2009/03/18 21:31:04 21:31:04
kiesux:
o kas kalba kad puoseleti viltis kitam zmogui? Cia gal reiktu perfrazuoti tokiem zmonem klausima kitaip, kam laikyti zmones suderinamu nariu sarase, jei gave klausimus, ar siaip tiesiog perziureje anketa iskart matote, kad tikrai nebendrausite su tuo zmogumi? Gavai klausimus/laiska, nepatiko klausimai/atsakymai/nuotrauka/ ar dar bet kokia kita priezastis. Spaudi nutraukti pazinti, pasirenki punkta, manau mes per daug skirtingi ir viskas, nei aiskintis nei teisintis ir visiem aisku, jog nenori bendrauti. bet cia kaip kazkas sake tirkiausiai daugelis tiesiog tikrina savo "verte" ir geriau jaucias, va man siuntineja klausimus/laiskus, va as tiek nariu "suderinamu" turiu ir t.t.
Fui, kai nemandagu. Na yra zmogus sarase ir te buna, kam ji metyti, jei nieko blogo nedaro? O cia pyst - ismeta. Kaip per snuki jausmas...
2009/03/19 06:32:26 06:32:26
mie:
Fui, kai nemandagu. Na yra zmogus sarase ir te buna, kam ji metyti, jei nieko blogo nedaro? O cia pyst - ismeta. Kaip per snuki jausmas...
As suprantu, jog yra zmoniu, kuriem svarbu jaustis reikalingiems, idomiems ir t.t. kaip jie gerai jauciasi, nes mano esa suderinamu su keliais simtais zmoniu, tai negi cia ismesi kazka is saraso o isizeisti jei nepatikai, kazkokiam visiskai nepazystamam zmogui, tai cia nemanau, kad reiktu. Nera pasaulyje zmogaus, kuri megtu visi, visada atsiras kam jis nepatinka, tai tada, kodel reiktu, kazkaip nesmagiai jaustis kad kazkam nepatikai?
2009/03/19 07:49:10 07:49:10
Kiesux, tu viska sureiksmini be reikalo. Nei as ju profiliu nevartau, nei jie mano.Niekam tai neidomu. Bet ir nemetom is saraso.
P.S pas mane pazymeta, kad suderinamu nesiustu, bet visvien gaunu
2009/03/19 07:53:27 07:53:27
anonimasnr3: happyLady: zinau, skamba kiek keistokai, bet [b:3eyqtzr7]tam yra paaiskinimas ir labai paprastas - taip rasau vien todel, kad parodyciau, jog nesu linkes susipazinti su vadinamomis 'fyfomis', kurios vaikino grozi matuoja pagal pinigines stori [/b:3eyqtzr7]
Alex63: zinai, kad ir kiek man metu butu, bet jauciu kad jei nerasiu antros puses, tai artimiausiu laiku man gali nuvaziuoti stogas, ko as tikrai nenoriu
gal tiesiog nereikia samokslo teoriju cia apie pinigines stori kurt - taigi is karto matosi ,kuria idomus esi kaip zmogus,o kuri del kitu pirezasciu taviim domisi,nepaisant to,ka anketoj parases esi
2009/03/19 09:44:25 09:44:25
mie: Kiesux, tu viska sureiksmini be reikalo. Nei as ju profiliu nevartau, nei jie mano.Niekam tai neidomu. Bet ir nemetom is saraso.
gal ir perdaug, o gal taip yra todel, kas cia ieskau, o ne siaip sedziu be to taip ir neatsakei i klausima, ka isvis veikti tokioje svetaineje, uzsiregistravus, net neperziurint, nebendraujant ir t.t.?
P.s. man tiesiog nepatogu perziurineti siulomas zmoniu anketas kai ju 200+ tai ismetu kas nebendrauja ir lieka kas bendrauja
2009/03/19 09:57:02 09:57:02
kiesux: mie: Kiesux, tu viska sureiksmini be reikalo. Nei as ju profiliu nevartau, nei jie mano.Niekam tai neidomu. Bet ir nemetom is saraso.
be to taip ir neatsakei i klausima, ka isvis veikti tokioje svetaineje, uzsiregistravus, net neperziurint, nebendraujant ir t.t.?
Forume durniu volioju
2009/03/19 12:01:03 12:01:03
mie*:
Forume durniu volioju
tu forume, o ka kiti veikia? vien is man pasiulytu ~400 zmoniu forume maciau per visa laika gal 2 zmones pasisakiusiu, o visi kiti neaisku ka veikia, tai kam vistik juos laikyt tada savo suderinamu sarase?
2009/03/19 12:04:07 12:04:07
O ko isvis i ta sarasa demesi kreipti?
2009/03/19 13:04:15 13:04:15
Anonimui.
Peržiūrėjau jūsų anketą ir norėčiau kai ką nuo savęs pridurti (jei neklystu, tai ir p. Navaitis yra panašiai rašęs). Suprantu, kad sunku apie save rašyti, bet jei jau užsiregistravote, tai imkite kartą ir pasistenkite. Čia kaip prekyboje: kaip save pateiksite, tokia ir bus paklausa. Manau, kad gerai pagalvojęs keletą sakinių išspaustumėte. Ir ne apie paukščius, o konkrečiai apie save, savo pomėgius ir charakterį, gyvenimo būdą, taip pat ir savo pageidaujamą partnerę. Manau, kad tada tikrai sulauktumėte daugiau laiškų. Beje, nežinau kaip kitus, bet mane visokie D;)) ir panašūs ženklai nekaip veikia. Atrodot nerimtas.
2009/03/19 13:14:27 13:14:27
mie*: O ko isvis i ta sarasa demesi kreipti?
ai gal as nieko nebesakysiu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume