Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

lince77

L

24 įrašai

2009/09/13 15:55:14 15:55:14

Tomas:
LEDAI ANT PAGALIUKO: cia ne tu kalta, o visuotinis vyru ar vaikinu nepasitikejimas savim, nemokejimas kalbeti gyvai, neiskalbumas, neorganizuotumas ir dar 1000 dalyku, kurie cia netilptu i si puslapi.
zinot ka - ieskokit ne lietuvio, ieskokit uzisieniecio, ypac is ten, kur moteru maziau arba is tu saliu, kur vyras vis dar likes tikru vyru, masto galva, moteri dievina ir ant ranku nesioja...O tokiu yra, patikekit. Cia pas mus LT visi ispindeje, ispaikinti moteru demesio, ir nebezino, kurios griebtis, nes ir tai faina, ir ta nebloga...Ir zinot ka? o gi mes juos tokiu ir padarem, lakstom paskui, pinigus uzdirbinejam, verdam, lyginam ir t.t. atleidziam neistikimybes, guodziam, pateisinam alkoholikus ir - vat ir turime tokia sali, kurioje vyrai -vaikai...
taigi, dar kart kartoju, mokykites kalbas ir ieskokite MYLINCIO, KERINCIO, TVARKINGO, RUPESTINGO , TIKRO VYRO - UZSIENYJE!!!!!! sekmes

ps. is jokiu vyru komentrau nelaukiu.neskaitau.zema.

Kaip kam.As pavyzdziui visiskai nemoku bendrauti internetu,turiu omeny sunku bendrauti nematant zmogaus.Gyvai,viskas atvirksciai.(nemeluoju,tikra teisybe,bent jau mano atzvilgiu).Nors ir cia daznai lankausi,visgi priimtines budas susipazinti su mergina gyvai ja matant.

viskas aisku, bet kodel tada nepavyksta susipazinti gyvai? Turiu omeny, kad jeigu jau cia prisiregistravai, vadinasi gyvai taip pat nelabai sekasi susirasti ka nors??

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/13 19:39:24 19:39:24

lince77:
Tomas:
LEDAI ANT PAGALIUKO: cia ne tu kalta, o visuotinis vyru ar vaikinu nepasitikejimas savim, nemokejimas kalbeti gyvai, neiskalbumas, neorganizuotumas ir dar 1000 dalyku, kurie cia netilptu i si puslapi.
zinot ka - ieskokit ne lietuvio, ieskokit uzisieniecio, ypac is ten, kur moteru maziau arba is tu saliu, kur vyras vis dar likes tikru vyru, masto galva, moteri dievina ir ant ranku nesioja...O tokiu yra, patikekit. Cia pas mus LT visi ispindeje, ispaikinti moteru demesio, ir nebezino, kurios griebtis, nes ir tai faina, ir ta nebloga...Ir zinot ka? o gi mes juos tokiu ir padarem, lakstom paskui, pinigus uzdirbinejam, verdam, lyginam ir t.t. atleidziam neistikimybes, guodziam, pateisinam alkoholikus ir - vat ir turime tokia sali, kurioje vyrai -vaikai...
taigi, dar kart kartoju, mokykites kalbas ir ieskokite MYLINCIO, KERINCIO, TVARKINGO, RUPESTINGO , TIKRO VYRO - UZSIENYJE!!!!!! sekmes

ps. is jokiu vyru komentrau nelaukiu.neskaitau.zema.

Kaip kam.As pavyzdziui visiskai nemoku bendrauti internetu,turiu omeny sunku bendrauti nematant zmogaus.Gyvai,viskas atvirksciai.(nemeluoju,tikra teisybe,bent jau mano atzvilgiu).Nors ir cia daznai lankausi,visgi priimtines budas susipazinti su mergina gyvai ja matant.

viskas aisku, bet kodel tada nepavyksta susipazinti gyvai? Turiu omeny, kad jeigu jau cia prisiregistravai, vadinasi gyvai taip pat nelabai sekasi susirasti ka nors??

Nepasakyciau kad esu per dauk isrankus,pats sau nekarta sita klausima buvau uzdaves,kodel niekaip nerandu sau tinkamos merginos.Buvo aisku nemazai tu pazinciu,budavo tik simpatija,susizavejimas zmogum.... nedaugiau.Cia lankausi,nes galvoju kad cia gal atsakyma rasiu,gal sumanim kas ne taip tik to as nesuprantu,siaip dar idomu paskaitynete ivairias istorijas forume.I klausima kodel cia prisiregistraves,tiesiok is smalsumo.Nieko nesitikejau cia rasti dar pries registruojantis,tiesiok netikiu kad galima rasti sau tinkama zmogeli rasant laiskus vienas kitam,juk visi klaviaturu virtuozai siais laikais,viena gali parasyti o pats zmogelis gali buti visiskai kitoks,tiesiok netikiu kad internetinese pazintse gali buti zmnes atviri,nemeluojantis,nevaidmainiaujantis(dauguma tokiu) ir t.t... taves juk nieks nepamatys,nebent teks susitikti.Cia grali buti viena is priezasciu kodel neperskambina,laiskuose giedojo viena,kai reikia susitikti tai pala istikruju as gi ne tas kuom save pristatinejau.Nepykit cia tik mano nuomone.Pats taip tikrai nedariau tiesiok bandziau isanalizuoti kodel taip elgiamasi,tikiuosi as klystu.Greitai rasiau,gali buti padrikas ir su dauk klaidu komentaras,nepykit jei kas ne taip..

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/14 09:22:32 09:22:32

Nepasakyciau kad esu per dauk isrankus,pats sau nekarta sita klausima buvau uzdaves,kodel niekaip nerandu sau tinkamos merginos.Buvo aisku nemazai tu pazinciu,budavo tik simpatija,susizavejimas zmogum.... nedaugiau.Cia lankausi,nes galvoju kad cia gal atsakyma rasiu,gal sumanim kas ne taip tik to as nesuprantu,siaip dar idomu paskaitynete ivairias istorijas forume.I klausima kodel cia prisiregistraves,tiesiok is smalsumo.Nieko nesitikejau cia rasti dar pries registruojantis,tiesiok netikiu kad galima rasti sau tinkama zmogeli rasant laiskus vienas kitam,juk visi klaviaturu virtuozai siais laikais,viena gali parasyti o pats zmogelis gali buti visiskai kitoks,tiesiok netikiu kad internetinese pazintse gali buti zmnes atviri,nemeluojantis,nevaidmainiaujantis(dauguma tokiu) ir t.t... taves juk nieks nepamatys,nebent teks susitikti.Cia grali buti viena is priezasciu kodel neperskambina,laiskuose giedojo viena,kai reikia susitikti tai pala istikruju as gi ne tas kuom save pristatinejau.Nepykit cia tik mano nuomone.Pats taip tikrai nedariau tiesiok bandziau isanalizuoti kodel taip elgiamasi,tikiuosi as klystu.Greitai rasiau,gali buti padrikas ir su dauk klaidu komentaras,nepykit jei kas ne taip..[/quote]

[b:10x7djys]Atsakymas svečiui:[/b:10x7djys]
[b:10x7djys]Svety[/b:10x7djys], žinoma, tu klysti dar ir kaip. Ir nevirtualiame gyvenime susipažinus apstu meluojančių, veidmainių irt.t. Internetinės pažintys ne geresnės ir ne blogesnės už kitokias - tai tik nauja susipažinimo forma, pažangesnė ir greitesnė - už tai jai didelis pliusas. Ir kaip įdomu - [u:10x7djys]tikrai [/u:10x7djys] nesitikėjai čia ką rasti...bet [u:10x7djys]tikrai[/u:10x7djys] užsiregistravai. Kam? Jei tu taip nedarai - kodėl tau rūpi, dėl ko kiti taip daro? (beje ne visi). Gal turi be galo daug laiko?

Alaus mėgėjas

A

4 įrašai

2009/09/20 14:10:34 14:10:34

IsDebesu: matai svetee as atidziai renkuos ir 70 procentu mano pasimatymu buna pavyke ..tai turbut veikia ta sistema..neturiu as laiko vazinet su puse interneto gert kavos...o zaist reikia jei nori suviliot ...

Labai įdomu kaip tie pasimatymai pavyksta, kad net 70 proc. sudaro... Tai, kad tokį skaičių išgaut turi būt mažiausiai 10 žmonių iš kurių visi 7 laimngi.... arba iš 20 visi 14

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/09/20 20:44:31 20:44:31

Alaus mėgėjas:
IsDebesu: matai svetee as atidziai renkuos ir 70 procentu mano pasimatymu buna pavyke ..tai turbut veikia ta sistema..neturiu as laiko vazinet su puse interneto gert kavos...o zaist reikia jei nori suviliot ...

Labai įdomu kaip tie pasimatymai pavyksta, kad net 70 proc. sudaro... Tai, kad tokį skaičių išgaut turi būt mažiausiai 10 žmonių iš kurių visi 7 laimngi.... arba iš 20 visi 14

bla bla bla , lia lia lia..tingiu aiskint..maziau alaus gerk nes info iskraipai

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/09/20 20:45:46 20:45:46

bet ziuriu cia DP nevisprociai neistveria prie posto neprisikabine..

allmass

A

3 įrašai

2009/09/21 00:22:18 00:22:18

A,visi tinklalapiai suš....,vyrai-kiaulės,ir nėra ką apsirengti .Sena plokštelė.Ką pati padarei tokio,kad susitikimas įvyktų?Jei lauksi Vasios ant krosnies,tai ir ugnis gali užgesti .Eisiu tavo anketos pažiūrėti.Gal ką galima ištaisyti...

allmass

A

3 įrašai

2009/09/21 00:30:07 00:30:07

Na,perskaičiau,ir pasidariau išvadas.Po kelių metų pradėsi mąstyti žemiškiau,tada ir susitikimų bus ...

matas44

M

174 įrašai

2009/09/21 04:58:27 04:58:27

Nu jo, labai sunki anketa. Toks ispudis kad norint buti salia gerb. Sonatos, reiketu "dirbti vyru"
Jai reikia stipraus vyro, o tuo paciu ji taip pat ruosiasi buti stipri, nes prie puodu sedeti nesiruosia.. Ir ne puoduose cia esme, bet poziuryje - akivaizdziai programuojamas konfliktas. Stipri moteris musuose paprastai reiskia - uzsispyrusi moteris. Argi gali kas nors gautis kai poroje yra abu stiprus, kai abu "oziai"??
Vyrui negalima gerti alaus ir dometis sportu, o kiek dar draudimu nesurasyta.. Cia akivaizdi klaida.. reikia ne drausti kazkuom dometis, o siekti kad domejimasis butu su saiku.
O jei atsirastu toks vyras, koks nors is sporto klubo neiseinantis darboholikas, po to sakytu kad mazai demesio, mazai sekso, arba jis ne vyriskas...

Man rodos reikalavimai tikrai nerealus, sudaryti pagal rozine vaizduote, suformuota serialu, filmu ir gyvenimo budo zurnalu, uzmirstant kad nera zmoniu be trukumu ir tos pacios idealios seimos turi visokiu silpnybiu ir problemu. Cia yra butent tas atvejis kai moteris nori visko ant gatavo. Vienu zodziu bent kiek nepriklausomesni ir stipresni vyra tokie reikalavimai uzpjautu negyvai.

matas44

M

174 įrašai

2009/09/21 05:17:27 05:17:27

Turbut dabar kiti laikai. Sunkiai isivaizduoju save uzkariaudamas moteri, kuri man pvz 6 menesius nerodo demesio, o as po langais stovedamas brazdenu gitara..
As niekada gyvenime nesistengiau del moters tiek, kiek kartais stengdavausi del darbo. Ir nepasakyciau kad moteru man kada nors truko. Tas tikslo siekimas darbe, tolimesni planai zavejo visas moteris. As buvau tas vyras, kuris atrode stabilus, savimi pasitikintis, su kuriuo gyvenime neprazusi. Ir tas siais laikais veikia daug daugiau, negu kazkokie mistiniai uzkariavimai.
Nesakau kad joms trukdavo demesio: budavo ir geliu, ir romantisku vakaru ir ivairiu kelioniu, graziu zodziu negailedavau, bet man tai nekainuodavo daug pastangu. Viskas vykdavo naturaliai. O jei kuri nors labai ilgai lauzydavosi, paprasciausiai isbraukdavau ja ir viskas. Galbut man lengva buvo del to kad netikiu meile is pirmo zvilgsnio. As visada rinkdavausi pagal seksualine trauka, pagal isvaizda, velesniais metais labai pradejau kreipti demesi i issilavinima, i jos seima (tevus, brolius, seseris), o meilė, arba kitaip tariant ta trauka, kuriai griunant atrodo sugrius visas gyvenimas, ateidavo daug veliau.
Ne viena bande mane suvystyti ir nutempti iki seimos.. bet kazkaip nereikejo to.. aisku vienai ju kazkada pavyks ta padaryti, ir nemanau kad busiu daug blogesnis uz tuos uzkariautojus.

samantta:
[i:1jtnsdaw]Replika į mato 44: [/i:1jtnsdaw]toks susidaro jausmas, kad vyrai ir moterys apsikeitė vietomis: ne vyrai, o moterys turi, pagal dabartinę nuomonę," taip elgtis ir kabinti vyra, kad jam nebesinoretu eiti kur nors kitur", vietoj to, kad vyrai stengtųsi laimėti moters palankumą. Gal, moterys, mes pačios atimame iš vyrų jų vyriškumo esmę - norą atrasti, užkariauti? Sumoteriškėję, išlepę nuo moterų dėmėsio vyrai, mano manymu, turėtų jaustis nekaip, nes toks elgesys prieštarauja vyrų prigimčiai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume