Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

Anonimas

A

29 įrašai

2009/03/18 12:40:43 12:40:43

neturiu nei foto, nei aprasymo, bet man kartais merginos pacios paraso.
Tik nejauku, kai kartais paraso neestetiskai atrodanti mergina/moteris, su kuria aiskiai zinau, kad nebus draugystes kaip vyro-moters, tuomet, nejaukiai jauciuosi, neatsakydamas (geriau nieko neatsakyti, nei atsakyti "apgailestauju, bet tu manes nedomini")

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 12:59:47 12:59:47

Zygfrid: O man isvis niekas neraso. Negaunu nei vieno laisko. Netikiu, kad sita svetaine isvis veikia...

kas tau gali rasyti po tavo tokiu pasireiskimu forume?

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 13:04:16 13:04:16

anonimas: neturiu nei foto, nei aprasymo, bet man kartais merginos pacios paraso.
Tik nejauku, kai kartais paraso neestetiskai atrodanti mergina/moteris, su kuria aiskiai zinau, kad nebus draugystes kaip vyro-moters, tuomet, nejaukiai jauciuosi, neatsakydamas (geriau nieko neatsakyti, nei atsakyti "apgailestauju, bet tu manes nedomini")

na cia jau negaleciau sutikti. as manau jau geriau tiesiai sviesiai zmogui pasakyti, nei isvis tyleti, nes neatsakymas toli grazu ne visada reiskia, nenorejima bendrauti. daugybe kartu jau taip buvo, nusiunti vedli/laiska matai pasijungia zmogus bet neatraso, ismeti is suderinamu nariu, pradeda rasinet atsiprasineti, jog tiesiog buvo buvo uzimta, neturejo laiko prisesti normaliai atrasyti ir pan aisku nevisada, tad manau neatsakyti yra pirmiausiai nemandagu, o antra palieki kita zmogu nezinioje, mazdaug susiprask... bet kad zmones dar nemoka vieni kitu minciu skaityti, kazkaip ziuriu daug kam dar paslaptis...

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/03/18 14:37:03 14:37:03

Toks kvailas klausimas: kaip ismest zmogu is suderinamu nariu saraso? Kazkaip galvojau kad tai neimanoma...

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/18 14:41:16 14:41:16

kiesux:
anonimas: neturiu nei foto, nei aprasymo, bet man kartais merginos pacios paraso.

na cia jau negaleciau sutikti. as manau jau geriau tiesiai sviesiai zmogui pasakyti, nei isvis tyleti, nes neatsakymas toli grazu ne visada reiskia, nenorejima bendrauti. daugybe kartu jau taip buvo, nusiunti vedli/laiska matai pasijungia zmogus bet neatraso, ismeti is suderinamu nariu, pradeda rasinet atsiprasineti, jog tiesiog buvo buvo uzimta, neturejo laiko prisesti normaliai atrasyti ir pan aisku nevisada, tad manau neatsakyti yra pirmiausiai nemandagu, o antra palieki kita zmogu nezinioje, mazdaug susiprask... bet kad zmones dar nemoka vieni kitu minciu skaityti, kazkaip ziuriu daug kam dar paslaptis...

Na, dar jei klausimas kazkoks, tai ok, gali pabendrauti, bet "netureti laiko susitikti" ar kitaip ishsisukti. Bet kai siuncia tuos "vedlio klausimus", tai kokia prasme atsakineti apie pasimatyma, jei as su tuo zmogum tikrai i ji neisiu? Kam man savo atsakymais puoseleti tuscias viltis to zmogaus galvoje?

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 15:11:22 15:11:22

anonimasnr3: Toks kvailas klausimas: kaip ismest zmogu is suderinamu nariu saraso? Kazkaip galvojau kad tai neimanoma...

kodel kvailas, nei vienas negimem mokedami, atsidarius(perziurint) zmogaus anketa apacioje,zemiau ktias zingsnis siuskite klausimus, yra toks uzrasas- "Norite nutraukti šią pažintį?" paspaudi, nori nurodai priezasti nori pakomentuoji, nenori nekomentuoji ir tada spaudi, nutraukti pazinti

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 15:19:49 15:19:49

Svečias:
Na, dar jei klausimas kazkoks, tai ok, gali pabendrauti, bet "netureti laiko susitikti" ar kitaip ishsisukti. Bet kai siuncia tuos "vedlio klausimus", tai kokia prasme atsakineti apie pasimatyma, jei as su tuo zmogum tikrai i ji neisiu? Kam man savo atsakymais puoseleti tuscias viltis to zmogaus galvoje?

o kas kalba kad puoseleti viltis kitam zmogui? Cia gal reiktu perfrazuoti tokiem zmonem klausima kitaip, kam laikyti zmones suderinamu nariu sarase, jei gave klausimus, ar siaip tiesiog perziureje anketa iskart matote, kad tikrai nebendrausite su tuo zmogumi? Gavai klausimus/laiska, nepatiko klausimai/atsakymai/nuotrauka/ ar dar bet kokia kita priezastis. Spaudi nutraukti pazinti, pasirenki punkta, manau mes per daug skirtingi ir viskas, nei aiskintis nei teisintis ir visiem aisku, jog nenori bendrauti. bet cia kaip kazkas sake tirkiausiai daugelis tiesiog tikrina savo "verte" ir geriau jaucias, va man siuntineja klausimus/laiskus, va as tiek nariu "suderinamu" turiu ir t.t.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/18 15:21:41 15:21:41

kiesux:
Zygfrid: O man isvis niekas neraso. Negaunu nei vieno laisko. Netikiu, kad sita svetaine isvis veikia...

Tu man atrasai pupuliuk

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 16:25:51 16:25:51

Zygfrid:
kiesux:
Zygfrid: O man isvis niekas neraso. [b:3eb9w3uj]Negaunu nei vieno laisko.[/b:3eb9w3uj] Netikiu, kad sita svetaine isvis veikia...

Tu man atrasai pupuliuk

gal nebefantazuok? kalba buvo apie laiskus/vedlius o ne blevyzgojima forume pasiskaityk kartais pats ka rasai, nes toks jausmas, kad nevisada matai ka pats parasai, kiekvienoj zinutej pats sau priestarauji, pries tai buvusios zinutes turiniui

mie

M

161 įrašai

2009/03/18 21:22:05 21:22:05

Pupuliukai jus

Nesakysiu, ka pagalvojau, nes kas nors gali buti sumustas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume