Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/09 20:32:20 20:32:20

apa4ik: Sveiki visi.As cia galima pasakyt naujokas.Bet nuo tuo laiko kai cia uzsireginau,nei kas mane perziurejo,nei kas parase,cia sivis "Gluxo".Mano manymu tai cia leva svetaine.

O Jūs pats bent kam parašėte? Juk vyras, "užkariautojas" esate, o zirziate - neperžiūrėjo... . Aš asmeniškai auksiniams nariams nei rašau, nei peržiūriu - gal ir neteisi esu, bet jie labai jau "auksiniai" - dažnai nežino ko ieško ir dar meluoja - na pasitaikė man. Be to neįdomu, kad jie mato, kas juos peržiūri:(.Man mielesni neauksiniai. Pabaigai noriu pasakyti: vyrai, būkite aktyvesni, neatimkite iš savęs tikrojo vyriškumo, leiskite mums būti moterimis/merginomis:).

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/09 20:49:13 20:49:13

manau cia galima surasti antra puse, taciau cia kaip ir realybeje vieni kitu zodziais paskelptais viesai mazai tiki, mano kad tai prasimanymai arba savo autoriteto kelimas. Kol zmones tai manys taip bent truputi neisigiline i asmenibe tol cia sitam vebe niekas neras antros puses.

Julyciukass

J

12 įrašai

2009/11/23 12:04:59 12:04:59

Na pavarcius bei perziurejus pasisakymus ar komentarus, pastebejau kad dauguma labai skudziasi. Taip, viskas kaip ir suprantama... kiek laiko cia esu, rimto nieko ir as nesulaukiau, bet ir nesiskundziu. Taip pat pastoviai laukti kad tie pasiulymai ar zinutes bus gaunamos kaip lietutis is dangaus irgi juk kvailoka reikia ir patiems (pacioms) pirmus zingsnius zengti.
Kiek esu pazinusi zmoniu, isvaizda tikrai negali visko nulemti, zinoma kiekvienas musu turime taip vadinamus "prioritetus", figura ir pan., bet kas is to jei asmuo kaip nuo virselio o su juo nera apie ka diskutuoti... na, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Esme nenukabinti nosies ir tiketis...

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/11/23 18:45:43 18:45:43

cia kaip ir visur, nepuolant i krastutinumus, nededant visu kiausiniu i viena pintine ir nedarant is sio puslapio stabo (kaip antros puses susiradimo 100% garantija)
Kazkas jau susirado, kazkas ne. Kiekvienam savaip likimas vingius piesia. Pirmiausia manau maziau skundu ir agresijos, tuo tik paastrinsim likimo piestuka

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/23 19:03:02 19:03:02

samantta:
Aš asmeniškai auksiniams nariams nei rašau, nei peržiūriu.

va šita vieta man įdomi pasidarė kodėl gi taip blogai apie juos?
aš pasirinkau "auksinę" būtent tam, kad matyčiau, kas peržiūri- o gal kas nors pažiūrės, ir neišdrįs parašyt? baisu praleist gerą egzempliorių jei jau visai rimtai, juk geresnio "paketo" pasirinkimas pats savaime nėra blogis. lygiai taip pat kiti gali galvot, kad "va, sėdi sau tyliai, matyt, neieško nieko, neaktyvi, neatsakys vis tiek". ir taip ir blaškos vienas auksinis, kitas paprastas, ir niekaip viens kito neranda

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/24 09:35:20 09:35:20

Persona:
samantta:
Aš asmeniškai auksiniams nariams nei rašau, nei peržiūriu.

va šita vieta man įdomi pasidarė kodėl gi taip blogai apie juos?
aš pasirinkau "auksinę" būtent tam, kad matyčiau, kas peržiūri- o gal kas nors pažiūrės, ir neišdrįs parašyt? baisu praleist gerą egzempliorių jei jau visai rimtai, juk geresnio "paketo" pasirinkimas pats savaime nėra blogis. lygiai taip pat kiti gali galvot, kad "va, sėdi sau tyliai, matyt, neieško nieko, neaktyvi, neatsakys vis tiek". ir taip ir blaškos vienas auksinis, kitas paprastas, ir niekaip viens kito neranda

Gali būti tai tiesa , manau keisiu savo taktiką. Bet keli auksiniai buvo man perbrangūs - tai atbaidė nuo aukso (laikinai?).

svecias2010

S

1 įrašai

2009/11/24 19:47:17 19:47:17

JEI TU NESI 90-60-90 ,tai draugystes is vaikino ir nelauk, nors tavo nuosirdumas beribis.

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/24 19:49:46 19:49:46

oho, iš kur čia tokios žinios, toks pesimizmas? apie kokią draugystę mes čia šnekam? nori pasakyt, kad vyrams tik tokios rūpi, ir tik su tokiom laimingi būna?

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/24 20:15:09 20:15:09

anonimasnr3: Perziurejau visas anketas su nuotraukomis ir kurios neatrode iskart atstumiancios. Kelioms narems nusiunciau vedlio klausimus. Keletas ju po anketu nusiuntimo lankesi, bet nei viena neatsake i klausimus.

Deja, perziurejus anketa, visada nusivyliu:
-arba jos kuno sudejimas yra 'vidutinis' arba 'polinkis i apkunuma' (kas man visai netinka, nes pats esu lieknas ir 'vidutine' mane tiesiog prispaustu )
-arba ji tiesiog is isvaizdos nebuna patraukli.

Siunciau kai kurioms vedlio klausimus, kai kurioms rasiau laiskus... Pastebejau kad paprastai i vedlio klausimus neatsako, i laiskus atraso kartais, bet 'ant durniaus'. Zodziu kol kas nieko rimto nesigavo.
Nejau as toks jau baisus, kad vien pazvelgus i mano foto nesinori net i klausimus atsakyt ar pora zodziu parasyt?

paskaičiau dar keletą pirmų temos puslapių. įdomi pasirodo žmonių logika- paties kriterijai atrodo gana aukšti- kad nebūt atstumianti, patraukli, kad nebūt vidutinio kūno sudėjimo (ką tai reiškia? aš pati esu pasirinkus šitą variantą- nesu stambi, kad rinkčiaus "apkūni", bet ir nebesu ta paauglė perkarus, kad galėčiau rinktis "liekna". esu mergaitė su figūra ir visais reikiamais apvalumais ). nors narių primesta 30 puslapių, kažkodėl parašo tik kelioms. ir piktinas, kad mažai atrašo. iš kelių tik kelios ir gali atrašyt. be to, gal ir jos turi kriterijus? todėl kažkas atrašo, kažkas- ne. jei pats turi kriterijus, renkies, tai ir kitos gali tą patį daryt.

galų gale aš vis tik lieku prie savo nuomonės, kad portalo prievaizdai galėtų padėt aktyviau bendrauti rengdami bendrus pasisėdėjimus, pietus/vakarienes- įvesdami šiokią tokią tradiciją. gal man, tarkim, nedrasu eit į pasimatymą, bet sutikčiau eit į masiškesnį pasibuvimą, kur galbūt kristų man/krisčiau į akį aš kažkam

ai, bet aš jau kartojuos. nors... po kelių kartų gal kas nors išgirs

A

113 įrašai

2009/11/25 12:27:31 12:27:31

nezinau kaip sesis rasti ta antraja savo obuolio pusele. Taciau po skyrybu nepuolu stacia galva i vyru glebi. Tik gaila, kad vyrai nelabai megsta rasyti, jie nori greito pasimatymo, kas man nepriimtina. Va, taip galima ir praleisti proga susipazinti su sauniu vyru. Bet manau istvermingiausias , jei bus man skirtas, tai ir atsiras .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume