Subrendęs meilei
S
92 įrašai
2011/08/02 16:52:25 16:52:25
Gal netokias merginas šnekini? Esi, kiek supratau labai paprastas, todėl patarčiau ir merginas paprastas šnekinti. Jos tikrai nesiųs tavęs ten kur siunčia nelabai paprastos (švelniai tariant)
Labai keistai atsiliepei apie sportą, lyg tai būtų kažkas blogo. Jeigu nepatinka tai sportuot neprivalai, bet tai tikrai labai geras užsiėmimas, ne tik sustiprini kūną, pagerinti sveikatą, bet ir susipažinti su bendraminčiais (tarp jų ir merginomis) ir bendrauti. Kiekvienoje draugystėje, turi būti kažkas bendro, sportas kaip tik ir gali būti tas rišantis dalykas. Ir nebūtina užsiimti sunkiąja atletika, treniruoklių salėmis, galima surasti kiekvienam patinkantį sportą, pvz: lenkvoji atletika, bėgimas, plaukimas ir t.t.
2011/08/02 20:27:50 20:27:50
Svečias: Kad kai ko nepasakiau turėjau omenyje jums komentatoriams mano mama visa tai žino ir sako tiesiog laukti. Nors per tą laukimą tik dar labiau prarandu viltį. Andrius
Patarčiau priešingai: nelaukti. Bet duris palikti neužrakintas (supranti apie ką).Savaime ateis, nelauktai.
2011/08/03 17:35:27 17:35:27
Pagal tavo žodžius supratau tik vieną kad reikia atsiprašant iki nugriuvimo sportuoti kad tik žiūrėtu. Aš turiu įdubusią krūtinę ir per ją aš negaliu didelio fizinio krūvio tai vis tiek turiu sportuoti kaip tu sakai žinau tavo manymu tai vienintelis būdas. O aš manau kad yra kitų būdų. Bet aš dar esu nedrąsus.
2011/08/04 06:24:42 06:24:42
Aš manau kad neverta ieškoti nes tik dar labiau save įskaudinsiu . Joms iš vaikinų reikia tik pinigų, raumenų ir grožio daugiau joms nieko nereikia aišku yra ir geru merginų bet man jų gaila kad jos nesuranda sau tinkamo.Ir dar gaila gerų vaikinų nes jie irgi nesuranda sau tinkamos deja kartais likimas labai žiaurus geriesiems kentėti o blogiesiems geras gyvenimas. Aš presą didinu kad tik kas nors žiūrėtu į mane iš merginų labai varginu save bet kas man belieka jeigu merginos tokios aišku nevisos. Bet dauguma būtent tokios.
2011/08/04 06:36:34 06:36:34
Pamiršau parašyti kad čia aš Andrius parašiau tas dvi žinutes
Subrendęs meilei
S
92 įrašai
2011/08/04 09:14:34 09:14:34
Svečias: Aš manau kad neverta ieškoti nes tik dar labiau save įskaudinsiu . Joms iš vaikinų reikia tik pinigų, raumenų ir grožio daugiau joms nieko nereikia aišku yra ir geru merginų bet man jų gaila kad jos nesuranda sau tinkamo.Ir dar gaila gerų vaikinų nes jie irgi nesuranda sau tinkamos deja kartais likimas labai žiaurus geriesiems kentėti o blogiesiems geras gyvenimas. Aš presą didinu kad tik kas nors žiūrėtu į mane iš merginų labai varginu save bet kas man belieka jeigu merginos tokios aišku nevisos. Bet dauguma būtent tokios.Aš manau kad neverta ieškoti nes tik dar labiau save įskaudinsiu . Joms iš vaikinų reikia tik pinigų, raumenų ir grožio daugiau joms nieko nereikia aišku yra ir geru merginų bet man jų gaila kad jos nesuranda sau tinkamo.Ir dar gaila gerų vaikinų nes jie irgi nesuranda sau tinkamos deja kartais likimas labai žiaurus geriesiems kentėti o blogiesiems geras gyvenimas. Aš presą didinu kad tik kas nors žiūrėtu į mane iš merginų labai varginu save bet kas man belieka jeigu merginos tokios aišku nevisos. Bet dauguma būtent tokios.
Nu jeigu jau manai, kad merginom reikia tik pinigų, raumenų ir grožio (o tu nei vieno iš jų neturi), ir manai kad ieškodamas tik dar labiau save įskaudinsi - tai nebeieškok, nes su tokiu požiūriu į merginas ir į patį save nieko niekada ir nerasi.
Geriau paskirk visą savo laiką protinių gabumų tobulinimui. Nes išauš tokia diena, kai merginom daug labiau negu išvaizda pradės rūpėti tavo protas, iškalba ir vidus.
2011/08/04 10:46:27 10:46:27
Aš esu protingas taip parašiau tai bet man tikrai gaila tu žmonių . Žinau kad ne visos tokios ir ateis laikas kai rūpės protas proto aš turiu kaip ir sakiau bet dabar yra kas yra ir kol požiūris pasikeis gal praeis kokie 100 metų kol jų atsiprašant durnumas baigsis .Ko neturiu tai drąsos o visi kiti gabumai yra
patkute1317892394_db
P
26 įrašai
2011/08/10 10:43:11 10:43:11
Aš tai asmeniškai visą gyvenimą galvoju,kad kažkas manyje yra blogai,kad man nesiseka susirasti antros pusės. Bet po kažkiek laiko ir tų tokių ale santykių, po viso stengimosi supratau,kad mano didžiausia problema yra viena - pasirenku ne tuos žmones. Pati kaip magnetas traukiu blogus žmones, nežinau kodėl, galbūt kažkuom spinduliuoju tokia energija,kad jie eina link manęs. Neseniai tik pradėjau po biški mokytis ir atrinkinėti žmones. Bet aš žinau,kad visi turime po vieną žmogų šiame gyvenime TAVO žmogų. Ir netikiu kai sako o galbūt tas žmogus buvo? Tai dabar būsiu visada vienas? Esu optimistė ir žinau,kad visi kažkada atrasi tai ko mums trūksta. Ir nesvarbu ar man ten 20metų bus, ar 40metų. Bet jis atsiras
2011/08/26 16:23:26 16:23:26
Žinau kad visi gali sutikti savo žmogų bet kol tai įvyksta praeina amžinybė. Aš asmeniškai manau kad merginos nepastebi protingų vaikinų pastebi tik totalius asilus.Nekenčiu kai taip yra bet yra asilai turi merginas o paprasti neturi. Kaip ir Andriaus atveju mano klasėje taip pat yra daug porų mažai vaikinų kurie neturi merginų deja skaudu juos matyti liūdnus ir man pačiam skaudu kad neturiu. Ankščiau merginos buvo kitokios dabar tai jos visiškai išdurnėjo. Mažai gerų merginų užjaučiu tuos kurie neturi.
2011/08/26 17:57:01 17:57:01
Svečias: Žinau kad visi gali sutikti savo žmogų bet kol tai įvyksta praeina amžinybė. Aš asmeniškai manau kad merginos nepastebi protingų vaikinų pastebi tik totalius asilus.Nekenčiu kai taip yra bet yra asilai turi merginas o paprasti neturi. Kaip ir Andriaus atveju mano klasėje taip pat yra daug porų mažai vaikinų kurie neturi merginų deja skaudu juos matyti liūdnus ir man pačiam skaudu kad neturiu. Ankščiau merginos buvo kitokios dabar tai jos visiškai išdurnėjo. Mažai gerų merginų užjaučiu tuos kurie neturi.
Nu bet tu irgi asilas. Paskaityk savo teksta - nieko neina suprasti, jokios skyrybos. Kas gali tave rinktis, jei aplink pilna rastingu, aiskiai savo mintis reiskianciu jaunuoliu. Ne merginos isdurnejo, bet jos tapo isrankesnes ir protingesnes - visos nori rinktis geriausia. Tavo vietoj geriau ne burbeti, o gramatika pasimokyti, vis bent vienu zingsneliu pirmyn link tobulejimo busi.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume