Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

Degutyte

D

86 įrašai

2009/03/17 11:33:59 11:33:59

Grįžtant prie užduoto klausimo, galiu pasakyti, kad iš tikrųjų šioje svetainėje sunku pažindintis. Kažkas rašė, kad čia per daug rimti susirenka, t.y. ieškantys tik rimtesnių santykių ir pan., tai aš ieškodama kažko rimtesnio, kaip tik susiduriu su dauguma, kuriems nieko rimto nereikia Ši svetainė tėra viena iš pažindinimosi galimybių. Ir visada esu už greitesnį susitikimą, nei beprasmį rašinėjimąsi. O diskusijos pradininkui tegaliu pasakyti - esi jaunas, naudokis ir kitomis pažinčių galimybėmis. Be to, tavo teiginys, kad jei nerasi merginos, tai stogas pavažiuos, iškelia keletą įdomesnių klausimų Bet čia jau būtų kitos diskusijos tema

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/03/17 12:00:55 12:00:55

Degutyte: Grįžtant prie užduoto klausimo, galiu pasakyti, kad iš tikrųjų šioje svetainėje sunku pažindintis. Kažkas rašė, kad čia per daug rimti susirenka, t.y. ieškantys tik rimtesnių santykių ir pan., tai aš ieškodama kažko rimtesnio, kaip tik susiduriu su dauguma, kuriems nieko rimto nereikia Ši svetainė tėra viena iš pažindinimosi galimybių. Ir visada esu už greitesnį susitikimą, nei beprasmį rašinėjimąsi. O diskusijos pradininkui tegaliu pasakyti - esi jaunas, naudokis ir kitomis pažinčių galimybėmis. Be to, tavo teiginys, kad jei nerasi merginos, tai stogas pavažiuos, iškelia keletą įdomesnių klausimų Bet čia jau būtų kitos diskusijos tema

Esu jaunas, bet kasdien vis senstu. Naudojuos ir kitomis galimybemis (nu nesedziu as gi sitoj svetainej prie kompo visa laika). O tas stogo pavaziavimas nezinau kodel sukelia kitu 'idomesniu' klausimu. Manau cia viskas kaip ir normalu - as normalus ir pilnaverciam gyvenimui man reik merginos ir viskas

vijuneee

V

114 įrašai

2009/03/17 16:38:07 16:38:07

Sutinku,kad viskas gyvenime nutinka dažniausiai tada,kai to visai nesitiki.Kai čia užsiregistravau,gal kažko ir tikėjausi.Kasdien įjungdavau kompą ir atsiversdavau savo anketą.Aišku,rasdavau kartais ir suderinamų narių ir nuorodų,kad mane kažkas peržiūrėjo,bet ...Keletas parašė,keletui ir aš parašiau.Dabar visa tai laikau pramoga.Įdomu paskaitinėti forumo komentarus,randu daug įdomių minčių.Taip pat įdomu ir atsiversti savo anketą,rasti kokį"narį".Tik gaila,kad labai mažai su nuotraukomis.Neįdomu ir nemalonu bendrauti su "nematomais",kai tu esi kaip ant delno.Manau ,nieko blogo,jei žmonės tikisi čia surasti sau draugų,o gal ir savo antrą puselę.Todėl,anonimasnr3,nenusimink-jei ne čia ,tai gal kitur,vistiek pasiseks!O gal ir čia...

mie

M

161 įrašai

2009/03/17 16:56:37 16:56:37

anonimasnr3:
Degutyte: Grįžtant prie užduoto klausimo, galiu pasakyti, kad iš tikrųjų šioje svetainėje sunku pažindintis. Kažkas rašė, kad čia per daug rimti susirenka, t.y. ieškantys tik rimtesnių santykių ir pan., tai aš ieškodama kažko rimtesnio, kaip tik susiduriu su dauguma, kuriems nieko rimto nereikia Ši svetainė tėra viena iš pažindinimosi galimybių. Ir visada esu už greitesnį susitikimą, nei beprasmį rašinėjimąsi. O diskusijos pradininkui tegaliu pasakyti - esi jaunas, naudokis ir kitomis pažinčių galimybėmis. Be to, tavo teiginys, kad jei nerasi merginos, tai stogas pavažiuos, iškelia keletą įdomesnių klausimų Bet čia jau būtų kitos diskusijos tema

Esu jaunas, bet kasdien vis senstu. Naudojuos ir kitomis galimybemis (nu nesedziu as gi sitoj svetainej prie kompo visa laika). O tas stogo pavaziavimas nezinau kodel sukelia kitu 'idomesniu' klausimu. Manau cia viskas kaip ir normalu - as normalus ir pilnaverciam gyvenimui man reik merginos ir viskas

Bliamba, jei jau tokiame amziuje sunku susirasti, tai tyliu

Jei as noreciau ka susirasti - ieskociau per visas svetaines ir dar su anketos reklama.

matas44

M

174 įrašai

2009/03/18 05:15:32 05:15:32

Na niekas nesako kad auksti % butinai turi garantuoti gera bendravima, bet sitos svetaines tokia esme - parinkti kuo labiau suderinamus zmones. Kaip jau minejom, susipazinom be sitos svetaines pagalbos. Pradzioje buvo viskas grazu, veliau isryskejo, kad skiriasi poziuris i gyvenima. As buvau miestietis, ji - is provincijos. Kol ji mokesi ir norejo tapti miestiete - tol buvo puiku. Taciau veliau gavosi taip, kad miestas ir mokslai jai nieko nedave, nes nu nesugebejo ji per save perlipti ir cia pritapti. Neturi ji tokio sugebejimo kai kada naglai del saves pakovoti.. Vieninteli dalyka ka turi - tai sugebejima isgyventi bet kokiom salygom. Ji po 8 metu gyvenimo kaune cia neturejo praktiskai jokiu draugiu.. visos drauges provincijoje arba is darbovietes..

O as esu trecios kartos miestietis su visom blogosiom to savybem. Pvz., as nesuprantu sienapjutes ar bulviakasio dziaugsmo ir panasiu dalyku, greitai nusodinu jei kas nors nori manim naudotis, netgi darbe tai visi zino ir sefas vertina Galu gale as pareinu is darbo ir pasigiriu kaip ten ka pasiekiau kaip issisukau, o ji tik pareina ir skundziasi..
Cia tik vienas epizodas.. Visuma tokiu epizodu uzmuse jausmus.., nes kol negyvenome kartu, dziaugemes tik meile, artumu, buvimu vienas su kitu. O kai gyveni kartu, atsiranda jau ir visi socialiniai dalykai. Be to, nepaisant visko as stengiausi issaugoti santykius kaip tik galejau.. Manau ji seniai mate kad nieko mums nesigaus, kad niekada negaus to kas jai svarbu, nes nera to pas mane..

Na ir po skyrybu ji isidejo savo anketa cia.. ir ka jus manote.. atsiuncia man emailu jos anketa su visa svytincia nuotrauka.. 70%.. Tai ir sakau kad sito saito ideja idomi, bet ji man rodos ne ka daugiau padeda pasirinkti teisinga zmogu negu pvz draugas.lt. Vistiek turi pasikliauti savim. Dabar bendrauju su mergina, kurios navaitis neatsiunte kaip suderinamos su manim, nors zinau kad ji cia yra Tiesa, kol kas neskaitant nereiksmingu nesklandumu, viskas einasi zymiai geriau Kartais jau pagalvoju ka is viso buvusiojoje buvau rades

kiesux: Na nesuprantu as tiesiog negi zmones tikrai tokie naivus ir tiki, jog parodytas aukstas suderinamumo % garantuoja sekminga bendravima? Pvz man visiskai neuzsimezge bendravimas su tais zmonem, kur bendras suderinamumas 80% ir daugiau. na ir ? negi tai parodo, jog prastas testas ir blogai parenka zmones? anaiptol... panasus tie zmones buvo, bet kad panasus nereiskia, jog butinai turiu bendrauti. yra daugybe dalyku, kuriu negali ivertint jokia sistema ir joks testas... kiekvienas zmogus atsiskleidzia bendraujant su juo, o ne tik atsakius i testu klausimus. Kad ir koks tinkamas zmogus, gali tureti 1 bloga savybe, kurios neapzvelgia pvz testas, bet man ji nepriimtina, ir kaip sakoma tada, saukstas deguto sugadina statine medaus, tad ir zmogus pasidaro netinkamas.

mie: D
Su savo ex susipazinau ne cia, bet issiskyrus ji isidejo anketa i DP ir ka jus manote.. suderinamumas 70%.. Sakyciau kazkokia nesamone.. Mes del to ir issiskyreme, kad nebegalejome gyventi del skirtingumu, o cia bac ir toks procentas.. Todel kreivai ziuriu i tuos suderinamumus..
matas44
Pradedantysis dalyvis

Na ir ka tai sako, tai tik patvirtina, kad sistema teisingai ivertina zmone, nes jei nebutu nei 50% suderinamumo, nebutu jie greiciausiai net buve pora, o kadangi suderinamumas geras t.y. ~70% tai logiska, kad tiko ir patiko vienas kitam, bet del kitu priezasciu issiskyre... dar vienas pvz. susipazinau su mergina cia, kuri taip pat issiskyre su vaikinu po ~3 metu draugystes, bei taipogi suderinamumas virs 70%. Taigi zmones, nebukit naivus... ziurekit realiai i situacija, parodytas % neuztikrina sekmingu ar nesekmingu santykiu... juos reikia kurti ir stengtis islaikyti.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 06:47:55 06:47:55

matas44: Na niekas nesako kad auksti % butinai turi garantuoti gera bendravima, bet sitos svetaines tokia esme - parinkti kuo labiau suderinamus zmones.

na man pasirode, kad kaip tik taip ir sakiai, kiek zinau, poru ar buvusiu poru/sutuoktiniu visu suderinamumas labai aukstas. Ir nei vieno pvz nzn, kad butu susidariusi pora, ar issiskyrus pora, tarp kurios suderinamumas, maziau kaip 50%. Gal atsiras tokiu ir pasipasakos? tada butu galima daryti prielaida, jog testai taip pat klysta

matas44

M

174 įrašai

2009/03/18 07:13:25 07:13:25

Yra toks posakis - priesingybes traukia Bet as nesutinku kad mes buvome is tikruju labai suderinami, nors ir buvome pora, ir pagal sita svetaine buvome gana stipriai suderinami. Meile, jausmai buvo bendri, mylejome vienas kita, taciau kai meile pribleso, pasirode kad bendro nieko is tikruju nera. Galbut taip atsitiko del to kad as visada zinojau ko noriu ir ko siekiu, o ji is pradziu sieke vieno, nepavyko, tada grizo prie savo saknu ir pasimate kad musu vertybes kardinaliai skiriasi.
As pradedu galvoti kad pora gali buti darni tik tada kai ji turi suderinamuma kokiam 50%, taciau i likusiusius nesuderinamumus reikia uzsimerkti. Tiesiog palikti su ta dalimi tvarkytis kitai pusei paciam ar paciai, susitaikyti kad kita puse turi ir kazka savo, nesikisti. Aisku su tuo susitaikyti kartais yra oi kaip sudetinga.

kiesux:
matas44: Na niekas nesako kad auksti % butinai turi garantuoti gera bendravima, bet sitos svetaines tokia esme - parinkti kuo labiau suderinamus zmones.

na man pasirode, kad kaip tik taip ir sakiai, kiek zinau, poru ar buvusiu poru/sutuoktiniu visu suderinamumas labai aukstas. Ir nei vieno pvz nzn, kad butu susidariusi pora, ar issiskyrus pora, tarp kurios suderinamumas, maziau kaip 50%. Gal atsiras tokiu ir pasipasakos? tada butu galima daryti prielaida, jog testai taip pat klysta

ponia

P

371 įrašai

2009/03/18 09:31:52 09:31:52

taip tixliai ir yra! parasai jiems, o jie nesiteikia atsakyt, nors ir suderinamumas geras ir procentai atotinka! kam ta nuotrauka? kai pradesi bendraut - bus ir nuotrauka! ne, dabartiniams mesos reik- nuotrauka svarbiau uz viska! tai ir tegu bendrauja su nuotraukom, o man zmogaus gyvo- bendravimui reikia. ne nuotraukos. kai nuotrauka idejau- maniakai sexui rasyt pradejo. isemiau, nes tixlas mano ne tox. ka, gi, visiems sekmes ieskant- tikejimo jums ir vilties.ir kantrybes.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/18 11:42:23 11:42:23

O man isvis niekas neraso. Negaunu nei vieno laisko. Netikiu, kad sita svetaine isvis veikia...

mie

M

161 įrašai

2009/03/18 12:32:26 12:32:26

Kadangi cia daug tokiu, kuriems neraso, siulau steigti nerasanciu kluba.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume