Rutone: O ką - tokie kaip tamstos chamizmai padeda antros pusės ieškant? Ir dar - o kodėl jus taip žeidžia, kai ir mes imam žaist pagal jūsų taisykles? Kas nors negerai? Jums slėpt nuotraukas normalu, o moteriai - jau kone nusikaltimas?
Paslėpei ir nuo to laiko kai paslėpei neturėtum priekaištaut kad vyrai paslėpe Nes dabar skamba taip, neturiu nei cento- ubagai nesivarginkit rašyti..Nejaugi taip sunku suprast esme, ka norėjau pasakyt..
Ok kai kuriu sakiniu mano poste galėjo nebūt, jei įžeidžiau atsiprašau..O manes pačio tikrai čia niekas nežeidžia
Rutone: Na ir iš viso to išvada pati peršasi, kodėl vienišų tiek daug - renkamės ne ieškot artimos sielos, išsidergt, išsivemt ant kito ir parodyt savo didybę. Ieškom ne panašumų, o skirtumų (kartais jų tiesiog negali nebūt), o radę - juos sudirbt.
I foruma aš atejau pašnekėt ir pažiurėt apie ka kiti žmonės šneka...Tai neklijuok man nebūtų nusikaltimu ir nevaidink čia psihologės...Beje mano asmenine nuomone skirtumai yra butent tai ko reikia kad santykiai sklandžiai vystytusi...
Rutone:
Sveikintinas požiūris. o ko jie bijo? gėda, kad iki šiol vieniši? ar dar kažkoks kompleksas organizmą ėda? O gal bijo, kad žmonos sužinos? Na tada tokių apgavikų ir nereikia. Turi ką slėpt - potencialus sukčius.
Nenoriu kad nuotrauka būtu ta priežastis dėl kurios man rašo arba nerašo...aš ne kumpis lentynoj..(jei tai atrodo juokinga ar kvaila , prisimink dėl ko pati paslėpei)
Dėl kokių priežasčiu kiti slepia ne man spręst..Ir nebūk naivi visi žmonės turi paslapčių ir visi turi kompleksu...
Moterys...Paklausi pora klausimų, net negauni išsamaus atsakymo, bet staiga turi rašyt paklode su ivairiausiais pasiteisinimais Pasirodo man dėl kazko gėda, aš chamas,ižeidus, kompleksuotas, turintis kas slepti ir atejes čia su mintim pasidergti iš moterų..ojojoi..