Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

As CIA nieko nebesuprantu - ka darau ne taip??

Romike

R

1 įrašai

2009/09/10 11:09:50 11:09:50

Gal ir suprasti sunku tokius poelgius,bet galvoju,kad čia kalta pačios galvosena. Mūsų mintys materealios,jos materealizuojasi.Jei dažnai nutinka tokie dalykai-tai reikėtų pasekti mintis prieš įvykius.Geriausia tai nelaukti to momento,o svajoti ,kaip apie įvykusį dalyką.Pvz Mes einame parko takeliu ir šnekame apie tą ar kitą dalyką........................Skirtumas: jei aš su juo susitiksiu....
Programuojate mintimis galimą nesusitikimą.
Pabandykite.
Psichosomatikos sampratoje,net vėžys [ liga] mūsų minčių darinys

svetee

S

2 įrašai

2009/09/10 13:50:04 13:50:04

matas44: O kaip visa tai isivaizduoti kitaip? Su kiekviena anketa be nuotraukos eiti susitikti ir "atradineti joje zmogu"? Is kur tiek laiko?? Aplamai susitikimai internete yra praktiskai zaidimas "Kitas". Susirenki kruva numeriu, susirusiuoji pagal savo prioritetus, ir pirmyn.. O kai kas nors uzkabina, pradedi artimesne pazinti.. Bet sakau, jei kokiam numeriui paskambini po menesio, o ji dar sutinka susitikti, tai visai saves negerbimas..
Bet moterys to dazniausiai nesupranta... Sedi, laukia to vienintelio.., ant ko nors vieno uzsikabino per tris menesius, tas neskambina, puola i depresija.. O jis tik zaidzia "Kitas"... O metai bega.. Man rodos gal geriau nuleisti reikalavimus, tada ir daugiau ant ko bus uzsikabinti.. Bet jei sulaukus daugiau kaip 30 metu vis dar tikima princais ant balto zirgo.. na nezinau... tada uzjauciu.

Klausimo esmė "kuriame bendravimo etape duoti tel. nr ir KĄ TAI REIŠKIA?''
ar noriu gilinti pažintį man AIŠKU po apsikeitimo 1-2, na kartais 3 tegu ir trumpais laiškučiais. Tada galiu duoti tel. Nr. Jeigu jį daviau - manau, kad jo prašymas turėjo KAŽKOKIĄ motyvaciją, turbūt - susitarti galutinėms susitikimo detalėms. Tokių pretendentų yra labai labai mažai ir man iš mano varpinės atrodo, kad vyras turėtų pasijausti įvertintas. Princas/ne princas yra ne šitos temos klausimas, bet... Aš ieškau Santykių, o ne santykių su bet kuo (pastarųjų man nereikia, nes neturiu tam jokios motyvacijos - vaikas yra, pragyvenu ir išsilaikau save puikiai, ką pasakys kokie nors dėdės ar tetos rūpėti nustojo prieš šimtą metų, tai kam man bet koks (nemylimas)vyras? dėl kvapo?). Pirmas pasitaikiusias kelnes parsivesti namo - jokių problemų, tik iki šiol būdavo taip, kad jeigu parsivedžiau - liko ilgam.
Iš to ką čia perskaičiau, supratau, kad vaikinui atsirinkti yra labai sudėtingas darbas, tokių, kurios vertos bent vieno pasimatymo, yra gerokai daugiau, todėl jis tiesiog įneša į šitą reikalą tokį pasirinkimo metodą, kaip "monetos metimas" , kai tuo tarpu vargšės moterys mėgina galvoti, analizuoti, jausti ir t.t.. Ir kadangi "nematytų", bet gerų pretendenčių be galo be krašto - toliau sėkmingai ieškos ir greičiausiai kažkada pavargęs nuves prie altoriaus tą, kuri tuo metu pasipainios po kojom...
tai labai ačiū už šitą nuoširdžią nuomonę. Išvadas sau pasidariau - kaltas moterų perteklius, nesupratimas, kad numerio davimas moteriai reiškia daug, o vyrui - nieko, nebent gerokai pasikankino jį gaudamas, ir sėkmės neturėjimas monetų metimo konkurse. Taip kad merginos - neprisigalvokim, kad ko nors nesuprantam. Viskas čia labai paprasta

tyliai

T

282 įrašai

2009/09/10 13:56:44 13:56:44

Viską gerai darai, aš irgi vienas iš tų, kurie "dingsta". Turiu kokius 20 numerių(per porą metų sukaupiau), bet susitikau gal tik su 3 panelėm. Kodėl taip darau? Tiesiog kai reikia imtis realių veiksmų aš neberandu jiems nei laiko, nei galimybių (daug dirbu, savaitgaliais vis kitam mieste būnu...). Nemaniau, kad merginos gali pergyvent dėl to, kad nepažįstamas vaikinas "dingo"...

Leo

L

543 įrašai

2009/09/10 15:02:22 15:02:22

esi neidomi, taves nevertina. Turedami tavo numeri, turi tave kaip atsargini varianta. Kai jau ziauriai nebus ka veikti, tada susitiksit. Patarimas: ieskok paprastesniu, kuriem butum "kazkas tokio".

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/09/10 18:32:35 18:32:35

bet ir moterys teip lygiai elgiates,,,prisiekiu pries materijia, nes dievo nera,,,kad lygiai taip pat mano atvejiu buvo...aisku vyrukai irgi nepesti,,vadinasi kazkas yra jaei taip daro 

Lionas

L

6 įrašai

2009/09/10 18:57:17 18:57:17

Na nezinau, negaliu pateisinti nei vyru, nei moteru, bet manau, kad tau reiktu nuleisti kartele antrai pusei. Manau pradziai butu geriausiai skypem apsikeist ir lb zmogu pazint, juk galima ir gyvai pakalbet per jy. Na tik galiu palinket sekmes paieskose.

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/10 19:11:24 19:11:24

IsDebesu: matai svetee as atidziai renkuos ir 70 procentu mano pasimatymu buna pavyke ..tai turbut veikia ta sistema..neturiu as laiko vazinet su puse interneto gert kavos...o zaist reikia jei nori suviliot ...

70 proc. ....neblogas rodiklis. Tai ką čia vis dar veiki?

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/10 19:52:51 19:52:51

tyliai: Viską gerai darai, aš irgi vienas iš tų, kurie "dingsta". Turiu kokius 20 numerių(per porą metų sukaupiau), bet susitikau gal tik su 3 panelėm. Kodėl taip darau? Tiesiog kai reikia imtis realių veiksmų aš neberandu jiems nei laiko, nei galimybių (daug dirbu, savaitgaliais vis kitam mieste būnu...). Nemaniau, kad merginos gali pergyvent dėl to, kad nepažįstamas vaikinas "dingo"...

O galima paklausti, kam tada tau tie numeriai, jei tu iš anksto žinai, kad "pritrūks laiko ir galimybių susitikti"? Man labiau šis reiškinys panašus į neryžtingumą, baimę susitikti (nusivilti ar būti atstumtam, trumpai tariant - santykių baimę) arba tiesiog sielos tingulį. Asmeniškai aš kai neturėjau galimybių susitikinėti su žmogumi - nejau į jokias pažinčių svetaines ir net sąmoningai vengiau pažinčių.

nata002

N

748 įrašai

2009/09/10 20:12:54 20:12:54

Jurgina7: Sveiki visi "bendrakeleiviai ir bendrakeleives" leidziantys savo brangu laika siame puslapyje

Arba as kazko nesuprantu, arba nemoku arba dar yra kita problema, kurios neapciuopiu ..Paraso man vyrai, as atrasau tiems kurie man irgi patinka; tada po kazkiek susirasinejimo papraso telefono, paskambina arba SMS susirasinejam, pakviecia susitikti, as sutinku ir DINGSTA, net nesusitike...Ir taip vos ne kiekviena karta..Na, suprasciau jeigu taip butu po susitikimo, bet dabar??????

Ar cia vyksta kazkoks "mobiliu telefonu numeriu kolekcionavimas", ar vaiku zaidimas ar velnias zino kas...Jau net paranoja atsiranda ir nebesinori nei to telefono duoti..

Nagi, padiskutuokim

Nėra ką čia diskutuot.., nes Vyrų šitam saite nėra:)Arba vedę , arba ligoniai. Ir nr atsargiai reikia davinėt, o tai pasitaikys koks maniakas neskiriantis dienos nuo nakties.
Vienu žodžiu-Miręs saitas:(

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/10 20:15:21 20:15:21

nata002: Nėra ką čia diskutuot.., nes Vyrų šitam saite nėra:)Arba vedę , arba ligoniai. Ir nr atsargiai reikia davinėt, o tai pasitaikys koks maniakas neskiriantis dienos nuo nakties.
Vienu žodžiu-Miręs saitas:(

Khm, Nata002, kaip daznai tu klysti.. Jau tris nikus suskaiciuot spejau Ka tik is blackmoon ta pati buvai parasius ir istrynei, dar kazkokio vyro niku pasirasinejai.. uztenka gal jau "daugintis"?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume