Vajjeej, ne vienas toks pasirodo yra šiam sviete
Aš tai vis galva suku... Ir niekaip nesuprantu kas per tipas tai. kaip tu ir rašai žiauriai patrauklus ir simpatiškas, ir gera su juo būt, bet.... kažkoks trenktas iki negaliu... na gal kai kas pasakys, kad jis taip mane gerbia ..
Šiaip mano aplinkoj sukas pakankamai daug vyru, jei bent su vienu iš jų būčiau nusileidus iki tokio lygmens ar kaip ten pavadinti, būtų seniai su manim permiegoję, o šitas ĮPATINGASIS tiesiog bėga nuo sekso. Taip sukeldamas nepasitikėjimą, man manimi ....
Diekui dievui, [b:1y17e4lt]kaip minėjau sukuos pakankamai vyriškoj aplinkoj,[/b:1y17e4lt] ir jei bent vienam nusikleisčiau iki tokio "lygio" tai seniai pakvietų į krūvą pasimatymų ir seniai būtų permiegot suradęs progą...
galit aišku dabar sudirbt mane, nes neva turiu gerą draugą ir t.t. ir pan...., bet galiu užbėgdama už akių paskyti nemanau, kad jis man yra geras draugas. Aplamai aš tokių asabų nesuprantu ir nesuvokiu jų poelgių. k[b:1y17e4lt]ada bepasidomėčiau ka veikė, tai atsakymas vienas su savo šeima - mama, sesėm laisvalaikį leido.[/b:1y17e4lt] Nors sesuo seima turi .... nelabai suvokiu ko ten lyst kasdien, nuolat ir t.t. ir pan... gal koks nenormalus, ar impotentas ???
Pasisekė tamstai.... aš ne vyriškam kolektyve dirbu. net ne moteriškam. Bobiškam..... Nu nėr pas mumi vyrų, nėr.... Na gerai, yra vienas kitas, bet: pensininkai, vedę, susiporavę arba keistuoliai, trenkti, užsislėpę gėjai ir šiaip nelabai kam tinkami.... O tas "geras draugas" man irgi nepatinka - nu jei vyriokas patrauklus, kuo gali/turi pokalbiai baigtis? Ir kiek gali užtekt kantrybės bendraut tik platoniškai? Jau gal laikas pripažint, kad mums, moterims, sekso reikia nė kiek ne mažiau nei vyrams. Tik, pasirodo, nors ir vyrams jo reikia, tokių vyrų surast sunku... Ir lyg ne baidyklė, ne ragana esu... Kartais norisi tokį drovuolį pačiai į lovą įsiverst
O va dėl impotencijos jau ir aš imu bijot... Gal dėl to vyrutis ir mėto pėdas? Buvom labai apsipykę dėl jo "žygių", netgi, jei tikėt, kita jo "žygių" auka jį metė, bet aš (o taip, šventoji naivuolė... ) jam pasistengiau atleist ir jis apie tai puikiai žino. Tik nekalba. Kadangi šiuo metu išmovęs į savo mieląją Airiją, tai susiskambint brangoka, bet lieka skype ir kitas "gėris". Tyli, padla... Tai ir suku galvą, kas jam - rimčiau nei rimtai pasi*ikęs, nežino, ko nori, impotentas ar dar kas ne taip su juo? Tuo pačiu drasko dviprasmiški jausmai - nu ir eik velniop, (ex)brangusis!!! ir Po galais, kas tau yr, durniau tu, juk aš tave... emm... tebemyliu...
O va dėl tų pasiteisinimų.... man, bjaurybei, iškart kiltų įtarimų, kad toli gražu ne su mamyte/sesute/broliuku/kitais giminaičiais bendravo/kaimynui padėjo, o smaginosi su kita. Ir, be abejo, intymiau. Va todėl bėga nuo sekso su kita... Nu negaliu aš kitaip mąstyt... Sako, kuo pats kvep, tuo kitą tep, bet aš taip nedaryčiau. O va apie kitą galvot vis tiek galiu.... Nes kaip ir vadovaujuosi taisykle - jei atrodo, kad brangusis kažką be tavęs turi, vadinasi, taip ir yra. Liūdna, jei tokie merfiški įtarinėjimai būna tiesa...