Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/02/06 20:14:16 20:14:16

ernesssta:
anonimasnr3: happyLady: zinau, skamba kiek keistokai, bet tam yra paaiskinimas ir labai paprastas - taip rasau vien todel, kad parodyciau, jog nesu linkes susipazinti su vadinamomis 'fyfomis', kurios vaikino grozi matuoja pagal pinigines stori

Alex63: zinai, kad ir kiek man metu butu, bet jauciu kad jei nerasiu antros puses, tai artimiausiu laiku man gali nuvaziuoti stogas, ko as tikrai nenoriu

o tau reikia mėsos ar draugės? aš irgi seniai neturiu antros pusės, bet nedarau iš to problemos. geriau nieko negu bet kas. juk taip? ar vyrams ne visai taip?

butent man reikia drauges o ne mesos. Jei man reiketu mesos, seniai buciau prisiregistraves kokiam ieskok, pazintys arba pazintysxxx arba dar kokiam. Nei vienam kitam pazinciu poratle mano anketos nera, o jei yra tai ji netikra.

Butent tose portaluose ir sedi tokie kuriu 'santuoka juridiskai nenutraukta', kurie turi plota ir 'garantuoja sauguma'. Man to nereikia, man reikia normalios merginos.. Ir reikia dabar, nes nenoriu buti 35-iametis, kuris tuo metu kabins 19-mete!

happyLady: pakeiciau ta uzrasa nemaniau kad jis taip krenta i akis

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/02/06 20:21:09 20:21:09

Prisiminiau sia vasara. Vaziavau i darba ir kazkaip netiketai uzstrigau nedideliame kamstyje. Aki patrauke kazkieno kojos, sudetos ant visureigio priekines paneles. Pasiziurejau - juodas BMW X5. Jame sedi mergaite (kito apibudinimo jai nerandu), max 19-20 metu ir vyras, plaukai zilsteleje, matosi kad virs 30 bet maziau nei 40. Is jo ranku judesiu link tos merginos supratau kad jis jai ne tevas ir tikrai ne gimine. Pagalvojau: cia tas atvejis, kai 'jai 18 o jam 40 ir tarp ju yra MEILE'. Zinot, atsiprasau, bet tai banalu; jokia cia meile...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/06 21:08:46 21:08:46

nu ir kas ieskok.lt tokio blogo ?? as ten esu ..ir ten susirast kazka daugau galimybiu negu cia...

Evelina62

E

13 įrašai

2009/02/06 21:10:20 21:10:20

anonimasnr3: Prisiminiau sia vasara. Vaziavau i darba ir kazkaip netiketai uzstrigau nedideliame kamstyje. Aki patrauke kazkieno kojos, sudetos ant visureigio priekines paneles. Pasiziurejau - juodas BMW X5. Jame sedi mergaite (kito apibudinimo jai nerandu), max 19-20 metu ir vyras, plaukai zilsteleje, matosi kad virs 30 bet maziau nei 40. Is jo ranku judesiu link tos merginos supratau kad jis jai ne tevas ir tikrai ne gimine. Pagalvojau: cia tas atvejis, kai 'jai 18 o jam 40 ir tarp ju yra MEILE'. Zinot, atsiprasau, bet tai banalu; jokia cia meile...

Sutinku, kad čia jokia meile ir nekvepia, bet ir nėra banalu... Čia paprasčiausia amžiaus krizė iš vienos pusės ir "stora piniginė" iš kitos. Tiesa, gal ir atrodo banalokai, bet paklausa atitinka pasiūlą

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/02/06 21:15:47 21:15:47

happyLady: na, tiesiog ieskok ir kiti ( o tarp kitko, ieskok gal ir visai nieko), o butent pazintys.lt yra tiesiog ne mano skolio portalai. Asmeniskai man kyla tokios mintys, kad ten sedi visi tokie 'klubiniai', kuriems labiau uz viska patinka save pademonstruot. Uzejau kazkada i ta puslapi.. Ten virsuj zinutes raso, tai visos zinutes tik apie seksa su nepazystamom merginom. Perziurejau pora atsitiktiniu anketu ir mazdaug daugumoj prierasas 'jei tavo papai per mazi-nesivargink rasyt'. Paziurejau kad kai kurie ten isvis turi po 600-1000 draugu sarase. Cia turbut esme yra pademonstruot 'koks as populiarus'...

Asmeniskai as nieko pries tuos pazinciu portalus neturiu (gal netgi ir man juose teks kada registruotis), taciau manau kad siuo metu jie neatitinka mano skonio.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/06 21:26:43 21:26:43

del pazinciu tai sutinku fifos ir fifinukai ten renkasi

bendryste

B

5 įrašai

2009/02/08 11:27:40 11:27:40

Alex63: evelina62, na pataikei, kaip pirstu i aki , ypac apie moteris ir vyrus, nenutraukusius santuoku. Mano galva, tokiems cia ne viena. Matyt, jie masto, jeigu rasiu tinkama zmogu, tada gal ir nutrauksiu santuoka, o jeigu nerasiu, toresiu kur po darbo namo kulniuoti. Gal todel daugiau siame portale vyrai ir skelbiasi be nuotrauku.

Daug teisingu minciu sia tema issakyta, bet del nenutraukusiu santuokos yra gan daug variantu.Ir niekas negali pasakyti uz kita ka jis ar ji masto.Formali santuoka gali testis n metu del padeties visuomeneje, del vaiku, tevu,bendru susitarimu ir t.t. Tai tikrai nereiskia, kad zmogus yra maziau saziningas ar maziau laisvas.O nuotraukos - as ne pries jas, bet ir privalumu nelaikau.

Vaivita

V

290 įrašai

2009/02/08 12:09:05 12:09:05

Na man asmeniskai visokios "pazintys.lt" tai tik atsitiktiniu seksu ir kvepia,nes ten visi tokie tik ir tupi,kurie vienos nakties nuotykiu iesko. O "Darni pora" tai gal ir nieko butu,jei jos dalyviai aktyvesni butu

tulžė

T

182 įrašai

2009/02/08 12:26:29 12:26:29

Galvoju, kaip čia pateisinus narių neaktyvumą... Jei kituose puslapiuose ieško nerimtų pažinčių, tai vienu kartu gali bendrauti su daug narių; čia gal daugiau nusiteikę rimčiau - nebendrauga iš karto su dvidešimt narių, t.y. realų suderinamumą "tikrina"pamažu. Tai ir susidaro įspūdis, kad vangiai bendraujanti liaudis. O čia tikrai yra įdomių žmonių

SCORPIKAS

S

6 įrašai

2009/02/08 14:40:46 14:40:46

Sveiki ne vien tau taip sekasi prastai ,manau kad situose portaluose buna labai mazai moteru kurios tau patiktu ,visu pirma delto, kad grazios patrauklios susiranda ir taip jei nori,toliau kitos pasimetusios gyvenime nezino pacios ko nori : sitas negrazus, kitas vulgariai atrodo ,trecias lovelasas na ir jos nera apsisprendusios is esmes ar pradeti pazintis ar ne; kazkur eiti ,vaziuoti ,pati kompleksuoja,nes nezino ka rinktis ir kaip atsirinkti ,kad butu JOS svajoniu vyras ,o svajoti nedraudziama tik realybe yra kita -sakoma : normalus vyrai gyvena seimose ,nors buna ivairiu kitu dalyku ,kai vyrai netenka moteru ,bet nesiskirdamas savo noru - sitas joms ne motais ,dar pabamba ,kad ieskau zmonos pakaitalo ar ka nors kitka tarnaite ,sugulove ir pan .Taigi mielasis kolega kol bus toks zmoniu poziuris ir mentalitetas susipazinimo srityje teks paluketi ir ieskoti aplinkiniu keliu :buk atkaklus, uzsispyres daugiau nedaryk rasydamas tiek klaidu ,kaip as ,nes as tai tingiu taisyti ,nors zinau kur jos ; ir paskutinis veiksnys tai atsitiktinumas t.y.tam tikru laiku tam tikroje vietoje buti sekmes visiem ,manau kas iesko tas ir randa .Belsk ir tau bus atidaryta. Viso

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume