Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

Kukudra

K

20 įrašai

2011/10/09 15:04:33 15:04:33

Kvailelėms neįdomūs. Neįdomūs nemąstančioms, tikinčioms, kad jos iš blogo berniuko stebuklingu būdu padarys tokį, kokio nori, neįdomūs vienadienėms plaštakėms.
Tačiau protinga moteris, galvojanti apie rimtesnius santykius rinksis "gerą", o ne "blogą" berniuką.
Tiesa, yra viena išimtis, bent jau man, -vyras, koks bebūtų gerietis, bet jei yra klaikiai nuobodus, niekada jo nesirinksiu. Gali būti turtingas, gražus ir geras, bet jei man po valandos su juo klaikiai nuobodu, nieko nebus.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/09 15:23:22 15:23:22

kukūdra: Kvailelėms neįdomūs. Neįdomūs nemąstančioms, tikinčioms, kad jos iš blogo berniuko stebuklingu būdu padarys tokį, kokio nori, neįdomūs vienadienėms plaštakėms.
Tačiau protinga moteris, galvojanti apie rimtesnius santykius rinksis "gerą", o ne "blogą" berniuką.
Tiesa, yra viena išimtis, bent jau man, -vyras, koks bebūtų gerietis, bet jei yra klaikiai nuobodus, niekada jo nesirinksiu. Gali būti turtingas, gražus ir geras, bet jei man po valandos su juo klaikiai nuobodu, nieko nebus.

O kas nenuobodūs? o taip blogi berniukai, nes jie neprognozuojami, ir jeigu kalbėsim netik apie klubą bet ir restoraną, situacija nesikeičia manot kas jus pastebės kažkur kampelyje gurmaniškai besimėgaujant vištienos krūtinėle su baklažanais (tarp kitko be galo skanu )?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 15:27:44 15:27:44

deepsorrow:
kukūdra: Kvailelėms neįdomūs. Neįdomūs nemąstančioms, tikinčioms, kad jos iš blogo berniuko stebuklingu būdu padarys tokį, kokio nori, neįdomūs vienadienėms plaštakėms.

O kas nenuobodūs? o taip blogi berniukai, nes jie neprognozuojami, ir jeigu kalbėsim netik apie klubą bet ir restoraną, situacija nesikeičia manot kas jus pastebės kažkur kampelyje gurmaniškai besimėgaujant vištienos krūtinėle su baklažanais (tarp kitko be galo skanu )?

Zinok pastebes ir padarys taip, kad ir ja pastebetum. Nebent labai ne kaip atrodai, tada nepatiksi. Moterys turi erelio akis. Visus patalpoje esancius vyrus apziuri ir renkasi kam kokio reikia. Niekas nekaltas, kad vaikstai ten kur visokios kvaisos renkasi.

Kukudra

K

20 įrašai

2011/10/09 15:28:47 15:28:47

Blogas lygu įdomus, geras - nuobodus? Įdomus tik neprognozuojamas? Ne pernelyg supaprastinat?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 15:30:25 15:30:25

Ai tiesa, kas nenuobodus?
Vidutinybes nenuobodus tik vidutinybems.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/09 15:38:19 15:38:19

Prisipažinsiu - niekada nežiūriu, kas yra kitų lėkštėse, bet vyrukus restorane prie tų lėkščių tikrai nužvelgiu Supratau - reikės įlėkštės turinį atidžiau pažvelgt

Deepsorrow, na koks ten džentelmeniškumas naktiniame klube gali egzistuoti? Baik juokus Ko susirenka žmonės ten? Atsipalaiduoti ir patirti nuotykį. Viskas. Nebūtinai tai turi baigtis seksu.

Man neaišku, o kas yra "geras"?

Nuobodžiam, nulaižytam ir saldžiam - ne

jolita

J

12 įrašai

2011/10/09 15:43:28 15:43:28

deepsorrow:
Svečias:
Normalios ir protingos moterys į klubus dažniausiai neina, nes įprastai turi galybę kitokių įdomesnių darbų ir užsiėmimų, pradedant šokimu su parašiutu ir baigiant apsilankymu teatre. Na, nebent, kai yra jaunesnės - pasišokti Viena mano tuometinė bendramokslė studijų metu praktikavo šį variantą - prisigerti, po klubo pasidulkinti... O ryte? Ryte ašaros ir vėliau klausimas: "O kodėl jis man nepaskambino?":DDD Žinoma, tenka pripažinti, kad ji buvo reto kvailumo ir naivumo mergina
Iš kitos pusės, gerb. deepsorrow, prašau nesupykti, tačiau vargu ar normali, 'nesugadinta' moteris/mergina su jumis prasidėtų... Kadangi, kiek tenka pastebėti, jūsų mentalitetas yra 'VARTOTI". Kažin, ar vartotojas (ėmėjas) gali mylėti, kadangi meilė yra ta stichija, kuri reikalauja "duoti".
Asmeniškai pati klubuose, kai buvau jaunesnė ir su draugėmis nulėkdavome ten pasišoksti, visada atsisakydavau tokių pasiūlymų - manau, kad tokiems dalykams "pasirašyti" gali tik savigarbos/savivertės neturinčios arba labai girtos merginos. Ir tiesą sakant, labai džiaugiousi, kad nesileidau "nutąsoma" ir visada buvau sąžininga pati sau - kad vienadienių nuotykių man nereikia

Gal toks vaizdas susidarė man iki vartotojo dar ilgai „plaukt“ klausimas dar ar tai blogiau būtų, greičiausiai kad ne, tik paprasčiau „emotion is a buzz-kill“ retas dabar kas tai vertina, tai kam čia plėšytis . Ir nereikia kalbėt kad nuoširdumas, džentelmeniškumas ir t.t. paklausus išbandžiau vakar praktiškai, išvada - tikriausiai būčiau namo ėjęs vienas. Pasikėlęs ir niekuo nesirūpinantis šiknius, kuriam atsiprašant nusišikt ir ant jūsų ir ir ant jūsų jausmų, šiuo atveju buvo paklausesnis, kažkokiu mistišku būdu kalbino moterys, viskas ką reikėjo daryt tai stovėt ir sudaryti „very bad boy“ vaizdą. Išvada reikia keist požiūrį, padėt tuos rožinius akinius ir įsiliet į kitų kiaulių gretas, pripažinkit mielos moterys, na neįdomūs jums „geri“ vyrukai.

Klubas yra iškreipta erdvė. Prisiminkim "Prospekto PUB" laikus, kai 19metės šoka vidury salės, o vyresni užsieniečiai tą, kuri patraukė akį, išsiveda atitinkamoms paslaugoms atlikti. Įteisinta prostitucija

"Geri" vyrai gali būti įdomūs labai jaunoms arba psichologiškai sugniuždytoms moterims (pvz., ji niekada nėra sutikusi normalių santykių norinčio jai patrauklaus vyro).
Gerb. Deepsorrow, klausimas, ar geriau grįžti iš klubo kelis kartus tuščiomis, bet tą energiją sukoncentruoti į normalių santykių paiešką, ar "šikti toms moterims į sielą ir jausmus"? Be abejo, tai jūsų pasirinkimas. Iš šono žvelgiant, susidaro įspūdis, kad you have only fucked-up reliationships. Kiek teko skaityti jūsų post'ų, jūsų santykiai buvo su barakudom, vienanakčiai klube arba buvote "išdurtas" jaunų mamyčių. Iš profilio ir pasisakymų atrodo, kad esate išsilavinęs, išprusęs, patrauklus karjeristas. Bet nesugebate sukurti normalių santykių dėl nepalankios santykių praeities. Ar galima jus kaltinti - nelabai, greičiau atrodo, kad jūsų buvusios moterys kaltos ne ką mažiau už jus
Tikrai jūsų nesmerkiu, nesmerksiu ir tų su jumis namo patraukiančių mergaičių. Greičiau tai yra ne jūsų ar jų, o visuomenės problema. Akivaizdu, kad žmonėms šiais laikais itin sunku subręsti ir prisiimti atsakomybę. Tuose pačiuose klubuose aukštinamas "jaunatviškumo" kultas. Taip pat dažnai lemiamas faktorius yra tai, kokio tipo šeimoje asmuo užaugo. Pvz., vyrai, užaugę tik su išsiskyrusiomis motinomis yra likę greičiau leistis į tokius santykius. Nežinau, gaunasi toks nekoncetruotas post'as. Iš esmės tiesiog šiuo momentu prisiminiau "Fight club" pasakytą mintį, kad šiuolaikinė vyrų kartą yra "whiny bitches", išauginti išsiskyrusių motinų armijos, kurie mieliau renkasi Jin ir jan stiliaus staliuką savo viengungiškam butui užuot prisiėmė įsipareigojimus už išsirinktą moterį, šeimą ir planuojamus vaikus.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/09 16:09:24 16:09:24

Jolita:
Klubas yra iškreipta erdvė. Prisiminkim "Prospekto PUB" laikus, kai 19metės šoka vidury salės, o vyresni užsieniečiai tą, kuri patraukė akį, išsiveda atitinkamoms paslaugoms atlikti. Įteisinta prostitucija
"Geri" vyrai gali būti įdomūs labai jaunoms arba psichologiškai sugniuždytoms moterims (pvz., ji niekada nėra sutikusi normalių santykių norinčio jai patrauklaus vyro).
Gerb. Deepsorrow, klausimas, ar geriau grįžti iš klubo kelis kartus tuščiomis, bet tą energiją sukoncentruoti į normalių santykių paiešką, ar "šikti toms moterims į sielą ir jausmus"? Be abejo, tai jūsų pasirinkimas. Iš šono žvelgiant, susidaro įspūdis, kad you have only fucked-up reliationships. Kiek teko skaityti jūsų post'ų, jūsų santykiai buvo su barakudom, vienanakčiai klube arba buvote "išdurtas" jaunų mamyčių. Iš profilio ir pasisakymų atrodo, kad esate išsilavinęs, išprusęs, patrauklus karjeristas. Bet nesugebate sukurti normalių santykių dėl nepalankios santykių praeities. Ar galima jus kaltinti - nelabai, greičiau atrodo, kad jūsų buvusios moterys kaltos ne ką mažiau už jus
Tikrai jūsų nesmerkiu, nesmerksiu ir tų su jumis namo patraukiančių mergaičių. Greičiau tai yra ne jūsų ar jų, o visuomenės problema. Akivaizdu, kad žmonėms šiais laikais itin sunku subręsti ir prisiimti atsakomybę. Tuose pačiuose klubuose aukštinamas "jaunatviškumo" kultas. Taip pat dažnai lemiamas faktorius yra tai, kokio tipo šeimoje asmuo užaugo. Pvz., vyrai, užaugę tik su išsiskyrusiomis motinomis yra likę greičiau leistis į tokius santykius. Nežinau, gaunasi toks nekoncetruotas post'as. Iš esmės tiesiog šiuo momentu prisiminiau "Fight club" pasakytą mintį, kad šiuolaikinė vyrų kartą yra "whiny bitches", išauginti išsiskyrusių motinų armijos, kurie mieliau renkasi Jin ir jan stiliaus staliuką savo viengungiškam butui užuot prisiėmė įsipareigojimus už išsirinktą moterį, šeimą ir planuojamus vaikus.

Skaičiau ir pergalvojau, skaičiau ir pergalvojau – jau labai seniai nesu girdėjęs tokių „perlų“ iš moteriškų lūpų, jus tikriausiai vyrai ant rankų nešioja ? ne net eilė matyt stovi, aš sakyčiau norėčiau ir aš ton eilėn, nenešioja hm – o turėtų. Jūs man teikiat vilties, kad visgi pamilti, o taip būtent pamilti ir mylėti, moterį dar ir man yra šansų. Apie prospektą aš nekalbėsiu – žemo mentaliteto irštva arba susimušt arba pasip***, nieko ten daugiau surast negalima. Aš lankausi kiek brangesniuose klubuose su griežtesniu face controlu

jolita

J

12 įrašai

2011/10/09 16:37:57 16:37:57

deepsorrow:
Jolita:

Skaičiau ir pergalvojau, skaičiau ir pergalvojau – jau labai seniai nesu girdėjęs tokių „perlų“ iš moteriškų lūpų, jus tikriausiai vyrai ant rankų nešioja ? ne net eilė matyt stovi, aš sakyčiau norėčiau ir aš ton eilėn, nenešioja hm – o turėtų. Jūs man teikiat vilties, kad visgi pamilti, o taip būtent pamilti ir mylėti, moterį dar ir man yra šansų. Apie prospektą aš nekalbėsiu – žemo mentaliteto irštva arba susimušt arba pasip***, nieko ten daugiau surast negalima. Aš lankausi kiek brangesniuose klubuose su griežtesniu face controlu

Nežinau, ar nuoširdžiai pagyrėte, ar pasakėte šią mintį su ironija, tačiau šiaip ar taip "ačiū'' dabartinis mano vaikinas manęs nenešioja (ir ne dėl to, kad negali pakelti) DD greičiau aš pati renkuosi tai, kad nenoriu būti nešiojama, nes pati esu medikė, sugebu užsidirbti ir pakrutinti savo užpakalį nuo taško "a iki b" Visada buvau už lygiateisę partnerystę
Iš kitos pusės, aš puikiai suvokiu, kodėl jūs į santykius žiūrite ciniškai - intelektas mus padaro cinikais. Ir suprantama, kodėl nesinaudoti proga tam pačiam klube, kai moterys kalasi "ant kaklo"?
Ir visai nesvarbu, kokie ten "face-control'ai", tai dar vienas anglizmas, įvardijantis pižonizmą. Jeigu norite "pakabinti" normalią moterį, eikite į kokį nors "intelektualiosios elektronikos tūsą" ar "operos ir baleto teatrą". Net jeigu negalite pakęsti operos ar miuziklo, pertraukos metu tikrai galite užkalbinti kokią nors jums patikusią nepažįstamąją. Taip, turbūt pirmą mėnesį sekso negausit, bet gal kantrybė atsipirks?:D mano vienas kolega taip suisrado savo žmoną
At the end of the day, kad ir ką gyvenime padarytume, mes , vyrai ir moterys, esame labai panašūs, visi mylime tėvus, brolius, mamas, tėvus. Ir juokinga, kai vyrai vadina moteris "k*rvom", o moterys vyrus - kiaulėm. Juokingas toks absoliutizavimas - ar savo mamą/seserį arba tėvą/brolį pavadintumėte taip?
Iš esmės, nuoširdžiai jums linkiu sėkmės ieškojimuose, tačiau reikia prisiminti, kad normalūs santykiai reikalauja investicijų: tiek laiko, tiek pinigų, tiek kantrybės, tiek nusivylimų ir naujų atradimų. Ir tik jums rinktis, ar norite investuoti į ilgalaikius, ar į vienadienius santykius.

enjoyer

E

30 įrašai

2011/10/09 17:14:54 17:14:54

Pasirodo yra sviesa tunelio gale. Visgi yra moteru tikrai vertu demesio. Kaip tycia, niekada ant tokiu nepataikom.....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume