Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

Rassa2

R

2 įrašai

2012/01/23 13:37:18 13:37:18

[[/quote]"xharleyx"]

viltis: Labai geras klausimas, gera tema. tik kas is to... Vienisu zmoniu nesumazes nuo to, kad mes cia pakalbesim. Is tikruju laaabai daug vienisuju--ir vyru, ir moteru. Nors moteru Lietuvoje daugiau negu vyru, ypac vyresniame amziuje, visdelto vyrai "nesugeba" surast tos vieninteles moters. Keista. Bet is tikruju yra taip, kad vyrai Lietuvoje labai "pagede"--pasileide, islepinti moteru demesio, nuolaidziavimo ju silpnybems, neistikimybei... Jos taip nenori but vienos!! O vyrai tuo naudojasi ir ...pralosia! Begioja nuo vienos prie kitos, lipa ant tos, ir ant anos ir...lieka vieni ir vienisi. Liudna. Daznai tai yra vyrai jau solidziame amziuje-50, 60 metu amziaus, bet del savo neapsisprendimo ir sakykim tiesiai-pasileidimo, ir perdetai geros nuomones apie save, kaip apie geidziamus jaunikius (nors jie nesupranta, kad moterys viska supranta) taip ir nepajunta, kaip metai praeina, o jiems belieka dusulys nuo begiojimo... ir pasiteisinimas: "jos visos tokios".

nezinau as apie kitus vyrus negaliu kalbeti bet per stipriai pasakyta kad vyrai tokie visi vos ne kiaules su kitom duodasi. as vienisas ilgai ir manau kad dauguma moteru tiesiog iesko tobulybes o kaip zinuia tokiu nera , man viena moteris yra parasiusi sako gal santykiai be isipareigojimu tenkintu ? . as atsakiau ne tokiu dalyku man nereikia man atsake kad linki sekmes ieskant rimtu santykiu ...nesakysiu kas cia kaltas bet ar moterys ar vyrai bijo isipareigot cia dar klausimas[/quote]
[quote:t3h54h6l][/quote:t3h54h6l]
O as manau kad visi ir vyrai ir moterys kurie yra cia uzsiregistrave ar kazkur panasiai tai arba jie vis dar nzino ko nori arba jau nezino ko nori del to ir iesko patys nezino ko ))

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/23 15:54:47 15:54:47

Priežasčių tiek , kiek žmonių... visi esame turintys karčią patirtį... tad priėjimas prie vienas kito yra labai subtilus reikalas ... savo adresu esu girdėjusi, kad turiu kriminalisto žvilgsnį... Gal tai juokelis, o gal taip ir atrodo ...

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/23 18:11:27 18:11:27

tylus maniakas:
Paslėpei ir nuo to laiko kai paslėpei neturėtum priekaištaut kad vyrai paslėpe Nes dabar skamba taip, neturiu nei cento- ubagai nesivarginkit rašyti..

Paslėpiau, nes [quote:udkj37ed] Nenoriu kad nuotrauka būtu ta priežastis dėl kurios man rašo arba nerašo...aš ne kumpis lentynoj..(jei tai atrodo juokinga ar kvaila, prisimink dėl ko pati paslėpei)
Dėl kokių priežasčiu kiti slepia ne man spręst..Ir nebūk naivi visi žmonės turi paslapčių ir visi turi kompleksu...[/quote:udkj37ed].
Akis už akį, dantis už dantį.

tylus maniakas:
Rutone: Na ir iš viso to išvada pati peršasi, kodėl vienišų tiek daug - renkamės ne ieškot artimos sielos, išsidergt, išsivemt ant kito ir parodyt savo didybę. Ieškom ne panašumų, o skirtumų (kartais jų tiesiog negali nebūt), o radę - juos sudirbt.

I foruma aš atejau pašnekėt ir pažiurėt apie ka kiti žmonės šneka...Tai neklijuok man nebūtų nusikaltimu ir nevaidink čia psihologės...Beje mano asmenine nuomone skirtumai yra butent tai ko reikia kad santykiai sklandžiai vystytusi...

Ir vėl - pabandyk apibendrint - tuoj ir sau priklijuoji tą etiketę. Nesu psichologė, bet ja ir nereikia būt, kad pamatytum, jog ne vienam išsakyta nuomonė (nebūtinai teisinga) akis drasko.

tylus maniakas: Moterys...Paklausi pora klausimų, net negauni išsamaus atsakymo, bet staiga turi rašyt paklode su ivairiausiais pasiteisinimais Pasirodo man dėl kazko gėda, aš chamas,ižeidus, kompleksuotas, turintis kas slepti ir atejes čia su mintim pasidergti iš moterų..ojojoi..

O aš visada atsakau. Kad yra išsidirbinėjančių, kažką vaidinančių - ką aš žinau, nebandžiau moterims rašyt, visų tikrai neginu. O kad atsiranda tokių įžeidžių tipų, kuriems nė žodeliu paprieštaraut negalima, tai jau tikrai. Pakanka forumą pavartyt, toli ieškot nereikia. Pats to nedarai - kiti daro. Man nereikia, kad manęs dar nepažįstantis ant manęs staugtų. Tegu ir tik virtualiai.. Supykai ir dėl to? Prisimink "Jupiteri, tu pyksti? Vadinasi, esi neteisus."

jurgita800831

J

1 įrašai

2012/04/19 13:34:34 13:34:34

man atrodo kad vienisu zmoniu butu mazeu,jei aplink esantiems zmonems savye keltu mazesnius reikalavimus,na suprantat pvz.kai bendrauji su kuam o minyse galvoji,na su tua prascioku tai as daugeu nekalbesiu, nes man perprastas, arba nu tas tai toks mandras,jis neman.Na norejau pasakyti kad vieni i kitus jau taip isauksto ziurim kad aplink mus esantiems zmonems nelieka vietos.Bukit paprastesni,ta zmogu kurio nekencete uzkalbinkit dazniau ir gal pamatysit kad turite lebai dauk bendro gal kad esate labai panasus delto ir nesutarete. Nebukite uzsidare iseikite dazniau i kokes sventes ar koncertus,tiesiok bandykite patys pakalbinti kad ir parke sedinty sale vienisa zmogu

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/19 15:51:47 15:51:47

jurgita800831@gmail/com: man atrodo kad vienisu zmoniu butu mazeu,jei aplink esantiems zmonems savye keltu mazesnius reikalavimus,na suprantat pvz.kai bendrauji su kuam o minyse galvoji,na su tua prascioku tai as daugeu nekalbesiu, nes man perprastas, arba nu tas tai toks mandras,jis neman.Na norejau pasakyti kad vieni i kitus jau taip isauksto ziurim kad aplink mus esantiems zmonems nelieka vietos.Bukit paprastesni,ta zmogu kurio nekencete uzkalbinkit dazniau ir gal pamatysit kad turite lebai dauk bendro gal kad esate labai panasus delto ir nesutarete. Nebukite uzsidare iseikite dazniau i kokes sventes ar koncertus,tiesiok bandykite patys pakalbinti kad ir parke sedinty sale vienisa zmogu

nu bet ir nerastinga... net suprasti negali, ka nori pasakyti. Gal tu, mergaite, pirma i mokykla nueik, o tik po to savo patarimus forume destyk

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume