matas44: O kaip visa tai isivaizduoti kitaip? Su kiekviena anketa be nuotraukos eiti susitikti ir "atradineti joje zmogu"? Is kur tiek laiko?? Aplamai susitikimai internete yra praktiskai zaidimas "Kitas". Susirenki kruva numeriu, susirusiuoji pagal savo prioritetus, ir pirmyn.. O kai kas nors uzkabina, pradedi artimesne pazinti.. Bet sakau, jei kokiam numeriui paskambini po menesio, o ji dar sutinka susitikti, tai visai saves negerbimas..
Bet moterys to dazniausiai nesupranta... Sedi, laukia to vienintelio.., ant ko nors vieno uzsikabino per tris menesius, tas neskambina, puola i depresija.. O jis tik zaidzia "Kitas"... O metai bega.. Man rodos gal geriau nuleisti reikalavimus, tada ir daugiau ant ko bus uzsikabinti.. Bet jei sulaukus daugiau kaip 30 metu vis dar tikima princais ant balto zirgo.. na nezinau... tada uzjauciu.
Klausimo esmė "kuriame bendravimo etape duoti tel. nr ir KĄ TAI REIŠKIA?''
ar noriu gilinti pažintį man AIŠKU po apsikeitimo 1-2, na kartais 3 tegu ir trumpais laiškučiais. Tada galiu duoti tel. Nr. Jeigu jį daviau - manau, kad jo prašymas turėjo KAŽKOKIĄ motyvaciją, turbūt - susitarti galutinėms susitikimo detalėms. Tokių pretendentų yra labai labai mažai ir man iš mano varpinės atrodo, kad vyras turėtų pasijausti įvertintas. Princas/ne princas yra ne šitos temos klausimas, bet... Aš ieškau Santykių, o ne santykių su bet kuo (pastarųjų man nereikia, nes neturiu tam jokios motyvacijos - vaikas yra, pragyvenu ir išsilaikau save puikiai, ką pasakys kokie nors dėdės ar tetos rūpėti nustojo prieš šimtą metų, tai kam man bet koks (nemylimas)vyras? dėl kvapo?). Pirmas pasitaikiusias kelnes parsivesti namo - jokių problemų, tik iki šiol būdavo taip, kad jeigu parsivedžiau - liko ilgam.
Iš to ką čia perskaičiau, supratau, kad vaikinui atsirinkti yra labai sudėtingas darbas, tokių, kurios vertos bent vieno pasimatymo, yra gerokai daugiau, todėl jis tiesiog įneša į šitą reikalą tokį pasirinkimo metodą, kaip "monetos metimas" , kai tuo tarpu vargšės moterys mėgina galvoti, analizuoti, jausti ir t.t.. Ir kadangi "nematytų", bet gerų pretendenčių be galo be krašto - toliau sėkmingai ieškos ir greičiausiai kažkada pavargęs nuves prie altoriaus tą, kuri tuo metu pasipainios po kojom...
tai labai ačiū už šitą nuoširdžią nuomonę. Išvadas sau pasidariau - kaltas moterų perteklius, nesupratimas, kad numerio davimas moteriai reiškia daug, o vyrui - nieko, nebent gerokai pasikankino jį gaudamas, ir sėkmės neturėjimas monetų metimo konkurse. Taip kad merginos - neprisigalvokim, kad ko nors nesuprantam. Viskas čia labai paprasta