Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/07 06:29:32 06:29:32

Zmones kartais is pykcio praejusi laika vadina klaidomis. O tuo kartu manatys darantys geriausius sprendimus.
Kazkas juk turejo buti del ko jie buvo kartu ta laika. Klaida prisiristi prie to laiko.
Tavo ir mamos gyvenimo keliai skirtigi.
Labai daug zmoniu serga svetimomis ligomis. Tavo uzduotis dabar jas atskirti.

Daug vaiku gyvena su tevais ir kartu be ju.
Tu turi galimybe tureti balta popieriaus lapa, ant kurio uzrasysi koks turi buti tetis.

Tavo metuose taip pat neturejau merginos. Labai bijojau jas kalbinti. Kai tas noras taps begalinis tu ja turesi.

Tureti ar netureti mergina tavo amziuje nedaro berniuku kazkuo vyriskesniu.
Labiau vyriska tureti dora ir tyra sirdi. Jos prireiks visa gyvenima. Merginos kaip laiko stotele, veliau motociklo, masinos, namu. O dar veliau tik akiniu.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/07 21:34:45 21:34:45

Svečias: Kirke žinai ką gal aš ir nemoku lietuvių kalbos taip gerai kaip tu bet neturi jokios teisės manęs žeminti jei neturėsiu merginos čia mano reikalas jei neturėsiu vadinasi toks likimas ir aš tikrai ne bemokslis kaip tu sakai mano mama dvidešimties metų ištekėjo už mano tėčio ir gavosi klaida mama su tėčiu išsiskyrė kai man buvo vieneri atėjom gyventi pas senelius ir nuo dabar mano mamai nesiseka su vyrais o man su merginom tad jei manai kad aš dar bemokslis manyk ir toliau čia tavo problema.

Galima pasitarti su psichologu - tiek tau, tiek mamai. Yra ir jaunimo psichologu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 07:44:34 07:44:34

Mano mamai gal ir reikėtu nes ji šiek tiek nervinga aš žmogus viską laikantis viduje man psichologo nereikia. Tiesiog man nesiseka ir tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 07:54:17 07:54:17

o kam viska laikai viduje?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 08:51:41 08:51:41

kartais geriau patylėti. Man nuo pat gimimo nesiseka įdubusi krūtinė. Kas gi iš merginu norės būti su vaikinu kuriam įdubusi krūtinė

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 09:11:14 09:11:14

cia tik tau dabar taip atrodo.
Atsiras mergina kuriai bus svarbiau tavo gera sirdis. Astrus, greitas protas.
Paleisk ta nevykusi kompleksa. Iseik i lauka ismok dziaugtis saule ir lietum.
Leisk rankom daryti tai ko nori protas, siek uzsibreztu tikslu.
Tavo veida nusvies sypsena.

Kiekvieno zmogaus viduje gyvena toks saves kritikas. Tai cia jis tau pakisineja koja.
Vyk ji salin, o kartu ir mokinkis is jo.
Tu esi vertas uz tai, kad esi.
As galiu ir tau pavyks.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/21 08:05:16 08:05:16

Man nelemta turėti merginos nes aš augau be tėvo o nesusituokusioje šeimoje kai mama arba tėvas augina vaiką vaikas nepilnavertis nepasitiki savimi labiau nervingas nes augo tik su mama arba tėčiu. Taip sakau nes aš nemačiau kaip mano mama bendrauja su mano tėčiu susituokę jie buvo susituokę kai mano mamai buvo 18 metų o mano tėčiui 19 mano mama pagimdė mane kai jai buvo 20 metų o su mano tėvu išsiskyrė kai man buvo vieneri todėl manau kad man nelemta turėti savo poros mane augino mama. .Deja toks gyvenimas ką aš galiu pakeisti liūdna mano mama irgi nori žmogų susirasti bet prisidengia mokslais kad reikia baigti bet giliai širdyje ji galvoja apie žmogų kuris mylėtu mane ir mano mamą . Man 16 metų aš tas pats komentatorius . Mano vardas Andrius.Žinau per jaunas komentuoti bet ką man daryti jeigu neturiu kam išsakyti kai man liūdna.

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/21 10:25:58 10:25:58

Andriau neprisigalvok nesamoniu.
Kas dabar dedasi paziurek - visi skiriasi be sustojimo ir be priezasties, taip, kad manau nesunkiai susirasi tokia pat likimo drauge ir jus kartu galbut i visas tas skirbas ir panasius dalykus netgi zymiai protingiau sugebesit paziuret nei kiti.

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/21 11:11:10 11:11:10

Taip, mielas Andriau, Vytas teisus - neprisigalvok Čia tikrai draugiškai sakau. Tavo metuose dar būdingas maksimalizmas -išgirdai vieną teoriją, kad vienišų mamų vaikams sunkiau, tai suabsoliutinai ir nieko daugiau nematai.
Gerai, kad nors čia išsakai savo skausmą, nes labai tikiuosi, kad paskaitysi ir komentarus.
Taigi, vienam su mama augančiam vaikui kažkiek sunkiau, nors nevisada. Tai priklauso nuo mamos, jos auklėjimo, bendravimo rato, galų gale, nuotaikų. Taip, jei ji pati dėl tokios savo padėties beveik nuolat būna depresijoje, arba nuolat yra irzli ir niekas jai neįtinka, sutinku, kad tau bendrauti su bendraamžiais sunkiau. Nes tu neturi tinkamo bendravimo pavyzdžio.
Bet...kuo labiau gailėsi savęs dėl to, tuo bus sunkiau. Savęs gailestis niekur neveda.
Žinau, ką sakau, pačiai paauglystė nebuvo lengva. Patikėk, susirasti ir draugų, ir merginą tau tikrai įmanoma, bet Tik Tada, kai pats tuo patikėsi. Jei bandysi susipažinti su kuo nors iš anksto bijodamas, kad nepasiseks, tada ir nepasiseks.
Taip jau yra, kad gimdami mes gauname tam tikrus tėvus, genus į rankas tarsi kortas. Su tuo gyvenime ir lošiame. Bet juk dažnai laimi ne tie, kurie gauna geriausias kortas, ar ne? Dar reikia mokėti lošti O lošti mes mokomės visą gyvenimą -klysdami, iš klaidų mokydamiesi. Taip jau yra.

Sėkmės. Patikėk, kad gyvenimas tavęs neskriaudžia. Jis tik grūdina -kad būtum stipresnis. O kai tai suprasi, rasi ir savo laimę.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/22 06:20:39 06:20:39

Aš gal nesu toks geras kambarių tvarkytojas kažką padedu bet mano mama net to neįvertina. Man skaudu tai sakyti bet mano mama nesupranta kad yra moterų kurios gyvena daug blogiau o kadangi mano mama gyvena pas tėvus (mano senelius) tai ką jai ir suprasti. Man nepasisekė bet turiu kentėti mane debilu išvadino visaip kitaip nes mat labai mažai padedu o aš stengiuosi padedu ką galiu. Bet ji nesupranta. Man nusibodo tylėti todėl ir aš pora žodžių pasakiau nes nusibodo kad neįvertina. Andrius

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume