Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/15 17:09:32 17:09:32

sveičias:

Vajjeej, ne vienas toks pasirodo yra šiam sviete

Aš tai vis galva suku... Ir niekaip nesuprantu kas per tipas tai. kaip tu ir rašai žiauriai patrauklus ir simpatiškas, ir gera su juo būt, bet.... kažkoks trenktas iki negaliu... na gal kai kas pasakys, kad jis taip mane gerbia ..

Šiaip mano aplinkoj sukas pakankamai daug vyru, jei bent su vienu iš jų būčiau nusileidus iki tokio lygmens ar kaip ten pavadinti, būtų seniai su manim permiegoję, o šitas ĮPATINGASIS tiesiog bėga nuo sekso. Taip sukeldamas nepasitikėjimą, man manimi ....
Diekui dievui, [b:1y17e4lt]kaip minėjau sukuos pakankamai vyriškoj aplinkoj,[/b:1y17e4lt] ir jei bent vienam nusikleisčiau iki tokio "lygio" tai seniai pakvietų į krūvą pasimatymų ir seniai būtų permiegot suradęs progą...

galit aišku dabar sudirbt mane, nes neva turiu gerą draugą ir t.t. ir pan...., bet galiu užbėgdama už akių paskyti nemanau, kad jis man yra geras draugas. Aplamai aš tokių asabų nesuprantu ir nesuvokiu jų poelgių. k[b:1y17e4lt]ada bepasidomėčiau ka veikė, tai atsakymas vienas su savo šeima - mama, sesėm laisvalaikį leido.[/b:1y17e4lt] Nors sesuo seima turi .... nelabai suvokiu ko ten lyst kasdien, nuolat ir t.t. ir pan... gal koks nenormalus, ar impotentas ???

Pasisekė tamstai.... aš ne vyriškam kolektyve dirbu. net ne moteriškam. Bobiškam..... Nu nėr pas mumi vyrų, nėr.... Na gerai, yra vienas kitas, bet: pensininkai, vedę, susiporavę arba keistuoliai, trenkti, užsislėpę gėjai ir šiaip nelabai kam tinkami.... O tas "geras draugas" man irgi nepatinka - nu jei vyriokas patrauklus, kuo gali/turi pokalbiai baigtis? Ir kiek gali užtekt kantrybės bendraut tik platoniškai? Jau gal laikas pripažint, kad mums, moterims, sekso reikia nė kiek ne mažiau nei vyrams. Tik, pasirodo, nors ir vyrams jo reikia, tokių vyrų surast sunku... Ir lyg ne baidyklė, ne ragana esu... Kartais norisi tokį drovuolį pačiai į lovą įsiverst

O va dėl impotencijos jau ir aš imu bijot... Gal dėl to vyrutis ir mėto pėdas? Buvom labai apsipykę dėl jo "žygių", netgi, jei tikėt, kita jo "žygių" auka jį metė, bet aš (o taip, šventoji naivuolė... ) jam pasistengiau atleist ir jis apie tai puikiai žino. Tik nekalba. Kadangi šiuo metu išmovęs į savo mieląją Airiją, tai susiskambint brangoka, bet lieka skype ir kitas "gėris". Tyli, padla... Tai ir suku galvą, kas jam - rimčiau nei rimtai pasi*ikęs, nežino, ko nori, impotentas ar dar kas ne taip su juo? Tuo pačiu drasko dviprasmiški jausmai - nu ir eik velniop, (ex)brangusis!!! ir Po galais, kas tau yr, durniau tu, juk aš tave... emm... tebemyliu...

O va dėl tų pasiteisinimų.... man, bjaurybei, iškart kiltų įtarimų, kad toli gražu ne su mamyte/sesute/broliuku/kitais giminaičiais bendravo/kaimynui padėjo, o smaginosi su kita. Ir, be abejo, intymiau. Va todėl bėga nuo sekso su kita... Nu negaliu aš kitaip mąstyt... Sako, kuo pats kvep, tuo kitą tep, bet aš taip nedaryčiau. O va apie kitą galvot vis tiek galiu.... Nes kaip ir vadovaujuosi taisykle - jei atrodo, kad brangusis kažką be tavęs turi, vadinasi, taip ir yra. Liūdna, jei tokie merfiški įtarinėjimai būna tiesa...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 17:14:09 17:14:09

o cia ka veiki? tyliai jam uz nugaros meiliuziu ieskai???

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/15 17:17:56 17:17:56

Svečias: o cia ka veiki? tyliai jam uz nugaros meiliuziu ieskai???

čia tu kuriai/kuriam? Aš jau ne tyliai - jis žino, kad tinkamesnio ieškau, jei nesitaisys. Ir iš tiesų taip yra. Kam toks joks, jei įmanoma surast normalų?

Svečias

S

689 įrašai

2012/01/15 17:57:21 17:57:21

Rutone:
sveičias:

Vajjeej, ne vienas toks pasirodo yra šiam sviete

Aš tai vis galva suku... Ir niekaip nesuprantu kas per tipas tai. kaip tu ir rašai žiauriai patrauklus ir simpatiškas, ir gera su juo būt, bet.... kažkoks trenktas iki negaliu... na gal kai kas pasakys, kad jis taip mane gerbia ..

Šiaip mano aplinkoj sukas pakankamai daug vyru, jei bent su vienu iš jų būčiau nusileidus iki tokio lygmens ar kaip ten pavadinti, būtų seniai su manim permiegoję, o šitas ĮPATINGASIS tiesiog bėga nuo sekso. Taip sukeldamas nepasitikėjimą, man manimi ....
Diekui dievui, [b:1mns3b6l]kaip minėjau sukuos pakankamai vyriškoj aplinkoj,[/b:1mns3b6l] ir jei bent vienam nusikleisčiau iki tokio "lygio" tai seniai pakvietų į krūvą pasimatymų ir seniai būtų permiegot suradęs progą...

galit aišku dabar sudirbt mane, nes neva turiu gerą draugą ir t.t. ir pan...., bet galiu užbėgdama už akių paskyti nemanau, kad jis man yra geras draugas. Aplamai aš tokių asabų nesuprantu ir nesuvokiu jų poelgių. k[b:1mns3b6l]ada bepasidomėčiau ka veikė, tai atsakymas vienas su savo šeima - mama, sesėm laisvalaikį leido.[/b:1mns3b6l] Nors sesuo seima turi .... nelabai suvokiu ko ten lyst kasdien, nuolat ir t.t. ir pan... gal koks nenormalus, ar impotentas ???

Pasisekė tamstai.... aš ne vyriškam kolektyve dirbu. net ne moteriškam. Bobiškam..... Nu nėr pas mumi vyrų, nėr.... Na gerai, yra vienas kitas, bet: pensininkai, vedę, susiporavę arba keistuoliai, trenkti, užsislėpę gėjai ir šiaip nelabai kam tinkami.... O tas "geras draugas" man irgi nepatinka - nu jei vyriokas patrauklus, kuo gali/turi pokalbiai baigtis? Ir kiek gali užtekt kantrybės bendraut tik platoniškai? Jau gal laikas pripažint, kad mums, moterims, sekso reikia nė kiek ne mažiau nei vyrams. Tik, pasirodo, nors ir vyrams jo reikia, tokių vyrų surast sunku... Ir lyg ne baidyklė, ne ragana esu... Kartais norisi tokį drovuolį pačiai į lovą įsiverst

O va dėl impotencijos jau ir aš imu bijot... Gal dėl to vyrutis ir mėto pėdas? Buvom labai apsipykę dėl jo "žygių", netgi, jei tikėt, kita jo "žygių" auka jį metė, bet aš (o taip, šventoji naivuolė... ) jam pasistengiau atleist ir jis apie tai puikiai žino. Tik nekalba. Kadangi šiuo metu išmovęs į savo mieląją Airiją, tai susiskambint brangoka, bet lieka skype ir kitas "gėris". Tyli, padla... Tai ir suku galvą, kas jam - rimčiau nei rimtai pasi*ikęs, nežino, ko nori, impotentas ar dar kas ne taip su juo? Tuo pačiu drasko dviprasmiški jausmai - nu ir eik velniop, (ex)brangusis!!! ir Po galais, kas tau yr, durniau tu, juk aš tave... emm... tebemyliu...

O va dėl tų pasiteisinimų.... man, bjaurybei, iškart kiltų įtarimų, kad toli gražu ne su mamyte/sesute/broliuku/kitais giminaičiais bendravo/kaimynui padėjo, o smaginosi su kita. Ir, be abejo, intymiau. Va todėl bėga nuo sekso su kita... Nu negaliu aš kitaip mąstyt... Sako, kuo pats kvep, tuo kitą tep, bet aš taip nedaryčiau. O va apie kitą galvot vis tiek galiu.... Nes kaip ir vadovaujuosi taisykle - jei atrodo, kad brangusis kažką be tavęs turi, vadinasi, taip ir yra. Liūdna, jei tokie merfiški įtarinėjimai būna tiesa...

Na gal aš ir naivuolė, kad tikiuo tuo jog laisvą laika leidžia su giminaičiais, seserim ir tėvais. Bet jei galvot, kad laiką leidžia su kitom, tai ka aš žinau, seniua aš jam dažnokai pasukdavau vakarais, kada galėtų ar turėtų būti su kitom, ir mano giliam nustebimui telefonu kalbėdavao su manim ir pakankamai ilgai. jei kita turėtų pašonėj, tai pokalbį teisiog nutrauktų. na bent aš taip manau

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 19:48:22 19:48:22

Moterims amžinai vaidenasi, kad vyrai nieko daugiau ir neveikia, tik ieško kitų, ir niekas jiems daugiau neįdomu, tik užlipti ant kokios kitos. Čia matyt, pagal posakį - kuo pati kvepi, tuo kitą tepi. Tarsi gyvenime be poravimosi niekas daugiau neegzistuoja.

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/15 21:50:11 21:50:11

BeStabdziu: Moterims amžinai vaidenasi, kad vyrai nieko daugiau ir neveikia, tik ieško kitų, ir niekas jiems daugiau neįdomu, tik užlipti ant kokios kitos. Čia matyt, pagal posakį - kuo pati kvepi, tuo kitą tepi. Tarsi gyvenime be poravimosi niekas daugiau neegzistuoja.

Jei tai repliką į mano komentarą, tai būtent tai aš ir minėjau. Tik, minėjau, kad pati taip nesielgčiau.

O tamstytė bene bandai arogancija patį Užkalnį pralenkt?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 21:53:14 21:53:14

Rutone:
Jei tai repliką į mano komentarą, tai būtent tai aš ir minėjau. Tik, minėjau, kad pati taip nesielgčiau.

O tamstytė bene bandai arogancija patį Užkalnį pralenkt?

Ne, čia šiaip toks, retorinis pastebėjimas, niekam konkrečiai netaikomas.
Kokia čia arogancija. Nuomonė ir tiek.

Linas3

L

100 įrašai

2012/05/27 11:24:26 11:24:26

As tikriausiai ir toks liksiu , nes kazin ar kuri mergina su manim noretu bendrauti artimai

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/27 21:42:50 21:42:50

Linas3: As tikriausiai ir toks liksiu , nes kazin ar kuri mergina su manim noretu bendrauti artimai

Tai tau tik 22, tai ko cia i senbernius taikai? Baik verkslenti, po metu jau tikrai busi su drauge , optimizmo daugiau .

Riki22

R

6 įrašai

2012/05/29 14:23:16 14:23:16

ne keistuolis, neissiskyres, nuo meiles nenudeges, dar siekt tiek iki 30-tiesa, per mergas istisai neinants, ne su tevais gyvenantis... uzmirsau kas dar ten i tuos merginu stereotipus ieina nu trumpai tarent vienintelis ir nepakartojamas, nykstancios rusies atstovas taip kad merginos nebedavokit o griebkit kol kita nepagriebe

P.S. cia buvo apie mane

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume