Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/22 05:50:11 05:50:11

Svečias:
Svečius: Jurgina7, tu nori, kad visa dp komanda butu pavesta tau vyra surast? Koki velnia tu cia darai? Atrodo, kad visiems baisiai idomu ka tu patytei,ko nepatyrei, ko ieskai,ko neieskai. +tai, kad nuo kalbos apie tave nukrypt neimanoma Is kur toks poreikis butent apie save pasneket vietoj diskutavimo?

Kas tame blogo?!
Susikurkite tema, diskutuokite apie save!
Man asmeniskai idomu. Idomu viskas, tiek kiek turiu laisvo laiko.
Ieskai neieskai. Pabuskite, cia svetaine tokia...
swx

Aciu, tikrai. Nes kazkas pagalvojo, kad cia "Lietuvos ryto" portalas ir jame tik apie Politika ir Olia Olia pupyciu gyvenima turetu buti rasoma

demo

D

3 įrašai

2009/09/22 07:35:37 07:35:37

rudnosiukas:
demo: Nors as moteris, bet si savaitgali pasielgiau, kaip tie mineti vyrai. Tariausi savaitgali su dviem vyrukais susitikti. Bet... buvau pavargusi, issekusi, neturejau jegu nei sukuotis, nei rengtis, nei kalbetis, nei sypsotis... Atidejau susitikimus. Jie mano , kad nusimuilinau.

Na, jei net šypsenai pastangų ir jėgų reikia, tai gal ir sėdėk namie...

Alternatyva.
Ateina koks nusiplukes dedzius, po darbo, net nesiprauses, sedi, dejuoja kad pavargo, miego nori, snaudzia...Paskui stebisi, kodel tos moterys nuo jo pabega, susitikti nebenori.

ar apie tave rudnosiuk?

Nemanai, kad reikia gerbti partneri ir netrukdyti nei savo nei kitu laiko, nevykusiems susitikimams?

Debeseliai

D

12 įrašai

2009/10/10 15:01:59 15:01:59

Aš nesuprantu, kam čia laužytis ir vaidinti? Vyrui - jei paprašei telefono ir pakvietei į pasimatymą, nueik. Susitiksit, nepatiks, išsiskyrei ir psio. Susikuria visokių problemų...

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/11/04 20:28:51 20:28:51

samantta:
rudnosiukas:
LEDAI ANT PAGALIUKO: cia ne tu kalta, o visuotinis vyru ar vaikinu nepasitikejimas savim, nemokejimas kalbeti gyvai, neiskalbumas, neorganizuotumas ir dar 1000 dalyku, kurie cia netilptu i si puslapi.
zinot ka - ieskokit ne lietuvio, ieskokit uzisieniecio, ypac is ten, kur moteru maziau arba is tu saliu, kur vyras vis dar likes tikru vyru, masto galva, moteri dievina ir ant ranku nesioja...O tokiu yra, patikekit. Cia pas mus LT visi ispindeje, ispaikinti moteru demesio, ir nebezino, kurios griebtis, nes ir tai faina, ir ta nebloga...Ir zinot ka? o gi mes juos tokiu ir padarem, lakstom paskui, pinigus uzdirbinejam, verdam, lyginam ir t.t. atleidziam neistikimybes, guodziam, pateisinam alkoholikus ir - vat ir turime tokia sali, kurioje vyrai -vaikai...
taigi, dar kart kartoju, mokykites kalbas ir ieskokite MYLINCIO, KERINCIO, TVARKINGO, RUPESTINGO , TIKRO VYRO - UZSIENYJE!!!!!! sekmes

ps. is jokiu vyru komentrau nelaukiu.neskaitau.zema.

Ką jau čia bepakomentuosi... Tik nelabai supratau, kodėl neskaitai komentarų, dėl to, kad žemà
esi?... nepergyvenk, juk svarbu ne ūgis...
nenusisnekek...
Pats, rudnosiuk, netiesiogiai ir atsakei, kodėl neskaito vyrų komentarų - beprasmiška . Čia aš ne apie save - paskaitau dažnokai.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 01:31:44 01:31:44

Svečias: Pasirodo ne man vienai taip...

Ir man ne per seniausiai nutiko tokia istorija. Nieko nesupratau. Pirmas parašė, bet susitikti pasiūliau aš. Susitikimas buvo vis atidėliojamas, kol galų gale pasiūliau parašyt, kai galės (norės), tai visai išsiregistravo iš svetainės O dar seniau vienas narys paprašė susitikti kitą dieną (parašė, kad kitą dieną bus mano mieste ir norėtų pasimatyti). Atsisakiau, nes man buvo darbo diena Paaiškinau jam tai. Žinojau, kad jis ir dažniau atvažiuoja į mano miestą (bent taip minėjo), tačiau nuo to laiko dingo bet kokia jo iniciatyva, tiesiog nustojom bendrauti.
Čia - keista svetainė
Maniau, kad tik man vienai taip "sekasi"

dariukx

D

41 įrašai

2009/12/09 11:36:52 11:36:52

LEDAI ANT PAGALIUKO: cia ne tu kalta, o visuotinis vyru ar vaikinu nepasitikejimas savim, nemokejimas kalbeti gyvai, neiskalbumas, neorganizuotumas ir dar 1000 dalyku, kurie cia netilptu i si puslapi.
zinot ka - ieskokit ne lietuvio, ieskokit uzisieniecio, ypac is ten, kur moteru maziau arba is tu saliu, kur vyras vis dar likes tikru vyru, masto galva, moteri dievina ir ant ranku nesioja...O tokiu yra, patikekit. Cia pas mus LT visi ispindeje, ispaikinti moteru demesio, ir nebezino, kurios griebtis, nes ir tai faina, ir ta nebloga...Ir zinot ka? o gi mes juos tokiu ir padarem, lakstom paskui, pinigus uzdirbinejam, verdam, lyginam ir t.t. atleidziam neistikimybes, guodziam, pateisinam alkoholikus ir - vat ir turime tokia sali, kurioje vyrai -vaikai...
taigi, dar kart kartoju, mokykites kalbas ir ieskokite MYLINCIO, KERINCIO, TVARKINGO, RUPESTINGO , TIKRO VYRO - UZSIENYJE!!!!!! sekmes

jomajo karosai,matai kas gaunasi,kaip prisiziuri nusivylusiu namu seimininkiu...

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 12:08:29 12:08:29

dariukx:

jomajo karosai,matai kas gaunasi,kaip prisiziuri `nusivylusiu namu seimininkiu`...

Sutinku tik dėl to, kad LT vyrai - šikniai. Jie įsivaizduoja, kad yra tokie puikūs, jog turi teisę "kolekcionuoti" numerius, neatrašyti į laiškus, dingti po pirmo pasimatymo ir pan. Deja, dažnai jie visai nėra puikūs. Tik išlepinti gražių moterų dėmesio. O jų galvose ar piniginėse - vėjas...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 13:22:29 13:22:29

Butumet pinigines nelietus, gal buciau sutikes. O dabar komentaro prasotes.
O Jusu galvoje vyro pinigine?! o po visu situ kaltinimu nesunku suprasti kodel su Jumim nebendrauja.
swx

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 19:06:35 19:06:35

Svečias: Butumet pinigines nelietus, gal buciau sutikes. O dabar komentaro prasotes.
O Jusu galvoje vyro pinigine?! o po visu situ kaltinimu nesunku suprasti kodel su Jumim nebendrauja.
swx

Man rūpi viskas. Piniginė - taip pat. Pinigai yra svarbi gyvenimo dalis ir vyras turėtų turėti arba piniginę, arba galvą ant pečių. Ir tai svarbu ne tik dėl manęs. Tai svarbu dėl pačių santykių, ateities perspektyvų. Nematau tame nieko blogo.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 19:23:03 19:23:03

Vieniša_siela:
Svečias: Butumet pinigines nelietus, gal buciau sutikes. O dabar komentaro prasotes.
swx

Man rūpi viskas. Piniginė - taip pat. Pinigai yra svarbi gyvenimo dalis ir vyras turėtų turėti arba piniginę, arba galvą ant pečių. Ir tai svarbu ne tik dėl manęs. Tai svarbu dėl pačių santykių, ateities perspektyvų. Nematau tame nieko blogo.

Man svarbiau vyro galva ant pečių - jei ji bus, tai ir piniginė kada nors prisipildys, be to piniginė - jo paties reikalas. Nesu linkusi rinktis pagal piniginę. Pirmiausia turi patraukti vyro asmenybė. Bet nors taip ir galvoju - kažkokių elementų matyt dar trūksta mano mąstyme .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume