Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

PWD

P

56 įrašai

2009/11/25 21:09:42 21:09:42

as: nezinau kaip sesis rasti ta antraja savo obuolio pusele. Taciau po skyrybu nepuolu stacia galva i vyru glebi. Tik gaila, kad vyrai nelabai megsta rasyti, jie nori greito pasimatymo, kas man nepriimtina. Va, taip galima ir praleisti proga susipazinti su sauniu vyru. Bet manau istvermingiausias , jei bus man skirtas, tai ir atsiras .

Tokios, gal ir teisingos taktikos laikosi dauguma. Tik noriu pažymėti, nesuteik bereikalingų vilčių jeigu matai kad tau yra netinkamas ir duok užuominas jeigu manai, kad gal ir tinkamas. Protingas vyras ilgai nežais žaidimo "prakalbink, palinksmink ir sužavėk mane".

Virgintaa

V

134 įrašai

2009/11/26 13:30:56 13:30:56

...bet truputi pazaisti juk idomu . Neidomu , kai viskas ant lekstutes pateikta .

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/11/17 13:07:23 13:07:23

Jau senokai esu čia prisiregistravus, bet kažko TOOOKIO per tiek laiko neatradau ką ir bepridursi - apmirusi svetainė.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/17 16:38:15 16:38:15

VanillaSky: Jau senokai esu čia prisiregistravus, bet kažko TOOOKIO per tiek laiko neatradau ką ir bepridursi - apmirusi svetainė.

normali ta svetaine ir nenorek rasti per menesi. Kiti ir metus iesko

Nikas

N

14 įrašai

2011/11/17 18:14:48 18:14:48

Pastaruoju metu galvoju, kad norint čia rimčiau ieškoti, tai reikia įsigyti auksinį membership'ą. Ka gi, turbūt teks.

nusivylusi dp

N

1 įrašai

2011/11/21 06:40:52 06:40:52

manau, ir su auksine, ir be auksines tas pats s...isbandziau ir as "laime" sioj svetainej, ir lb gailiuosi, dar kart ysitikinau, kad internetines pazintys yra laikinos ir labai nepatikimos. Gan ilgokai buvau uzsiregistravusi, bet didesnio veiksmo nebuvo, siaip skaitinedavau foruma, ir tiek. Na ir sulaukiau netiketai laiskelio nuo vyruko, is to pacio miesto, kur as gyvenu...nuejau i pasimatyma, pasirode gan mielas, tiesa, isvaizda jo buvo ne mano skonio, bet pamaniau, ne tai svarbiausia...atrode rimtas zmogus, guodesi, kaip su moterim visa gyvenima jam nesiseke, visos ji apgaudinejo, paskutinioji isnaudojo ir paliko...na , zodziu, visas nusivyles meile, bet pagaliau atseit atsigavo, kai susipazino su manim, as toookia nuostabi ir t.t ir pan...na ka, pribure jis man tu pasaku, pradejom bendrauti artimiau, pajutau, kad jis kazkoks uzsisklendes, nesistengia del santykiu, na pora menesiu pazinties, o jis jau issikvepes...tai galvoju, kas bus toliau???kai paklausiau tiesiai sviesiai, kaip cia yra, gal tu nebenori bendraut, ar kaip, nes as nejauciu is tavo puses to, kaip turetu buti, kai zmones ysimyli, kuria santykius ir pan...na jis pradejo mykti, kad negali pamirsti tos paskutiniosios drauges, ja buvo ysimylejes, su manim per anksti pradejo santykius, atsiprasinet pradejo, kad skaudina, kad nieko nebus...zodziu , dingo...as aisku nusivyliau, bet tik tiek, kad pyktis ant saves ima, kam pasitikejau zmogum, sirdy rodziau, stengiausi, o jis ale pasiplove...na bet durniausia, kad ziuriu tas nuskriaustasis kitam jau tinklapy pazinciu iesko, prisistato, kad domina rimtos pazintys...susilaikiau as jam kokia kiaule nepakisus, tiek to, galvoju, ieskok zmogeli toliau, gal ka ir rasi, nedaug tepraradau, tik dar syki ysitikinau, kad NERASIU ANTROS PUSES INTERNETE

Subrendęs meilei

S

92 įrašai

2011/11/21 08:15:35 08:15:35

Žmonės neužmirškit, kad savitaiga labai svarbu. Jeigu kartosit, kad nerasiu antros pusės, tai taip ir bus. Reikia sakyti ir tikėti, kad rasiu ir atsiras ta pusė. Jeigu tikėsit, kad savo antrąją pusę rasite būtent šitame tinklapyje tai su ja ir susipažinsite čia:)
O jeigu vertinant šį tinklapį rimtai. Tai jis tikrai nėra blogas, galima ir čia atrasti puikių žmonių. Tik jam (tinklapiui) reikia valymo, išmesti visus tuos nerimtus, nuotykių ieškotojus, nepilnamečius ar šiaip nebrendylas, nes jų čia prisiveisė daugybė:)
Norėčiau sužinoti kaip pasikeitė jūsų populiarumas kai parašėte į šią temą ir pasiguodėt? Populiarumas labai išaugo? Aš galiu tikėtis gausaus laiškų antplūdžio?:) juokauju.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/21 08:18:38 08:18:38

Nikas: Pastaruoju metu galvoju, kad norint čia rimčiau ieškoti, tai reikia įsigyti auksinį membership'ą. Ka gi, turbūt teks.

Kai sukuriat anketa juk gaunat keliom dienom ta super-duper naryste. Va tada ir paziurekit per paieska, ar yra cia jums tinkamu, jus dominanciu zmoniu. Kad nebutu taip, kad prisipirksit narysciu, bet realiai nebus kas jums raso ir patys neturesit kam rasyti.
As paziurejau, bet kol kas nei vienas zmogus nesudomino.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume