Jai reikia stipraus vyro, o tuo paciu ji taip pat ruosiasi buti stipri, nes prie puodu sedeti nesiruosia.. Ir ne puoduose cia esme, bet poziuryje - akivaizdziai programuojamas konfliktas. Stipri moteris musuose paprastai reiskia - uzsispyrusi moteris. Argi gali kas nors gautis kai poroje yra abu stiprus, kai abu "oziai"??
Vyrui negalima gerti alaus ir dometis sportu, o kiek dar draudimu nesurasyta.. Cia akivaizdi klaida.. reikia ne drausti kazkuom dometis, o siekti kad domejimasis butu su saiku.
O jei atsirastu toks vyras, koks nors is sporto klubo neiseinantis darboholikas, po to sakytu kad mazai demesio, mazai sekso, arba jis ne vyriskas...
Man rodos reikalavimai tikrai nerealus, sudaryti pagal rozine vaizduote, suformuota serialu, filmu ir gyvenimo budo zurnalu, uzmirstant kad nera zmoniu be trukumu ir tos pacios idealios seimos turi visokiu silpnybiu ir problemu. Cia yra butent tas atvejis kai moteris nori visko ant gatavo. Vienu zodziu bent kiek nepriklausomesni ir stipresni vyra tokie reikalavimai uzpjautu negyvai.
sakai mano reikalavimai nerealus, o paziurek i savo "parasymus" ir atrasi, kad pats renkiesi pagal: isvaizda, seima, issilavinima ir t.t. Koks skirtumas koks issilavinimas? (jeigu jau taip nesikabinejant)...Esu tame gyvenimo etape kai galiu kelti reikalavimus...Ir tamstos ziniai as nieko pries kad vyras turi savu pomegiu, kad ziuri futbola ar eina su draugais i krepsini. Negaleciau gyventi su vyru, kuris neturetu kito uzsiemimo tik "mane"...Man jau ne 20, kad noreciau buti "diena nakti" su savo mylimuoju ir kad jis apart manes daugiau niekuo nesidometu...Manau sveikas bendravimas ir yra toks, kai zmones yra "lygus" viskamame kame, turi bendru pomegiu, poziuriu, bet tuo paciu turi ir "savo" nuo poros atskirta laisvalaiki...O i krepsinio varzybas ir futbolo as ir pati mielai einu ir ta pati bokala alaus galiu isgerti; net ir i zvejyba nuvaziuociau jeigu mano antra puse to noretu, nes kazkada su pusbroliu ir tai dariau. Ir tavo informacijai, yra vyru kuriu neisgasdino mano anketa - o tai vyrai, kurie savimi pasitiki. VA tokio zmogaus man ir reikia. Tarpkitko, jeigu paskaitytum vyru reikalavimus tai jie skamba taip: liekna, issilavinusi, be komplesu, savarankiska, savimi pasitikinti, simpatiska ir t.t.t.t Tai kodel moterys negali adekvaciai "reikalauti"???? Jeigu nori kad salia butu grazi moteris, tai ir pats turi atitinkamai atrodyti, bent jau kad pilvas zemes neremtu... O pagiezos lieti irgi nereikia jeigu tu reikalavimu neatitinki...
"prie puodu" stoveti stoviu, tik ne kiekviena vakara. Nereikia tokiu zodziu priimti tiesiogiai...Netikiu tuo, kad tik moteris turi daryti ruosos darbus, o vyras grizes koja ant kojos sedeti ir laukti kol ta vakarienes "ateis ant stalo".. Esu dirbantis zmogus ir lygiai kaip ir tas "vyras" griztu namo pavargus: todel tikiu, kad viska galima daryti "kartu"...Jeigu kartu neiseina, galima daryti po viena: kuris grizta pirmas tas ir padaro...Jeigu nori savaitgali kartu praleisti, padeti vienas kitam, kad susitvarkyti visus buitinius reikalus, o tada jau "i visas puses" lekti ir kartu buti...Niekas nesako, kad as "nieko nedarysiu" ir ieskau "nuolankaus tarno"...Atvirksciai, negaleciau tureti salia zmogaus, kuris man tarnautu...Nesamone, niekas neturi niekam tarnauti ar nurodineti...
Sekmes...