Pagaliau, pavyzdžiai, pavyzdžiai kaip aš šito laukiau
Ačiū tiems, kas nepatingit pasidalinti savo mintimis
Aš pirmam savo poste, minėjau, kad pirmą kartą susidūriau su vyresnių moterų dėmesiu, gal seniau to nepajusdavau, o gal nenorėdavau pastebėti, na bet tai nesvarbu, svarbu, kad dabar atkreipiau dėmesį.
Svečias> Na nėra, pas mane dilemos, kad ar susidėti su vyresne moterim ar ne. Bent jau šiam momentui. Aš taip pat vadovaujuosi nuomone, kad meilei, jausmams ribų nėra
Ugnele> ačių už gražų pavyzdį, tokie santykiai, manau tūrėtų būti pateikti kaip pavyzdys tokiems skeptikams kaip aš (manau ne vienas jūsų galvojat, kad aš toks)
Renata24> pavyzdžių kalba yra pati įtaigiausia, būtent dabar tai ir parašei ir ačiū tau, kad nepasiuntei kaltinimų man dar kartą
Solveiga4> ačiū tau už patį išsamiausią komentarą, tokių pavyzdžių ir norėjau išgirsti, aišku, čia labai teigiamas ir geras pavyzdys ir smagu tokius skaityti
O bendrai paėmus, man džiugu, kad kaikurie gal ir neteisingai mane supratę užsipuolė, kiti stengėsi pateikti pavyzdžių ar savus konstruktyvius pamąstymus, nors ir tikėjausi trupučiuka kitokio temos išsivystymo. Svarbu, kad buvo išsakytos mintis ir tikiuosi, kad jos tęsis Svarbu, kad gavosi diskusija ir visai smagi. Gaila, kad niekas nepateikė liūdnesnių pavyzdžių, bet gal tokia jau žmogaus natūra, savo džiaugsmu norisi pasidalinti, o liūdesiu nelabai.
Ir pabaigai pacituosiu Elita su kurios mintimi sutinku: ".....meilė metų neturi"