Taigi, pradesiu nuo pradziu. Puslapyje uzsiregistravau mazdaug gruodzio menesi, 2006 metais. Kadangi tuo metu turejau mergina, naujos pazintys nelabai domino. Po kurio laiko su mergina issiskyrem, taigi prisiminiau ir sita puslapi. Apsilankiau, atsinaujinau anketa, susidejau normalias nuotraukas, pasidariau auksine naryste ir t.t. Per ta laika kol nesilankiau, susikaupe ~30 puslapiu nauju suderinamu nariu. Perziurejau visas anketas su nuotraukomis ir kurios neatrode iskart atstumiancios. Kelioms narems nusiunciau vedlio klausimus. Keletas ju po anketu nusiuntimo lankesi, bet nei viena neatsake i klausimus.
Kadangi neturiu antros puses, aktyviai jos ieskau, ir tikiuosi ja greitai rasti, todel aktyviai seku surastas naujas nares. Deja, sekasi blogai. Pastebejau kad bunant auksiniu nariu pasiuloma viduriniskai po viena nauja nare per para (praktiskai kasdien 6:20 issiunciamas laiskas kad 'rasta nauja nare'). Deja, perziurejus anketa, visada nusivyliu:
-arba nare nebuna isidejusi foto
-arba nare buvo prisijungusi paskutini karta pries, tarkim, gerus 2 metus
-arba jos kuno sudejimas yra 'vidutinis' arba 'polinkis i apkunuma' (kas man visai netinka, nes pats esu lieknas ir 'vidutine' mane tiesiog prispaustu )
-arba ji tiesiog is isvaizdos nebuna patraukli.
Siunciau kai kurioms vedlio klausimus, kai kurioms rasiau laiskus... Pastebejau kad paprastai i vedlio klausimus neatsako, i laiskus atraso kartais, bet 'ant durniaus'. Zodziu kol kas nieko rimto nesigavo.
Norejau paklausti, kaip kitiems sekasi cia ieskoti antrosios puses? Nejau as toks jau baisus, kad vien pazvelgus i mano foto nesinori net i klausimus atsakyt ar pora zodziu parasyt? Niekaip nesuprantu, kodel taip daug pasyviu nariu, ir kodel jas taip retai siulo.. Pasidalinkit savo patirtim, nes jau pradedu abejot sito saito galiomis...
PS: ne, mano kriterijai nera labai susiaurinti. Amziaus intervala gan dideli parinkes esu...