Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apie antros puses paieska siame puslapyje

Apie antros puses paieska siame puslapyje

mie

M

161 įrašai

2009/03/15 21:12:23 21:12:23

Kad One vaikams, niekas nesigincija. Mano dukra ten sedi. O kad DP nariu dauguma Drauge registruoti- irgi tiesa. Ir ten ir cia yra visokiu ir visokiu santykiu ieskanciu. Yra tema "Vyrai, kodel manes nekalbinat" Kazkieno (gal mano ), skirta kitu pazinciu saitu bendradalyviams.
Suderinamumas ne mitas tiek, kiek visi zmones yra tarppusavy suderinami.
P.S. sunkiau cia del to, kad saitas komplikuotai padaytas.

mie

M

161 įrašai

2009/03/15 21:33:51 21:33:51

Dar apie suderinamuma. Leisiu sau pacituoti viena pasisakyma:

Re: Kodėl išsiskyrėte su Darnioj poroj surastu žmogumi?

Naujas pranešimas matas44 2009 Kovo 15, 23:25, Atsakymo numeris: #15969

Su savo ex susipazinau ne cia, bet issiskyrus ji isidejo anketa i DP ir ka jus manote.. suderinamumas 70%.. Sakyciau kazkokia nesamone.. Mes del to ir issiskyreme, kad nebegalejome gyventi del skirtingumu, o cia bac ir toks procentas.. Todel kreivai ziuriu i tuos suderinamumus..

matas44
Pradedantysis dalyvis

anonimasnr3

A

59 įrašai

2009/03/16 05:59:15 05:59:15

Ar tik nepasitvirtins mano teorija apie fiktyvu suderinamuma kai 'priderinami' du visai skirtingi zmones? Beje sutinku su kazkieno cia anksciau isdestyta teorija apie vyrus ir moteris, kurie registruojasi portaluose. Vyrai - pragmatiski o moterys nori pasitikrint verte

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/16 09:13:21 09:13:21

Na nesuprantu as tiesiog negi zmones tikrai tokie naivus ir tiki, jog parodytas aukstas suderinamumo % garantuoja sekminga bendravima? Pvz man visiskai neuzsimezge bendravimas su tais zmonem, kur bendras suderinamumas 80% ir daugiau. na ir ? negi tai parodo, jog prastas testas ir blogai parenka zmones? anaiptol... panasus tie zmones buvo, bet kad panasus nereiskia, jog butinai turiu bendrauti. yra daugybe dalyku, kuriu negali ivertint jokia sistema ir joks testas... kiekvienas zmogus atsiskleidzia bendraujant su juo, o ne tik atsakius i testu klausimus. Kad ir koks tinkamas zmogus, gali tureti 1 bloga savybe, kurios neapzvelgia pvz testas, bet man ji nepriimtina, ir kaip sakoma tada, saukstas deguto sugadina statine medaus, tad ir zmogus pasidaro netinkamas.

mie: D
Su savo ex susipazinau ne cia, bet issiskyrus ji isidejo anketa i DP ir ka jus manote.. suderinamumas 70%.. Sakyciau kazkokia nesamone.. Mes del to ir issiskyreme, kad nebegalejome gyventi del skirtingumu, o cia bac ir toks procentas.. Todel kreivai ziuriu i tuos suderinamumus..
matas44
Pradedantysis dalyvis

Na ir ka tai sako, tai tik patvirtina, kad sistema teisingai ivertina zmone, nes jei nebutu nei 50% suderinamumo, nebutu jie greiciausiai net buve pora, o kadangi suderinamumas geras t.y. ~70% tai logiska, kad tiko ir patiko vienas kitam, bet del kitu priezasciu issiskyre... dar vienas pvz. susipazinau su mergina cia, kuri taip pat issiskyre su vaikinu po ~3 metu draugystes, bei taipogi suderinamumas virs 70%. Taigi zmones, nebukit naivus... ziurekit realiai i situacija, parodytas % neuztikrina sekmingu ar nesekmingu santykiu... juos reikia kurti ir stengtis islaikyti.

Li

L

37 įrašai

2009/03/16 09:22:26 09:22:26

Yra kažkas daugiau nei teorinis suderinamumas. Būni su žmogums ir jauti, kad tau gera su juo būti arba atvirkščiai. Juk yra toks dalykas, kaip kūno kvapas , žvilgsnio jėga... Ir daug tokių, iš kurių susideda mūsų trauka arba atstūmimas. Aišku, suderinamumas paagal tokius kriterijus kaip išsilavinimas, bendras kūno sudėjimas , žalingų įpročių turėjima sarba ne, ar paprasčiausiai gyvenamoji vieta- tai vieni iš didesnių rėmų.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/16 09:28:05 09:28:05

Taip yra iš dalies ir dėl to, kad žmonės meluoja ir priskiria sau tokias savybes, kurių neturi ir niekada neturės. Ypač moterys turi keistą savybę, įsisenėjusią ydą, kad kai joms sakai tiesą – mano, kad meluoji. Kai meluoji ir kabini makaronus – mano, kad sakai tiesą. Žmogus atsiskleidžia bedraudamas, diskutuodamas, ginčydamasis. O dalyvaujančių čia Forume nelabai ir daug – beveik nėra norinčių arba diskutuoja visai ne rimtai ir ant “durniaus” šiaip sau.

skaiciuotoja

S

17 įrašai

2009/03/16 11:17:03 11:17:03

Čia labai tinka posakis pasvajok ir praeis...Nei vienoj svetainej nereikia nieko tiketis susirasti, cia visi-tiek vyrai, tiek moterys susirinke tik eiliniam zaidimui ir ne daugiau...Bendravau su gana neblogai suderinamu zmogum du menesius, puikus vyras, tikrai patiko, bet vienas bet...jis buvo nesusitvarkes skyrybu klausimo, kai patariau susitvarkyti, musu pazintis baigesi, prisimine, jog yra dar ir zmona...Aplamai cia labai daug vyru, teigianciu, jog issiskyre, bet realiai taip nera ir tersia DP svetaines varda, vaidindami laisvais vyrais...Laisvi yra tik nasliai, bet ju cia tikrai nedaug, nes jie susiranda antra puse realiam gyvenime- darbe, kelioneje ar tisiog prekybos centre...

kora

K

2495 įrašai

2009/03/16 12:38:51 12:38:51

skaiciuotoja: Čia labai tinka posakis pasvajok ir praeis...Nei vienoj svetainej nereikia nieko tiketis susirasti, cia visi-tiek vyrai, tiek moterys susirinke tik eiliniam zaidimui ir ne daugiau...

Negalima taip teigti, jei jums nepasiseke. Manau, atrasti zmogu galima bet kur, kaip Kiesux sake, si DP svetaine yra viena is galimybiu. Jei netikesit, tai, koks tikslas registruotis ir zaisti zaidimus?

kora

K

2495 įrašai

2009/03/16 12:51:46 12:51:46

Pigmaleonas: Taip yra iš dalies ir dėl to, kad žmonės meluoja ir priskiria sau tokias savybes, kurių neturi ir niekada neturės. Ypač moterys turi keistą savybę, įsisenėjusią ydą, kad kai joms sakai tiesą – mano, kad meluoji. Kai meluoji ir kabini makaronus – mano, kad sakai tiesą. Žmogus atsiskleidžia bedraudamas, diskutuodamas, ginčydamasis. O dalyvaujančių čia Forume nelabai ir daug – beveik nėra norinčių arba diskutuoja visai ne rimtai ir ant “durniaus” šiaip sau.

Pigmaleonai, o jei moteris nori , kad jus galvotumet, jog prikabinot jai makaronu. Ar taip negali buti?
Nerimtai diskutuoja tie, kurie tik bando, zaidzia, neturi susiformavusiu savo paziuru. Kiti gal drovisi, nenori kvailai atrodyti pries labai protingus.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/17 10:02:12 10:02:12

kora:
Pigmaleonas: Taip yra iš dalies ir dėl to, kad žmonės meluoja ir priskiria sau tokias savybes, kurių neturi ir niekada neturės. Ypač moterys turi keistą savybę, įsisenėjusią ydą, kad kai joms sakai tiesą – mano, kad meluoji. Kai meluoji ir kabini makaronus – mano, kad sakai tiesą. Žmogus atsiskleidžia bedraudamas, diskutuodamas, ginčydamasis. O dalyvaujančių čia Forume nelabai ir daug – beveik nėra norinčių arba diskutuoja visai ne rimtai ir ant “durniaus” šiaip sau.

Pigmaleonai, o jei moteris nori , kad jus galvotumet, jog prikabinot jai makaronu. Ar taip negali buti?
Nerimtai diskutuoja tie, kurie tik bando, zaidzia, neturi susiformavusiu savo paziuru. Kiti gal drovisi, nenori kvailai atrodyti pries labai protingus.

Žinoma, kad gali būti. Protinga ir ta moteris, kuri moka apsimesti kvailute, pati būdama intelektuale. Žinant, kad kol kas Lietuvos verslo klasė mėgsta barbes, tai toks elgesys yra suprantamas ir pateisinamas. Leiskit solidiems vyrams galvoti, kad Jūs kvailesnės už juos ir viskas bus čiki.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume