Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

PWD

P

56 įrašai

2009/12/09 19:47:05 19:47:05

Vieniša_siela: Man rūpi viskas. Piniginė - taip pat. Pinigai yra svarbi gyvenimo dalis ir vyras turėtų turėti arba piniginę, arba galvą ant pečių. Ir tai svarbu ne tik dėl manęs. Tai svarbu dėl pačių santykių, ateities perspektyvų. Nematau tame nieko blogo.

O kaip galima įvertinti vyro piniginės storumą pažinties pradžioje. Turinti labai stora piniginę gal ir galima bet toki vidutinišką? Negi pagal mašiną, mobiliaką, drabužius? Tikriausiai žinote, kad dažnai turintys gerą mašiną neturi iš ko nusipirkti benzino. O kuklus bet žiūrintis į ateitį gali turėti neblogą sąskaita banke. Taigi neapsigaukite! Aišku amžiaus kriterijus taip pat turėtu būti svarbus matuojant piniginės storį.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 19:56:14 19:56:14

PWD:
Vieniša_siela: Man rūpi viskas. Piniginė - taip pat. Pinigai yra svarbi gyvenimo dalis ir vyras turėtų turėti arba piniginę, arba galvą ant pečių. Ir tai svarbu ne tik dėl manęs. Tai svarbu dėl pačių santykių, ateities perspektyvų. Nematau tame nieko blogo.

O kaip galima įvertinti vyro piniginės storumą pažinties pradžioje. Turinti labai stora piniginę gal ir galima bet toki vidutinišką? Negi pagal mašiną, mobiliaką, drabužius? Tikriausiai žinote, kad dažnai turintys gerą mašiną neturi iš ko nusipirkti benzino. O kuklus bet žiūrintis į ateitį gali turėti neblogą sąskaita banke. Taigi neapsigaukite! Aišku amžiaus kriterijus taip pat turėtu būti svarbus matuojant piniginės storį.

Geriausias būdas neapsigauti: žiūrėti ne į vyro/moters turimus daiktus ar kitus materialinės gerovės ženklus, o į charakterį, sielą.

Wrapped_Up_In_Time

W

30 įrašai

2009/12/10 00:34:52 00:34:52

Xa, idomi diskusija, tai visgi viskam yra priezastis, del tu piniginiu, tai nzn, cia jau kiekvienam zmogui kitaip, vieniems reikia pinigu, kitiems tiesiog artimos sielos. Anyway, reiktu pamineti, kad jeigu moteriai lb rupi vyro pinigine, tai jinai ir pati turetu buti pasiruosusi tiesiogine ta zodzio prasme "tai piniginei tarnauti" arba tureti tokia pacia pinigine, visad moterys kai kurios megsta prisimenti tai, kas buvo seniau, bet tada reiktu pamineti, kad seniau ir moters vaidmuo buvo kitoks, negu, kad yra dbr Po to ir nereiketu skustis, kad tokie vyrai i moteris ziuri kaip i daigtus, zaisliukus ir pan... ir visiskai nereik stebetis, kad kai kurie nuo tokiu bega, galvokit, kad jie jums kaiptik padeda, negaisindami jusu brangaus laiko "pinigines" paieskoms

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/11 14:36:57 14:36:57

samantta:
Vieniša_siela:
Svečias: Butumet pinigines nelietus, gal buciau sutikes. O dabar komentaro prasotes.
O Jusu galvoje vyro pinigine?! o po visu situ kaltinimu nesunku suprasti kodel su Jumim nebendrauja.
swx

Man rūpi viskas. Piniginė - taip pat. Pinigai yra svarbi gyvenimo dalis ir vyras turėtų turėti arba piniginę, arba galvą ant pečių. Ir tai svarbu ne tik dėl manęs. Tai svarbu dėl pačių santykių, ateities perspektyvų. Nematau tame nieko blogo.

Man svarbiau vyro galva ant pečių - jei ji bus, tai ir piniginė kada nors prisipildys, be to piniginė - jo paties reikalas. Nesu linkusi rinktis pagal piniginę. Pirmiausia turi patraukti vyro asmenybė. Bet nors taip ir galvoju - kažkokių elementų matyt dar trūksta mano mąstyme .

Išlikimo instinkto Šiandien kaip tik mokausi psichologiją... Atsakė į labai daug klausimų Mes ieškome partnerio, kuris būtų panašus į mus, atitiktų mūsų standartus. Aš manau, kad aš sugebu užsidirbti, tai ir jis turėtų sugebėti. Be to, nepaneigsi, kad būti su žmogumi, kuris nesugeba užsidirbti, nesaugu. Kas bus, jei susirgsiu? Jei prarasiu darbą? Jei mirsiu ir jam liks mūsų vaikai? Vyras turi sugebėti pasirūpinti savimi ir savo šeima Aš taip manau... O dėl galvos ir piniginės, tai tą juk ir bandžiau pasakyti Jei turi galvą, užsidirbs ir tų pinigų. Jei ne, jis nėra tinkamas giminei pratęsti

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/11 14:40:40 14:40:40

PWD:

Aš net ir iš kalbos galiu pasakyti O amžius - be abejo, jaunas turi mažiau, vyresnis - daugiau. Esmė, ar tas jaunas turi bent potencialo (t.y. smegenų ir sugebėjimų) turėti Jei nėra potencialo, pinigų nebus niekad. Nei po metų, nei po dešimties. Jei yra potencialo, gal po dešimties metų jis užsidirbs milijoną, nors šiandien turi tik dešimt litų piniginėje.
Taigi... Svarbu žiūrėti, ką žmogus galvoja Tai pasako, kuo jis kada nors bus

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 16:37:08 16:37:08

Vieniša_siela:
Svečias: Butumet pinigines nelietus, gal buciau sutikes. Šiandien kaip tik mokausi psichologiją... Atsakė į labai daug klausimų Mes ieškome partnerio, kuris būtų panašus į mus, atitiktų mūsų standartus. Aš manau, kad aš sugebu užsidirbti, tai ir jis turėtų sugebėti. Be to, nepaneigsi, kad būti su žmogumi, kuris nesugeba užsidirbti, nesaugu. Kas bus, jei susirgsiu? Jei prarasiu darbą? Jei mirsiu ir jam liks mūsų vaikai? Vyras turi sugebėti pasirūpinti savimi ir savo šeima Aš taip manau... O dėl galvos ir piniginės, tai tą juk ir bandžiau pasakyti Jei turi galvą, užsidirbs ir tų pinigų. Jei ne, jis nėra tinkamas giminei pratęsti

[/quote]

Jei jūs mokotės psichologijos , manau, jums verta įsigilinti į tai, ką rašote. Psichologijoje (ir ne tik) yra tokia samprata, kaip save išpildanti pranašystė. Jei sakote:[i:c0qcaczo]Kas bus, jei susirgsiu? Jei prarasiu darbą? Jei mirsiu ir jam liks mūsų vaikai?[/i:c0qcaczo] - jūs automatiškai pasąmonės lygyje sudarote sąlygas tam nutikti, ir didelė tikimybė, kad taip ir nutiks. Jums labai to reikia?
Rašote: [i:c0qcaczo]Vyras turi sugebėti pasirūpinti savimi ir savo šeima[/i:c0qcaczo]. Psichologijoje nėra tokio dalyko kaip "kažkas kažką turi, privalo". tai yra etinis ir teisinis klausimas. Psichologiškai - žmogus turi tik vieną: teisę pasirinkti kaip jis nori gyventi.
Rašote:J[i:c0qcaczo]ei turi galvą, užsidirbs ir tų pinigų. [b:c0qcaczo]Jei ne, jis nėra tinkamas giminei pratęsti[/b:c0qcaczo][/i:c0qcaczo]. Žiauriau nepasakysi. Tai ne psichologija, o nacistinis genocidas, atleiskite. Pas taip mąstantį psichologą žmonės neatvestų net šuns, ką kalbėti apie žmogų.
Rašote: [i:c0qcaczo]Atsakė į labai daug klausimų[/i:c0qcaczo]. Nežinau ką jums atsakė, bet humanizmo ir meilės žmonėms neišmokė, o be to psichologija yra bevertė. Nacistinėje Vokietijoje, tiesa, irgi buvo "psichologų", jie darė eksperimentus...Norėčiau klysti dėl jūsų , mielas (-a) kolega (-e);) .

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/11 21:31:04 21:31:04

samantta:
Vieniša_siela:
Svečias: Butumet pinigines nelietus, gal buciau sutikes. Šiandien kaip tik mokausi psichologiją... Atsakė į labai daug klausimų Mes ieškome partnerio, kuris būtų panašus į mus, atitiktų mūsų standartus. Aš manau, kad aš sugebu užsidirbti, tai ir jis turėtų sugebėti. Be to, nepaneigsi, kad būti su žmogumi, kuris nesugeba užsidirbti, nesaugu. Kas bus, jei susirgsiu? Jei prarasiu darbą? Jei mirsiu ir jam liks mūsų vaikai? Vyras turi sugebėti pasirūpinti savimi ir savo šeima Aš taip manau... O dėl galvos ir piniginės, tai tą juk ir bandžiau pasakyti Jei turi galvą, užsidirbs ir tų pinigų. Jei ne, jis nėra tinkamas giminei pratęsti

Jei jūs mokotės psichologijos , manau, jums verta įsigilinti į tai, ką rašote. Psichologijoje (ir ne tik) yra tokia samprata, kaip save išpildanti pranašystė. Jei sakote:[i:2rbv0c9u]Kas bus, jei susirgsiu? Jei prarasiu darbą? Jei mirsiu ir jam liks mūsų vaikai?[/i:2rbv0c9u] - jūs automatiškai pasąmonės lygyje sudarote sąlygas tam nutikti, ir didelė tikimybė, kad taip ir nutiks. Jums labai to reikia?
Rašote: [i:2rbv0c9u]Vyras turi sugebėti pasirūpinti savimi ir savo šeima[/i:2rbv0c9u]. Psichologijoje nėra tokio dalyko kaip "kažkas kažką turi, privalo". tai yra etinis ir teisinis klausimas. Psichologiškai - žmogus turi tik vieną: teisę pasirinkti kaip jis nori gyventi.
Rašote:J[i:2rbv0c9u]ei turi galvą, užsidirbs ir tų pinigų. [b:2rbv0c9u]Jei ne, jis nėra tinkamas giminei pratęsti[/b:2rbv0c9u][/i:2rbv0c9u]. Žiauriau nepasakysi. Tai ne psichologija, o nacistinis genocidas, atleiskite. Pas taip mąstantį psichologą žmonės neatvestų net šuns, ką kalbėti apie žmogų.
Rašote: [i:2rbv0c9u]Atsakė į labai daug klausimų[/i:2rbv0c9u]. Nežinau ką jums atsakė, bet humanizmo ir meilės žmonėms neišmokė, o be to psichologija yra bevertė. Nacistinėje Vokietijoje, tiesa, irgi buvo "psichologų", jie darė eksperimentus...Norėčiau klysti dėl jūsų , mielas (-a) kolega (-e);) .[/quote]
Vargu, ar aš esu Jūsų kolegė Studijuoju ne psichologiją. Tik mokiausi psichologiją kaip atskirą dalyką, dar ir kiek specializuotą, nes susietą su dalyku, kurį iš tikro studijuoju - t.y. teise. Būtent dėl to į Jūsų išvedžiojimus labai nesigilinsiu Tik prašyčiau nevadinti manęs visokiais skambiais, nepagrįstais žodžiais, kurių reikšmės gal iki galo ir nesuprantate... Skaičiau Myers knygą "Psichologija". Tai jis išdėstė nuomonę, jog žmonės nori panašaus į save, kad ieško savo "genų" Tai Myers ir vadinkite nacistu. O aš - ne nacistė. Aš - tik moteris, kuri nenorėtų būti su vyru, kuris nemoka savimi ir (ar) savo šeima pasirūpinti. Tai ką, turėčiau save įtikinti, jog klystu ir koks nors bedarbis man suteiktų sielos ramybę? Tos, kurioms tinka bedarbis (veltėdis), tegul tokį ir renkasi. O manęs tokie nedomina. Tai kur čia tas nacizmas?

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 21:53:40 21:53:40

Jei prisimenate, nacistai darė atranką, kas netinka giminei pratęsti, tai ir išvedžiau paralelę. Jūsų nevadinau naciste, tik jūsų požiūryje yra jo atskambių. Myers skaičiau, bet jis nerašė, kad yra žmonių tipai, neverti tęsti giminės, todėl negaliu jo pavadinti nacistu. Beje dėl panašių genų: pagal kitų mokslininkų tyrimus, žmonės linkę atmesti partnerį su panašiais genais, o tie,kurių genai labiausiai į jų nepanašūs, traukia stipriausiai - nes panašiems genams susijungus galimi palikuonių apsigimimai, ir žmogaus pasąmonėje ši grėsmė įrašyta. Na čia tik tarp kitko.
Jūsų teisė, kokį vyrą pasirinkti - bet sakyti, kad tie, kurie neatitinka jūsų kriterijų, neverti pratęsti giminę... Apie bedarbius: nemanote, kad bedarbystė yra laikinas reiškinys ir šiuo metu aktuali 13 % Lietuvos gyventojų? O pati jūs esate apsaugota nuo bedarbystės? Nelinkiu jums tapti bedarbe-veltėde (jūsų žodžiais).

xharleyx1327091352_db

X

44 įrašai

2009/12/12 07:57:08 07:57:08

IsDebesu: matai vyrui nereikia duot is kart numerio kai papraso ir del susitikimo butyna pasilauzyt ...tada tokiu dalyku nebus apsidziaugs gave ir begs akis isdege..tik reikia neperlenkt lazdos..

sutinku cia gerai pasakyta reik nepasirodyt lengvai pasiekiama biski paerzint jai vyras tavim susidomes manau jis palauks pats kol tu jam duosi savo numeri o del to kad tau niekaip neina susitikti tai nezinau keista arba jie zaidzia arba tiesiog nerimtai i tai ziuri tokiems ir numerio nedalint jai net nekiatina susitikt as numerio niekada neprasau tai savaime manau man duoda arba as dazniausiai duodu kad panele pati nusprestu parasyt man ar ne

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/12 08:08:12 08:08:12

xharleyx:
IsDebesu: matai vyrui nereikia duot is kart numerio kai papraso ir del susitikimo butyna pasilauzyt ...tada tokiu dalyku nebus apsidziaugs gave ir begs akis isdege..tik reikia neperlenkt lazdos..

sutinku cia gerai pasakyta reik nepasirodyt lengvai pasiekiama biski paerzint jai vyras tavim susidomes manau jis palauks pats kol tu jam duosi savo numeri o del to kad tau niekaip neina susitikti tai nezinau keista arba jie zaidzia arba tiesiog nerimtai i tai ziuri tokiems ir numerio nedalint jai net nekiatina susitikt as numerio niekada neprasau tai savaime manau man duoda arba as dazniausiai duodu kad panele pati nusprestu parasyt man ar ne

Na, taip, paerzinti - kur gi ne. Paskaitytumėte kai kurias temas, kur vyrai priekaištauja, kad merginos laužosi, neatrašo, vedžioja už nosies. Jei pirminis įspūdis apie žmogų palankus, galima duoti savo nr. iš karto, kai tik paprašo, aišku tik ne po pirmo laiško, gal po antro - bet ne kad pasilaužyti, o kad žmogų bent kiek geriau pažinti . Įsitikinau, kad natūralus elgesys labiau veiksmingas ir gerbtinas, negu įvairūs žaidimai. Nors kartą ir pažaisti visai gerai, jei ir jam tai smagumą teikia, tik reikia atidžiai stebėti, ar tavo žaidimas žmogui netampa nemalonus. Tada jau gali atsisveikinti - jaus, kad jį žemini.
Beje greitas tel. nr. davimas jokiu būdu nereiškia, kad mes lengvai prieinamos - tai geresnis būdas pažinti vienas kitą, negu laiškai. Tuomet greit paaiškėja, ar norisi būti kartu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume