Vieniša_siela: anonimasnr3: Taigi, pradesiu nuo pradziu. Puslapyje uzsiregistravau mazdaug gruodzio menesi, 2006 metais. Kadangi tuo metu turejau mergina, naujos pazintys nelabai domino. Po kurio laiko su mergina issiskyrem, taigi prisiminiau ir sita puslapi. Apsilankiau, atsinaujinau anketa, susidejau normalias nuotraukas, pasidariau auksine naryste ir t.t. Per ta laika kol nesilankiau, susikaupe ~30 puslapiu nauju suderinamu nariu. Perziurejau visas anketas su nuotraukomis ir kurios neatrode iskart atstumiancios. Kelioms narems nusiunciau vedlio klausimus. Keletas ju po anketu nusiuntimo lankesi, bet nei viena neatsake i klausimus.
Kadangi neturiu antros puses, aktyviai jos ieskau, ir tikiuosi ja greitai rasti, todel aktyviai seku surastas naujas nares. Deja, sekasi blogai. Pastebejau kad bunant auksiniu nariu pasiuloma viduriniskai po viena nauja nare per para (praktiskai kasdien 6:20 issiunciamas laiskas kad 'rasta nauja nare'). Deja, perziurejus anketa, visada nusivyliu:
-arba nare nebuna isidejusi foto
-arba nare buvo prisijungusi paskutini karta pries, tarkim, gerus 2 metus
-arba jos kuno sudejimas yra 'vidutinis' arba 'polinkis i apkunuma' (kas man visai netinka, nes pats esu lieknas ir 'vidutine' mane tiesiog prispaustu )
-arba ji tiesiog is isvaizdos nebuna patraukli.
Siunciau kai kurioms vedlio klausimus, kai kurioms rasiau laiskus... Pastebejau kad paprastai i vedlio klausimus neatsako, i laiskus atraso kartais, bet 'ant durniaus'. Zodziu kol kas nieko rimto nesigavo.
Norejau paklausti, kaip kitiems sekasi cia ieskoti antrosios puses? Nejau as toks jau baisus, kad vien pazvelgus i mano foto nesinori net i klausimus atsakyt ar pora zodziu parasyt? Niekaip nesuprantu, kodel taip daug pasyviu nariu, ir kodel jas taip retai siulo.. Pasidalinkit savo patirtim, nes jau pradedu abejot sito saito galiomis...
PS: ne, mano kriterijai nera labai susiaurinti. Amziaus intervala gan dideli parinkes esu...
1) Vedlys UŽKNISA;
Kai man atsiunčia vedlio klausimus, pirma mintis būna ta, kad vaikinas turi bendravimo problemų, nes nesugalvoja, kaip normaliai užkalbint merginos. Negi ir gatvėj pripuoli su klausimais: Kiek norėtum turėti vaikų? a), b), c), d) ir pan.
2) Nesupyk, bet atrodai, kaip gėjus Jau ta palaidinukė! Jo majo, merginų tikrai neveža stirksantys vaikinų speneliai
3) Koks gali būti "rimtai" po vieno laiško? Po vieno laiško būna arba elementarus mandagumas (tavo įvardintas "ant durniaus"), arba šioks toks susidomėjimas, dažniausiai pasireiškiantis kažkokia iniciatyva (klausimu ar pan.).
4) Tavo, kaip 21 m. vaikino, požiūris dvelkia naftalinu. Maždaug "noriu būtinai rasti draugę iki tada ir tada; nenoriu būti 35 m. ir važinėtis su 20 - mete; nenoriu, kad ant manęs "kabintųsi" turtingų vyrų medžiotojos; bendravimas tokiuose ir tokiuose saituose man atrodo nerimtas ir pan. Patarimas - ATSIPALAIDUOK!
Tas tavo vos ne (atsiprašau už žodį) beviltiškas merginos ieškojimas tiesiog... atstumia. Atrodo, kad turi kažkokių bendravimo problemų, kad nesugebi jos rasti realiai.
Ši svetainė, kaip ir flirtas gatvėje, yra žaidimas. Gali pasiteisinti, gali ne...
Aktyvumas čia - mažas. Nori didesnio - varyk į kitą svetainę. Ir nekurk sau tokių kvailų stereotipų, kokius jau išvardijau. Man 22 m., bet kartą man tikrai nuoširdžiai patiko 37 m. vyras. Taip, jis buvo pasiturintis, bet priežastis buvo ne piniguose. Jis turėjo charizmą, kuri mane labai traukė Ir jei ne šeima (jo), mes gal būtume ir pabandę
Tad... Nenurašyk visų 30+ į senius, kuriems jau tik ant pečiaus su savo "babute" sėdėti Jis atrodė geriau ir jaunatviškiau už daugelį 20+.
Dėl "vidutinio kūno sudėjimo"... Na, ir pavarei tu čia Vyro argumentas "ji mane užspaustų" garbės nedaro Pasportuoti, reiškiasi, reikia.
Juk yra daug porų, kur vyras 90 +, o moteris 50 ar 60+. Tai kaip jų neužspaudžia? Cyptelėjai, kaip mergiotė
Regis pas jums su nervais kazkas negerai,kocia siauciat kaip nenormali,po tokiu jusu komentaru aplamai vyrai daugiau nieko nerasys arba rasys 100 kartu viska apgalvoje,kokio velnio aplamai jus tada cia sedite jeigu labai iskalbi esate,varykite i gatve ir pazindinkites su vyrais jei tokia,matyt iskalbumas ir baigiasi kada nutolstat nuo klaviaturos,apie apkunuma ten minejot kad jam pasportuoti reiketu,veikiausi pati esate jei ne stora tai apkuni kad jau taip jo pasisakymas uzkabino,kodel jis turi pasportuoti gal tegul ji lasiniais savo (uzaugintus besedint prie kompiuterio ar valgant viska kas papuola) atsikrato.idomu butu jusu anketa paskaityti,matyt ant tiek fantastiska esat kad anonimiskai rasot.