Irma: Iš tiesų, įdomu pasiklausyti vyrų nuomonių šia tema Mano patirtis yra tokia, kad mano draugų tarpe yra nevedusių draugų/kolegų 30mečių, tūrbūt esu ta "ištekėjusi draugė, kuri vis juos pažindina su kokia nors mergina". Iš esmės, kiek žinau jų gyvenimo istorijas, visi jie apie 25 metus pabėgo nuo savo gyvenimo meilės, kuri tuo metu juos bandė "nugrūsti prie altoriaus" (jų žodžiais tariant) bet žinote ką - visi jie LABAI gailisi, kad taip įvyko. Dabar tos merginos/moterys yra ištekėjusios, laimingai gyvena, turi vaikų, yra baigusios mokslus, turi normalius darbus, o jiems lieka šnipštas, nes gerokai jaunesnės merginos yra neįdomios patarškos ir skirtos vienai nakčiai, o jų metų moterys - desperatiškai trokštančios ištekėti ir praradusios bet kokia vertę, nes dėl tos desperacijos barškinasi su kiekvienu sutiktuoju arba yra išsiskyrusios "mamytės". Taigi visi tie 3 30mečiai draugai, pripažįsta, kad norėtų turėti antrąją pusę ir su ja planuoti ateitį, bet, deja, nėra su kuo. Pasirodo, mitas, kad moterų daugiau negu vyrų. Nes normalių, protingų moterų vis dėlto yra mažuma, jų pačių žodžiais tariant.
Manau, ir deepsorrow asmeninė situacija su paliktos mamytės išsitaškymu yra gama tipiškas pavyzdys ir šablonas, atsikartojantis didžiumos tokių vyrų elgesyje. Algoritmas labai paprastas: 1) mamytė desperatiškai ieško išlaikytojo ir tėčio savo vaikui stengiasi, sukurti naujus santykius; 2) dėl desperacijos ji yra lengvai preinama, todėl deepsorrow pasinaudoja situacija vienkartiniam, na, žinote kam 3) mamytė, prisigalvojusi iliuzijų, kad matyt TIKRAI LABAI patinka vyrui, kuris Druskinikų senjorų sanitorijoje "Energetikas" ją maloniai "pamasažavo", nesuvokia staigaus santykių atšalim;o 4) Deepsorrow, žinoma, meta moterį, įvertinęs, kad a) ji yra su vaiku b) kam ji jam tokia reikalinga su vaiku.
Išvada: jeigu Jums pasirodė, kad šiuo atveju smerkiu Deepsorrow, tai labai suklydote. Manau, kad bet koks normalus, prieš tai nevedęs vyras, tikrai nenori prasidėti su jauna mamyte. Kodėl? Todėl, kad "jaunos mamytės" statusas parodo, kad moteris jaunystėje užsiėmė tokiomis nesąmonęmis, kaip "žaisti šeimą", kai kitos jos metų moterys dirbdamos mokėsi, susikūrė normalų pagrindą po kojomis, ištobulėjo ir būtų sugebėjusios nusipirkti pačios tą kelialapį į "Eglę Plius", o ne "Energetiką" ir žinoma, jis mąsto, kad yra vertas geresnės (kaip mąsto ir minėti mano trys nevedę bičiuliai).
Ir vis dėlto 30metis yra ta riba, kai reikalavimai antrajai pusei labai išauga, sunku atsisakyti "savo laisvės" etc. Ir vis dėlto, visiems norisi meilės, o ne tik "pasidilkinimo, kai antrieji smegenys kelnėse nerimsta". Taigi, kaip ir savo draugams visada sakau, taip galiu parašyti ir čia - susirasti antrą pusę, ypač kai esi išrankus (o metai daro savo), tikrai sunkus ir net varginantis darbas. Ir vis dėlto, jei jau nusprendėte tai daryti, pasiruoškite paaukoti bent dalį savo laisvės, jeigu sumąstysite regzti kažką svarbesnio už vienos nakties nuotykius.
Jūs labai protingai pasakėt, tik dėl vieno dalyko nesutinku - kaip drsįstat sakyt, kad jos "barškinasi su visais"? jus dedat žiaurų soeteoripą. Asmeniškai esu 28 m ir turejau tik du partnerius. Kodėl? Manau, šnekėti nereikia. I savo kūną bet ko, be stiprių jausmų, neįsileidžiu. Ir pažįstu daug tokių, kurios "nevienišos", su kažkuo draugauja, gyvena kartu, bet jas perėję jau daugybė vyrų (net ir būnant santykiuose)... Čia nuo moters tai priklauso, ne nuo statuso.