Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/28 16:25:41 16:25:41

Nu vyrai mieleji, pakalbinkite gi Lazdynus, nes ji cia is proto baigia iseiti per ta vienatve, tik paklodemis tersia virtualybe forumo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/04 16:48:25 16:48:25

vienisu zmoniu dauges ir dauges vieni sako vyrai su blogais ketinimais bet ar pagalvojote kad yra vyru su gerais ketinimais ir niekaip nesuranda ir gyvena vienisi as esu vaikinas 16metu bet man pikta kad as neturiu merginos o kiti mano bendraamziai turi vienas mane paklause ar turiu as atsakiau neturiu ir jis pasake niekada ir neturesi nekenciu kai taip yra bet tikriausiai toks mano likimas amzinai gyventi vienam ka galiu pasakyti kartais reikia tiketi savimi

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/04 19:19:02 19:19:02

Svečias: vienisu zmoniu dauges ir dauges vieni sako vyrai su blogais ketinimais bet ar pagalvojote kad yra vyru su gerais ketinimais ir niekaip nesuranda ir gyvena vienisi as esu vaikinas 16metu bet man pikta kad as neturiu merginos o kiti mano bendraamziai turi vienas mane paklause ar turiu as atsakiau neturiu ir jis pasake niekada ir neturesi nekenciu kai taip yra bet tikriausiai toks mano likimas amzinai gyventi vienam ka galiu pasakyti kartais reikia tiketi savimi

Ak zmogau, esi 16-kos metu ir kalbi apie amzina gyvenima vienam - ar tu pats sau nenusisypsai ?

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/04 20:14:33 20:14:33

Joa teisybe, bus tu mergu nenusimink.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 06:13:52 06:13:52

Nusisypsau kartais man liudna ir pikta kad neturiu merginos gytis mano klasiokas turi mergina kostas taip pat mano klasiokas turi mergina zodziu daug kas turi tik as vienas cia neturiu mindaugas stepsys buves klasiokas taip pat turi mergina tik as vienas is savo klases neturiu merginos o visi kiti turi kodel tiem geriesiems taip nesiseka?

Kirkė

K

10 įrašai

2011/07/06 07:22:09 07:22:09

Svečias: Nusisypsau kartais man liudna ir pikta kad neturiu merginos gytis mano klasiokas turi mergina kostas taip pat mano klasiokas turi mergina zodziu daug kas turi tik as vienas cia neturiu mindaugas stepsys buves klasiokas taip pat turi mergina tik as vienas is savo klases neturiu merginos o visi kiti turi kodel tiem geriesiems taip nesiseka?

tu tipo pats geriausias?

O nuo kada vaikų darželis nutarė suaugusių svetainėse dairytis? Gal verčiau lietuvių kalbą pasimokyk, šaunuoli, nes su tokia gramatika merginos per amžius neturėsi. Bemoksliai niekam nereikalingi

siguttė

S

1 įrašai

2011/07/06 13:38:17 13:38:17

Laba diena,

Esu iš tų vienišų žmonių ir dažnai pagalvoju kodėl esu viena. Ieškau kas negerai manyje ir randu, tai komunikacijos stoka, uždarumas, nepasitikėjimas kitais (kuris taipogi ne šiaip sau atsirado), atpratimas būti su žmonėmis, palaikyti artimus ryšius. Bet taip pat žinau, kad visi daugiau mažiau turi panašių ir tokių pat problemėlių, bet kiti visgi turi sau porą. Mąstau, tai gal ne tame problema, ir kodėl n laiko nieko šalia nėra. Savotiškas kitoniškumas taipogi galimybių nepadidina. Bandžiau keisti save, kažkas pavyko.. bet sustojau, nes nebenoriu lipdyti iš savęs kito žmogaus, svetimo sau pačiai, noriu likti savimi, esu geras žmogus. Noriu paklausti, ar nėra taip buvę Jums, forumo lankytojai? Esu gyva sveika, bet tuo pačiu jaučiuosi lyg neegzistuočiau. Neina užmegzti kontakto su žmonėmis, labai stipriai jaučiu kito žmogaus energiją, ir aišku, pajutusi,kad nieko gero.. šalinuosi, bet, juk yra ir gerų be akmens užantyje, ar jie visi jau suradę savo laimę?

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/06 14:37:45 14:37:45

siguttei,
Dvi mintys kilo skaitant jūsų pasisakymą. Viena - gal perenelyg greit nusprendžiat, kad nieko gero ir, kad žmogus nešiojasi akmenį užantyje. Juk yra sakoma - kartą nudegęs ir šaltą pučia.
Kita - apie keitimąsi. Mes netampam kitais žmonėmis, prieštaraujančiais pačių savo prigimčiai tada, kai keičiam save. Mes tik tobulinam save. Aišku, jei bandot keisti ta linkme, kuri pačiai jums nepriimtina, prieštarauja jūsų vertybėms, tada taip. Savęs laužyti gal ir neverta.
Keičiam save mes visą gyvenimą. Daugiau ar mažiau. Jei pagalvotume apie tai, kokie buvome paauglystėje, daugelis būtume taip stipriai pasikeitę nuo to laiko, kad net sunku atpažinti būtų. Bet negi tai blogai? Jei šlifuojam charakterį, atrandam naujų pomėgių, kitokių draugų, bet neišduodam savo vertybių. Nors ir apie jas...Ar kiekvienam nuo pat paauglystės pavyksta surasti tas tikrąsias ir būti joms ištikimiems?
Paklauskit savęs, kas svarbiau: išlikti tokia, kokia esat, ar surasti sau artimą žmogų? Tada lengviau nuspręsti, keistis ar ne. Nors, gal ir nereikia keistis, gal reikia tik išlaukti. Spręsti jums. Sėkmės.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/06 15:07:32 15:07:32

Hm.
Ziuriu pro langa, kieme zaidzia vaikai. Duksta, linksminasi.
Laiko atkarpa tarp manes ir ju.
Keista. Dabar man reik ismokti buti tokiam kaip jie.

Man sekasi seksis ir tau.
Viskas paslepta mazuteliuose.
Gyvenimas grazus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 16:13:31 16:13:31

Kirke žinai ką gal aš ir nemoku lietuvių kalbos taip gerai kaip tu bet neturi jokios teisės manęs žeminti jei neturėsiu merginos čia mano reikalas jei neturėsiu vadinasi toks likimas ir aš tikrai ne bemokslis kaip tu sakai mano mama dvidešimties metų ištekėjo už mano tėčio ir gavosi klaida mama su tėčiu išsiskyrė kai man buvo vieneri atėjom gyventi pas senelius ir nuo dabar mano mamai nesiseka su vyrais o man su merginom tad jei manai kad aš dar bemokslis manyk ir toliau čia tavo problema.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume