Andriau, eik nuo kompo. Tu cia ieskai uzuojautos ir progos paverkslenti. Patinka, kai tave visi guodzia? Tikrai, budamas toks meme, merginos nerasi.

ieva
2011/07/22 06:57:02 06:57:02
Andriau, eik nuo kompo. Tu cia ieskai uzuojautos ir progos paverkslenti. Patinka, kai tave visi guodzia? Tikrai, budamas toks meme, merginos nerasi.
ieva
2011/07/22 11:37:10 11:37:10
Aš ne mėmė tiesiog aš praradęs viltį kad sutiksiu merginą savo gyvenime mano šeima sako per jaunas dar bendrauti su merginom dar mano šeima sako kad gal 10 klasėje sutiksiu kokią nors aš netikiu nes dabar labai žiūri į tuos pasikėlusius kurie neturi širdies. Atmink aš geraširdis bet aš jau nebetikiu kad turėsiu merginą.Andrius
ieva
2011/07/22 14:36:21 14:36:21
Man tu primeni drauges sunu (16+). Tas irgi inkscia, kad merginos nori, o nuo kompo subines pakelt nesugeba. Ir is viso jis nieko nesugeba, net is saldytuvo valgyti pasiimt. Mama maista suneliui i namus uzsakius, lekia su taksu, kad atvezusiam darbuotojui spetu sumoket. O tas visvien inkscia mociutei per telefona, kad mama valgyti nedave. Butu juokinga, jei nebutu graudu, nes mama tik pusdieniui isejo pasizmoneti ir suneliui skambinejo su raginimais pavalgyt.
Kas ji pazysta -meme vadina. Panos irgi. Gal jam atrodo jie/jos pasikele, bet problema jame paciame. Buk savarankiskas, rimtas vyriskas ir turesi pana, o jei tik inksi prie kompo, kaip tas vaikinas, tai taip ir sedesi vienas.
Svetlana
2011/07/24 20:31:24 20:31:24
Andriau, matau tau sunku patiketi, bet jaunimo psichologas butu tau geriausias klausytojas ir pagalbininkas. Nemanyk, kad i juos kreipiasi tik tie, kuriems stogai pavaziave. Tai civilizuotas ir efektyvus problemu sprendimo budas. O jei sutiktum dalyvauti grupeje, pamatytum ir daugiau jaunuoliu su panasiomis problemomis.
ieva
2011/07/30 13:56:52 13:56:52
Žinau svetlana mokykloje as pasikalbesiu apie tai su psichologe gal palengves. Andrius
Subrendęs meilei
2011/07/30 19:02:19 19:02:19
Andriau, pagalvok ko tau ištiesų reikia. Merginos tau dar nereikia. Perskaitęs keletą tavo žinučių, supratau kad tau labiausia trūksta, tu labiausiai trokšti - mamos meilės. Pyksti, kad ji neįvertina tavęs, tavo pagalbos. Nepyk, suprask kad jei irgi sunku, turbūt netgi sunkiau negu tau. Pasistenk dar labaiu, nebijok prieiti ir tiesiai paklausti „mama kuo galėčiau tau padėti“. Ir viskas bus gerai, tavo gyvenimas nušvis kitomis spalvomis:) O su merginom visada suspėsi, neieškok vien todėl kad koks klasiokas, bendraamžis, ar draugas turi.
ieva
2011/08/02 15:49:34 15:49:34
Su mama jau tvarka padedu jai bet kai ko dar nepasakiau kad vieną kartą kalbinau merginą bet ji mane pasiuntė velniop galbūt dėl to man taip nesiseka. ratus per pertraukas bėgiojau kartą parūkiau kad tik pradėtu į mane žiūrėti bet gavosi šūdas . Andrius
Svetė
2011/08/02 15:57:07 15:57:07
jeigu yra noras pasikalbeti apie tai su mama - pirmyn, drasiau!!!
o mano klausimas tau butu: kiek ilgai isivaizduoji,kad gali testis bendravimas su mergina, kuri tave siuncia...?
ieva
2011/08/02 16:17:31 16:17:31
Neilgas bet mano šeima sako per jaunas dar su merginom bendrauti sako gal dešimtoje klasėje kokią surasiu bet nelabai tikiu ką man daryti sportuoti kad tik pradėtu į mane žiūrėti. Aš vis savęs klausiu kodėl man taip nepasisekė kad kiti turi o aš ne. Aš geros širdies bet man yra skaudu ir nieko negaliu padaryti. Andrius
ieva
2011/08/02 16:28:31 16:28:31
Kad kai ko nepasakiau turėjau omenyje jums komentatoriams mano mama visa tai žino ir sako tiesiog laukti. Nors per tą laukimą tik dar labiau prarandu viltį. Andrius