Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyresnės moterys

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/17 17:42:55 17:42:55

Pagaliau, pavyzdžiai, pavyzdžiai kaip aš šito laukiau
Ačiū tiems, kas nepatingit pasidalinti savo mintimis
Aš pirmam savo poste, minėjau, kad pirmą kartą susidūriau su vyresnių moterų dėmesiu, gal seniau to nepajusdavau, o gal nenorėdavau pastebėti, na bet tai nesvarbu, svarbu, kad dabar atkreipiau dėmesį.
Svečias> Na nėra, pas mane dilemos, kad ar susidėti su vyresne moterim ar ne. Bent jau šiam momentui. Aš taip pat vadovaujuosi nuomone, kad meilei, jausmams ribų nėra

Ugnele> ačių už gražų pavyzdį, tokie santykiai, manau tūrėtų būti pateikti kaip pavyzdys tokiems skeptikams kaip aš (manau ne vienas jūsų galvojat, kad aš toks)

Renata24> pavyzdžių kalba yra pati įtaigiausia, būtent dabar tai ir parašei ir ačiū tau, kad nepasiuntei kaltinimų man dar kartą

Solveiga4> ačiū tau už patį išsamiausią komentarą, tokių pavyzdžių ir norėjau išgirsti, aišku, čia labai teigiamas ir geras pavyzdys ir smagu tokius skaityti

O bendrai paėmus, man džiugu, kad kaikurie gal ir neteisingai mane supratę užsipuolė, kiti stengėsi pateikti pavyzdžių ar savus konstruktyvius pamąstymus, nors ir tikėjausi trupučiuka kitokio temos išsivystymo. Svarbu, kad buvo išsakytos mintis ir tikiuosi, kad jos tęsis Svarbu, kad gavosi diskusija ir visai smagi. Gaila, kad niekas nepateikė liūdnesnių pavyzdžių, bet gal tokia jau žmogaus natūra, savo džiaugsmu norisi pasidalinti, o liūdesiu nelabai.

Ir pabaigai pacituosiu Elita su kurios mintimi sutinku: ".....meilė metų neturi"

ELITA

E

255 įrašai

2011/03/17 19:08:24 19:08:24

O ka as rasiau!

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/17 19:57:41 19:57:41

Elita, taigi tave ir cituoju

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/17 20:00:02 20:00:02

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: O as esu tikras, kad ne viskas cia ok.
renata24_: patinka kaip asmenybė, tik vat meilė pasibaigė

Mes ne apie tą patį šįkart:)

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/03/17 21:44:31 21:44:31

Zmones klysta.
Vyrams labai sunku prisipazinti klydus. Tai klaidingai reikstu silpnuma. Buti silpnu ne "vyriska".
Manau, kad Renata neturetu buti registruotas narys.
Buna zmoniu kuriems duota antra galimybe.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/18 04:04:19 04:04:19

,,Aš tik noriu pasakyt, kad gali būt begalės tų priežasčių. Pvz., aš draugavau iš meilės su 3,5 metų jaunesniu Jis man patiko kaip asmenybė''

Aš apie tai:)

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambtinti

C

3 įrašai

2011/03/18 06:24:53 06:24:53

tema pasibaige taip kaip turejo pasibaigti.
As cia isiterpiau del savu priezasciu. Gaila i ritma vis nepataikau.

i tema. Jei kazkam taip gerai man sirdies neskauda. Svarbiausia melo sau nebutu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/18 08:37:34 08:37:34

[url:1q3hkson]http://www.moteris.lt/lt/naujienos/santykiai/psichologija/kodel_as_nesusitikineju_su_bendraamziais/[/url:1q3hkson]

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/18 10:00:24 10:00:24

Svečias: [url:3qffq6ew]http://www.moteris.lt/lt/naujienos/santykiai/psichologija/kodel_as_nesusitikineju_su_bendraamziais/[/url:3qffq6ew]

šaunus straipsnis

atsakymas ne tik man, bet ir visiems kitiems

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/03/18 12:53:43 12:53:43

kodel kodel?
todel, kad neranda vienmeciu vyru, iesko jaunesniu - o ka daryt? niekas nenori nunesiotu vyru su nestovinciais pimpalais. ar pakankamai aiskiai parasiau ?

vinetoo: Kokie juokingi ir keisti jūs. Nei aš smerkiu tokius norus, nei ką, tiesiog yra įdomūs motyvai
Mangofruit > nežinau, kokia tau širšė įkando, bet perskaityk dar kartą mano postą, o jei nesuprasi, skaityk kol suprasi.
Viskas aišku, kaip pasakojo augustinėle, vaikinai ieško patarimų, paguodos ar šiaip paprasto nuoširdaus bendravimo, kurio pasigenda su jaunom ar vienmetėm panom. Tuo atžvilgiu, tikrai, taip, vyresnės moterys daug įdomesnės.
bet temos klausimas visai kitas. parašydamas 33 metus, paėmiau tik kaip pavyzdį, tuo labiau yra prierašas, kad ir daugiau, o tai reiškia, aiškinu, kurie nesupranta, kad daugiau nei 33 yra ir 37 ir 41 ir 45 ir t.t.
Renata24> aš nesakiau, kad jos turi ieškoti vyresnių ar bendraamžių, neliepiu joms įsisprausti į rėmus.

Dar kartą paaiškinu visiems. Man yra įdomūs MOTYVAI !!!!!!

p.s. o kas nesupranta žodžio "motyvai" paaiškinu: "KODĖL?"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume