Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/21 06:25:48 06:25:48

matas44: Nu jo, labai sunki anketa. Toks ispudis kad norint buti salia gerb. Sonatos, reiketu "dirbti vyru"
Jai reikia stipraus vyro, o tuo paciu ji taip pat ruosiasi buti stipri, nes prie puodu sedeti nesiruosia.. Ir ne puoduose cia esme, bet poziuryje - akivaizdziai programuojamas konfliktas. Stipri moteris musuose paprastai reiskia - uzsispyrusi moteris. Argi gali kas nors gautis kai poroje yra abu stiprus, kai abu "oziai"??
Vyrui negalima gerti alaus ir dometis sportu, o kiek dar draudimu nesurasyta.. Cia akivaizdi klaida.. reikia ne drausti kazkuom dometis, o siekti kad domejimasis butu su saiku.
O jei atsirastu toks vyras, koks nors is sporto klubo neiseinantis darboholikas, po to sakytu kad mazai demesio, mazai sekso, arba jis ne vyriskas...
Man rodos reikalavimai tikrai nerealus, sudaryti pagal rozine vaizduote, suformuota serialu, filmu ir gyvenimo budo zurnalu, uzmirstant kad nera zmoniu be trukumu ir tos pacios idealios seimos turi visokiu silpnybiu ir problemu. Cia yra butent tas atvejis kai moteris nori visko ant gatavo. Vienu zodziu bent kiek nepriklausomesni ir stipresni vyra tokie reikalavimai uzpjautu negyvai.

sakai mano reikalavimai nerealus, o paziurek i savo "parasymus" ir atrasi, kad pats renkiesi pagal: isvaizda, seima, issilavinima ir t.t. Koks skirtumas koks issilavinimas? (jeigu jau taip nesikabinejant)...Esu tame gyvenimo etape kai galiu kelti reikalavimus...Ir tamstos ziniai as nieko pries kad vyras turi savu pomegiu, kad ziuri futbola ar eina su draugais i krepsini. Negaleciau gyventi su vyru, kuris neturetu kito uzsiemimo tik "mane"...Man jau ne 20, kad noreciau buti "diena nakti" su savo mylimuoju ir kad jis apart manes daugiau niekuo nesidometu...Manau sveikas bendravimas ir yra toks, kai zmones yra "lygus" viskamame kame, turi bendru pomegiu, poziuriu, bet tuo paciu turi ir "savo" nuo poros atskirta laisvalaiki...O i krepsinio varzybas ir futbolo as ir pati mielai einu ir ta pati bokala alaus galiu isgerti; net ir i zvejyba nuvaziuociau jeigu mano antra puse to noretu, nes kazkada su pusbroliu ir tai dariau. Ir tavo informacijai, yra vyru kuriu neisgasdino mano anketa - o tai vyrai, kurie savimi pasitiki. VA tokio zmogaus man ir reikia. Tarpkitko, jeigu paskaitytum vyru reikalavimus tai jie skamba taip: liekna, issilavinusi, be komplesu, savarankiska, savimi pasitikinti, simpatiska ir t.t.t.t Tai kodel moterys negali adekvaciai "reikalauti"???? Jeigu nori kad salia butu grazi moteris, tai ir pats turi atitinkamai atrodyti, bent jau kad pilvas zemes neremtu... O pagiezos lieti irgi nereikia jeigu tu reikalavimu neatitinki...

"prie puodu" stoveti stoviu, tik ne kiekviena vakara. Nereikia tokiu zodziu priimti tiesiogiai...Netikiu tuo, kad tik moteris turi daryti ruosos darbus, o vyras grizes koja ant kojos sedeti ir laukti kol ta vakarienes "ateis ant stalo".. Esu dirbantis zmogus ir lygiai kaip ir tas "vyras" griztu namo pavargus: todel tikiu, kad viska galima daryti "kartu"...Jeigu kartu neiseina, galima daryti po viena: kuris grizta pirmas tas ir padaro...Jeigu nori savaitgali kartu praleisti, padeti vienas kitam, kad susitvarkyti visus buitinius reikalus, o tada jau "i visas puses" lekti ir kartu buti...Niekas nesako, kad as "nieko nedarysiu" ir ieskau "nuolankaus tarno"...Atvirksciai, negaleciau tureti salia zmogaus, kuris man tarnautu...Nesamone, niekas neturi niekam tarnauti ar nurodineti...
Sekmes...

Alaus mėgėjas

A

4 įrašai

2009/09/21 07:22:51 07:22:51

IsDebesu:
Alaus mėgėjas:
IsDebesu: matai svetee as atidziai renkuos ir 70 procentu mano pasimatymu buna pavyke ..tai turbut veikia ta sistema..neturiu as laiko vazinet su puse interneto gert kavos...o zaist reikia jei nori suviliot ...

Labai įdomu kaip tie pasimatymai pavyksta, kad net 70 proc. sudaro... Tai, kad tokį skaičių išgaut turi būt mažiausiai 10 žmonių iš kurių visi 7 laimngi.... arba iš 20 visi 14

bla bla bla , lia lia lia..tingiu aiskint..maziau alaus gerk nes info iskraipai

Man aiškinti nereikia, tiesiog nesusilaikiau nepakomentavęs.., tokios reakcijos ir tikėjausi, neimk taip giliai į smegenis....

matas44

M

174 įrašai

2009/09/21 17:54:47 17:54:47

Na taip, as rinkausi pagal isvaizda, bet ja rinkausi pagal savo isvaizda Del seimos ir issilavinimo jau mano skaudi patirtis... Na tiesiog taip jau gavosi, kad jei mergina yra gimusi seimoje kurioje 7 vaikai nuo 3 vyru.., o motina dar ir stikliuko nevengia.. Tai toks auklejimas patikek itakoja ir ja pacia. Tas pats ir su issilavinimu. Tarkim per savo patirti as kazkodel niekada nesutardavau su psichologem. kiek buvau ju sutikes, susidarydavo ispudis kad jos i psichologija stodavo isspresti savo psichologiniu problemu Bet gal cia ir subjektyvu..
Na o del saves tu neimk taip giliai i sirdi.. as gi tik kazkas is interneto komentaru... Tik jei vistik nesi tokia kokia pasirasei anketoje, tai kam taip rasyti?? As kazkaip kitaip bandyciau viska pateikti..

Jurgina7: sakai mano reikalavimai nerealus, o paziurek i savo "parasymus" ir atrasi, kad pats renkiesi pagal: isvaizda, seima, issilavinima ir t.t. Koks skirtumas koks issilavinimas? (jeigu jau taip nesikabinejant)...Esu tame gyvenimo etape kai galiu kelti reikalavimus...Ir tamstos ziniai as nieko pries kad vyras turi savu pomegiu, kad ziuri futbola ar eina su draugais i krepsini. Negaleciau gyventi su vyru, kuris neturetu kito uzsiemimo tik "mane"...Man jau ne 20, kad noreciau buti "diena nakti" su savo mylimuoju ir kad jis apart manes daugiau niekuo nesidometu...Manau sveikas bendravimas ir yra toks, kai zmones yra "lygus" viskamame kame, turi bendru pomegiu, poziuriu, bet tuo paciu turi ir "savo" nuo poros atskirta laisvalaiki...O i krepsinio varzybas ir futbolo as ir pati mielai einu ir ta pati bokala alaus galiu isgerti; net ir i zvejyba nuvaziuociau jeigu mano antra puse to noretu, nes kazkada su pusbroliu ir tai dariau. Ir tavo informacijai, yra vyru kuriu neisgasdino mano anketa - o tai vyrai, kurie savimi pasitiki. VA tokio zmogaus man ir reikia. Tarpkitko, jeigu paskaitytum vyru reikalavimus tai jie skamba taip: liekna, issilavinusi, be komplesu, savarankiska, savimi pasitikinti, simpatiska ir t.t.t.t Tai kodel moterys negali adekvaciai "reikalauti"???? Jeigu nori kad salia butu grazi moteris, tai ir pats turi atitinkamai atrodyti, bent jau kad pilvas zemes neremtu... O pagiezos lieti irgi nereikia jeigu tu reikalavimu neatitinki...

"prie puodu" stoveti stoviu, tik ne kiekviena vakara. Nereikia tokiu zodziu priimti tiesiogiai...Netikiu tuo, kad tik moteris turi daryti ruosos darbus, o vyras grizes koja ant kojos sedeti ir laukti kol ta vakarienes "ateis ant stalo".. Esu dirbantis zmogus ir lygiai kaip ir tas "vyras" griztu namo pavargus: todel tikiu, kad viska galima daryti "kartu"...Jeigu kartu neiseina, galima daryti po viena: kuris grizta pirmas tas ir padaro...Jeigu nori savaitgali kartu praleisti, padeti vienas kitam, kad susitvarkyti visus buitinius reikalus, o tada jau "i visas puses" lekti ir kartu buti...Niekas nesako, kad as "nieko nedarysiu" ir ieskau "nuolankaus tarno"...Atvirksciai, negaleciau tureti salia zmogaus, kuris man tarnautu...Nesamone, niekas neturi niekam tarnauti ar nurodineti...
Sekmes...

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/21 18:10:57 18:10:57

Vat ir noriu kad parasytu tie, kurie supras teisingai

As juk irgi reikalavimus ne is dangaus ispaisiau, o karti patirtis padiktavo...Taciau tas kas tuos reikalavimus supras taip kaip juos "reikia" suprasti, o ne pazodziui, tai ir bus tas zmogus su kuriuo rasiu bendra kalba

Svečius

S

18 įrašai

2009/09/21 18:14:32 18:14:32

Jurgina7, tu nori, kad visa dp komanda butu pavesta tau vyra surast? Koki velnia tu cia darai? Atrodo, kad visiems baisiai idomu ka tu patytei,ko nepatyrei, ko ieskai,ko neieskai. +tai, kad nuo kalbos apie tave nukrypt neimanoma Is kur toks poreikis butent apie save pasneket vietoj diskutavimo?

leagere

L

354 įrašai

2009/09/21 18:54:20 18:54:20

Atvirai pasakysiu - kiek domėjausi šiuo forumu, susidarė įspūdis, kad Jurgina labai aktyvi. Ir gyvai bendraujančių klubą kūrė, ir ne vieną temą užvedė... Štai aš tupiu palyginti ramiai, dabar nepageidauju naujų narių, tad tyla manęs nestebina. Bet jeigu žmogus deda šitiek pastangų, ir vistiek nieko?? Tikrai kažko nebesuprantu, bent jau jei taip paprastai ir stereotipiškai bandau žiūrėti. Reiškia, šaknys kažkur kitur... ot siurprizas

demo

D

3 įrašai

2009/09/21 19:22:33 19:22:33

Nors as moteris, bet si savaitgali pasielgiau, kaip tie mineti vyrai. Tariausi savaitgali su dviem vyrukais susitikti. Bet... buvau pavargusi, issekusi, neturejau jegu nei sukuotis, nei rengtis, nei kalbetis, nei sypsotis... Atidejau susitikimus. Jie mano , kad nusimuilinau.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/22 05:18:04 05:18:04

demo: Nors as moteris, bet si savaitgali pasielgiau, kaip tie mineti vyrai. Tariausi savaitgali su dviem vyrukais susitikti. Bet... buvau pavargusi, issekusi, neturejau jegu nei sukuotis, nei rengtis, nei kalbetis, nei sypsotis... Atidejau susitikimus. Jie mano , kad nusimuilinau.

Na, jei net šypsenai pastangų ir jėgų reikia, tai gal ir sėdėk namie...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 05:40:43 05:40:43

Svečius: Jurgina7, tu nori, kad visa dp komanda butu pavesta tau vyra surast? Koki velnia tu cia darai? Atrodo, kad visiems baisiai idomu ka tu patytei,ko nepatyrei, ko ieskai,ko neieskai. +tai, kad nuo kalbos apie tave nukrypt neimanoma Is kur toks poreikis butent apie save pasneket vietoj diskutavimo?

Kas tame blogo?!
Susikurkite tema, diskutuokite apie save!
Man asmeniskai idomu. Idomu viskas, tiek kiek turiu laisvo laiko.
Ieskai neieskai. Pabuskite, cia svetaine tokia...
swx

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/22 05:48:43 05:48:43

Svečius: Jurgina7, tu nori, kad visa dp komanda butu pavesta tau vyra surast? Koki velnia tu cia darai? Atrodo, kad visiems baisiai idomu ka tu patytei,ko nepatyrei, ko ieskai,ko neieskai. +tai, kad nuo kalbos apie tave nukrypt neimanoma Is kur toks poreikis butent apie save pasneket vietoj diskutavimo?

Galiu ant pirstu suskaiciuoti keliose temose dalyvavau; o kad apie save parasau, tai naturaliai gaunasi, nes puola kiti daryti isvadas ir man "kisti" savo minti kokia as esu, ko man reikia ir kad neteisingai ziuriu i gyvenima ir vyrus...

Bet kiekviena mano uzvesta tema gan gerai rutuliojasi ir visi turi ka pasakyti. Yra zmoniu, kurie i kiekviena tema turi ataskyma, bet kazkodel jie neuzkliuvo, a??

Man sis forumas istikro dave daugiau nei tikejausi - radau "drauge"...Labai nuostabi moteris, issiskyrus su dviem mazais vaikuciais...Nebutina cia ieskoti "vyro" galima rasti ir draugu...O va parasiau forume - ir radau.. O jeigu niekam neidomu ka as patyriau, ka rasau, ka sakau - tai kokio "velnio" skaitote ir rasote i mano pateiktas temas????? Ignoruokite!

Kiek zinau forumas ir yra tam kad jame kazka parasyti: va kazkas raso apie Oralini, Analini, kaip myletis su besilaukiancia moterim, ka daryti kai patinka dvi, sesios, penkiolika - tai cia jau "krutos" temos.. Cia as taip suprantu tie zmones raso ne apie tai ka jie patyre, o ko ne, ne apie savo problemas...Zinoma, apie tai diskutuoti gal ir idomiau..

Taip, bandziau suburti visus norincius bendrauti. Tiesiog esu toks zmogus: veiklus..Nemegstu sedeti ir nieko neveikti ir man patinka naujos pazintys (ne tik su vyrais ir ne tik potencialiais jaunikiais)...Visi labai susidomejo, reke kaip visiems truksta to bendravimo, kokia sauni ideja, o kai reikejo ateiti i susitikima - mazai kas sugebejo ta padaryti. Tie kurie atejo, dekojo uz iniciatyva, bet ir toliau lauke kol kazkas uz juo ir toliau organizuos, galvos, siulys... Na, tai tegul ir laukia..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume