Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

dalidada

D

12 įrašai

2011/08/26 19:40:34 19:40:34

as tai cia is vis nesuprantu kur papuoliau-ale tipo pazintys.parasyt niekam neymanoma,tipo turi but auksine naryste,komentarai irgi ...maniau,kad cia normalus portalas,o isejo kaip visada

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/26 19:48:57 19:48:57

dalidada: as tai cia is vis nesuprantu kur papuoliau-ale tipo pazintys.parasyt niekam neymanoma,tipo turi but auksine naryste,komentarai irgi ...maniau,kad cia normalus portalas,o isejo kaip visada

nemokamu paslaugu niekada ir niekur nebuna, cia tau ne komunizmas. Ale ir nachaliavsciku cia kiek priviso...

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/26 20:19:34 20:19:34

Jei ziureti visuomeniskai, tai, deja, bet labai dayg zmoniu isvykusiu i uzsienius... Nieko cia keisto, like tik didziausi patriotai... Vienam vyrui keturios moterys, o kiek dar is tu geju, prasigerusiu... Vyrai irgi neranda tinkamu - moterys labai saves negerbia, kvaila bendravimo kultura susikloscius, jie nemegsta lektus, pasileidusiu ir tt. Zodziu, vyksta tam tikras vertybiu perkainojimo etapas. tai cia as tiek pesimistiskai O jei individualiai ziuret, tai jau reikia klausti kiekvieno asmeniskai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/27 11:22:05 11:22:05

Žinai gal aš gramatikos taip gerai nemoku bet, man reikia protingos ir kad mergina turėtu gerą širdį štai ko man reikia. Tu turi savo nuomonę, o aš pasakysiu štai ką. Aš protingas nevaikštau kur nereikia, negeriu, nerūkau ir man nesiseka o tu dar mane kritikuoji.

28978id_EsuAsEvaldas

2

60 įrašai

2011/08/27 15:17:33 15:17:33

Nelaiminguole: Jei ziureti visuomeniskai, tai, deja, bet labai dayg zmoniu isvykusiu i uzsienius... Nieko cia keisto, like tik didziausi patriotai...[u:1q51d6m2]Nr1[/u:1q51d6m2] [b:1q51d6m2]Vienam vyrui keturios moterys, o kiek dar is tu geju, prasigerusiu...[/b:1q51d6m2] Vyrai irgi neranda tinkamu - moterys labai saves negerbia, kvaila bendravimo kultura susikloscius, jie nemegsta lektus, pasileidusiu ir tt. Zodziu, vyksta tam tikras vertybiu perkainojimo etapas. tai cia as tiek pesimistiskai O jei individualiai ziuret, tai jau reikia klausti kiekvieno asmeniskai.

Nelaiminguole,
manau, jog tu persūdai šiek tiek su fraze Nr1.
Merginų tikrai nėra daug daugiau, nei vyrų ir visi mes skirtingi ir tuo pačiu lygūs.
Kiekvienas gali rasti žmogų, su kuriuo puikiai derės, tiesiog vieni šiek tiek prisibijo, kiti nemoka ir t.t., bet visa tai susitvarkys vistiek

Aš, asmeniškai, nelaikau savęs patriotu dideliu ar pan., tiesiog Lietuvoje yra gražu (nors ir žmonės būna irzlūs) ir jauku.
Kol galiu save išlaikyti, tol būsiu čia, o paskui - matysim.
Tokių, kaip aš, yra ne vienas. Tikrai.

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/27 16:59:00 16:59:00

EsuAsEvaldas:
Nelaiminguole: Jei ziureti visuomeniskai, tai, deja, bet labai dayg zmoniu isvykusiu i uzsienius... Nieko cia keisto, like tik didziausi patriotai...[u:jckwdit9]Nr1[/u:jckwdit9] [b:jckwdit9]Vienam vyrui keturios moterys, o kiek dar is tu geju, prasigerusiu...[/b:jckwdit9] Vyrai irgi neranda tinkamu - moterys labai saves negerbia, kvaila bendravimo kultura susikloscius, jie nemegsta lektus, pasileidusiu ir tt. Zodziu, vyksta tam tikras vertybiu perkainojimo etapas. tai cia as tiek pesimistiskai O jei individualiai ziuret, tai jau reikia klausti kiekvieno asmeniskai.

Nelaiminguole,
manau, jog tu persūdai šiek tiek su fraze Nr1.
Merginų tikrai nėra daug daugiau, nei vyrų ir visi mes skirtingi ir tuo pačiu lygūs.
Kiekvienas gali rasti žmogų, su kuriuo puikiai derės, tiesiog vieni šiek tiek prisibijo, kiti nemoka ir t.t., bet visa tai susitvarkys vistiek

Aš, asmeniškai, nelaikau savęs patriotu dideliu ar pan., tiesiog Lietuvoje yra gražu (nors ir žmonės būna irzlūs) ir jauku.
Kol galiu save išlaikyti, tol būsiu čia, o paskui - matysim.
Tokių, kaip aš, yra ne vienas. Tikrai.

Cia ne as persūdau, o gyventojų surašymo statistikos duomenys 2011m. O šiaip nežinau, iš kur tas kilo tas tikėjimas, kad kažkur žemėj vaikšto mūsų antroji nuostabioji , tik mums skirta puselė... Pagal būrėją aš jau prieš du metus turėjay savo išrinktąjį sutikt

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/27 17:01:14 17:01:14

Vyrams tik pistis rūpi. Tos, kurias pisa, kai isimyli, buna durnos, bet yra tokiu, kurias pasirenka i "rimtas drauges", nes jos pamyluoja pries miega, buciuka duoda, bet vis tiek iesko tu kur papist... zd, jei atitiksi kuri tipa - i kuria nors pataikysi, netiksi - pirkis vibrtatoriu.

uzer 13

U

4 įrašai

2011/08/27 21:37:29 21:37:29

Svečias: Vyrams tik pistis rūpi. Tos, kurias pisa, kai isimyli, buna durnos, bet yra tokiu, kurias pasirenka i "rimtas drauges", nes jos pamyluoja pries miega, buciuka duoda, bet vis tiek iesko tu kur papist... zd, jei atitiksi kuri tipa - i kuria nors pataikysi, netiksi - pirkis vibrtatoriu.

Nu ir pavarei. As pavyzdziui isvis neisivaizduoju kaip galima iskarto gultis i lova. Santykius vystau palaipsniui. Turi atsirasti kazkoks stipresnis rysys, pasitikejimas. Bet pastebejau , kad moterys pacios nesulaukusios nieko daugiau pabega. Nieko tame sekse nera blogo ,jeigu yra abipuse simpatija ir pasitikejimas. o meiluziu ieskotoju visada buvo ir bus. Ant tokios as taipat buvau uzsiroves. Aciu nebereikia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/27 21:53:46 21:53:46

uzer 13:
Svečias: Vyrams tik pistis rūpi. Tos, kurias pisa, kai isimyli, buna durnos, bet yra tokiu, kurias pasirenka i "rimtas drauges", nes jos pamyluoja pries miega, buciuka duoda, bet vis tiek iesko tu kur papist... zd, jei atitiksi kuri tipa - i kuria nors pataikysi, netiksi - pirkis vibrtatoriu.

Nu ir pavarei. As pavyzdziui isvis neisivaizduoju kaip galima iskarto gultis i lova. Santykius vystau palaipsniui. Turi atsirasti kazkoks stipresnis rysys, pasitikejimas. Bet pastebejau , kad moterys pacios nesulaukusios nieko daugiau pabega. Nieko tame sekse nera blogo ,jeigu yra abipuse simpatija ir pasitikejimas. o meiluziu ieskotoju visada buvo ir bus. Ant tokios as taipat buvau uzsiroves. Aciu nebereikia.

Stipresnis ryšys atsiranda nuo sąskaitos banke

28978id_EsuAsEvaldas

2

60 įrašai

2011/08/28 06:42:58 06:42:58

Nelaiminguole,
tikėti burėjomis tai tas pats, kas tikėti vaikystės pasakomis

O jeigu pagal statistiką vienam vyrui keturios moterys iš tiesų, tai čia graudi situacija, labai.
Bet čia tikriausiai kalbama apie vyresnį amžių (juk vyrai trumpiau gyvena).
Nepergyvenk dėl tos antros pusės, geriau išeik dažniau pasilinksmint su draugais ir visa tai ateis savaime

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume