Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/10 11:56:56 11:56:56

Svečias: Sveiki, cia as ta kur apie maksimalistus rase.
Nezinau, gal jums ir idomu ieskoti savo apelsino, ar kopusto. Iskokit, kad ir visa gyvenima, juo labiau... kiek mums jo beliko. Turiu galvoj tuos, kam virs 45...
O mes siandien su draugu praleidom puiku vakara, turejom puiku seksa. Ir rytoj turesim ir poryt, turesim malonu bendravima, isvykas,bpasivaiksciojimus, vakarus, rytus kartu. Na ir kas, kad mes skirtingi ir negalvojam apie vestuves, bet mums gerai kartu. Iskokit savo apelsinu, o mums gerai dabar.

Nu tai ir ačiū Dievui. Skamba taip,lyg kalbėtumėt vos ne su pasipiktinimu,kad kažkas kažką daro,kas čia dabar? žmonių poreikiai skirtingi,tai ir natūralu,kad vieni nori vieno,kiti kito. Nesupratau jūsų..

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/10 13:23:15 13:23:15

Svečias:
Nu tai ir ačiū Dievui. Skamba taip,lyg kalbėtumėt vos ne su pasipiktinimu,kad kažkas kažką daro,kas čia dabar? žmonių poreikiai skirtingi,tai ir natūralu,kad vieni nori vieno,kiti kito. Nesupratau jūsų..

O man jusu sitas pasisakymas labai piktai skamba

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/10 19:23:30 19:23:30

Manau, vienišų žmonių tiek daug todėl, kad pernelyg užkelti jų reikalavimai ir/ar per dideli kompleksai/baimės kamuoja.

Kateja81

K

2 įrašai

2012/01/10 19:47:51 19:47:51

Zmones nebeturi vertybiu, visi paterializeja todel ir daugeja vienisu zmoniu.
Aisku labai daug zmoniu nebezino nori, o jei zino tai zino taip: jei nebus ta bus kita, jei nebus tas bus kitas. Nepakeiciamu nera. Nebera vertybes kaip seimos ar jausmu.
Viskas perkama viskas keiciama ir t.t.
apbailetina. Dabar jei ne su savu vyru susilauksiu vaiku tai yra spermu bankai, arba isisvaikinsiu kosk skirtumas. Zodziu cia ne tik Lietuvos t okia problema bet viso pasaulio.
Zmones vien virtualiamm pasauly gyvena, nebemoka susitikti su zmonemis, antromis pusemis, nebemoka bendrauti. ... liudesys tik tiek galiu pasakyti.......

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/10 20:19:47 20:19:47

o kas tai yra ,,paterializeja''???

xharleyx

X

15 įrašai

2012/01/22 11:10:35 11:10:35

viltis: Labai geras klausimas, gera tema. tik kas is to... Vienisu zmoniu nesumazes nuo to, kad mes cia pakalbesim. Is tikruju laaabai daug vienisuju--ir vyru, ir moteru. Nors moteru Lietuvoje daugiau negu vyru, ypac vyresniame amziuje, visdelto vyrai "nesugeba" surast tos vieninteles moters. Keista. Bet is tikruju yra taip, kad vyrai Lietuvoje labai "pagede"--pasileide, islepinti moteru demesio, nuolaidziavimo ju silpnybems, neistikimybei... Jos taip nenori but vienos!! O vyrai tuo naudojasi ir ...pralosia! Begioja nuo vienos prie kitos, lipa ant tos, ir ant anos ir...lieka vieni ir vienisi. Liudna. Daznai tai yra vyrai jau solidziame amziuje-50, 60 metu amziaus, bet del savo neapsisprendimo ir sakykim tiesiai-pasileidimo, ir perdetai geros nuomones apie save, kaip apie geidziamus jaunikius (nors jie nesupranta, kad moterys viska supranta) taip ir nepajunta, kaip metai praeina, o jiems belieka dusulys nuo begiojimo... ir pasiteisinimas: "jos visos tokios".

nezinau as apie kitus vyrus negaliu kalbeti bet per stipriai pasakyta kad vyrai tokie visi vos ne kiaules su kitom duodasi. as vienisas ilgai ir manau kad dauguma moteru tiesiog iesko tobulybes o kaip zinuia tokiu nera , man viena moteris yra parasiusi sako gal santykiai be isipareigojimu tenkintu ? . as atsakiau ne tokiu dalyku man nereikia man atsake kad linki sekmes ieskant rimtu santykiu ...nesakysiu kas cia kaltas bet ar moterys ar vyrai bijo isipareigot cia dar klausimas

tylus maniakas

T

52 įrašai

2012/01/22 12:17:12 12:17:12

Rutone:
Ko mes čia esam? Tai tamsta ką čia veikiat? Apskritai tai DP pavirto mažvaikių portalu - susideda gyvūnų nuotraukas, peizažus, veidą slepia (vyrai moteris kaltina, bet patys nė kiek ne geresni - daro tą pat). Atrodo, jau kas kas, bet jų veideliai yra kažkas superpaslaptingo ar kažkokia nacionalinė vertybė, kurią kas nors (neduokdie) nukopijuos, kur nors panaudos ir honoraro nesumokės... Paskaityk skiltį "Apie save" - nu nieko nėra, nieko (parašyk ir sužinosi, esu, kas esu, o esu ohoho....). Jums ką - sunku [b:267kt1gc]TIK[/b:267kt1gc] 100 ženklų tekstuką apie save suregzt? Taip ir išbrokuojam - tas be foto, tas slepia, anas niekų prisidėjo, šitas apie save nieko nerašo (nors nieko nerašymas irgi nemažai pasako). Kai kas įsigudrina net vardo nerašyt Tai ką, pirmai pažinčiai rašyt laišką: "Labas, xhfjj7809975675*&&%, o koks tavo tikras vardas?"? Vaikų darželis, nors, rodos, tik pilnamečius registruoja... (negaliu rašyt apie moteris - anketų nematau, tai rašau apie tai, ką pastebėjau). Žemiško ir nepasipūtusio žmogaus mums reikia, tiesiog žmogaus.[b:267kt1gc] O pažiūrėk į suderinamų narių anketas, pažiūrėk, kas tave peržiūrėjo - na gal net 3/4 slepia savo nuotraukas. Tokius trinu be pasigailėjimo[/b:267kt1gc] - nepanašu, kad rimtų pažinčių reikia. Va taip ir vienišaujam - kas neranda nuoširdumo, kas neranda piniguočio, o kas - atleiskit už vulgarumą - ką nudulkint. O atrodo, visi čia susirinkę ieško tos "tikros antros puselės"... Bjauru darosi nuo veidmainystės, bjauru...

Trina anketas be pasigailėjimo nors pati irgi nuotrauka paslėpus Nu tokios klounės dar nemačiau...Kai netaikysi dvigubu standartu tai gal ir tos veidmainystės tiek daug nesivaidens....Kas tokio nenormalaus yra pradėti pažintį paklausiant vardo ? ...Ir kiek kiek nereikalingo išdidumo slypi tame, kad sunku paspaust viena sušikta mygtuka ir paprašyt nuotraukos? Ne nespausiu!! Jau geriau ištrint anketa nei šitaip žemintis ane?

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/22 15:27:28 15:27:28

Rutone, sutinku su Jūsų nuomone . Bet tokių bus visada. Gal jie bijo . Maža koks pažįstamas pamatys, ką pagalvos... o jei kur bare pakalęs moterytę prisikalbina vienam vakariukui, viskas OK ... atsisveikino, pasikedeno plunksneles ir vėl padorus žmogus...

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/22 21:20:24 21:20:24

tylus maniakas:

Trina anketas be pasigailėjimo nors pati irgi nuotrauka paslėpus Nu tokios klounės dar nemačiau...Kai netaikysi dvigubu standartu tai gal ir tos veidmainystės tiek daug nesivaidens....Kas tokio nenormalaus yra pradėti pažintį paklausiant vardo ? ...Ir kiek kiek nereikalingo išdidumo slypi tame, kad sunku paspaust viena sušikta mygtuka ir paprašyt nuotraukos? Ne nespausiu!! Jau geriau ištrint anketa nei šitaip žemintis ane?

Sveikintinas požiūris. o ko jie bijo? gėda, kad iki šiol vieniši? ar dar kažkoks kompleksas organizmą ėda? O gal bijo, kad žmonos sužinos? Na tada tokių apgavikų ir nereikia. Turi ką slėpt - potencialus sukčius. O anketos išsamumas... Apie save sugeba parašyt "....................................... ......................... ............................................." Paklausiu ir aš vardo, jei gyvai sutiksiu. O čia, svetainėj, kur, atrodo, suaugę žmonės renkasi, pasirodo, yra dar neišaugusių iš pampersų/jau suvaikėjusių tipų, manančių, kad jie pasaulio bambos. O anketos nuotrauką todėl ir paslėpiau, kad labai jau daug čia tokių beveidžių priviso. Iš anketą apžiūrėjusių daugiau kaip pusė pasislėpę ar neįdėję nuotraukų. Jei labai sudomins anketa - parašysiu. Bet kad tokie veidus slepiantys išvis yra beveidžiai, kiek mačiau - pilkos nykios jų anketos... Ir pagaliau - ką, įžeidė toks mano pasirinkimas? Tai su tuo labai sveikinu. O ką - tokie kaip tamstos chamizmai padeda antros pusės ieškant? Ir dar - o kodėl jus taip žeidžia, kai ir mes imam žaist pagal jūsų taisykles? Kas nors negerai? Jums slėpt nuotraukas normalu, o moteriai - jau kone nusikaltimas?

Na ir iš viso to išvada pati peršasi, kodėl vienišų tiek daug - renkamės ne ieškot artimos sielos, išsidergt, išsivemt ant kito ir parodyt savo didybę. Ieškom ne panašumų, o skirtumų (kartais jų tiesiog negali nebūt), o radę - juos sudirbt.

tylus maniakas

T

52 įrašai

2012/01/23 04:52:54 04:52:54

Rutone: O ką - tokie kaip tamstos chamizmai padeda antros pusės ieškant? Ir dar - o kodėl jus taip žeidžia, kai ir mes imam žaist pagal jūsų taisykles? Kas nors negerai? Jums slėpt nuotraukas normalu, o moteriai - jau kone nusikaltimas?

Paslėpei ir nuo to laiko kai paslėpei neturėtum priekaištaut kad vyrai paslėpe Nes dabar skamba taip, neturiu nei cento- ubagai nesivarginkit rašyti..Nejaugi taip sunku suprast esme, ka norėjau pasakyt..
Ok kai kuriu sakiniu mano poste galėjo nebūt, jei įžeidžiau atsiprašau..O manes pačio tikrai čia niekas nežeidžia

Rutone: Na ir iš viso to išvada pati peršasi, kodėl vienišų tiek daug - renkamės ne ieškot artimos sielos, išsidergt, išsivemt ant kito ir parodyt savo didybę. Ieškom ne panašumų, o skirtumų (kartais jų tiesiog negali nebūt), o radę - juos sudirbt.

I foruma aš atejau pašnekėt ir pažiurėt apie ka kiti žmonės šneka...Tai neklijuok man nebūtų nusikaltimu ir nevaidink čia psihologės...Beje mano asmenine nuomone skirtumai yra butent tai ko reikia kad santykiai sklandžiai vystytusi...

Rutone:
Sveikintinas požiūris. o ko jie bijo? gėda, kad iki šiol vieniši? ar dar kažkoks kompleksas organizmą ėda? O gal bijo, kad žmonos sužinos? Na tada tokių apgavikų ir nereikia. Turi ką slėpt - potencialus sukčius.

Nenoriu kad nuotrauka būtu ta priežastis dėl kurios man rašo arba nerašo...aš ne kumpis lentynoj..(jei tai atrodo juokinga ar kvaila , prisimink dėl ko pati paslėpei)
Dėl kokių priežasčiu kiti slepia ne man spręst..Ir nebūk naivi visi žmonės turi paslapčių ir visi turi kompleksu...

Moterys...Paklausi pora klausimų, net negauni išsamaus atsakymo, bet staiga turi rašyt paklode su ivairiausiais pasiteisinimais Pasirodo man dėl kazko gėda, aš chamas,ižeidus, kompleksuotas, turintis kas slepti ir atejes čia su mintim pasidergti iš moterų..ojojoi..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume