Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/09 17:52:58 17:52:58

Jolita:

Nežinau, ar nuoširdžiai pagyrėte, ar pasakėte šią mintį su ironija, tačiau šiaip ar taip "ačiū'' dabartinis mano vaikinas manęs nenešioja (ir ne dėl to, kad negali pakelti) DD greičiau aš pati renkuosi tai, kad nenoriu būti nešiojama, nes pati esu medikė, sugebu užsidirbti ir pakrutinti savo užpakalį nuo taško "a iki b" Visada buvau už lygiateisę partnerystę
Iš kitos pusės, aš puikiai suvokiu, kodėl jūs į santykius žiūrite ciniškai - intelektas mus padaro cinikais. Ir suprantama, kodėl nesinaudoti proga tam pačiam klube, kai moterys kalasi "ant kaklo"?
Ir visai nesvarbu, kokie ten "face-control'ai", tai dar vienas anglizmas, įvardijantis pižonizmą. Jeigu norite "pakabinti" normalią moterį, eikite į kokį nors "intelektualiosios elektronikos tūsą" ar "operos ir baleto teatrą". Net jeigu negalite pakęsti operos ar miuziklo, pertraukos metu tikrai galite užkalbinti kokią nors jums patikusią nepažįstamąją. Taip, turbūt pirmą mėnesį sekso negausit, bet gal kantrybė atsipirks?:D mano vienas kolega taip suisrado savo žmoną
At the end of the day, kad ir ką gyvenime padarytume, mes , vyrai ir moterys, esame labai panašūs, visi mylime tėvus, brolius, mamas, tėvus. Ir juokinga, kai vyrai vadina moteris "k*rvom", o moterys vyrus - kiaulėm. Juokingas toks absoliutizavimas - ar savo mamą/seserį arba tėvą/brolį pavadintumėte taip?
Iš esmės, nuoširdžiai jums linkiu sėkmės ieškojimuose, tačiau reikia prisiminti, kad normalūs santykiai reikalauja investicijų: tiek laiko, tiek pinigų, tiek kantrybės, tiek nusivylimų ir naujų atradimų. Ir tik jums rinktis, ar norite investuoti į ilgalaikius, ar į vienadienius santykius.

Nuoširdžiai fainulka esate be jokios ironijos

Svetlana

S

980 įrašai

2011/10/09 20:31:20 20:31:20

Svečias:
Vyriškis: Čia tai, "nenutąsytai".

Eina mergina prie ežero kaimelyje, susitinka senutę:
- O, tu jauna ir graži. Tikriausiai daug gerbėjų turi?
- Taip, turiu.
- Ir nei vienam neduodi?
- Ne, neduodu.
- Oi pasigailėsi vaikeli, pasigailėsi.

Ironiška, bet tik su amžiumi imi suprasti, kad daugelį anekdotų reikėjo suprasti pažodžiui

Kiekvienam gyvenimo laikotarpiui skirtas tam tikras elgesys. Jei tikrai nuoširdžiai nebuvo poreikio "duoti" jaunystėje, patikėkite, brandžiame amžiuje ir senatvėje dėl to nesigailima .

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 20:35:00 20:35:00

Nera garantijos, kad poreikis "duoti" neatsiras brandziame amziuje.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/10/09 20:41:01 20:41:01

Svečias: Nera garantijos, kad poreikis "duoti" neatsiras brandziame amziuje.

Gali, be abejo atsirasti - bet tik tada, jei bus paklausa tai brandžai.
Gailėjimasis gi, kad "neduota" buvo jaunystėje - panašu nebranda ir nepasitenkinimas savimi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/10 15:45:55 15:45:55

svetlana:

Gailėjimasis gi, kad "neduota" buvo jaunystėje - panašu nebranda ir nepasitenkinimas savimi.

Svetlana, tu visiškai neteisi. Tam tikra prasme branda, tai kai suvoki, kad kai myliesi - tu ne "duodi" ar imi, o tiesiog mėgaujiesi seksu visa esybe

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/10 16:12:16 16:12:16

Svečias:
svetlana:

Svetlana, tu visiškai neteisi. Tam tikra prasme branda, tai kai suvoki, kad kai myliesi - tu ne "duodi" ar imi, o tiesiog mėgaujiesi seksu visa esybe

Po šituo postu aš irgi pasirašau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/10 19:07:27 19:07:27

Nesirašyk, Ugnele, po mano postu. Man nepriimtina tavo pasaulėžiūra visiškai.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/10 19:23:49 19:23:49

Svečias: Nesirašyk, Ugnele, po mano postu. Man nepriimtina tavo pasaulėžiūra visiškai.

Man nereikia, kad mano pasaulėžiūra būtų kam nors kitam priimtina, ne tai yra mano pasaulėžiūra.
Bet nežiūrint visko, šitoje vietoje aš su tavim sutinku.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/10/10 20:07:59 20:07:59

Svečias:
svetlana:

Sutinku - tam tikra prasme tai branda. Bet mano teiginys jūsiškiam neprieštarauja .

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/10 20:10:47 20:10:47

Visi teisūs, bet tema tai apie senbernius..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume