tylus maniakas:
Paslėpei ir nuo to laiko kai paslėpei neturėtum priekaištaut kad vyrai paslėpe Nes dabar skamba taip, neturiu nei cento- ubagai nesivarginkit rašyti..
Paslėpiau, nes [quote:udkj37ed] Nenoriu kad nuotrauka būtu ta priežastis dėl kurios man rašo arba nerašo...aš ne kumpis lentynoj..(jei tai atrodo juokinga ar kvaila, prisimink dėl ko pati paslėpei)
Dėl kokių priežasčiu kiti slepia ne man spręst..Ir nebūk naivi visi žmonės turi paslapčių ir visi turi kompleksu...[/quote:udkj37ed].
Akis už akį, dantis už dantį.
tylus maniakas: Rutone: Na ir iš viso to išvada pati peršasi, kodėl vienišų tiek daug - renkamės ne ieškot artimos sielos, išsidergt, išsivemt ant kito ir parodyt savo didybę. Ieškom ne panašumų, o skirtumų (kartais jų tiesiog negali nebūt), o radę - juos sudirbt.
I foruma aš atejau pašnekėt ir pažiurėt apie ka kiti žmonės šneka...Tai neklijuok man nebūtų nusikaltimu ir nevaidink čia psihologės...Beje mano asmenine nuomone skirtumai yra butent tai ko reikia kad santykiai sklandžiai vystytusi...
Ir vėl - pabandyk apibendrint - tuoj ir sau priklijuoji tą etiketę. Nesu psichologė, bet ja ir nereikia būt, kad pamatytum, jog ne vienam išsakyta nuomonė (nebūtinai teisinga) akis drasko.
tylus maniakas: Moterys...Paklausi pora klausimų, net negauni išsamaus atsakymo, bet staiga turi rašyt paklode su ivairiausiais pasiteisinimais Pasirodo man dėl kazko gėda, aš chamas,ižeidus, kompleksuotas, turintis kas slepti ir atejes čia su mintim pasidergti iš moterų..ojojoi..
O aš visada atsakau. Kad yra išsidirbinėjančių, kažką vaidinančių - ką aš žinau, nebandžiau moterims rašyt, visų tikrai neginu. O kad atsiranda tokių įžeidžių tipų, kuriems nė žodeliu paprieštaraut negalima, tai jau tikrai. Pakanka forumą pavartyt, toli ieškot nereikia. Pats to nedarai - kiti daro. Man nereikia, kad manęs dar nepažįstantis ant manęs staugtų. Tegu ir tik virtualiai.. Supykai ir dėl to? Prisimink "Jupiteri, tu pyksti? Vadinasi, esi neteisus."