2009/09/08 13:54:18 13:54:18
Sveiki visi "bendrakeleiviai ir bendrakeleives" leidziantys savo brangu laika siame puslapyje
Arba as kazko nesuprantu, arba nemoku arba dar yra kita problema, kurios neapciuopiu ..Paraso man vyrai, as atrasau tiems kurie man irgi patinka; tada po kazkiek susirasinejimo papraso telefono, paskambina arba SMS susirasinejam, pakviecia susitikti, as sutinku ir DINGSTA, net nesusitike...Ir taip vos ne kiekviena karta..Na, suprasciau jeigu taip butu po susitikimo, bet dabar??????
Ar cia vyksta kazkoks "mobiliu telefonu numeriu kolekcionavimas", ar vaiku zaidimas ar velnias zino kas...Jau net paranoja atsiranda ir nebesinori nei to telefono duoti..
Nagi, padiskutuokim
2009/09/08 13:58:29 13:58:29
Jurgina7: Sveiki visi "bendrakeleiviai ir bendrakeleives" leidziantys savo brangu laika siame puslapyje
Arba as kazko nesuprantu, arba nemoku arba dar yra kita problema, kurios neapciuopiu ..Paraso man vyrai, as atrasau tiems kurie man irgi patinka; tada po kazkiek susirasinejimo papraso telefono, paskambina arba SMS susirasinejam, pakviecia susitikti, as sutinku ir DINGSTA, net nesusitike...Ir taip vos ne kiekviena karta..Na, suprasciau jeigu taip butu po susitikimo, bet dabar??????
Ar cia vyksta kazkoks "mobiliu telefonu numeriu kolekcionavimas", ar vaiku zaidimas ar velnias zino kas...Jau net paranoja atsiranda ir nebesinori nei to telefono duoti..
Nagi, padiskutuokim
gal sudėjai fotografijas neatitinkančias realybės
2009/09/08 15:09:57 15:09:57
Pasirodo ne man vienai taip...
2009/09/08 15:21:36 15:21:36
matai vyrui nereikia duot is kart numerio kai papraso ir del susitikimo butyna pasilauzyt ...tada tokiu dalyku nebus apsidziaugs gave ir begs akis isdege..tik reikia neperlenkt lazdos..
2009/09/08 16:02:33 16:02:33
Jei su tavimi niekas nepasisveikino, dar nereiskia, kad is viso nebuvo ateje. Juk drasiau, o ir praktiskiau rimtiesiems sio saito vyriskiams tave paslapcia ivertinti. Ne taip paprasta ju mistinius kriterijus atitikti
O gal kai kurie tokiu budu atkersija moteru giminei ir pajunta pasitenkinima
2009/09/08 16:45:07 16:45:07
IsDebesu: matai vyrui nereikia duot is kart numerio kai papraso ir del susitikimo butyna pasilauzyt ...tada tokiu dalyku nebus apsidziaugs gave ir begs akis isdege..tik reikia neperlenkt lazdos..
Tai va, kad nebežinau ir aš. Man panašiai būna . paprašo telefono nr. konkrečiam tikslui - susitarti susitikti ir dingsta
Taip kad susitarčiau ir neateitų man nebuvo. Kad pasakyčiau "stovėsiu kažkur su rožių puokšte" (t.y. kad galėtų apžiūrėti ir spręsti prieiti ar ne) niekada nedarau ir sau teisę spręsti noriu prieiti ar nenoriu pasilieku. Bet tikrai yra nemažai tiesiog telefonų numerių kolekcionierių - paprašo tel Nr ir nepaskambina. Kai per anksti paprašo tel. nr. aš jo tikrai neduodu. Būna jau pabendrauta ir pradėta dėl pasimatymo tartis. Dar būna - savo numerį parašo Tai negi jie tikisi, kad moteris skambins??? Jūs merginos skambinate?
2009/09/08 16:46:15 16:46:15
Zinai susirasinejau su "t inkamu"nariu 3 menesius atseit gyvena Airijoje ,bet po 2 ju menesiu susirasinejimo atostogavo LT tciau nepareiske noro susitikti.Tai as manau as jo nedominu,nors mes net nebuvome susitike.Viskas pasaulyje turi atsvara,nes pagrindinis pasaulio desnis yra priesybiu vienybe.Be nakties negali buti dienos,kaip be liudesio negali buti dziaugsmo.Jei taves kazkas nekencia,vadinasi kazkas myli.Jei nepasiseke,tai kazkur vis tiek taves laukia sekme.Nepamirsk sito desnio ir ismok juo naudotis.Jei nori ka nors sugriauti,padaryk tai iki galo arba pakirsk ka tik atsiradus.Juk medi lengviausia nukirsti ,kai jis senas arba kai tik isdygsta.Ilgiausiai gyvuoja tai ,kas islaiko pusiausvyra.Todel neleisk nei sekmei,nei nesekmei sutrikdyti ejimo tau skirtu keliu.
2009/09/08 16:54:55 16:54:55
graziai cia viena mergina apie ta pusiausvyra parase )
O apie pasimatymus, na tikrai nera taip buve kaip aprasytoje situacijoje, gal, kad ne su kiekvienu, kuris kviecia einu, o tik su tais-uo, kuris patinka arba matau prasme ir pati issirenku Tiesos delei tokiu mazai buna Gal del to daug, kas ir nutraukia pazinti )) nenurode priezasties:) Bet man patinka, tai kas patinka:)
2009/09/08 17:25:14 17:25:14
Sistina!Ka as tau idomiai parasiau.Vienas labai protingas zmogus man kazkada aiskino,kad neprasytas patarimas yra nieko vertas ir kad gerais norais kelias i pragara grystas.Turbut tiesa.Bet kaip daznai gyvenimas nutinka paciais netikeciausiais budais?Kaip atskirti patarima,kuris yra tikrai neprasytas,nuo to,kuris yra tiesiog labai tiesus tik nenorimas pripazinti atsakymas i jau seniai kankinancia dilema?Va kaip tada?
2009/09/08 20:41:43 20:41:43
jurgina klause ka daro ne taip
ar vyriska puse cia neturi ka pasakyt?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume