Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

As tiesiog vienisa

A

1 įrašai

2010/01/09 15:20:00 15:20:00

sveiki,
Siaip megstu si interneti puslapi, cia galim pasiskaitineti apie ivairius dalykelius, zmoniu santykius, gyvenimo istorijas ir siaip idomiu nuomoniu, gal kartais nemandagiu ir skaudziu aplinkiniams Bet kyla klausimas, kodel tiek daug vienisu zmoniu aplinkui ir kodel nerandame sau tinkamo? ar reikalavimai per dideli ar tiesiog nerandame sau tinkamo? pvz.: as vienisa, neturiu vaikino, siaip susibendravau su vienu vaikinu is darniosporos.lt tinklapio, pasiskambinam, pakalbam, sms pasirasom, bet vat susitikti ar kazkaip ir neina, nieko nesuprantu

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/09 17:16:06 17:16:06

As irgi pastebejau, kad labai labai daug vienisu zmoniu, bet, greiciausiai, taip daugumai zmoniu patogiau, nes viena vakara gali paskambint vienai, kita vakara jau kitai... Tiesiog, nereikia isipareigoti... Todel ir skiriasi vos ne kas antra pora kad bijo isipareigoti...

viltis

V

2 įrašai

2010/01/09 18:46:16 18:46:16

Labai geras klausimas, gera tema. tik kas is to... Vienisu zmoniu nesumazes nuo to, kad mes cia pakalbesim. Is tikruju laaabai daug vienisuju--ir vyru, ir moteru. Nors moteru Lietuvoje daugiau negu vyru, ypac vyresniame amziuje, visdelto vyrai "nesugeba" surast tos vieninteles moters. Keista. Bet is tikruju yra taip, kad vyrai Lietuvoje labai "pagede"--pasileide, islepinti moteru demesio, nuolaidziavimo ju silpnybems, neistikimybei... Jos taip nenori but vienos!! O vyrai tuo naudojasi ir ...pralosia! Begioja nuo vienos prie kitos, lipa ant tos, ir ant anos ir...lieka vieni ir vienisi. Liudna. Daznai tai yra vyrai jau solidziame amziuje-50, 60 metu amziaus, bet del savo neapsisprendimo ir sakykim tiesiai-pasileidimo, ir perdetai geros nuomones apie save, kaip apie geidziamus jaunikius (nors jie nesupranta, kad moterys viska supranta) taip ir nepajunta, kaip metai praeina, o jiems belieka dusulys nuo begiojimo... ir pasiteisinimas: "jos visos tokios".

Gosua

G

36 įrašai

2010/01/09 22:59:50 22:59:50

viltis: Labai geras klausimas, gera tema. tik kas is to... Vienisu zmoniu nesumazes nuo to, kad mes cia pakalbesim. Is tikruju laaabai daug vienisuju--ir vyru, ir moteru. Nors moteru Lietuvoje daugiau negu vyru, ypac vyresniame amziuje, visdelto vyrai "nesugeba" surast tos vieninteles moters. Keista. Bet is tikruju yra taip, kad vyrai Lietuvoje labai "pagede"--pasileide, islepinti moteru demesio, nuolaidziavimo ju silpnybems, neistikimybei... Jos taip nenori but vienos!! O vyrai tuo naudojasi ir ...pralosia! Begioja nuo vienos prie kitos, lipa ant tos, ir ant anos ir...lieka vieni ir vienisi. Liudna. Daznai tai yra vyrai jau solidziame amziuje-50, 60 metu amziaus, bet del savo neapsisprendimo ir sakykim tiesiai-pasileidimo, ir perdetai geros nuomones apie save, kaip apie geidziamus jaunikius (nors jie nesupranta, kad moterys viska supranta) taip ir nepajunta, kaip metai praeina, o jiems belieka dusulys nuo begiojimo... ir pasiteisinimas: "jos visos tokios".

Aš tik tiek galiu pasakyti. Moteris nenorėtu vyras "nepaimtu". O čia sakyti vyrai tokie, vyrai anokie, tai gal pirma apsidairom aplink save ir savo vertybes, norus, poreikius, įsitikinimus?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 06:45:30 06:45:30

Gosua:
viltis:

Aš tik tiek galiu pasakyti. Moteris nenorėtu vyras "nepaimtu". O čia sakyti vyrai tokie, vyrai anokie, tai gal pirma apsidairom aplink save ir savo vertybes, norus, poreikius, įsitikinimus?

O čia tai tiesa Moterys čia vadovauja paradui, tai kad, mielosios, turime, ką pagaminome .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 06:53:24 06:53:24

As tiesiog vienisa: :D sveiki,
Siaip megstu si interneti puslapi, cia galim pasiskaitineti apie ivairius dalykelius, zmoniu santykius, gyvenimo istorijas ir siaip idomiu nuomoniu, gal kartais nemandagiu ir skaudziu aplinkiniams Bet kyla klausimas, kodel tiek daug vienisu zmoniu aplinkui ir kodel nerandame sau tinkamo? ar reikalavimai per dideli ar tiesiog nerandame sau tinkamo? pvz.: as vienisa, neturiu vaikino, siaip susibendravau su vienu vaikinu is darniosporos.lt tinklapio, pasiskambinam, pakalbam, sms pasirasom, bet vat susitikti ar kazkaip ir neina, nieko nesuprantu

Tai, kas, po kelmais, jums trukdo susitikti .Well, ir man panašiai buvo. Vos ne po pusmečio susirašinėjimo išdrįsom susitikti, ir tik tada kai man atsitiko, na sakykim nelaimė (susitikom su ta intencija, kad gaučiau moralinį palaikymą). Kadangi man atrodė, kad nutiko baisiausia, kas tik galėjo man nutikti, susitikimo jau nebebijojau (kaip ir karo-maro ). Mes ligi šiol kartu. Tai kad drąsiau. drąsiau . Blogiausia, kas nutiks - jūs išsiskirsite. O tai tik patirtis ir kelias į naujus santykius.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/10 08:10:18 08:10:18

Vienišų žmonių nuolat daugeja ir nieks šio proceso sustabdyt kol kas negali. Kuo jis baigsis, nezinia?!

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/10 10:13:41 10:13:41

samanta:
As tiesiog vienisa: :D sveiki,

Tai, kas, po kelmais, jums trukdo susitikti .Well, ir man panašiai buvo. Vos ne po pusmečio susirašinėjimo išdrįsom susitikti, ir tik tada kai man atsitiko, na sakykim nelaimė (susitikom su ta intencija, kad gaučiau moralinį palaikymą). Kadangi man atrodė, kad nutiko baisiausia, kas tik galėjo man nutikti, susitikimo jau nebebijojau (kaip ir karo-maro ). Mes ligi šiol kartu. Tai kad drąsiau. drąsiau . Blogiausia, kas nutiks - jūs išsiskirsite. O tai tik patirtis ir kelias į naujus santykius.

..jeigu puse metu isbendrauti nete ar smsais,nera taip,kad zmogus-neidomus,matyt kazkas gal risasi,bet iki finalo truksta pasimatyti,manau moteriai nlb malonu tempti vyra,susitinkam ar pan.,nesakau-visokiu moteru yra,man patinka-vyras:atvaziuoju tada ir tada grieztai,ir 'delsiancios'asmenybes kaip nebuta,ir teisingai,ko belaukti

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 12:41:01 12:41:01

gryzau: ol kartu. Tai kad drąsiau. drąsiau . Blogiausia, kas nutiks - jūs išsiskirsite. O tai tik patirtis ir kelias į naujus santykius.

..jeigu puse metu isbendrauti nete ar smsais,nera taip,kad zmogus-neidomus,matyt kazkas gal risasi,bet iki finalo truksta pasimatyti,manau moteriai nlb malonu tempti vyra,susitinkam ar pan.,nesakau-visokiu moteru yra,man patinka-vyras:atvaziuoju tada ir tada grieztai,ir 'delsiancios'asmenybes kaip nebuta,ir teisingai,ko belaukti [/quote]
Taigi kad mes abu buvome nedrąsūs delsiukai, aš pvz. tiesiog bijojau:P . Mane gali taip greit atbaidyti vyras [i:mc47gbd5]"atvaziuoju tada ir tada"[/i:mc47gbd5], nes ir prie lovos reikalų jis bus, spėju žiauriai greitas, lyg jau tuoj pasaulio pabaiga . Man taip netinka.

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/10 17:04:53 17:04:53

samanta:
gryzau: ol kartu. Tai kad drąsiau. drąsiau . Blogiausia, kas nutiks - jūs išsiskirsite. O tai tik patirtis ir kelias į naujus santykius.

..jeigu puse metu isbendrauti nete ar smsais,nera taip,kad zmogus-neidomus,matyt kazkas gal risasi,bet iki finalo truksta pasimatyti,manau moteriai nlb malonu tempti vyra,susitinkam ar pan.,nesakau-visokiu moteru yra,man patinka-vyras:atvaziuoju tada ir tada grieztai,ir 'delsiancios'asmenybes kaip nebuta,ir teisingai,ko belaukti

Taigi kad mes abu buvome nedrąsūs delsiukai, aš pvz. tiesiog bijojau:P . Mane gali taip greit atbaidyti vyras [i:ay74eklt]"atvaziuoju tada ir tada"[/i:ay74eklt], nes ir prie lovos reikalų jis bus, spėju žiauriai greitas, lyg jau tuoj pasaulio pabaiga . Man taip netinka.[/quote]
Drystu pasidalinti is savo gyvenimo siek tiek ,labai jau norisi atsakyti Samantai ,man tikrai pasiseke-sutikau cia auksto intelekto zmoniu,butent ir tikrai neisrase keliones lapo ,i pasaulio pabaiga...o as ir bijojau -pasirodo turim dar vyru!!vyrai-jums komplimentas!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume