Pažintys Forum

Darnipora pazintys

vyresnės moterys

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/18 15:13:54 15:13:54

Svečias: [url:3ddn7hq8]http://www.moteris.lt/lt/naujienos/santykiai/psichologija/kodel_as_nesusitikineju_su_bendraamziais/[/url:3ddn7hq8]

Fantastiška! Į dešimtuką!
Labai geras straipsnis. Ir labai teisingas:)

ELITA

E

255 įrašai

2011/03/18 15:54:42 15:54:42

straipsnis geras tik kazi kas prasidetu jei cia uzsuktu paskaityti'tokio'amziaus vyrai! Jauciu gerai nebutu...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/18 16:36:17 16:36:17

one:
vinetoo: Su tokiu reiškiniu susidūriau pirmą kartą, bet gal tik dėlto, kad internete visi tampa drąsesni Man įdomu kodėl moterys rodo dėmesį jaunesniems vaikinams, na kaip pavyzdį pateiksiu, kad jei man 30, tai gaunu krūva laiškų iš moterų, kurioms per 33 ir dar daugiau. Nelabai suvokiu, jų logikos. Na, ok, atmetus, tai, kad moteris taip pat žavi jaunesni vyrai, bet ko jos tikisi? Jei tikisi rimto bendravimo, nejaugi, jos yra tokios tikros, kad jaunesnis vyras nepabėgs pas jaunesnę? Jei tikisi nerimto bendravimo, o prisiminti tik pašėlusias jaunystės dienas, tada nelabai įsivaizduoju, kaip jos turi sudominti? Tiesiog įdomu, pasidarė, kas ir kaip, tikiuosi atsiras kas pasidalins savo mintimis

p.s. ir nesakykit, kad reikia tiesiai šviesiai paklausti, bandžiau, atsakymai būna.... bla, bla, bla

o man prašome atsakyti, kodėl man, "vyresnei moteriai" pastoviai rašinėja visokiai jaunikliai???? Ir ne tai, kad 3-5 m. jaunesni (tokie tai man patinka ) bet visokie pradedant 18???

O todėl, kad su jaunikliais nebendrauja jų bendraamžės, nes tiems bachūriukams vėjai galvoje pučia, o jaunos panelės tuo metu yra užsiėmusios UAB-ų direktoriais ir kitais solidžiais, turtingais vyrais, todėl jiems belieka tik vyresnės.

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/18 17:39:37 17:39:37

Mangofruit: kodel kodel?
todel, kad neranda vienmeciu vyru, iesko jaunesniu - o ka daryt? niekas nenori nunesiotu vyru su nestovinciais pimpalais. ar pakankamai aiskiai parasiau ?
vinetoo:

kaip suprantu, tau širšės įgėlimas dar nepraėjo

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/18 17:42:34 17:42:34

bandyk spet i kuria vieta tas shirshinas isege?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/18 18:19:17 18:19:17

[quote="Danielius"]bandyk spet i kuria vieta tas shirshinas isege? [
i smegeneles arba i dziundze

SOLVEIGA4

S

15 įrašai

2011/03/18 18:23:56 18:23:56

Kad,tau,brangusis reikia jaunų,tai visai normalu,nes tu ir pats esi jaunas.Matau tavę ziauriai nervina,kada rašo vyresnės,tu su jomis gali nebendrauti.Manau,kad 3 metais vyresnė,tai ne pasaulio pabaiga,bet tavo teisė rinktis.Negalvok,apie visas blogai,gal,tik nori pabendrauti,gal trūksta dėmesio iš senų ,,besmegenių'',kurie seniai savę veidrodyje matė.Nemanau,kad daug vyresnės moterys kūrtų planus,kaip tavę į lovą įsitempti,jeigu tokių ir atsirastų,tavo teisė rinktis,kame problema?O,gal ir moterys ,,išlaisvėjo'',jeigu vyreliai renkasi į dukras tinkančias mergaites,kuo jos blogesnės? Argi yra,tiek daug,,išsilaikiusių'' vyresnių vyrukų,kurie sportuoja,prisiziūri savę,išskyrus jų pinigines,jie neturi ką parodyti,o,kur dar alfonsiukai,alūdzių lankytojai.Taip,kad normalių vienetai .Dėl to ir gaunasi uzburtas ratas.Dėkoju likimui,kad teko gyventi su jaunesniais,bent jaučiausi moterimi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/18 18:28:06 18:28:06

[quote="Mangofruit"]kodel kodel?

todel, kad neranda vienmeciu vyru, iesko jaunesniu - o ka daryt? niekas nenori nunesiotu vyru su nestovinciais pimpalais. ar pakankamai aiskiai parasiau ?

super atsakymas  aiskiau nebuna perskaitys atitinkamo amziaus vyrija ir nulinks net ir  tiems, kuriems stovi  

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/18 19:42:35 19:42:35

SOLVEIGA4: Kad,tau,brangusis reikia jaunų,tai visai normalu,nes tu ir pats esi jaunas.Matau tavę ziauriai nervina,kada rašo vyresnės,tu su jomis gali nebendrauti.Manau,kad 3 metais vyresnė,tai ne pasaulio pabaiga

ne, nenervina, man malonus bet koks dėmesys, kaip ir kiekvienam žmogui

ir nesikabinėkite prie tų 3 metų, na, velnias, permažą skirtumą parašiau, dabar visiems kliūna. Solveiga4, perskaitykite visą temą ir tą straipsnį kurio nuoroda čia įdėta, ir tada saulė švies

vinetoo

V

39 įrašai

2011/03/18 19:43:20 19:43:20

Svečias:
Mangofruit: kodel kodel?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

super atsakymas aiskiau nebuna perskaitys atitinkamo amziaus vyrija ir nulinks net ir tiems, kuriems stovi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume