Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/02/06 16:38:15 16:38:15

Taigi, pradesiu nuo pradziu. Puslapyje uzsiregistravau mazdaug gruodzio menesi, 2006 metais. Kadangi tuo metu turejau mergina, naujos pazintys nelabai domino. Po kurio laiko su mergina issiskyrem, taigi prisiminiau ir sita puslapi. Apsilankiau, atsinaujinau anketa, susidejau normalias nuotraukas, pasidariau auksine naryste ir t.t. Per ta laika kol nesilankiau, susikaupe ~30 puslapiu nauju suderinamu nariu. Perziurejau visas anketas su nuotraukomis ir kurios neatrode iskart atstumiancios. Kelioms narems nusiunciau vedlio klausimus. Keletas ju po anketu nusiuntimo lankesi, bet nei viena neatsake i klausimus.

Kadangi neturiu antros puses, aktyviai jos ieskau, ir tikiuosi ja greitai rasti, todel aktyviai seku surastas naujas nares. Deja, sekasi blogai. Pastebejau kad bunant auksiniu nariu pasiuloma viduriniskai po viena nauja nare per para (praktiskai kasdien 6:20 issiunciamas laiskas kad 'rasta nauja nare'). Deja, perziurejus anketa, visada nusivyliu:
-arba nare nebuna isidejusi foto
-arba nare buvo prisijungusi paskutini karta pries, tarkim, gerus 2 metus
-arba jos kuno sudejimas yra 'vidutinis' arba 'polinkis i apkunuma' (kas man visai netinka, nes pats esu lieknas ir 'vidutine' mane tiesiog prispaustu )
-arba ji tiesiog is isvaizdos nebuna patraukli.

Siunciau kai kurioms vedlio klausimus, kai kurioms rasiau laiskus... Pastebejau kad paprastai i vedlio klausimus neatsako, i laiskus atraso kartais, bet 'ant durniaus'. Zodziu kol kas nieko rimto nesigavo.

Norejau paklausti, kaip kitiems sekasi cia ieskoti antrosios puses? Nejau as toks jau baisus, kad vien pazvelgus i mano foto nesinori net i klausimus atsakyt ar pora zodziu parasyt? Niekaip nesuprantu, kodel taip daug pasyviu nariu, ir kodel jas taip retai siulo.. Pasidalinkit savo patirtim, nes jau pradedu abejot sito saito galiomis...

PS: ne, mano kriterijai nera labai susiaurinti. Amziaus intervala gan dideli parinkes esu...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/06 17:49:10 17:49:10

as tavo vietoj nerasyciau kad guvenu taupiai neislaidauju..nes skamba kad badmiriauji bevek ir uzsidirbt nesugebi

Alex63

A

78 įrašai

2009/02/06 17:53:16 17:53:16

Anonimuinr3
Perskaiciau tavo nusivylusi pasakojima apie nesekmingas antros puses paieskas siame portale. Kol nepaziurejau tavo anketos, maniau, kad cia raso mano amziaus ar dar vyresnis vyras. Pasirodo, tu dar tikrai jaunas, simpatiskas vaikinas , patariu, turek kantrybes, tave pastebes. Kaip yra sakoma "nesiparink".

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/02/06 17:59:02 17:59:02

happyLady: zinau, skamba kiek keistokai, bet tam yra paaiskinimas ir labai paprastas - taip rasau vien todel, kad parodyciau, jog nesu linkes susipazinti su vadinamomis 'fyfomis', kurios vaikino grozi matuoja pagal pinigines stori

Alex63: zinai, kad ir kiek man metu butu, bet jauciu kad jei nerasiu antros puses, tai artimiausiu laiku man gali nuvaziuoti stogas, ko as tikrai nenoriu

ernesssta

E

129 įrašai

2009/02/06 18:06:53 18:06:53

anonimasnr3: happyLady: zinau, skamba kiek keistokai, bet tam yra paaiskinimas ir labai paprastas - taip rasau vien todel, kad parodyciau, jog nesu linkes susipazinti su vadinamomis 'fyfomis', kurios vaikino grozi matuoja pagal pinigines stori

Alex63: zinai, kad ir kiek man metu butu, bet jauciu kad jei nerasiu antros puses, tai artimiausiu laiku man gali nuvaziuoti stogas, ko as tikrai nenoriu

o tau reikia mėsos ar draugės? aš irgi seniai neturiu antros pusės, bet nedarau iš to problemos. geriau nieko negu bet kas. juk taip? ar vyrams ne visai taip?

Evelina62

E

13 įrašai

2009/02/06 18:08:44 18:08:44

Man gyvenimas šiame pažinčių portale primena reklaminį siužetą apie senelių namus, kur vyksta šokiai, o ateina vyrukas prigėręs piliulių ir sako: grok, Algi (ar kaip ten panašiai) Nežinau kokia čia nata turi suskambėti, kad atsibustume iš letargo miego.. Visi tokie važni, anketas sudeda, kuris dar nepasikuklina ir nuotrauką prideda, tai iš vis faina, bet paskui prasideda laukimo metas...Kur čia aš pirmas, nesolidu, dar pagalvos,kad esu visai niekam tikęs (čia ir moteriškąją lytį turiu omeny), jei kas ir parašo, atsakymo nelauk...Solidus puslapis, vadinas, ir mes tokie solidūs...Tik atsiversk "diedo" anketą po užrašu "santuoka juridiškai nenutraukta..." : plotas yra, saugumą garantuoju, vedęs, bet nemiręs". Štai tau ir visas rimtumas...Teko prieš kelis metus susitikti su tokiu, visai man tinkamu, sistemos pasiūlytu. Tai, kad dėkui, tai sistemai. Pagalvojau, kad geriau gal pati..Bet vėl ilgi žiemos vakarai....Vėl sistema siūlo: vieną galimybę iš milijono...Išties ar verta? Čia gyvenimas sustojęs ir neįdomus. Vien tie forumai truputėlį gelbsti situaciją..

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/06 18:19:19 18:19:19

manau kad taip atbaidai normalias protingas gerai uzdirbancias merginas...

pagalve

P

1 įrašai

2009/02/06 18:20:51 18:20:51

Pries keleta metu turejau anketa kitame portale tai suradau daug draugu ir net mergina, keleta deja trumpalaikiu pazinciu... o cia nieko nesuprantu. Kodel zmones nuotrauku nededa? Kodel neatsakineja i laiskus.... kodel tinklapis taip keistai veikia kad rodo ale tuos suderinamus narius be nuotrauku. JIe neidomus.

Vaivita

V

290 įrašai

2009/02/06 18:23:59 18:23:59

Aha,tikrai,sitam puslapyje tik vienintelis forumas GYVUOJA Teisingas pastebejimas O taip tai cia visi apmire,niekas neraso,ir ramu,tik va forumas vis dar gyvas

Alex63

A

78 įrašai

2009/02/06 18:25:41 18:25:41

evelina62, na pataikei, kaip pirstu i aki , ypac apie moteris ir vyrus, nenutraukusius santuoku. Mano galva, tokiems cia ne vieta. Matyt, jie masto, jeigu rasiu tinkama zmogu, tada gal ir nutrauksiu santuoka, o jeigu nerasiu, turesiu kur po darbo namo kulniuoti. Gal todel daugiau siame portale vyrai ir skelbiasi be nuotrauku.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume