, kuriam tada buvo 20... Ir mes labai skeptiškai tai stebėjome. Viskas tvarkoje. Ir šeima susikūrė, ir mokslus jis baigė, ir solidžiu vyru tapo, ir dar kelių vaikų susilaukė:)
renata_
2011/03/17 00:11:06 00:11:06
Och tu velnias, kaip čia taip aš nesugebu priimt kitų nuomonės Aš tik noriu pasakyt, kad gali būt begalės tų priežasčių. Pvz., aš draugavau iš meilės su 3,5 metų jaunesniu Jis man patiko kaip asmenybė, ir dabar jis man patinka kaip asmenybė, tik vat meilė pasibaigė
ieva
2011/03/17 04:00:26 04:00:26
Renata, nugi tu teisi, viskas čia pas tave ok:)
Ugnelė.
2011/03/17 04:01:05 04:01:05
mano:)
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/03/17 06:30:18 06:30:18
O as esu tikras, kad ne viskas cia ok.
renata_
2011/03/17 12:51:18 12:51:18
Ne viskas ok, kad meilė pasibaigė? Dabar šiaip tai viskas gerai dėl to, anksčiau gal ir nelabai. Tiesiog nemėgstu akmenų ant širdies nešiot, todėl išlikę tik draugiški santykiai. Į asmeniškumus nenorėčiau leistis labai, tiesiog atsakiau į temą
SOLVEIGA4
2011/03/17 14:19:11 14:19:11
Kadangi,tam turiu gyvenimo patyrties,tai parašysiu,štai ką.Jaunesni vyrai yra daug įdomesni,daugiau rodantys dėmesio,negu tie vienmečiai.Gyvenau su 7m.jaunesniu,jam buvo 30,man 37,viskas tvarkoje,jokių lakstymų nebuvo,nei į kairę,nei į dešinę.Pragyvenom 6 metus,geras seksas,aistra,iš jo pusės jutau rūpinimasi manimi,meilę.Likimas,išskyrė ,zuvo autoavaryjoje.Būdama 44m.sutikau vyrą 7m.jaunesnį,negalvokyt,kad aš jų jaunesnių ieškojau specialai ir,kad mano sutikti vyrai buvo alfonsai,jie abu turėjo darbus,mašinas,vienu zodziu normalūs vyrai.Vėl jaučiau dėmesį,sėdėjau namuose,kaip karalienė aprengta,viskuo aprūpinta.Galiu pasigirti,kad esu grazi,turiu gerą figūrą,todėl ir atrodau jaunesnė.Nors nebuvo jokių lakstymų,neatlaikiau visų spaudimo,jis toks grazus, tu pasensi,pabėgs,neziūrint jo prašymo tuoktis,aš įsigandau ir po 2 metų mečiau jį.Dabar turiu vyrą50m. su,kuriuo susituokiau.Ir ką jus manot,jam reikia jaunų panelių,aš jam sena boba,dėmesio nulis,lygiai toks pat buvo iš panų neišeinantis ir pirmas 3m uz manę vyresnis vyras.VOT I VSIA LIUBOV.
ieva
2011/03/17 16:57:12 16:57:12
Sveikas,Vinetoo, labai jau keistai domiesi sia tema kazkas kuzda,kad turi panasia situacija. Ta ka ten pradzioj 'kliedi'-'taisykles','pasamoneje','lauzo stereotipus' visa tai vieni juokai.Niekas specialiai neiesko tu jaunu vyru,niekas ju nevilioja,niekas nesiulo jiems to 'pasenusio'kuno!Yra dalyku kurie tesiog neapciuopiami,tai yra jausmai!Meile nera darbas,meile-tai jausmas,o kiekvieno zmogaus jausmas yra skirtingas.Daug zmoniu,daug istoriju,ir nei vienos tokios pat.Gal kiek panasiu ir sutinki skaitydama straipsnius,bet identiskos-nerasi.Gyvenu su vyru kuris 12m uz mane jaunesnis ir ka?Ir nieko!JI pamilau dar jo nemacius,o tik bendraujant telefonu.Isvaizda man jo nerupejo,domino-mastysena.Susitikus paaiskejo,kad sutikau-grazuoli! Gyvename dar tik 5 metai,bet nematau jame jokiu zenklu kurie pranasautu apie to 'grazaus' kuno troskima. O jei domina kaimynu ir draugu nuomones tai galiu pasakyti-mums jos nerupejo!Juk piktavaliu yra visur ir visada kurie domisi kas dedasi uz sienos ar kitame miesto gale. Mes buvom ir esam laimingi bet jei ir isaustu ta diena,kad pasuktumem skirtingais keliais tai tik butu dar vienas gyvenimo kelio tarpsnis-naujiems isbandymams,naujiems jausmams. Ir nepapriestarausi gamtai,kad ir kaip to noretum Daugiau metu,daugiau brandos Vinetoo,paklausk saves kuris obels ziedas grazesnis ir kvapnesnis?Grazesnis-ziedas pakol tik prazydes!O aromata isskiria-vystant! Taip,kad gamta pasirupino visais. Ir neieskokime aplinkui blogio'istvirkimas",'nauda' ir t.t. ateina viskas su metais ir patirtis ir protas ir visai kitas supratimas.Mylek ir buk mylimas
ELITA
2011/03/17 17:08:48 17:08:48
p.s. nesvarbu ar ji bus uz Tave vyresne ar ne jaunesne juk meile metu neturi!