Bent jau as suprantu ka reiskia telefono davimas moteriai, bet buvo laikas kai nesupratau. Taciau jei su manim noretu susitikti 20 moteru per menesi, jauciu netgi dabar naudociau "kapeika" arba "Kitas". Jei moteris pastoviai nepapuola tarp tos kapeikos metimo rezultatu, vadinasi ji per prasta to tipazo vyrui ir reiketu ieskoti kitokio.. galbut paprastesnio. Jei kaip sakote kad "bet ko nereikia", tada tenka sedeti vienai, ka daugelis ir daro..
Del altoriaus tai velgi.. nu zinot jei taip ziureti filosofiskai.. As sutikau moteri, ja isimylejau, nuvedziau prie altoriaus, laimingai gyvenu.. Jei butu likimas kitaip susiklostes, buciau sutikes kita moteri, ja taip pat isimyleciau.. ir nuvedes prie altoriaus buciau laimingas lygiai taip pat. Ta prasme retai vyras pradzioje tiki kad yra skirta jam vienintele moteris pasaulyje ir tik ja reikia surasti.. Jis tiesiog iesko, "losia", "meta moneta", o kai isimyli, jau zinoma prarasti nebesinori.. Tokia jau musu natura.... Todel mano kuklia nuomone toks moters tikslas ir yra: taip elgtis ir kabinti vyra, kad jam nebesinoretu eiti kur nors kitur.. O visi tie SANTYKIU ieskojimai.. yra bilabarda is vyru puses palyginti su tuo kaip ta supranta moteris... Ypatingai ta aktualu suprasti kai kalbam apie >30 amziu.. Tiesiog taip jau yra, bet sitame amziuje daugumai moteru ka nors padoresnio surasti nepavyks ir reiks daryti didelius kompromisus.
svetee:
Klausimo esmė "kuriame bendravimo etape duoti tel. nr ir KĄ TAI REIŠKIA?''
ar noriu gilinti pažintį man AIŠKU po apsikeitimo 1-2, na kartais 3 tegu ir trumpais laiškučiais. Tada galiu duoti tel. Nr. Jeigu jį daviau - manau, kad jo prašymas turėjo KAŽKOKIĄ motyvaciją, turbūt - susitarti galutinėms susitikimo detalėms. Tokių pretendentų yra labai labai mažai ir man iš mano varpinės atrodo, kad vyras turėtų pasijausti įvertintas. Princas/ne princas yra ne šitos temos klausimas, bet... Aš ieškau Santykių, o ne santykių su bet kuo (pastarųjų man nereikia, nes neturiu tam jokios motyvacijos - vaikas yra, pragyvenu ir išsilaikau save puikiai, ką pasakys kokie nors dėdės ar tetos rūpėti nustojo prieš šimtą metų, tai kam man bet koks (nemylimas)vyras? dėl kvapo?). Pirmas pasitaikiusias kelnes parsivesti namo - jokių problemų, tik iki šiol būdavo taip, kad jeigu parsivedžiau - liko ilgam.
Iš to ką čia perskaičiau, supratau, kad vaikinui atsirinkti yra labai sudėtingas darbas, tokių, kurios vertos bent vieno pasimatymo, yra gerokai daugiau, todėl jis tiesiog įneša į šitą reikalą tokį pasirinkimo metodą, kaip "monetos metimas" , kai tuo tarpu vargšės moterys mėgina galvoti, analizuoti, jausti ir t.t.. Ir kadangi "nematytų", bet gerų pretendenčių be galo be krašto - toliau sėkmingai ieškos ir greičiausiai kažkada pavargęs nuves prie altoriaus tą, kuri tuo metu pasipainios po kojom...
tai labai ačiū už šitą nuoširdžią nuomonę. Išvadas sau pasidariau - kaltas moterų perteklius, nesupratimas, kad numerio davimas moteriai reiškia daug, o vyrui - nieko, nebent gerokai pasikankino jį gaudamas, ir sėkmės neturėjimas monetų metimo konkurse. Taip kad merginos - neprisigalvokim, kad ko nors nesuprantam. Viskas čia labai paprasta