anonimasnr3: Perziurejau visas anketas su nuotraukomis ir kurios neatrode iskart atstumiancios. Kelioms narems nusiunciau vedlio klausimus. Keletas ju po anketu nusiuntimo lankesi, bet nei viena neatsake i klausimus.
Deja, perziurejus anketa, visada nusivyliu:
-arba jos kuno sudejimas yra 'vidutinis' arba 'polinkis i apkunuma' (kas man visai netinka, nes pats esu lieknas ir 'vidutine' mane tiesiog prispaustu )
-arba ji tiesiog is isvaizdos nebuna patraukli.
Siunciau kai kurioms vedlio klausimus, kai kurioms rasiau laiskus... Pastebejau kad paprastai i vedlio klausimus neatsako, i laiskus atraso kartais, bet 'ant durniaus'. Zodziu kol kas nieko rimto nesigavo.
Nejau as toks jau baisus, kad vien pazvelgus i mano foto nesinori net i klausimus atsakyt ar pora zodziu parasyt?
paskaičiau dar keletą pirmų temos puslapių. įdomi pasirodo žmonių logika- paties kriterijai atrodo gana aukšti- kad nebūt atstumianti, patraukli, kad nebūt vidutinio kūno sudėjimo (ką tai reiškia? aš pati esu pasirinkus šitą variantą- nesu stambi, kad rinkčiaus "apkūni", bet ir nebesu ta paauglė perkarus, kad galėčiau rinktis "liekna". esu mergaitė su figūra ir visais reikiamais apvalumais ). nors narių primesta 30 puslapių, kažkodėl parašo tik kelioms. ir piktinas, kad mažai atrašo. iš kelių tik kelios ir gali atrašyt. be to, gal ir jos turi kriterijus? todėl kažkas atrašo, kažkas- ne. jei pats turi kriterijus, renkies, tai ir kitos gali tą patį daryt.
galų gale aš vis tik lieku prie savo nuomonės, kad portalo prievaizdai galėtų padėt aktyviau bendrauti rengdami bendrus pasisėdėjimus, pietus/vakarienes- įvesdami šiokią tokią tradiciją. gal man, tarkim, nedrasu eit į pasimatymą, bet sutikčiau eit į masiškesnį pasibuvimą, kur galbūt kristų man/krisčiau į akį aš kažkam
ai, bet aš jau kartojuos. nors... po kelių kartų gal kas nors išgirs