Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

Indres

I

12 įrašai

2009/03/19 15:03:51 15:03:51

Alex63: evelina62, na pataikei, kaip pirstu i aki , ypac apie moteris ir vyrus, nenutraukusius santuoku. Mano galva, tokiems cia ne vieta. Matyt, jie masto, jeigu rasiu tinkama zmogu, tada gal ir nutrauksiu santuoka, o jeigu nerasiu, turesiu kur po darbo namo kulniuoti. Gal todel daugiau siame portale vyrai ir skelbiasi be nuotrauku.

Sveiki,gerbiamieji(-os),
nesuprantu kodel taip skeptiskai ziurima i vedusius(istekejusias turbut taip pat)?
Kodel galvojate,kad tokiems cia ne vieta?Esu istekejusi,bet siame puslapyje uzsiregistravau(tiesa,siandien )Ir paskaicius tokias diskusijas,kazkaip baisoka darosi

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 15:55:24 15:55:24

Tai patikslink, kokiu tikslu uzsiregistravai? Nes... cia kaip ir pazintims skirtas portalas

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/19 17:52:51 17:52:51

Svečias: Tai patikslink, kokiu tikslu uzsiregistravai? Nes... cia kaip ir pazintims skirtas portalas

bet toli grazu ne visi taip galvoja

proisas

P

30 įrašai

2009/03/20 01:01:39 01:01:39

O gal reikia žiūrėti paprasčiau-kaip mokykloje yra geri ir blogi mokiniai,taip ir čia yra aktyvūs ir pokalbiui linkę žmonės ir pasyvesni,arba blogesni mokiniai-nemokantys gerai vesti pokalbio ir palaikyti pokalbį.BET PUSLAPIS YRA LABAI GERAS ,PUIKUS,REIKALINGAS-AŠ LYGINU SU VOKIŠKU ELITE.DE-TAI LIETUVIŠKAS VARIANTAS DAUG GERESNIS,YPAČ LENGVIAU VALDOMAS....PUIKUS LIETUVIŠKAS VARIANTAS.Proisas.J.vPR.

sstasass

S

9 įrašai

2009/03/20 09:11:31 09:11:31

Nesuprantu, bet aš seniai perkopęs 50, prieš 3 dienas pirmą kartą gyvenime prisijungiau prie panašaus portalo ir nustebau nuo pasiūlymų gausos. Ir atsakymų sulaukiu vos ne 100 proc. Sistema siūlo ir siūlo vis nauja nares. Ar iš daugybės ką nors išsirinksiu - dar aišku nežinau. Gal kitose amžiaus grupėse kitaip?

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/20 09:33:52 09:33:52

sstasass: Nesuprantu, bet aš seniai perkopęs 50, prieš 3 dienas pirmą kartą gyvenime prisijungiau prie panašaus portalo ir nustebau nuo pasiūlymų gausos. Ir atsakymų sulaukiu vos ne 100 proc. Sistema siūlo ir siūlo vis nauja nares. Ar iš daugybės ką nors išsirinksiu - dar aišku nežinau. Gal kitose amžiaus grupėse kitaip?

Manau moterų ,šitos amžiaus grupės vyrui ,koks 100 vienam...

vijuneee

V

114 įrašai

2009/03/20 09:55:17 09:55:17

[q uote="laukine vysnia"]Manau moterų ,šitos amžiaus grupės vyrui ,koks 100 vienam... [/quote] Na,tikrai,konkursas 1 prie 100 -rimtas!!!Gerai,kad nepriklausau šiai grupei Velnias,gal ir priklausyčiau,bet norėtųsi į aukštesnę(jaunesnę)grupę Kažin koks ten konkursas???

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/03/27 08:49:27 08:49:27

audra.sta: Anonimui.
Peržiūrėjau jūsų anketą ir norėčiau kai ką nuo savęs pridurti (jei neklystu, tai ir p. Navaitis yra panašiai rašęs). Suprantu, kad sunku apie save rašyti, bet jei jau užsiregistravote, tai imkite kartą ir pasistenkite. Čia kaip prekyboje: kaip save pateiksite, tokia ir bus paklausa. Manau, kad gerai pagalvojęs keletą sakinių išspaustumėte. Ir ne apie paukščius, o konkrečiai apie save, savo pomėgius ir charakterį, gyvenimo būdą, taip pat ir savo pageidaujamą partnerę. Manau, kad tada tikrai sulauktumėte daugiau laiškų. Beje, nežinau kaip kitus, bet mane visokie D;)) ir panašūs ženklai nekaip veikia. Atrodot nerimtas.

Fantazijos, fantazijos.. Nejau nieks neturi fantazijos? Ten esme ne apie paukscius, o labai aiskiai pasakyta, kad daug ka megstu daryt vienas, o ne komandoje...

Izaura123

I

3 įrašai

2009/03/27 18:29:45 18:29:45

Man irgi sitas puslapis atrodo keistai...praktiskai gaunu koki vieną laiską į du mėnesius ir vaikinai labai linkę ilgai susirašinėti , užvesti vedlius...vietoj to, kad tiesiog paklaustų telefono ir visko tiesiogiai paklaustų telefonu...juk taip greičiau... tikrai nesuprantu sito saito ir jo neaktyvumo...gal kas zinote aktyvesnį? ir beje ka jūs manote apie pažinčių tarnybas?

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/03/27 18:34:25 18:34:25

anonimasnr3:
audra.sta: Anonimui.
Peržiūrėjau jūsų anketą ir norėčiau kai ką nuo savęs pridurti (jei neklystu, tai ir p. Navaitis yra panašiai rašęs). Suprantu, kad sunku apie save rašyti, bet jei jau užsiregistravote, tai imkite kartą ir pasistenkite. Čia kaip prekyboje: kaip save pateiksite, tokia ir bus paklausa. Manau, kad gerai pagalvojęs keletą sakinių išspaustumėte. Ir ne apie paukščius, o konkrečiai apie save, savo pomėgius ir charakterį, gyvenimo būdą, taip pat ir savo pageidaujamą partnerę. Manau, kad tada tikrai sulauktumėte daugiau laiškų. Beje, nežinau kaip kitus, bet mane visokie D;)) ir panašūs ženklai nekaip veikia. Atrodot nerimtas.

Fantazijos, fantazijos.. Nejau nieks neturi fantazijos? Ten esme ne apie paukscius, o labai aiskiai pasakyta, kad daug ka megstu daryt vienas, o ne komandoje...

hmm.... visai geras aprashymas. suprantamas ir su polekiu. uzhskaitychiau toki

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume